You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 138K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
σαβαλα τελεια και παυλα εισαι καυλα!!!!!1 δειδαξε μασ μεγαλε χιστι!!!!!
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Ρε μην ακουω μαλακιες. Θα το μαθετε ποτε?
Εκτος και αν ειναι ηλιθια και σας το πει.
Εκτος και αν ειναι ηλιθια και σας το πει.
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
δε με απασχολει
αρκει οσο ειναι μαζι μου
να μη κανει μαλακιες
γιατι θα τη πάρει και θα τη σηκώσει
Τί να πώ Σαβάλας. Άναυδος απο τη μεγαλοψυχία!!
Ακόμα κι αν την έχουν πάρει πριν απο σένα ολάκεροι στόλοι;;;;;;;
*( Πλάκα κάνω )
Ναι προσοχή μόνο
Μην μπερδεύετε το πόσες σχέσεις έχει κάνει, με το πόσους άντρες έχει πάει
- Είχα μόνο 3 σχέσεις στη ζωή μου (και άλλους 300 γαμιάδες one night stand)
Προσωπικά ούτε παρθένα θα ήθελα να είναι ούτε να την έχει πάρει η μισή Ελλάδα. Μία κοπέλα συνειδητοποιημένη που ξέρει τι κάνει και γιατί το κάνει και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα...Ζητάω πολλά ε; Σίγουρα. Φτάσαμε σε σημείο να έχουμε χάσει τα αυτονόητα.
Μην μπερδεύετε το πόσες σχέσεις έχει κάνει, με το πόσους άντρες έχει πάει
- Είχα μόνο 3 σχέσεις στη ζωή μου (και άλλους 300 γαμιάδες one night stand)
Προσωπικά ούτε παρθένα θα ήθελα να είναι ούτε να την έχει πάρει η μισή Ελλάδα. Μία κοπέλα συνειδητοποιημένη που ξέρει τι κάνει και γιατί το κάνει και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα...Ζητάω πολλά ε; Σίγουρα. Φτάσαμε σε σημείο να έχουμε χάσει τα αυτονόητα.
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Μακάρι να έχει πάει με πολλούς...εννοείται πριν
Φυσικά για λόγους εμπειρίας και μόνο, υποθέτω!!!!!!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Φυσικά για λόγους εμπειρίας και μόνο, υποθέτω!!!!!!
Φυσικά...φροντιστήριο θα κάνουμε; ;)
ναι με πειραζει....γιατι για να παει με πολους κακα τα ψεματα σημαινει οτι θα στην κανει και στο μελλον...πιθανοτατα....βεβαια αμα τις ρωτησεις τις καριολες το πολυ να σου πουνε με 5...καριολες..πουτανες...τις πουτανες βριζω...πουτανες...καμια σωστη ρεεεεεεεε...καμια δεν εχει μπεσα!!!
δηλαδη αν σας έλεγε ΓΛΕΝΤΗΣΑ,ΧΟΡΤΑΣΑ,ΕΦΑΓΑ ΚΑΛΑ στην ζωή μου ΑΛΛΑ τώρα που βρήκα ΕΣΕΝΑ τον Θεό που θα μου τα παρέχεις όλα(συναισθηματικοοικονομική ασφάλεια,σπίτι κλπ) θα είμαι σωστή..Επιτέλους βρήκα οτι έψαχνα μετά απο 87 αντρες που με 'κοπάνησαν'...Θα την πιστέυατε?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
λολ
μα ποια σοβαρη γκομενα θα πει κατι τετοιο?
εγω δεν θα τη πιστευα αν ημουν στη θεση σας
μα ποια σοβαρη γκομενα θα πει κατι τετοιο?
εγω δεν θα τη πιστευα αν ημουν στη θεση σας
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ωραία τα λές! Ανοίγεις ένα θρεντάκι και θέλεις την α΄ποψη των άλλων ενώ για σένα δε λές τίποτα. Πές πρώτα τί θα έκανες, αν μάθαινες οτι την είχαν πάρει στόλοι απ'όπου έχει τρύπα και σου πουλούσε τη παραμύθα περί έρωτος και δε συμμαζεύεται;;;;;;;;δηλαδη αν σας έλεγε ΓΛΕΝΤΗΣΑ,ΧΟΡΤΑΣΑ,ΕΦΑΓΑ ΚΑΛΑ στην ζωή μου ΑΛΛΑ τώρα που βρήκα ΕΣΕΝΑ τον Θεό που θα μου τα παρέχεις όλα(συναισθηματικοοικονομική ασφάλεια,σπίτι κλπ) θα είμαι σωστή..Επιτέλους βρήκα οτι έψαχνα μετά απο 87 αντρες που με 'κοπάνησαν'...Θα την πιστέυατε?
Εγώ πάντως αν δεν είναι παρθένα, δεν.......
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ: Σημασία δεν έχει να είσαι ο πρώτος άντρας ή ένας από τους άντρες που γνώρισε μια γυναίκα! Σημασία έχει να είσαι ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ άντρας μιας γυναίκας!
Mία γυναίκα ΜΠΟΡΕΙ (αντίθετα με εμάς) να αποφασίσει να μείνει με έναν και μόνο άντρα, όταν κάποιος της κάνει "κλικ" και πεισθεί πως είναι ο κατάλληλος για αυτήν. Βιολογικά αν το δει κανείς, η γυναίκα είναι πλασμένη έτσι ώστε να δοκιμάζει πολλούς αρσενικούς ώστε να επιλέξει στο τέλος (βάσει κριτηρίων γονιδιακής ανωτερώτητας), με ποιόν από όλους θα κάνει δυνατά και υγειή παιδιά και θα δημιουργήσει οικογένεια. Το προηγούμενο ισχύει στη φύση! Αν το προσαρμόσει κανείς στα μέτρα της ανθρώπινης κοινωνίας, μπορεί να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα.
ΕΡΩΤΗΣΗ προς όλους: Yπάρχει κανείς που στ' αλήθεια πιστεύει πως μια όμορφη κοπέλα σήμερα (ας πούμε μια ηλικία γύρω στα 25), έχει κάνει sex με λιγότερους από 30 άντρες?
Mία γυναίκα ΜΠΟΡΕΙ (αντίθετα με εμάς) να αποφασίσει να μείνει με έναν και μόνο άντρα, όταν κάποιος της κάνει "κλικ" και πεισθεί πως είναι ο κατάλληλος για αυτήν. Βιολογικά αν το δει κανείς, η γυναίκα είναι πλασμένη έτσι ώστε να δοκιμάζει πολλούς αρσενικούς ώστε να επιλέξει στο τέλος (βάσει κριτηρίων γονιδιακής ανωτερώτητας), με ποιόν από όλους θα κάνει δυνατά και υγειή παιδιά και θα δημιουργήσει οικογένεια. Το προηγούμενο ισχύει στη φύση! Αν το προσαρμόσει κανείς στα μέτρα της ανθρώπινης κοινωνίας, μπορεί να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα.
ΕΡΩΤΗΣΗ προς όλους: Yπάρχει κανείς που στ' αλήθεια πιστεύει πως μια όμορφη κοπέλα σήμερα (ας πούμε μια ηλικία γύρω στα 25), έχει κάνει sex με λιγότερους από 30 άντρες?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ενδιαφερον... για πειτε μας κ μας να ξερουμε που βαδιζουμε
PATHFINDER δηλ το νινί της ,της το έδωσε ο θεούλης για 'δοκιμές επιλογής πατέρα' η για τεκνοποίηση?και τι σου εγγυάται οτι αυτη που εχει πάει στα 25 της με 30 στα 40 της δεν θα έχει παει με 60 χωρίς να το ξέρεις απλα επειδη ειναι 'βιολογική αναγκη' κατα αυτην?
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ενδιαφερον... για πειτε μας κ μας να ξερουμε που βαδιζουμε
Εσύ μικρή, κάνε αυτοκριτική πρώτα.....
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
PATHFINDER δηλ το νινί της ,της το έδωσε ο θεούλης για 'δοκιμές επιλογής πατέρα' η για τεκνοποίηση?και τι σου εγγυάται οτι αυτη που εχει πάει στα 25 της με 30 στα 40 της δεν θα έχει παει με 60 χωρίς να το ξέρεις απλα επειδη ειναι 'βιολογική αναγκη' κατα αυτην?
Το " νινί " είναι για πολλές χρήσεις για μια γυναίκα. Πραγματικά αναρωτιέται κανείς ορισμένες φορές αν το γυναικείο κορμί είναι οτι πιο φθηνό κρέας υπάρχει...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 201
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 65