white_shark
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδια πολυ μαπα το νεο τσατ.Χειροτερο δεν μπορουσατε να βρειτε?
γκόμπρ.....τελείωσες?.....Ειδικα με τα πριβε γινετε μπαχαλο. Σε αλλη την επεφτα, αλλη μου εκατσε.
Λουκια μου εσενα αγαπω. Συγνωμη αν γαμησα αλλη.
Με πρόλαβε ο talos :'( :'( :'(Ειδικα με τα πριβε γινετε μπαχαλο. Σε αλλη την επεφτα, αλλη μου εκατσε.
Με ακούσανε μέχρι τον δεύτερο απο τα γέλια. Και είμαι στο ισόγειοοχι ρε. μιλαμε στο νεο τσατ δε μπορω να χυσω με τπτ. Σαν αιθουσα εντατικης ειναι που ψιθυριζει ο καθενας στο διπλανο του κατω απο τη μασκα, αλλα τον ακουνε ολοι.
..........ξεράθηκα.....οχι ρε. μιλαμε στο νεο τσατ δε μπορω να χυσω με τπτ. Σαν αιθουσα εντατικης ειναι που ψιθυριζει ο καθενας στο διπλανο του κατω απο τη μασκα, αλλα τον ακουνε ολοι.
αφου είναι γλύφτης των αντμινς ρε.....για να γίνει μόντ....Και εχεις και τον αλτεκ που ντρεπετε. Τον αρχοντα του πριβε. Τον πουλεντοεκτροφεα.
Αλτεκ εβαλες και εσυ το χρακι σου για αυτο ντρεπεσε για το τερατουργημα?
Ώστε μ'αυτήν με απατάς... κι εγώ που πήγα και ξεμάλλιασα τη Μπάιτ !!!Ειδικα με τα πριβε γινετε μπαχαλο. Σε αλλη την επεφτα, αλλη μου εκατσε.
Και εχεις και τον αλτεκ που ντρεπετε. Τον αρχοντα του πριβε. Τον πουλεντοεκτροφεα.
Αλτεκ εβαλες και εσυ το χρακι σου για αυτο ντρεπεσε για το τερατουργημα?
πες μας, πές μας καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεEιναι μυστικο που βαζω το χερακι μου εγω.. ;) ;) ;)
πες μας, πές μας καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεε