xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.832
- Πόντοι
- 1.056
Κυρία μου έχετε υπέροχα πόδια ....Είναι τυχερός ο κύριος που βάζει τα χέρια του και τη γλώσσα του πάνω τους.......σας το υποσχέθηκα
Κυρία μου έχετε υπέροχα πόδια ....Είναι τυχερός ο κύριος που βάζει τα χέρια του και τη γλώσσα του πάνω τους.......σας το υποσχέθηκα
Τέλειες, αλλά τώρα πρέπει να μας δείξεις και την πίσω όψη! ;).....σας το υποσχέθηκα
Επος!.....σας το υποσχέθηκα
.....σας το υποσχέθηκα
Ελπιζω κυρία μου να περάσατε καλά αυτές τής μέρες και να χαλαρώσατε ..Καλό 3ημερο!
Και να το παστέλλωσε θα βγει να το πει πιστεύεις; Λογικά όλο και κάποιος θα το παστέλλωσε..Τελικα το παστελωσε το Χριστινακι κανεις η σας εχει με το μαστιγιο και το καροτο ακομα?
Φουλ απλά ελπίζουμε να είναι η σειρά μας κάποια στιγμήΚαι να το παστέλλωσε θα βγει να το πει πιστεύεις; Λογικά όλο και κάποιος θα το παστέλλωσε..
Η Χριστίνα δεν ζει χωρίς παστέλια!!!
Λαστιχο εισαι!!!Κάποια χρόνια πριν........
σήμερα Χριστινάρα δεν τα κάνεις αυτά?Κάποια χρόνια πριν........
Λατρεύω το γαμήσι.....πως ειναι δυνατόν να σταματήσω?σήμερα Χριστινάρα δεν τα κάνεις αυτά?
Και γω αυτό έχω καταλάβει ότι το λατβρέβεις Απλά προς στιγμήν με τρόμαξες, γτ όπως το έγραψες ήταν σαν να αναπολούσες περασμένα μεγαλεία...Λατρεύω το γαμήσι.....πως ειναι δυνατόν να σταματήσω?
Ευχαριστούμε για την επιβεβαίωση! Και η δική μας μεγαλώνει, σαν το παλιό καλό κρασί. Με τα χρόνια όλο και περισσότερο καυλώνουμε...και με τη παρτι σου, γτ εισαι ωραίο θηλυκό!Το αντίθετο συμβαίνει...όσο περνούν τα χρόνια τόσο η κάβλα μεγαλώνει