Ήμουν την προηγούμενη εβδομάδα εκεί και την έμαθαΕσυ μαρεσεις γιατι ξερεις απο ποιοτητα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς θα ξοδεύατε 500 ευρώ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Panos 1978
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 210
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 698
- Πόντοι
- 86
Σεβαστο! Περι ορεξεως...Λατρεύω το μουνί και τον γυναικείο κώλο όσον αφορά το τι γαμώ εγώ, τα τρανς τα έχω για θέαμα για να με γαμάνε και να με χύνουνε δεν μου αρέσει να τα γαμάω.
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 698
- Πόντοι
- 86
Παιδια, χωρις πλακα τωρα, εχουμε και γαμω τις φετες στην Ελλαδα, απο πολλα διαφορετικα μερη. Για πραγματικη φετα μιλαω, οχι ασπρο τυρι που το βαυτησαν φεταΤελεμέδες πολυτελείας
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.672
- Πόντοι
- 9.297
Δεν είναι γαλλικό καμαμπερ ωριμασμενο σε μυστικεςΤελεμέδες πολυτελείας
σπηλιές αλλά Ο.Κ....
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.782
- Πόντοι
- 11.096
Τό λοιπόν....... Για αρχή με τά 500€
Φωνάζω λίγα καλά αλάνια @Zebu @petergsp @baroc @astronaut80 συν 2 λαδοκορες (δεν λέμε ονόματα) καί πάμε σέ παραλιακό ξενυχταδικο δίπλα στην θάλασσα πρώτο τραπέζι με όλα τά παρελκόμενα συνοδεία.....
Εννοείτε πώς θά είναι καί ό @dimigoall όπου θά κάνει μόνο αυτός παιχνίδι με τά πιπινια τού μαγαζιού
Τά υπόλοιπα από τά 500€ πού δεν θά φτάσουν εννοείτε δικά μου.
Φωνάζω λίγα καλά αλάνια @Zebu @petergsp @baroc @astronaut80 συν 2 λαδοκορες (δεν λέμε ονόματα) καί πάμε σέ παραλιακό ξενυχταδικο δίπλα στην θάλασσα πρώτο τραπέζι με όλα τά παρελκόμενα συνοδεία.....
Εννοείτε πώς θά είναι καί ό @dimigoall όπου θά κάνει μόνο αυτός παιχνίδι με τά πιπινια τού μαγαζιού
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.672
- Πόντοι
- 9.297
...και βεντιλατερ!Kαρμπιλατέρ;;
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.311
- Πόντοι
- 1.346
To επόμενο νήμα να αφορά για 5 χιλιάρικα, επειδή πάνω - κάτω τόσο ξεκινάει η επέμβαση της ντούντας
αν και μπορεί να φτάσει και πολλά περισσότερα, λοιπόν για μπείτε να ακούσετε την ψυχολόγο
αν και μπορεί να φτάσει και πολλά περισσότερα, λοιπόν για μπείτε να ακούσετε την ψυχολόγο
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 30.807
- Πόντοι
- 28.246
Για μια στιγμη νομιζα οτι θα την βγαλουμε με το κερασμενο πεντακοσαρικο. Μετα ειδα οτι θα βαλεις και εσυ ρεφενε. Μεσα.Τό λοιπόν....... Για αρχή με τά 500€
Ο Πετερ με ρεγουλο γιατι αμα παρει φορα δεν σταματαει.
να σου πω...μπορω να κανω προμο στην Ιωαννα η στην Αννα24???...αφου με καταλαβες!!!!Για μια στιγμη νομιζα οτι θα την βγαλουμε με το κερασμενο πεντακοσαρικο. Μετα ειδα οτι θα βαλεις και εσυ ρεφενε. Μεσα.
Ο Πετερ με ρεγουλο γιατι αμα παρει φορα δεν σταματαει.
astronaut80
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 25
- Like
- 5.037
- Πόντοι
- 2.836
Όταν είναι γίνει τέτοια ζημιά τα 500€ θα είναι για λουλουδια!Τό λοιπόν....... Για αρχή με τά 500€
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.672
- Πόντοι
- 9.297
Πολύ καλό σε τοστ!Το Καμαμπέρ είναι γαλλικό τυρί από την περιοχή της Νορμανδίας. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι το λευκό περίβλημα του τυριού και η ιδιαίτερα έντονη μυρωδιά του.
Είσαι ψαγμένοςςς
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.400
- Πόντοι
- 41.813
Η ζημιά που θα κάνουμε προβλέπω ότι θα είναι μεγάλη, οπότε μας βλέπω να βάζουμε από 500€ έκαστος για να χαρούμε όπως πρέπει.Τό λοιπόν....... Για αρχή με τά 500€
Ε να μην ρίξουμε και από κάνα δυο τεμάχια στις λαδοκορες μετά;
astronaut80
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 25
- Like
- 5.037
- Πόντοι
- 2.836
Ε τι έτσι θα τις αφήσουμε??Η ζημιά που θα κάνουμε προβλέπω ότι θα είναι μεγάλη, οπότε μας βλέπω να βάζουμε από 500€ έκαστος για να χαρούμε όπως πρέπει.
Ντροπη,τι θα πει ο κόσμος?
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.170
- Πόντοι
- 2.046
Εμένα ; Δεν θα με καλέσετε; Αφού εγώ άνοιξα το νήμα..Τό λοιπόν....... Για αρχή με τά 500€
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 30.807
- Πόντοι
- 28.246
Καταλαβα, αγαμητοι θα μεινουμε. Και να πεις το δεν το πα...Η ζημιά που θα κάνουμε προβλέπω ότι θα είναι μεγάλη, οπότε μας βλέπω να βάζουμε από 500€ έκαστος για να χαρούμε όπως πρέπει.
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.312
- Πόντοι
- 22.886
ΛοιπόνΤό λοιπόν....... Για αρχή με τά 500€
Θέλουμε 100για τον παρκαδόρο
1500 για τις belvedere
Κάνα 200αρι ξηροκάρπια
Κεράσματα πιπινακίων βάλε άλλα 300
Δωράκια για τά δύο κορίτσα κάνα 1000αρικάκι
Καπότες , λιπαντικά , χοτέλια , λοιπά μικροέξοδα άλλα 300
Πανούλη τα 500 δεν φτάνουν ούτε να περάσουμε απέναντι ρε φίλε ...
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 216
Ποιος ασχολείται με τα φραγκοδίφραγκά σου ρε τύπε ούτε τα αγγουροκάροτα με το σινγκλ μαλτ του Νίπλη δεν είναι, δες λίγο πως γίνεται η μπίζνα και άνοιξε τους ορίζοντές σου ασουμεΚαλημέρα σε όλα τα μέλη. Για Χαβαλέ.. τι θα επιλέγατε ; Βασική Προϋπόθεση : Έστω ότι ερχότανε κάποιος και θα σας έδινε 500 ευρώ και σας έλεγε ότι πρέπει να τα χαλάσετε την ίδια μέρα , σε μια μόνο από τις παρακάτω επιλογές.. τι θα προτιμούσατε ;
«Εμφάνισε ανύπαρκτες κατασκευές 22.000 μέτρων» – Μαρτυρία από τη Μύκονο για τον νεκρό τοπογράφο
«Αυτά έκανε το γραφείο του»
www.newsbeast.gr
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.170
- Πόντοι
- 2.046
Ε . Τότε να ανοίξω καινούργιο νήμα.. πόσο είναι το σύνολο ;Λοιπόν
1500 για τις belvedere
Κάνα 200αρι ξηροκάρπια
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.782
- Πόντοι
- 11.096
Νά αυτά είναι που φοβάμαι με εσένα θά μείνουμε με τό πουλί στο χέρι, ούτε μεζεδάκι δεν θα προλάβουμε να πάρουμεΗ ζημιά που θα κάνουμε προβλέπω ότι θα είναι μεγάλη, οπότε μας βλέπω να βάζουμε από 500€ έκαστος για να χαρούμε όπως πρέπει.
Πανουλη αν δώσει πράσινο φως ό @dimigoall θά είσαι τό επίσημο μέλος.Εμένα ; Δεν θα με καλέσετε; Αφού εγώ άνοιξα το νήμα..
Όχι ρε με ξηροκαρπια θά την βγάλουμε; Τί είμαστε; Φρούτα θαλασσινά θά έχουμε και ειδική ποικιλία τυριών για τόν ΠέτερΛοιπόν
1500 για τις belvedere
Κάνα 200αρι ξηροκάρπια
Ξενοδοχείο είναι για τίς φτωχατζες, μετά θά παίξει μεζονέτα στο Σούνιο
Α και τα δώρακια για τά δύο κορίτσια θά τά αναλάβει ό Πέτερ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις