Tekilass
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.842
- Πόντοι
- 486
Ήμουν την προηγούμενη εβδομάδα εκεί και την έμαθαΕσυ μαρεσεις γιατι ξερεις απο ποιοτητα
Ήμουν την προηγούμενη εβδομάδα εκεί και την έμαθαΕσυ μαρεσεις γιατι ξερεις απο ποιοτητα
Σεβαστο! Περι ορεξεως...Λατρεύω το μουνί και τον γυναικείο κώλο όσον αφορά το τι γαμώ εγώ, τα τρανς τα έχω για θέαμα για να με γαμάνε και να με χύνουνε δεν μου αρέσει να τα γαμάω.
Παιδια, χωρις πλακα τωρα, εχουμε και γαμω τις φετες στην Ελλαδα, απο πολλα διαφορετικα μερη. Για πραγματικη φετα μιλαω, οχι ασπρο τυρι που το βαυτησαν φεταΤελεμέδες πολυτελείας
Δεν είναι γαλλικό καμαμπερ ωριμασμενο σε μυστικεςΤελεμέδες πολυτελείας
...και βεντιλατερ!Kαρμπιλατέρ;;
Για μια στιγμη νομιζα οτι θα την βγαλουμε με το κερασμενο πεντακοσαρικο. Μετα ειδα οτι θα βαλεις και εσυ ρεφενε. Μεσα.Τό λοιπόν....... Για αρχή με τά 500€
Φωνάζω λίγα καλά αλάνια @Zebu @petergsp @baroc @astronaut80 συν 2 λαδοκορες (δεν λέμε ονόματα) καί πάμε σέ παραλιακό ξενυχταδικο δίπλα στην θάλασσα πρώτο τραπέζι με όλα τά παρελκόμενα συνοδεία.....
Εννοείτε πώς θά είναι καί ό @dimigoall όπου θά κάνει μόνο αυτός παιχνίδι με τά πιπινια τού μαγαζιού
Τά υπόλοιπα από τά 500€ πού δεν θά φτάσουν εννοείτε δικά μου.
να σου πω...μπορω να κανω προμο στην Ιωαννα η στην Αννα24???...αφου με καταλαβες!!!!Για μια στιγμη νομιζα οτι θα την βγαλουμε με το κερασμενο πεντακοσαρικο. Μετα ειδα οτι θα βαλεις και εσυ ρεφενε. Μεσα.
Ο Πετερ με ρεγουλο γιατι αμα παρει φορα δεν σταματαει.
Όταν είναι γίνει τέτοια ζημιά τα 500€ θα είναι για λουλουδια!Τό λοιπόν....... Για αρχή με τά 500€
Φωνάζω λίγα καλά αλάνια @Zebu @petergsp @baroc @astronaut80 συν 2 λαδοκορες (δεν λέμε ονόματα) καί πάμε σέ παραλιακό ξενυχταδικο δίπλα στην θάλασσα πρώτο τραπέζι με όλα τά παρελκόμενα συνοδεία.....
Εννοείτε πώς θά είναι καί ό @dimigoall όπου θά κάνει μόνο αυτός παιχνίδι με τά πιπινια τού μαγαζιού
Πολύ καλό σε τοστ!Το Καμαμπέρ είναι γαλλικό τυρί από την περιοχή της Νορμανδίας. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι το λευκό περίβλημα του τυριού και η ιδιαίτερα έντονη μυρωδιά του.
Είσαι ψαγμένοςςς
Η ζημιά που θα κάνουμε προβλέπω ότι θα είναι μεγάλη, οπότε μας βλέπω να βάζουμε από 500€ έκαστος για να χαρούμε όπως πρέπει.Τό λοιπόν....... Για αρχή με τά 500€
Ε τι έτσι θα τις αφήσουμε??Η ζημιά που θα κάνουμε προβλέπω ότι θα είναι μεγάλη, οπότε μας βλέπω να βάζουμε από 500€ έκαστος για να χαρούμε όπως πρέπει.
Ε να μην ρίξουμε και από κάνα δυο τεμάχια στις λαδοκορες μετά;
Εμένα ; Δεν θα με καλέσετε; Αφού εγώ άνοιξα το νήμα..Τό λοιπόν....... Για αρχή με τά 500€
Καταλαβα, αγαμητοι θα μεινουμε. Και να πεις το δεν το πα...Η ζημιά που θα κάνουμε προβλέπω ότι θα είναι μεγάλη, οπότε μας βλέπω να βάζουμε από 500€ έκαστος για να χαρούμε όπως πρέπει.
ΛοιπόνΤό λοιπόν....... Για αρχή με τά 500€
Ποιος ασχολείται με τα φραγκοδίφραγκά σου ρε τύπε ούτε τα αγγουροκάροτα με το σινγκλ μαλτ του Νίπλη δεν είναι, δες λίγο πως γίνεται η μπίζνα και άνοιξε τους ορίζοντές σου ασουμεΚαλημέρα σε όλα τα μέλη. Για Χαβαλέ.. τι θα επιλέγατε ; Βασική Προϋπόθεση : Έστω ότι ερχότανε κάποιος και θα σας έδινε 500 ευρώ και σας έλεγε ότι πρέπει να τα χαλάσετε την ίδια μέρα , σε μια μόνο από τις παρακάτω επιλογές.. τι θα προτιμούσατε ;
Ε . Τότε να ανοίξω καινούργιο νήμα.. πόσο είναι το σύνολο ;Λοιπόν
Θέλουμε 100για τον παρκαδόρο
1500 για τις belvedere
Κάνα 200αρι ξηροκάρπια
Κεράσματα πιπινακίων βάλε άλλα 300
Δωράκια για τά δύο κορίτσα κάνα 1000αρικάκι
Καπότες , λιπαντικά , χοτέλια , λοιπά μικροέξοδα άλλα 300
Πανούλη τα 500 δεν φτάνουν ούτε να περάσουμε απέναντι ρε φίλε ...
Νά αυτά είναι που φοβάμαι με εσένα θά μείνουμε με τό πουλί στο χέρι, ούτε μεζεδάκι δεν θα προλάβουμε να πάρουμεΗ ζημιά που θα κάνουμε προβλέπω ότι θα είναι μεγάλη, οπότε μας βλέπω να βάζουμε από 500€ έκαστος για να χαρούμε όπως πρέπει.
Πανουλη αν δώσει πράσινο φως ό @dimigoall θά είσαι τό επίσημο μέλος.Εμένα ; Δεν θα με καλέσετε; Αφού εγώ άνοιξα το νήμα..
Όχι ρε με ξηροκαρπια θά την βγάλουμε; Τί είμαστε; Φρούτα θαλασσινά θά έχουμε και ειδική ποικιλία τυριών για τόν ΠέτερΛοιπόν
Θέλουμε 100για τον παρκαδόρο
1500 για τις belvedere
Κάνα 200αρι ξηροκάρπια
Κεράσματα πιπινακίων βάλε άλλα 300
Δωράκια για τά δύο κορίτσα κάνα 1000αρικάκι
Καπότες , λιπαντικά , χοτέλια , λοιπά μικροέξοδα άλλα 300
Πανούλη τα 500 δεν φτάνουν ούτε να περάσουμε απέναντι ρε φίλε ...