Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.435
- Πόντοι
- 2.046
Βάλε και μια μερίδα, ρεβύθια στιφάδο.οχι μου αρεσουν γραβιερα με μπουκοβο και με πιπερια αυτα τρωω συνηθως
Βάλε και μια μερίδα, ρεβύθια στιφάδο.οχι μου αρεσουν γραβιερα με μπουκοβο και με πιπερια αυτα τρωω συνηθως
Ακραίος είσαι...οχι μου αρεσουν γραβιερα με μπουκοβο και με πιπερια αυτα τρωω συνηθως
Όχι αυτά τα χλωμά χωρίς σάλτσα...κανονικά ,"κοκκινιστά" όπως τα τρώμε πάνω.Βάλε και μια μερίδα, ρεβύθια στιφάδο.
μικρες ποσοτητες τρωω 1-2 φορες την βδομαδα κιολαςΑκραίος είσαι...
Φάε κανονικά τυριά και τα ζορικα που ανέφερες τα τρως σε μικρες ποσότητες.
Λύσσα είναι η Κεφαλονιάς ρε μανEγω κυριοι ειμαι σταθερος στα γουστα μου. Φετα Κεφαλονιας, αντε και κανα 5λιτρο minerva.
Ααααααααααα,ευκολάκι!
Μία φυσικοθεραπεία με διαμαγνητική αντλία το πρωϊ το μεσημέρι χυμοί ή γεύμα αντιοξειδωτικό και μετά επίπλευση σε κλειστή καμπίνα
και τέλος το βραδάκυ ξανά φυσικοθεραπεία με μαγνήτες!Etherfloat - All You Need to Know BEFORE You Go (2024)
www.tripadvisor.com
Ότι περισσέψει,πάει για φιλοδώρημα...
Καλαβρύτων μόνο .Λύσσα είναι η Κεφαλονιάς ρε μαν
αυτα εχουμε διαθεσιμα αυτην την στιγμηΣιγα τα λεφτα.
Άρχοντα μου,μετακομίζουνε από την οδό Τσακάλωφ στο Κολωνάκι σε νέα τοποθεσία...Α, μάλιστα! Από τη φέτα στο floating. Ιδεάρα ! *lol*
Σίγουρα δεν πήγε άπατο το μαγαζί; Κάτι λέει, θα ενημερώσουν, άμα τυχόν ξανανοίξει...
“Temporarily closed
Closed until further notice”
:-)
Εσυ μαρεσεις γιατι ξερεις απο ποιοτηταΜαρκαντωνατος η φέτα???
Ν αζητας την μαλακη ριναι ΟΚΛύσσα είναι η Κεφαλονιάς ρε μαν
Ωραιο θεαμα, αλλα το τρανς αγαμητο θα μεινει?θα αγόραζα μια ωραία εμπειρία λεσβιακού show με 2 call girls η ένα τρανς να ξεσκίσει μπροστά μου μια πανέμορφη κοπέλα που θα της δώσει το μουνί και την κωλοτρυπίδα στο χέρι
Δεν έχω δοκιμάσει χειρότερη...Θεσσαλία και Μακεδονία ξέρουν την δουλειά ...φυσικά και η "Δωδώνη" από την Ήπειρο είναι στις κορυφαίες.Λύσσα είναι η Κεφαλονιάς ρε μαν