xristina35ara
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2017
- Like
- 2.474
- Πόντοι
- 446
Πατρινός και καλός γίνεται?Τι γραφείο είναι βρε Χριστινάκι, έχεις καμμιά καλή συνάδελφο να μας γνωρίσεις
Το αφεντικό καλό ή παλιομινάρας
Πατρινός και καλός γίνεται?Τι γραφείο είναι βρε Χριστινάκι, έχεις καμμιά καλή συνάδελφο να μας γνωρίσεις
Το αφεντικό καλό ή παλιομινάρας
Πάνω σου θα είναι ακόμα πιο ωραίες ..Καλημέρα σε όλους! Επιτέλους Παρασκευή, ήρθε το κρύο και ο καιρός για τις αγαπημένες stockings!
Καλά κάνεις!Περιμένουμε Χριστινάκι εγώ ακόμη κάθομαι και χουζουρεύω στο κρεβάτι, σήμερα ΔΕΝ κάνω τίποτα σου λέω!
Τα κοπρόσκυλα είναι περισσότερο εργατικά από εμένα
Πάρε σκύλο για τα γεράματα!! Τι έχεις μαζέψει τα γατιά;;;Πλησιάζει και το Σαββατοκύριακο που όπως ξέρεις έχει και άφθονο ποδόσφαιρο, λοιπόν σας αφήνω να ετοιμάσω το πρωινό και να δω τα υπόλοιπα...
Γάμησε τα είχε δίκιο ο συχωρεμένος ο μπαρμπαλέκος που μου έλεγε βρες καμμία μικρούλα δεν θα περνούν τα γεράματα
Kαλα ξηγιεσαι...Περιμένουμε Χριστινάκι εγώ ακόμη κάθομαι και χουζουρεύω στο κρεβάτι, σήμερα ΔΕΝ κάνω τίποτα σου λέω!
Τα κοπρόσκυλα είναι περισσότερο εργατικά από εμένα
Δειξε λιγο και τη μουναρα σου.....σας το υποσχέθηκα
.....σας το υποσχέθηκα
Πάλι μες τη καβλα εισαι....τυχερος ο φωτογραφος!.....σας το υποσχέθηκα
Ωραία πόδια, αλλά άλλα περιμένει να δει ο λαός........σας το υποσχέθηκα
Stockings σας υποσχέθηκα το πρωί..........Ωραία πόδια, αλλά άλλα περιμένει να δει ο λαός...
Με συγχωρείς, δεν είδα το πρωινό μνμ...Stockings σας υποσχέθηκα το πρωί..........
...πριονιδι ριξεΜούσκεμα με έχετε......
Για άπειρο καυτό σπέρμα πάνω τους.....σας το υποσχέθηκα