ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ξερω, ξερω. Brazil.ητανε διακοπες το κοριτσι,παντως αν οντως εισαι τσιμπημενος..προσεξε,ξερεις εσυ,δεν σου κανω τον εξυπνο,δικο σου θεμα
Ξερω, ξερω. Brazil.ητανε διακοπες το κοριτσι,παντως αν οντως εισαι τσιμπημενος..προσεξε,ξερεις εσυ,δεν σου κανω τον εξυπνο,δικο σου θεμα
Οχι αδερφακι. Εισαι καλα? Ποτε. Αλλωστε εισαι και ΑΕΚΑΡΑ!εγω δεν ξερω για τουρ ουτε ποτε γυρισε,,αρα σε αγαπαει πιο πολλυ εσενα ;) ;) ;)δεν πιστευω να στεναχωριεσαι με την πλακιτσα..
Εχουμε στενη επαφη. Την εχω χασει βεβαια λιγο καιρο.εγω ηξερα για πριν απο το μπραζιλ...μετα δεν ξερω...δεν εχω νεα της
Στο τελευταιο tour ειχε ερθει με Kimberly μαζι και με ρωταγε αν γνωριζω το site και οτι στις ελευθερες ωρες τους το εβλεπαν μαζι στο laptop της Kimberly. Δεν ηξερα ομως οτι ειχε ανοιχτει ηδη thread για την Kimberly ηδη. Γιατι καλυτερη ειναι να εχει thread εκεινη μονο?γιατι ρε συ?
Στο τελευταιο tour ειχε ερθει με Kimberly μαζι και με ρωταγε αν γνωριζω το site και οτι στις ελευθερες ωρες τους το εβλεπαν μαζι στο laptop της Kimberly. Δεν ηξερα ομως οτι ειχε ανοιχτει ηδη thread για την Kimberly ηδη. Γιατι καλυτερη ειναι να εχει thread εκεινη μονο?
sabri kommando loves you...he comes first .i come second
Γράφε και στα Αγγλικά να τα διαβάζει κιόλας ;)
Λάθος,τα αγγλικά επιτρέπονται...τα greeklish απαγορεύονται...!!!!δεν χριαζεται αδερφε ασε που απαγορευεται απο το site.