ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Θα γνωριστούμε? Τι λες και εσύ?Παλι τιμη μου.
Θα γνωριστούμε? Τι λες και εσύ?Παλι τιμη μου.
Ρε παιδιά σε σχέση με το παραπάνω δεν θα ήταν καλό κάποια στιγμή να αρχίσουμε να ψγνωρίζουμε ο ένας τον άλλο.... Μιλάμε τόσο και καιρό και δεν ξερουμε κανέναν.....Φίλε ΒΑΒΥ θα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω.
Πολύ σωστό σε βρίσκω φιλαράκι. Γιατί όχι?Ρε παιδιά σε σχέση με το παραπάνω δεν θα ήταν καλό κάποια στιγμή να αρχίσουμε να ψγνωρίζουμε ο ένας τον άλλο.... Μιλάμε τόσο και καιρό και δεν ξερουμε κανέναν.....
Άσχετο το μνμ αλλα δεν ήξερα που να το γραψω
Το που είσαι ρε για μένα ήταν ή για την Sabrina αδερφέ? Εγώ είμαι εδώ πάντως!σωστα!
που εισαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?
Για σου φιλε baby θα ειθελα να σε ρωτισω επηδει ειμαι προταρης που να παω να βρω μοια καλη κοπελα για να μου μινει μια καλη εμπιρια και να το ευχαριστιθω αυτη η sabrina (zuzana)ειναι καλη και αν ναι που ακριβος δουλεει δοσε μου πληροφοριες. Και κατι αλο μιπος γνοριζεις κανενα τηλεφονο η κατι αλο για κατικον επισκεψη κοριτσιων.Δεν πειραζει για αυτο ειμαστε ολοι εδω για να συμπληρωνει ο ενας τον αλλο.
για τον εκτορα λεω φιλαρακιΤο που είσαι ρε για μένα ήταν ή για την Sabrina αδερφέ? Εγώ είμαι εδώ πάντως!
Φιλαράκι δεν είμαι ο ΒΑΒΥ και ας με συνχωρέσει που απαντάω α.α. αλλα όλα τα ct κάνουν κατοίκον επίσκεψη. Τις καλές θα στις πει ο ΒΑΒΥ βέβαια που είναι και top!Για σου φιλε baby θα ειθελα να σε ρωτισω επηδει ειμαι προταρης που να παω να βρω μοια καλη κοπελα για να μου μινει μια καλη εμπιρια και να το ευχαριστιθω αυτη η sabrina (zuzana)ειναι καλη και αν ναι που ακριβος δουλεει δοσε μου πληροφοριες. Και κατι αλο μιπος γνοριζεις κανενα τηλεφονο η κατι αλο για κατικον επισκεψη κοριτσιων.
Α! Μάλιστα. Και εγώ θέλω να τον γνωρίσω.για τον εκτορα λεω φιλαρακι
που σου μιλησε και ο φιλος lalakoukakis
Το στήθος σιλικόνη βέβαια και θα το μεγαλώσει κι άλλο (όπως μου είπε) τα Χριστούγεννα. Είναι το δώρο που θα κάνει στον εαυτό της. Έτσι μου είπε. Αλλά όλα τα άλλα αληθινά. Να είστε σίγουροι!
Το ίδιο της είπα και εγώ φιλαράκι αλλά είναι ανένδοτη. Λίγο ακόμα μου είπε θα το φτιάξει. Όταν θα έρθει θα της ξαναπώ να μην το κάνει.Συγνώμη για την παρέμβαση...(καθότι δεν είμαι ειδικός στο χώρο)...αλλά αν μεγαλώσει το βυζί θα είναι μαλακία της...
Το συγκεκριμένο μέγεθος είναι πολύ καλό...κ της ταιριάζει απόλυτα...τουλάχιστον τότε που την είδα ήταν τέλειο...
Το ίδιο της είπα και εγώ φιλαράκι αλλά είναι ανένδοτη. Λίγο ακόμα μου είπε θα το φτιάξει. Όταν θα έρθει θα της ξαναπώ να μην το κάνει.
παναθεμα σε ρε baby,ακου παει να το φτιαξει το μαγαζι ο zuzunas...BABY
Νοεμβρίου 04, 2007
.Τα παιρνει δε ολα στο στομα με μεγαλη ευχαριστηση
Παει να το φτιαξει το μαγαζι ο zuzunas.
Έχω δει τα σημάδια και της το είπα φιλαράκι. Τι νομίζεις? Ίσως θέλει να τα διορθώσει φαίνεται.Δεν έχει κάνει τέλεια δουλειά ο ντοκτορ...αν το δεις καλά κ προσεκτικά...αλλά είναι αρκετά καλό....μαλακία να το χαλάσει....
Τεσπα,γούστα είναι αυτά...κ η ίδια είναι ο βασικός κριτής του εαυτού της...λίγο με ενδιαφέρει εμένα...
Άλλο διορθώνω...άλλο μεγαλώνω....Έχω δει τα σημάδια και της το είπα φιλαράκι. Τι νομίζεις? Ίσως θέλει να τα διορθώσει φαίνεται.
Αφού γίνει που θα γίνει η επέμβαση θέλει να τα μεγαλώσει ένα νούμερο ακόμη. Θέλει να τα κανει D. Τώρα είναι C.Άλλο διορθώνω...άλλο μεγαλώνω....
Γι αυτό σε πάω με σφαίρες! Ξέρεις ακριβώς πως είναι τα πράγματα! Και εγώ αυτό είπα για την Sabrina. Τεριάξανε τα χνώτα μας. Η χημεία που λες και εσύ.Αλλες καλες και αλλες μετριες , κακες δεν νομιζω.
Γουστα ειναι αυτα.
Και παιζει ρολο και η χημεια.