Νέα

Sabrina (Zuzana). Ένας αγγελος στην γη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΟΜΑΝΤΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 305
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dvdmaniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε ΒΑΒΥ θα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω.
Ρε παιδιά σε σχέση με το παραπάνω δεν θα ήταν καλό κάποια στιγμή να αρχίσουμε να ψγνωρίζουμε ο ένας τον άλλο.... Μιλάμε τόσο και καιρό και δεν ξερουμε κανέναν.....
Άσχετο το μνμ αλλα δεν ήξερα που να το γραψω

OP
OP
ΚΟΜΑΝΤΟ

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Θα βάλω μερικές ακόμα. Για να το δουν καλύτερα το μωρό όσοι δεν το ξέρουν.

Συνημμένα

• Sabrina, 26 06.jpg
    Sabrina, 26 06.jpg
    68,2 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Sabrina, 26 07.jpg
    Sabrina, 26 07.jpg
    47,5 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Sabrina, 26 08.jpg
    Sabrina, 26 08.jpg
    77,9 KB · Εμφανίσεις: 47
  • Sabrina, 26 09.jpg
    Sabrina, 26 09.jpg
    52,1 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Sabrina, 26 10.jpg
    Sabrina, 26 10.jpg
    47,4 KB · Εμφανίσεις: 27
OP
OP
ΚΟΜΑΝΤΟ

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Ρε παιδιά σε σχέση με το παραπάνω δεν θα ήταν καλό κάποια στιγμή να αρχίσουμε να ψγνωρίζουμε ο ένας τον άλλο.... Μιλάμε τόσο και καιρό και δεν ξερουμε κανέναν.....
Άσχετο το μνμ αλλα δεν ήξερα που να το γραψω
Πολύ σωστό σε βρίσκω φιλαράκι. Γιατί όχι?

OP
OP
ΚΟΜΑΝΤΟ

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Το στήθος σιλικόνη βέβαια και θα το μεγαλώσει κι άλλο (όπως μου είπε) τα Χριστούγεννα. Είναι το δώρο που θα κάνει στον εαυτό της. Έτσι μου είπε. Αλλά όλα τα άλλα αληθινά. Να είστε σίγουροι!

Eusebio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν πειραζει  για αυτο ειμαστε ολοι εδω για να συμπληρωνει ο ενας τον αλλο. :rockon:
Για σου φιλε baby θα ειθελα να σε ρωτισω επηδει ειμαι προταρης που να παω να βρω μοια καλη κοπελα για να μου μινει μια καλη εμπιρια και να το ευχαριστιθω αυτη η sabrina (zuzana)ειναι καλη και αν ναι που ακριβος δουλεει δοσε μου πληροφοριες. Και κατι αλο μιπος γνοριζεις κανενα τηλεφονο η κατι αλο για κατικον επισκεψη κοριτσιων.

OP
OP
ΚΟΜΑΝΤΟ

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Για σου φιλε baby θα ειθελα να σε ρωτισω επηδει ειμαι προταρης που να παω να βρω μοια καλη κοπελα για να μου μινει μια καλη εμπιρια και να το ευχαριστιθω αυτη η sabrina (zuzana)ειναι καλη και αν ναι που ακριβος δουλεει δοσε μου πληροφοριες. Και κατι αλο μιπος γνοριζεις κανενα τηλεφονο η κατι αλο για κατικον επισκεψη κοριτσιων.
Φιλαράκι δεν είμαι ο ΒΑΒΥ και ας με συνχωρέσει που απαντάω α.α. αλλα όλα τα ct κάνουν κατοίκον επίσκεψη. Τις καλές θα στις πει ο ΒΑΒΥ βέβαια που είναι και top!

Επισκέπτης
Το στήθος σιλικόνη βέβαια και θα το μεγαλώσει κι άλλο (όπως μου είπε) τα Χριστούγεννα. Είναι το δώρο που θα κάνει στον εαυτό της. Έτσι μου είπε. Αλλά όλα τα άλλα αληθινά. Να είστε σίγουροι!

Συγνώμη για την παρέμβαση...(καθότι δεν είμαι ειδικός στο χώρο)...αλλά αν μεγαλώσει το βυζί θα είναι μαλακία της...
Το συγκεκριμένο μέγεθος είναι πολύ καλό...κ της ταιριάζει απόλυτα...τουλάχιστον τότε που την είδα ήταν τέλειο...

OP
OP
ΚΟΜΑΝΤΟ

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Συγνώμη για την παρέμβαση...(καθότι δεν είμαι ειδικός στο χώρο)...αλλά αν μεγαλώσει το βυζί θα είναι μαλακία της...
Το συγκεκριμένο μέγεθος είναι πολύ καλό...κ της ταιριάζει απόλυτα...τουλάχιστον τότε που την είδα ήταν τέλειο...
Το ίδιο της είπα και εγώ φιλαράκι αλλά είναι ανένδοτη. Λίγο ακόμα μου είπε θα το φτιάξει. Όταν θα έρθει θα της ξαναπώ να μην το κάνει.

Επισκέπτης
Το ίδιο της είπα και εγώ φιλαράκι αλλά είναι ανένδοτη. Λίγο ακόμα μου είπε θα το φτιάξει. Όταν θα έρθει θα της ξαναπώ να μην το κάνει.

Δεν έχει κάνει τέλεια δουλειά ο ντοκτορ...αν το δεις καλά κ προσεκτικά...αλλά είναι αρκετά καλό....μαλακία να το χαλάσει....
Τεσπα,γούστα είναι αυτά...κ η ίδια είναι ο βασικός κριτής του εαυτού της...λίγο με ενδιαφέρει εμένα...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
BABY
Νοεμβρίου 04, 2007

.Τα παιρνει δε ολα στο στομα με μεγαλη ευχαριστηση
Παει να το φτιαξει το μαγαζι ο zuzunas.
παναθεμα σε ρε baby,ακου παει να το φτιαξει το μαγαζι ο zuzunas... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ΚΟΜΑΝΤΟ

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Δεν έχει κάνει τέλεια δουλειά ο ντοκτορ...αν το δεις καλά κ προσεκτικά...αλλά είναι αρκετά καλό....μαλακία να το χαλάσει....
Τεσπα,γούστα είναι αυτά...κ η ίδια είναι ο βασικός κριτής του εαυτού της...λίγο με ενδιαφέρει εμένα...
Έχω δει τα σημάδια και της το είπα φιλαράκι. Τι νομίζεις? Ίσως θέλει να τα διορθώσει φαίνεται.

OP
OP
ΚΟΜΑΝΤΟ

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
ΒΑΒΥ έχεις κακιές εμπηρίες από zuzana η κάνω λάθος?

Επισκέπτης
Αλλες καλες και αλλες μετριες , κακες δεν νομιζω.
Γουστα ειναι αυτα.
Και παιζει ρολο και η χημεια.

OP
OP
ΚΟΜΑΝΤΟ

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Αλλες καλες και αλλες μετριες , κακες δεν νομιζω.
Γουστα ειναι αυτα.
Και παιζει ρολο και η χημεια.
Γι αυτό σε πάω με σφαίρες! Ξέρεις ακριβώς πως είναι τα πράγματα! Και εγώ αυτό είπα για την Sabrina. Τεριάξανε τα χνώτα μας. Η χημεία που λες και εσύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom