Νέα

Ρωσίδες vs Ρουμάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 525
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Προτιμάτε Ρωσίδες ή Ρουμάνες πόρνες;

• Ρωσίδες

Ψήφοι: 294 52,2%
  • Ρουμάνες

Ψήφοι: 163 29,0%
  • Άλλη εθνικότητα

Ψήφοι: 40 7,1%
  • Πουτάνα να 'ναι κι ό,τι να 'ναι

Ψήφοι: 66 11,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    563

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
οι ρουμανες για τα μπουρδελα σιγουρα ειναι καλες , κανεις δεν αντιλεγει σε αυτο.
αλλα ρωσσιδες σε μπου στην ελλαδα ειναι μετρημενες οποτε δεν μπορουν να βγουν ασφαλη συμπερασματα , οι περισσοτερες μολδαβες και ουκρανες ειναι που το παιζουν ρωσσιδες :grin: παντως τον τελευταιο καιρο πληθαινουν ολοενα και πιο πολυ οι ουκρανες , κατσε να ανοιξουν και τα συνορα δηλ τι θα γινει...  :grin:

antiosmuchachos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
1
φιλε μιλαμε σχεδον για τριαντα χρονια πριν (28 για την ακριβεια) και επι κομμουνισμου.
ολα ηταν εντελως διαφορετικα απο σημερα ,ουτε κινητα,ιντερνετ,φαιςμπουκ μαμπα κτλ υπηρχε η μαγεια του παντελως αγνωστου  :grin:
μονο που ησουνα δυτικος αρκουσε , για να καταλαβεις ειχαμε παει με τις γκομενες σε ενα πολυ καλο για την εποχη του κλαμπ που βρισκοταν στο νησακι της μαργαριτας και δεν τις εβαλαν μεσα αν και συνοδευοταν απο εμας καθοτι το συγκεκριμενο μαγαζι ηταν μονο για ξενους...εφαγαν πορτα δηλ επειδη ητανε ντοπιες :grin: σημερα συμβαινει ακριβως το αντιθετο , πολλοι ξενοι τρωνε πορτα οταν πανε να μπουνε σε καλα μαγαζια  :grin: :grin: :grin:

εφαγαν πορτα επειδη ηταν ντοπιες μας δουλευεις ρε φιλε

Giwrgos1973

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Ρωσίδες βέβαια!!! Οι ρουμάνες μου βγάζουν κάτι ψεύτικο στην φάτσα τους.

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
η Ρουμανία είναι διάσημη για γυμνάστριες και άλτριες ύψους :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

novusordo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
497
Πόντοι
301
rwssian girls χωρις σκεψη..

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
οι ρουμανες για τα μπουρδελα σιγουρα ειναι καλες , κανεις δεν αντιλεγει σε αυτο.
αλλα ρωσσιδες σε μπου στην ελλαδα ειναι μετρημενες οποτε δεν μπορουν να βγουν ασφαλη συμπερασματα , οι περισσοτερες μολδαβες και ουκρανες ειναι που το παιζουν ρωσσιδες :grin: παντως τον τελευταιο καιρο πληθαινουν ολοενα και πιο πολυ οι ουκρανες , κατσε να ανοιξουν και τα συνορα δηλ τι θα γινει...  :grin:
εχω παει ρουμανια και βουλγαρια και εχω μια αποψη για αυτους τους λαους.στις 3 φορες που πηγα ρουμανια τις 2 χτηπησα γκομενες στο πλοιεστι και στη κραιοβα.και γκομεναρες βεβαια η μια δε από τη κραιοβα ηθελε να ερθει μαζι μου ενώ στο πλοιεστι η 23 χρονη φοιτητρια ηθελε μονο σεξ.στη δε βουλγαρια χτηπυσα 45αρα παντρεμενη που δουλευε σε εστιατοριο.οι ρουμανες είναι ας πουμε πιο ευρωπαιες από τις βουλγαρες γιατι οι βουλγαρες βλαχοφερνουν οι περισσοτερες.ρωσιδες μονο στ ρδελα γνωρισα ναι μεν ωραιες γυναικες αλλα στο κρεβατι είναι ψυχρες.

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
εχω παει ρουμανια και βουλγαρια και εχω μια αποψη για αυτους τους λαους.στις 3 φορες που πηγα ρουμανια τις 2 χτηπησα γκομενες στο πλοιεστι και στη κραιοβα.και γκομεναρες βεβαια η μια δε από τη κραιοβα ηθελε να ερθει μαζι μου ενώ στο πλοιεστι η 23 χρονη φοιτητρια ηθελε μονο σεξ.στη δε βουλγαρια χτηπυσα 45αρα παντρεμενη που δουλευε σε εστιατοριο.οι ρουμανες είναι ας πουμε πιο ευρωπαιες από τις βουλγαρες γιατι οι βουλγαρες βλαχοφερνουν οι περισσοτερες.ρωσιδες μονο στ ρδελα γνωρισα ναι μεν ωραιες γυναικες αλλα στο κρεβατι είναι ψυχρες.

Ε οχι και ψυχρες οι Ρωσιδες ρε τυπε. Δεν πρεπει να εχω κανει ασχημο γαμησι με Ρωσιδα, ειτε ιεροδουλη ειτε γκομενα. Αντιθετα οι γυφτορουμανες 9 στις 10 ειναι φολες.

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
Από προσωπική εμπειρία και μόνο: Η κάθε Ρουμάνα που έχω πάει πάντοτε προσπαθούσε είτε να αυξήσει το ποσό που είχαμε συμφωνήσει, είτε κοιτούσε να φύγει νωρίτερα, είτε μου το έπαιζε diva και υπαναχωρούσε από το servise που υποσχόταν ότι κάνει. Γενικά είναι πονηρή σχολή. Αντιθέτως η mother Russia μου έχει φερθεί με εντιμότητα, ειλικρίνεια και σεβασμό στην τσέπη. Τόσα χρόνια στο άθλημα έντιμη Ρουμάνα δεν πέτυχα. Αντιθέτως το συντριπτικό ποσοστό του ξανθού γένους φέρθηκε με επαγγελματισμό. 

TRELOXELO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
1.182
Πόντοι
266
Ρωσίδες....τρελά μανάρια!!!!!!!!!!!

orallover

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2017
Like
294
Πόντοι
21
Ρωσιδες με τρελα, γουσταρουν το σεξ και ειναι και κορμαρες.

koproskulo21

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2011
Κριτικές
17
Like
1.214
Πόντοι
2.300
Ρωσσίδες τρελά μουνιά  !! 

Ρουμάνες  τρελά  τσιμπούκια!!!

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Ειναι αξιοπιστες για σχεση οι ρουμανες? Μονο σαν εκδιδομενες εχω γνωρισει στην ελλαδα δυστυχως.. Αλλα εχω γνωρισει τελευταια μια ρουμανα εκ τρανσυλβανιας που πηγαινοερχεται στο ελλαδα για μπιζνες (οχι πουτανοδουλειες αποτο φαινεται) και μου τα λεει πολυ ωραια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom