Νέα

Ρωσίδες vs Ρουμάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 525
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Προτιμάτε Ρωσίδες ή Ρουμάνες πόρνες;

• Ρωσίδες

Ψήφοι: 294 52,2%
  • Ρουμάνες

Ψήφοι: 163 29,0%
  • Άλλη εθνικότητα

Ψήφοι: 40 7,1%
  • Πουτάνα να 'ναι κι ό,τι να 'ναι

Ψήφοι: 66 11,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    563

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
δεν μ ενδιαφερει,ελευθεροι μαλ..ες ειναι οι συνελληνες
εδω ψηφιζουνε τον σμαρα κ τον τσιπρα,στις ρουμανες θα κολωσουν
την ανθρωπινη ευφυια απλα σχολιαζω.. :grin:

Πάντως φαίνεται οτι εχεις φάει χοντρό χουνερι απο Ρουμάνα. Τόση εμπάθεια κάποιο λόγο θα εχει...

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Ατυχής η σύγκριση.....Η μέρα με τη νύχτα.....Δαγκωτό Ρωσίδες, και με κλειστά μάτια που λένε..... ;)

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
δεν μ ενδιαφερει,ελευθεροι μαλ..ες ειναι οι συνελληνες
εδω ψηφιζουνε τον σμαρα κ τον τσιπρα,στις ρουμανες θα κολωσουν
την ανθρωπινη ευφυια απλα σχολιαζω.. :grin:

πεστα ρε μιδα γιγαντα :hi:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
εγω τασο δεν τις παω καθολου θα μου πεις γουστα ειναι αυτα  :hi:
ναι εννοειται γουστα του καθενος ειναι , απλα επειδη εχω παρει παρα πολλες ουγγαρεζες απο παλια στο συνολο τους τις βρισκω πολυ ενταξει. Φολες υπαρχουν φυσικα σε καθε χωρα  :hi:

antiosmuchachos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
1
ναι εννοειται γουστα του καθενος ειναι , απλα επειδη εχω παρει παρα πολλες ουγγαρεζες απο παλια στο συνολο τους τις βρισκω πολυ ενταξει. Φολες υπαρχουν φυσικα σε καθε χωρα  :hi:

φιλε για πες κανα δυνατο σκηνικο με οθγγαρεζα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Πάντως φαίνεται οτι εχεις φάει χοντρό χουνερι απο Ρουμάνα. Τόση εμπάθεια κάποιο λόγο θα εχει...
ti χουνερι ναχω παθει?? :grin:
ειμουνα χρονια εκει πανω απο 7,μιλαω την γλωσσα καλυτερα κι απ αυτους,αν μιλαμε για περιοχες πχ μολδαβια  ,εχω γαμησει πανω απο 100-150,οχι πουτανες,κι αλλες 50 βιζιτες σε διπλα κ τριπλα σχηματα με φιλους παρεα , 99 μεχρι το 2005,ημουν μονιμος .τοτε ηταν σεξουαλικος παραδεισος η ρουμανια ,μετα χαλασε το γλυκο /αλλα εφυγα κι εγω ετσι κι αλλιως,πηγαινα βεβαια αλλα 3 χρονια μεχρι το 2008  για καποια μεγαλα διαστηματα λογω δουλειας αλλα στη β φαση εμενα πιο πολυ κισιναου
δεν εχω καποιο προσωπικο παραπονο,πως αλλωστε αφου ημουν παντα ελεθευρης βοσκης
αλλα εχοντας εντρυφησει οσο δεν παει στο εργο σας λεω τα πιο πανω με απολυτη σιγουρια,αν καποιος ψαχνει κατι απο ρουμανες εχει καποιες λιγες πιθανοτητες απο τις τρεις καλες πολεις που ανεφερα να πετυχει καποιο λαχειο
αλλου κι ειδικα στις αλλες μεγαλες πολεις βουκουρεστι κοσταντζα κλπ κατα πασα πιθανοτητα θα φαει φολα
οσοι ιταλοι πιο αθωοι απο αλλους κι επειδη ταιριαζει κι η γλωσσα πιο ευκολα να τις ενσωματωσουν τις πηραν για κατι πιο πολυ απο πουτανες μισαωρου,την πατησαν ασχημα,δεν ειναι οτι τους κοροιδευαν πηδιοντουσαν με αλλους κλπ ,αυτα ειναι αυτονοητα,αλλα τους εκαναν σε πολλους κ μεγαλη οικονομικη ζημια,σε μεγαλο βαθμο..εξ κ τις θεωρω τις χειροτερες ολων σχεδον..
δηλαδη αν δεν υπηρχαν οι αλβανιδες θα ηταν οτι χειροτερο στην ευρωπη,σαν χαρακτηρες,τωρα ειναι παρεα ισως

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
ti χουνερι ναχω παθει?? :grin:
ειμουνα χρονια εκει πανω απο 7,μιλαω την γλωσσα καλυτερα κι απ αυτους,αν μιλαμε για περιοχες πχ μολδαβια  ,εχω γαμησει πανω απο 100-150,οχι πουτανες,κι αλλες 50 βιζιτες σε διπλα κ τριπλα σχηματα με φιλους παρεα , 99 μεχρι το 2005,ημουν μονιμος .τοτε ηταν σεξουαλικος παραδεισος η ρουμανια ,μετα χαλασε το γλυκο /αλλα εφυγα κι εγω ετσι κι αλλιως,πηγαινα βεβαια αλλα 3 χρονια μεχρι το 2008  για καποια μεγαλα διαστηματα λογω δουλειας αλλα στη β φαση εμενα πιο πολυ κισιναου
δεν εχω καποιο προσωπικο παραπονο,πως αλλωστε αφου ημουν παντα ελεθευρης βοσκης
αλλα εχοντας εντρυφησει οσο δεν παει στο εργο σας λεω τα πιο πανω με απολυτη σιγουρια,αν καποιος ψαχνει κατι απο ρουμανες εχει καποιες λιγες πιθανοτητες απο τις τρεις καλες πολεις που ανεφερα να πετυχει καποιο λαχειο
αλλου κι ειδικα στις αλλες μεγαλες πολεις βουκουρεστι κοσταντζα κλπ κατα πασα πιθανοτητα θα φαει φολα
οσοι ιταλοι πιο αθωοι απο αλλους κι επειδη ταιριαζει κι η γλωσσα πιο ευκολα να τις ενσωματωσουν τις πηραν για κατι πιο πολυ απο πουτανες μισαωρου,την πατησαν ασχημα,δεν ειναι οτι τους κοροιδευαν πηδιοντουσαν με αλλους κλπ ,αυτα ειναι αυτονοητα,αλλα τους εκαναν σε πολλους κ μεγαλη οικονομικη ζημια,σε μεγαλο βαθμο..εξ κ τις θεωρω τις χειροτερες ολων σχεδον..
δηλαδη αν δεν υπηρχαν οι αλβανιδες θα ηταν οτι χειροτερο στην ευρωπη,σαν χαρακτηρες,τωρα ειναι παρεα ισως

αρε μιδα οτι εχεις γραψει για τις ρουμανες ακριβως το ιδιο πιστευω και εγω  :hi:
δεν το λεω για να σε παινεψω (γιατι καποιοι εδω μεσα μπορει να νομιζουν οτι ειμαστε συνενοημενοι στο οτι συμφωνω στο 99% απο αυτα που ποσταρεις στα θρεντ της ανατολικης ευρωπης) αλλα φαινεται οτι εισαι ενα ατομο που εχει ταξιδεψει παρα πολυ στις χωρες της ανατολικης ευρωπης
και εχεις αφουγκραστει την κουλτουρα των ντοπιων και για το πως αλλαξαν τα πραγματα τωρα σε πολλες απο τις ανατολικες χωρες και δεν ειναι οπως παλια.

καλα κανεις παντως και δινεις τεκμηριωμενες εξηγησεις σε νεοτερους ηλικιακα συναγωνιστες και δεν μενεις στην στειρα αντιπαραθεση για να εχουν μια σωστη αποψη για τα πραγματα του σημερα στις χωρες αυτες. γιατι πολλοι που γραφουν στα θρεντ των ανατολικων κρατων δεν μενουν στην ουσια των πραγματων αλλα αναλωνονται σε ασκοπες μπαρουφες

αυτα απο εμενα πιστευω να σε καλυψα με αυτα που εγραψα  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
αρε μιδα οτι εχεις γραψει για τις ρουμανες ακριβως το ιδιο πιστευω και εγω  :hi:
δεν το λεω για να σε παινεψω (γιατι καποιοι εδω μεσα μπορει να νομιζουν οτι ειμαστε συνενοημενοι στο οτι συμφωνω στο 99% απο αυτα που ποσταρεις στα θρεντ της ανατολικης ευρωπης) αλλα φαινεται οτι εισαι ενα ατομο που εχει ταξιδεψει παρα πολυ στις χωρες της ανατολικης ευρωπης
και εχεις αφουγκραστει την κουλτουρα των ντοπιων και για το πως αλλαξαν τα πραγματα τωρα σε πολλες απο τις ανατολικες χωρες και δεν ειναι οπως παλια.

καλα κανεις παντως και δινεις τεκμηριωμενες εξηγησεις σε νεοτερους ηλικιακα συναγωνιστες και δεν μενεις στην στειρα αντιπαραθεση για να εχουν μια σωστη αποψη για τα πραγματα του σημερα στις χωρες αυτες. γιατι πολλοι που γραφουν στα θρεντ των ανατολικων κρατων δεν μενουν στην ουσια των πραγματων αλλα αναλωνονται σε ασκοπες μπαρουφες

αυτα απο εμενα πιστευω να σε καλυψα με αυτα που εγραψα  :hi:
παπου πες κ κανα δεν συμφωνω θα βγει ο μιτσαρας29 κ θα λεει,εχω κανει κλωνο,οπως κανει αυτος δηλαδη  :grin:
σοβαρα τωρα,ουτε απωθημενα εχω ,κ λεφτα αρκετα στην ρουμανια εβγαλα κ καλα περασα
αλλα αυτο δεν μ εμποδιζει να βλεπω τα πραγματα αντκειμενικα
οπως εχω κ για τις καινουριες ελληνιδες πολλες ενστασεις σαν συντροφοι ενω για τις παλιοτερες ειχα πολυ λιγοτερες,πραγμα που τις καθιστα λιγοτερο καλες για μονιμα κατι...
ενω στο γαμησι εχουν εξελιχθει ομως αυτο δεν τις καθιστα,οπως κ τις ρουμανες τις ιδανικες για κατι πιο μονιμο... :hi:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
παπου πες κ κανα δεν συμφωνω θα βγει ο μιτσαρας29 κ θα λεει,εχω κανει κλωνο,οπως κανει αυτος δηλαδη  :grin:
σοβαρα τωρα,ουτε απωθημενα εχω ,κ λεφτα αρκετα στην ρουμανια εβγαλα κ καλα περασα
οπως εχω κ για τις καινουριες ελληνιδες πολλες ενστασεις σαν συντροφοι ενω για τις παλιοτερες ειχα πολυ λιγοτερες,πραγμα που τις καθιστα λιγοτερο καλες για μονιμα κατι...
ενω στο γαμησι εχουν εξελιχθει ομως αυτο δεν τις καθιστα,οπως κ τις ρουμανες τις ιδανικες για κατι πιο μονιμο... :hi:

πεστο ψεματα με εκανες και γελασα με τον μιτσο29  :2funny: :2funny: :2funny:

οσο για τις ελληνιδες δεν εχεις μονο εσυ αυτη την αποψη αλλα ειναι παρα πολυ εδω στο σαιτ που πιστευουν οτι οι ελληνιδες οι σημερινες δεν ειναι για κατι μονιμο και σοβαρο οπως ηταν τις παλιες εποχες.

αλλωστε γι' αυτο και παρα πολυ νεοι σε ηλικια (κατω των 30χρ.) εχουν στραφει στα ανατολικα για αναζητηση γυναικας μετα την παταγωδη και ανισορροπη συμπεριφορα των σημερινων ελληνιδων.

για τις ρουμανες ισχυουν αυτα ολα που εχεις ποσταρει κατα καιρους και για το οτι δεν αξιζουν πλεον να ασχοληθει καποιος σοβαρα μαζι τους για σταθερη σχεση  :hi:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
φιλε για πες κανα δυνατο σκηνικο με οθγγαρεζα
δυνατά σκηνικά  άπειρα με παρτούζες,one night stand και τα παρεμφερη  :grin:
το 88 ειδικά  όλα τα λεφτά , σε ένα δεκαπενθήμερο είχα πάρει 6 - 7 γκόμενες (δεν χρειαζόταν άλλωστε να ασχοληθώ με πουτάνες εκείνο τον καιρό  ) , η μια έφερνε την άλλη κυριολεκτικά μόνο που ήμασταν δυτικοί με κεράσματα που ήταν εξευτελιστικά φθηνά στα διάφορα καφέ κλαμπ καταγωγεία, σημειωτέον ότι δεν μέναμε σε ξενοδοχείο αλλά μας φιλοξενούσε ουγγαρέζα στο διαμέρισμα της.
μια μέρα μας είχε πάει να γνωρίσουμε και την μάνα της , ήθελε και εκείνη αλλά έκανα πίσω και μείναμε μόνο στα χαμουρέματα  :grin: στον  κάτω όροφο ο φίλος με την κόρη και εγώ στον επάνω χαχα  , διώροφη βίλα καθότι ο άντρας ήτανε κυβερνητικό στέλεχος και είχε πάει σε κομματική αποστολή εκτός χώρας
φορτώναμε σερβιτόρες  μπαργούμαν από κάτι υπόγεια ξενυχτάδικα της εποχής , έπαιζε μεγάλο ρόλο φυσικά που είχαμε την ντόπια  γκόμενα μαζί στην παρέα μας και έτσι δεν υπήρξε κανένας σχεδόν ενδοιασμός να μας ακολουθήσουν σε αλλά μαγαζιά και στην συνέχεια στο διαμέρισμα για ολονύκτιο  :knockinb:
απελευθερωμένες και άθεες εντελώς οι περισσότερες ουγγαρέζες , ότι ήθελες έκανες στην βουδαπέστη τότε , τυχεροί όσοι  ζήσαμε εκείνα τα χρόνια της καθαρής και αμόλυντής ανατολικής ευρώπης  :grin: :grin: :grin:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
το 88 ειδικά  όλα τα λεφτά , σε ένα δεκαπενθήμερο είχα πάρει 6 - 7 γκόμενες (δεν χρειαζόταν άλλωστε να ασχοληθώ με πουτάνες εκείνο τον καιρό  ) , η μια έφερνε την άλλη κυριολεκτικά μόνο που ήμασταν δυτικοί με κεράσματα που ήταν εξευτελιστικά φθηνά στα διάφορα καφέ κλαμπ καταγωγεία, σημειωτέον ότι δεν μέναμε σε ξενοδοχείο αλλά μας φιλοξενούσε ουγγαρέζα στο διαμέρισμα της.
μια μέρα μας είχε πάει να γνωρίσουμε και την μάνα της , ήθελε και εκείνη αλλά έκανα πίσω και μείναμε μόνο στα χαμουρέματα  :grin: στον  κάτω όροφο ο φίλος με την κόρη και εγώ στον επάνω χαχα  , διώροφη βίλα καθότι ο άντρας ήτανε κυβερνητικό στέλεχος και είχε πάει σε κομματική αποστολή εκτός χώρας
φορτώναμε σερβιτόρες  μπαργούμαν από κάτι υπόγεια ξενυχτάδικα της εποχής , έπαιζε μεγάλο ρόλο φυσικά που είχαμε την ντόπια  γκόμενα μαζί στην παρέα μας και έτσι δεν υπήρξε κανένας σχεδόν ενδοιασμός να μας ακολουθήσουν σε αλλά μαγαζιά και στην συνέχεια στο διαμέρισμα για ολονύκτιο  :knockinb:
απελευθερωμένες και άθεες εντελώς οι περισσότερες ουγγαρέζες , ότι ήθελες έκανες στην βουδαπέστη τότε , τυχεροί όσοι  ζήσαμε εκείνα τα χρόνια της καθαρής και αμόλυντής ανατολικής ευρώπης  :grin: :grin: :grin:
Oνειρικες εποχες..!! Να 'τανε το '81..χρονια δοξασμενα!! Για τετοιου ειδους εξορμησεις..

Aruba

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2013
Κριτικές
2
Like
65
Πόντοι
0
Σαν τα ρωσίδια δεν υπάρχουν  :rockon:

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995

Η ματαιοδοξία του Άνδρα που ενω θέλει να γαμαει αβέρτα δεξιά αριστερά, θελει και συνάμα κατι μόνιμο. Έλα ομως που δεν γίνονται ολα για πάντα..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Τύπε, δε νομίζω πως είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Βουδαπέστη είναι η πρωτεύουσα του ευρωπαϊκού σεξ. :rockon:
ετσι ακριβως, και καμια σχεση βουδαπεστη με βουκουρεστι και κατα επεκταση ρουμανες με ουγγαρεζες...μερα με τη νυχτα ειναι :grin:
οι ρωσσιδες ομως πανω απο ολες  :rockon:

antiosmuchachos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
1

ρε φιλε ηταν οντως τοσο ευκολα τοτε σαν παραμυθι μοιαζει

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
ρε φιλε ηταν οντως τοσο ευκολα τοτε σαν παραμυθι μοιαζει
φιλε μιλαμε σχεδον για τριαντα χρονια πριν (28 για την ακριβεια) και επι κομμουνισμου.
ολα ηταν εντελως διαφορετικα απο σημερα ,ουτε κινητα,ιντερνετ,φαιςμπουκ μαμπα κτλ υπηρχε η μαγεια του παντελως αγνωστου  :grin:
μονο που ησουνα δυτικος αρκουσε , για να καταλαβεις ειχαμε παει με τις γκομενες σε ενα πολυ καλο για την εποχη του κλαμπ που βρισκοταν στο νησακι της μαργαριτας και δεν τις εβαλαν μεσα αν και συνοδευοταν απο εμας καθοτι το συγκεκριμενο μαγαζι ηταν μονο για ξενους...εφαγαν πορτα δηλ επειδη ητανε ντοπιες :grin: σημερα συμβαινει ακριβως το αντιθετο , πολλοι ξενοι τρωνε πορτα οταν πανε να μπουνε σε καλα μαγαζια  :grin: :grin: :grin:

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
εχοντας παει συνολικα 3 φορες ρουμανια μπορω να πω πως η μεση ρουμανα είναι πιο ομορφη από τη μεση ελληνιδα.οι ρουμανες στα ρδελα είναι πιο δεκτικες από τις ρωσιδες και κανουν πολλα εξτρα σε χαμηλη τιμη ενώ η ρωσιδα σου κοστολογεί το κάθε τι που θα σου κανει.αν δεν υπηρχαν οι ρουμανες στα ρδελα πιστευω θα υπηρχε σοβαρο πρόβλημα στην αποδοση αλλα και στη τιμη αν είχαμε ρωσιδια μονο.απο την άλλη οι αλβανιδες κοροϊδεύουν γιατι ετσι εχουν μαθει και ζητουν και αυτές λεφτα για οτιδήποτε εξτρα συν ότι είναι πιο ασχημες από τις ρουμανες και τις ρωσιδες.επισης στη ρουμανια που εχω παει με λιγο καμακι ολο και τσιμπουσα καποια αφρατουλα ρουμανα,πιστευω είναι πιο ευκολες από ολες τις βαλκανιες συν τις ρωσιδες,αν και στο βουκουρεστι δεν μπορεσα να χτυπησω γκομενα αλλα στη κραιοβα και στο πλοιεστι εδωσα ρεστα.στη κραιοβα φασοθηκα με μια για 10 μερες που εμεινα εκει την 2 φορα που ειχα παει ρουμανια και τη τριτη φορα που ξαναπηγα στο πλοιεστι χτηπησα μια 23 χρονη στη σταση μιλωντας αγγλικα κλπ τις λεω ελα στο ξενοδοχειο που μενω ηρθε και φασωθηκαμε αγρια.εδω στο ελλαδισταν όμως τρωω τις χυλοπιτες με το κουταλι να περνανε μηνες και να μην φασωνομαι ενώ στη ρουμανια εντος λιγων ημερων χαιρεσαι το καμακι τις γκομενες τη ζωη.το καλοκαιρι θα ξαναπαω με το καλο και προτείνω στους συναγωνιστες κραιοβα και πλοιεστι ωραιες γυναικες και ευκολες,στις άλλες ρουμανικες πολεις δεν εχω παει για να ξερω τι παιζει αλλα θα το ερευνήσουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom