ti χουνερι ναχω παθει??
ειμουνα χρονια εκει πανω απο 7,μιλαω την γλωσσα καλυτερα κι απ αυτους,αν μιλαμε για περιοχες πχ μολδαβια ,εχω γαμησει πανω απο 100-150,οχι πουτανες,κι αλλες 50 βιζιτες σε διπλα κ τριπλα σχηματα με φιλους παρεα , 99 μεχρι το 2005,ημουν μονιμος .τοτε ηταν σεξουαλικος παραδεισος η ρουμανια ,μετα χαλασε το γλυκο /αλλα εφυγα κι εγω ετσι κι αλλιως,πηγαινα βεβαια αλλα 3 χρονια μεχρι το 2008 για καποια μεγαλα διαστηματα λογω δουλειας αλλα στη β φαση εμενα πιο πολυ κισιναου
δεν εχω καποιο προσωπικο παραπονο,πως αλλωστε αφου ημουν παντα ελεθευρης βοσκης
αλλα εχοντας εντρυφησει οσο δεν παει στο εργο σας λεω τα πιο πανω με απολυτη σιγουρια,αν καποιος ψαχνει κατι απο ρουμανες εχει καποιες λιγες πιθανοτητες απο τις τρεις καλες πολεις που ανεφερα να πετυχει καποιο λαχειο
αλλου κι ειδικα στις αλλες μεγαλες πολεις βουκουρεστι κοσταντζα κλπ κατα πασα πιθανοτητα θα φαει φολα
οσοι ιταλοι πιο αθωοι απο αλλους κι επειδη ταιριαζει κι η γλωσσα πιο ευκολα να τις ενσωματωσουν τις πηραν για κατι πιο πολυ απο πουτανες μισαωρου,την πατησαν ασχημα,δεν ειναι οτι τους κοροιδευαν πηδιοντουσαν με αλλους κλπ ,αυτα ειναι αυτονοητα,αλλα τους εκαναν σε πολλους κ μεγαλη οικονομικη ζημια,σε μεγαλο βαθμο..εξ κ τις θεωρω τις χειροτερες ολων σχεδον..
δηλαδη αν δεν υπηρχαν οι αλβανιδες θα ηταν οτι χειροτερο στην ευρωπη,σαν χαρακτηρες,τωρα ειναι παρεα ισως