Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
κ καλα κανειςΜε ελληνιδα του επαγγελματος δεν εχω παει ποτε οποτε δεν εχω αποψη
κ καλα κανειςΜε ελληνιδα του επαγγελματος δεν εχω παει ποτε οποτε δεν εχω αποψη
ρε φιλε να σου πω κατι εγω εχω παει με παρα πολλες αλβανες και ρουμανομολδαβες και εκτος απο καποιες περιπτωσεις παρα πολλες ηταν πολυ καλες και μιλαω και για στουντιο και για μασαζ και για πιατσα και για call girl, τωρα τι να σου πω ισως και λογο εμπειριας ξερω που ψαχνω. Παντως αν δεν ειναι ανεξαρτητες παιζει ρολο και η πολιτικη του μαγαζιου που δουλευουν...μπορω να σου πω απο την αλλη και πολλες ρωσιδες που ηταν μαπα, για μενα τα παντα ειναι σχετικαΔεν μιλαμε για μια κοπελα αλλα για το συνολο και απο εκει βγαινουν τα ποσοστα. Διαφωνεις η συμφωνεις αυτη ειναι η πραγματικοτητα
το θεμα ειναι η πουτανα να σε καβλωσει να σε φτιαξει, να περασεις καλα. οι ρωσιδες σε γενικες γραμμες ειναι ομορφοτερες, αλλα την να την κανω την ομορφια αμα ειναι ξενερωτη η γκομεναΡωσίδια μονοοοοο
πιο ξενερωμα γαμησι απο το ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ρουμανικο δεν υπαρχει..το θεμα ειναι η πουτανα να σε καβλωσει να σε φτιαξει, να περασεις καλα. οι ρωσιδες σε γενικες γραμμες ειναι ομορφοτερες, αλλα την να την κανω την ομορφια αμα ειναι ξενερωτη η γκομενα
Πηγες θαλασσα τυπε και νερο δεν βρηκες .Έχω πάει και με ρουμάνες και με ρωσσίδες και με λεφτά και χωρίς λεφτά.
Έχω ζήσει Ρουμανία, ζω τώρα Ουκρανία.
Μιλάω ρουμανικά, μιλάω ρωσσικά.
Οι ρουμάνοι έχουν ένα μπρίο και εκρηκτικό ταμπεραμέντο που όταν μεταφράζεται σε σεξ, τα αποτελέσματα είναι θανατηφόρα.
Οι ρωσσόφωνοι λαοί δεν το έχουν αυτό, είναι πιο κρυόκωλοι και μαζεμένοι, στο δε σεξ αξιοπρεπείς αλλά πιο technical, if you know what I mean.
Aυτό είναι που βγαίνει και από τις κριτικές εδώ μέσα.
Τώρα οι θαυμαστές των Ρωσσίδων έχετε το δικαίωμα να κάνετε την ρεκλάμα σας, η Ρωσία είναι γενικά ισχυρό brand στην Ελλάδα. Είναι η χώρα που με τον πολύ Πούτιν θα γαμήσει και θα δείρει για πάρτη μας ντεμέκ γιατί εμείς δεν έχουμε τα αρχίδια να το κάνουμε.
Οι Ρουμάνοι (και Ρουμάνες) από την άλλη δεν είναι ισχυρό brand. Τους κυνηγάει κακή φήμη ενώ για μένα όλοι οι ανατολικοί περίπου στα ίδια κινούνται (στο να σου τα φάνε, απλά οι Ρουμάνες λόγω ταμπεραμέντου το κάνουν πιο πούστικα μεσογειακά).
Ειδικά με τους ρουμάνους ίδια φάτσα ούνα ράτσα είμαστε κατά βάθος αλλά μην επεκταθώ τώρα και γίνουμε κώλος. Όπως πάντα οι έλληνες αντιπαθούμε τον όμοιο μας (βλέπε και τούρκους).
Για να επανέλθουμε στο θέμα μας, οι ρουμάνες λοιπόν γίνονται ρωσσίδες για λόγους μάρκετινγκ.
οκ μεταξυ δυο ξενερωτων θα προτιμησω τη ρωσιδα (αρκει να ειναι ομορφη)πιο ξενερωμα γαμησι απο το ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ρουμανικο δεν υπαρχει..
σωστο κι αυτοοκ μεταξυ δυο ξενερωτων θα προτιμησω τη ρωσιδα (αρκει να ειναι ομορφη)
Εκτός αυτού παρουσιαζόμενη ως Ρωσίδα μπορείς να δικαιολογήσεις και τα 100-150 ευρώ που ζητάς για 1 ώρα... είναι όπως τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα... κάθε μεταχειρισμένο Ford θα παρακαλούσε να δείχνει τον εαυτό του ως μεταχειρισμένο Toyota για να δικαιολογήσει μια σχετικά ψηλή τιμή αγοράς... άρα είναι τόσο θέμα πρεστίζ και κουλτούρας όσο και θέμα διατήρησης της τιμής του προϊόντος σε ψηλά επίπεδα.
Kostaki,κλαίωωωκαι για ελληνιδες ξεχασατε να γραψετε ποσες απο τις δεκα ειναι καλες
Ρωσίδια μονοοοοο
Συμπερασμα το Τοyοτα καλυτερο απο το Ford . Αρα οι ρωσιδες καλυτερες απο τις αλλες. Το καλο πραγμα πουλαει και παντα τα ποιοτικα και καλα προιοντα εχουν τις απομιμησεις και τα ιμιτασιον .Όπως και να το κάνουμε η ρωσική ταυτότητα έχει περισσότερο πρεστίζ από τη Ρουμανική ή τη Βουλγαρική. Γενικά υπάρχει μια σημαντική πολιτισμική επίδραση της Ρωσίας στις χώρες αυτές των Βαλκανίων... αυτό το κατάλαβα από μια Βουλγάρα που πηδούσα κάποτε και η οποία θεωρούσε τους Ρώσους κάτι σαν ξανθό γένος που θα σώσει τον κόσμο...
Εκτός αυτού παρουσιαζόμενη ως Ρωσίδα μπορείς να δικαιολογήσεις και τα 100-150 ευρώ που ζητάς για 1 ώρα... είναι όπως τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα... κάθε μεταχειρισμένο Ford θα παρακαλούσε να δείχνει τον εαυτό του ως μεταχειρισμένο Toyota για να δικαιολογήσει μια σχετικά ψηλή τιμή αγοράς... άρα είναι τόσο θέμα πρεστίζ και κουλτούρας όσο και θέμα διατήρησης της τιμής του προϊόντος σε ψηλά επίπεδα.
Παλι λαθος τα καταλαβες τυπεγια κάτι τέτοια φροντιστηριακά μαθήματα θα έπρεπε να τους χρεώνουμε εδώ μέσα.
να ξέρουν τουλάχιστον γιατί πληρώνουν αυτά που πληρώνουν.
Kostaki,κλαίωωω
ωραίος
Τύπε και εγώ αυτό έλεγα μέχρι που γνώρισα μερικές ουγγαρέζες που ήτανε TOP
Zafira :-* www.teenmodels.com/models/view/13969/Zafira/]http://www.teenmodels.com/models/view/13969/Zafira/[/url]
και για ελληνιδες ξεχασατε να γραψετε ποσες απο τις δεκα ειναι καλες
Sandra Shine έχει δικό της site με μοντέλα που κάνουνε live show ή κάτι τέτοιο.φιλε δν κανω πλακα οι νεες ελληνιδες 22-35 ειναι βελτιωμενες
καμια σαντρα σαιν δεν πηδηξες τυπε?
ΟρθώςΜια διόρθωση. Βαλέρια μολδαβη
Έχω πάει και με ρουμάνες και με ρωσσίδες και με λεφτά και χωρίς λεφτά.
Έχω ζήσει Ρουμανία, ζω τώρα Ουκρανία.
Μιλάω ρουμανικά, μιλάω ρωσσικά.
Οι ρουμάνοι έχουν ένα μπρίο και εκρηκτικό ταμπεραμέντο που όταν μεταφράζεται σε σεξ, τα αποτελέσματα είναι θανατηφόρα.
Οι ρωσσόφωνοι λαοί δεν το έχουν αυτό, είναι πιο κρυόκωλοι και μαζεμένοι, στο δε σεξ αξιοπρεπείς αλλά πιο technical, if you know what I mean.
Aυτό είναι που βγαίνει και από τις κριτικές εδώ μέσα.
Τώρα οι θαυμαστές των Ρωσσίδων έχετε το δικαίωμα να κάνετε την ρεκλάμα σας, η Ρωσία είναι γενικά ισχυρό brand στην Ελλάδα. Είναι η χώρα που με τον πολύ Πούτιν θα γαμήσει και θα δείρει για πάρτη μας ντεμέκ γιατί εμείς δεν έχουμε τα αρχίδια να το κάνουμε.
Οι Ρουμάνοι (και Ρουμάνες) από την άλλη δεν είναι ισχυρό brand. Τους κυνηγάει κακή φήμη ενώ για μένα όλοι οι ανατολικοί περίπου στα ίδια κινούνται (στο να σου τα φάνε, απλά οι Ρουμάνες λόγω ταμπεραμέντου το κάνουν πιο πούστικα μεσογειακά).
Ειδικά με τους ρουμάνους ίδια φάτσα ούνα ράτσα είμαστε κατά βάθος αλλά μην επεκταθώ τώρα και γίνουμε κώλος. Όπως πάντα οι έλληνες αντιπαθούμε τον όμοιο μας (βλέπε και τούρκους).
Για να επανέλθουμε στο θέμα μας, οι ρουμάνες λοιπόν γίνονται ρωσσίδες για λόγους μάρκετινγκ.