Τι λες ρε ηλιθιε
που δεν υπαρχουν στατιστικες . Για να κανει καποιος στατιστικες ομως θα πρεπει να εχει παει και με 50-100 εκδιδομενες .Οπως και για να πει καποιος ποιο ειναι καλο αυτοκινητο θα πρεπει να εχει οδηγησει και 50 διαφορετικα αυτοκινητα . Για ολα τα θεματα στην ζωη υπαρχουν στατιστικες και οταν οι στατιστικες τον ανθρωπων συμπιπτουν τοτε βγαινουν και τα συμπερασματα τι ειναι καλο και τι δεν ειναι καλο. Αν περιμενεις να σου πουν οι εταιριες στατιστικης τι επιλογες να κανεις και ποιο ειναι το μαυρο και ποιο το ασπρο εισαι προβατο . Αυτες οι βλακειες που γραφεις για αν σε γουσταρει και θελει να σε ικανοποιησει δεν εχουν καμια υποσταση στο επαγγελμα της εκδιδομενης . Ειναι υποχρεωση της να το κανει αυτο και για αυτο πληρωνετε. Ποσοι καμμενοι πυρφοροαγαπουληδες υπαρχουν τελικα σ αυτο το σαιτ
Κατ' αρχάς μη βρίζεις. Εγώ δεν σε είπα ηλίθιο. Μπορώ να απαντήσω στο ίδιο ύφος αλλά επιλέγω να μη το κάνω.
Αν κάποιος διαφωνεί μαζί σου με ευγενικό τρόπο καλό είναι να συζητάς μαζί του και όχι να τον στολίζεις με διάφορα επίθετα όπως ηλίθιο, πρόβατο, πιρφόρο κλπ. Ο σκοπός του thread είναι η κοινή αναζήτηση, και σε πολλές περιπτώσεις η όποια διαφωνία, τη τροφοδοτεί την αναζήτηση.
Επί της ουσίας τώρα. Εσύ - που έχεις πάει με 50 - 100 εκδιδόμενες - και έχεις την όποια άποψή σου και τις προσωπικές σου στατιστικές, από που εξασφάλισες ότι οι δικές σου στατιστικές συμπίπτουν με τις προσωπικές στατιστικές άλλων ??
Αυτό που έγραψα για τις εταιρίες στατιστικής το έγραψα σαν αστείο αλλά μάλλον δεν το κατάλαβες.
Απέχω πολύ από το να είμαι πρόβατο γιατί έχω μάθει να δουλεύω το κεφάλι μου αλλά να ακούω και τους άλλους.
Αν όποιος/όποια πληρώνεται έκανε καλά τη δουλειά του γιατί όπως λες είναι υποχρεωμένος, ο κόσμος θα ήταν αγγελικός, αλλά μάλλον δεν είναι.
Τέλος είμαι αρκετά μεγάλος σε ηλικία το κοντέρ έχει γράψει αρκετά χιλιόμετρα με εκδιδόμενες, επιλέον ανήκω σε αυτούς που σε κάποιες φάσεις είχαν και σχέση μαζί τους, άρα μπορώ να έχω άποψη.
Τέλος μπορεί να έχω κάνει πολλές μαλακίες στη ζωή μου αλλά πιρφόρος δεν υπήρξα ποτέ.