psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Τύπε μου, δεν πιστεύω να σε έχουν για ταξιτζή ή για κεράσματα. Γιατί υπάρχουν πολλές τέτοιες "φίλες".
Τύπε μου, δεν πιστεύω να σε έχουν για ταξιτζή ή για κεράσματα. Γιατί υπάρχουν πολλές τέτοιες "φίλες".
speedako ενα θα σου πω. απιστευτο και ομως αληθινο. ακου με που σου λεω.
Παιδάκι μου γτ της δίνεις λεφτά σοβαρά μιλάω !?
Φιλε μου εσυ τη ζεις την ιστορια!
Απλα νa εχεις τα ματια σου ανοιxτα!
πω πω ζωγραφιζεις...κεντας...ακους τζερυ?Τι ρωτάς κι εσύ; Ο πρώτος είναι που σπιτώνει και χαρτζιλικώνει μια ξένη για να βγάζει γούστα;
Ενταξει σε αυτο δεν λες ψεματα.Κοιτα μια απο αυτες τις φιλες με εχει καλεσει στο παρτυ της με εχει κερασει εκει και αλλη μια ημερα με κερασε επισης που ειχε την γιορτη της σε ρεμπεταδικο.... μια φορα θα κανεις και εσυ μια εξυπηρετηση εφοσον σου φερεται η αλλη τοσο καλα εκτος και αν εισαι γυφτος.
Προλαβαίνω ακόμη εγώ ε;Αυτα που ανακαλυψε αυτη στα 42 εδω τα γνωριζουν απο τα 18,μην πω και πιο μικρες και μας κοψουν.
Δεν σε εχουν παρει τα χρονια ρεΠρολαβαίνω ακόμη εγώ ε;
χρυσα82 σ αρεσει ο μαστερ?
Τι ρωτάς κι εσύ; Ο πρώτος είναι που σπιτώνει και χαρτζιλικώνει μια ξένη για να βγάζει γούστα;
Ναι!χρυσα82 σ αρεσει ο μαστερ?
Τυπε απο οτι φαινεται παντως εσυ αρεσεις στον αχαχουχαμετα θα ρωτησουμε αν αρεσει και στην αφροδιτη
Ο θεμματοθετης ειναι παντρεμενος αν εννοεις αυτονΝαι!
Δεν μας απάντησε όμως ο φίλος μας αν είναι παντρεμένοςςςςς!!!
όσο για το 250νταρι συμφωνώ...δλδ δεν είναι πουτανίστικο να τσεπώνεις τα 250 κάθε μήνα με αντάλλαγμα ερωτικές υπηρεσίες;;;;Που είναι η τιμιότητα δλδ;;;;;;;
Σε ολα η απαντηση ειναι το ναι.Οκ ουτε ο πρωτος ειναι ουτε και ο τελευταιος που του συμβαινει.στην αρχική ιστορία του θρεντ δεν καταλαβαίνω τα εξής
ο jerry 5 είναι παντρεμένος?
και έχει ταυτόχρονα "σχέση" με αυτή την γυναίκα?
η γυναίκα αυτή το ξέρει οτι είναι παντρεμένος?
τα 250 ευρώ αντιπαροχή για ποιά ακριβώς παροχή είναι, για το σεξ?
και τέλος μου κάνει εντύπωση οτι του είπε οτι τώρα που τον γνώρισε μπορεί να πεθάνει, μου βγάζει κάποια υπερβολή η κουβέντα.
κατά τα άλλα καλή τύχη στον jerry.