Νέα

Ρωσίδες vs Ρουμάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 525
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Προτιμάτε Ρωσίδες ή Ρουμάνες πόρνες;

• Ρωσίδες

Ψήφοι: 294 52,2%
  • Ρουμάνες

Ψήφοι: 163 29,0%
  • Άλλη εθνικότητα

Ψήφοι: 40 7,1%
  • Πουτάνα να 'ναι κι ό,τι να 'ναι

Ψήφοι: 66 11,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    563

Επισκέπτης
To λοιπόν γιατί έχουμε και στοιχήματα σε εξέλιξη  :rockon: η βρώμα της Σερβίας η Γιάνκοβιτς ήδη καβαλιέται στον άσχημο κώλο της (υποθέτω να είναι όπως της φάτσας της) με 5-1......
Επί του θέματος, την τελευταία επιλογή διάλεξα. Δεν ασχολιέμαι τι είναι αυτή που θα ΧΧΧ επί πληρωμής, αν είναι κάπως εμφανίσημη είτε ξέρω θερμή την καβαλάω με τα μπούνια......
Είναι αναλώσιμο είδος για 10 λεπτά άντε μισή ώρα και δρόμο, αυτό μου έλειπε να ασχοληθώ από που ήλθαν, έχω σοβαρότερα θέματα στην κωλοζωή μου για να ασχοληθώ. Βέβαια αν πετυχαίνω αραπάκι κι είναι γιαλυστερούλι τότε αφιονίζομαι γιατί έχω την ιλούζιον ότι είμαι ο μαχαραγιάς που θα πηδήξει τη σκλάβα και την κακή μου την ημέρα  :2funny: :2funny:

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ πάντως τις καλύτερες ακαποτες γαμησαρες τις
έχω κάνει με αγαπησιαρες ρομουνιτσες... χεχεχε
οπότε ψηφίζω ρουμανες.

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Εγώ πάντως τις καλύτερες ακαποτες γαμησαρες τις
έχω κάνει με αγαπησιαρες ρομουνιτσες... χεχεχε
οπότε ψηφίζω ρουμανες.

Μπράβο παίχτη αφού κανεις ακαποτες γαμησαρες με πορνες, και ψηφίζεις Ρουμάνες για αυτο.
Να ξέρουμε ο υπόλοιποι τι παιζει..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στην πίπα είναι ανώτερες οι Ρουμάνες αλλά σε γενικότερη εμφάνιση παρουσία τους ρίχνουν οι Ρωσίδες στα αυτιά.Ρωσία μπορεί να κυκλοφορείς με γκόμενα 1.90 και να τα κάνει όλα σωστά ούτε ρεζίλι σε κάνει ούτε τίποτα.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μπράβο παίχτη αφού κανεις ακαποτες γαμησαρες με πορνες, και ψηφίζεις Ρουμάνες για αυτο.
Να ξέρουμε ο υπόλοιποι τι παιζει..

Δεν μίλησα για πορνες Πορνε μου...χεχεχε
και οι ακα γαμησαρες γίνονται από 'Ερωτα/Καβλα',
αν μια μου ζηταγε λεφτά για ακα, δεν θα την έπαιρνα
για λόγους υγείας (μια και θα το έδινε στον οποιονδήποτε
πληρωνε), ενώ άμα στο δίνει επειδή σε γουστάρει είναι
άλλη η Καβλα...χεχεχε

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Οι ψευδαισθήσεις μέσα στις οποίες ζει ένας πουτανοαγαπούλης είναι πιο κλασικές και απο τα τσιτάτα του ΚΚΕ.

Επί του θέματος είναι ασέβεια να συγκρίνουμε τις διμετρες που όταν κατέβηκαν την δεκαετία του 90 στην χώρα μας μας έμαθαν τι πάει να πει γυναίκα με τα αγράμματα τσιγγανορουμανάκια που πρωτοφορεσαν βρακί στα μπουρδέλα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Οι ψευδαισθήσεις μέσα στις οποίες ζει ένας πουτανοαγαπούλης είναι πιο κλασικές και απο τα τσιτάτα του ΚΚΕ.

Επί του θέματος είναι ασέβεια να συγκρίνουμε τις διμετρες που όταν κατέβηκαν την δεκαετία του 90 στην χώρα μας μας έμαθαν τι πάει να πει γυναίκα με τα αγράμματα τσιγγανορουμανάκια που πρωτοφορεσαν βρακί στα μπουρδέλα.
ετσι...ακριβως  :hi:

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
Ρουμανες  ???? Πολλα τα ρισκα...... και μετριοτητες, βλαχες γυφτισες.

Ρωσιδες με χιλια...... από το 82 επι Μπρεζνιεφ, εχω εμπειριες.

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216

σωστοτατος

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Επί του θέματος
είναι ασέβεια
να συγκρίνουμε τις διμετρες
που όταν κατέβηκαν την δεκαετία του 90 στην χώρα μας
μας έμαθαν
τι πάει να πει γυναίκα
με τα αγράμματα τσιγγανορουμανάκια
που πρωτοφορεσαν βρακί στα μπουρδέλα.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
         ΄Ετσι ...
          Μας έμαθαν
          τι σημαίνει
          ικανοποιημένος άνδρας ...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656

αλλη μια
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Ρουμανες  ???? Πολλα τα ρισκα...... και μετριοτητες, βλαχες γυφτισες.

Ρωσιδες με χιλια...... από το 82 επι Μπρεζνιεφ, εχω εμπειριες.

Ναι αλλα εσυ πάντα για Ρουμάνες ρωτάς  :think:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Η ροσιδα δεν θα σε αφισει να φηγης αν προτα δεν στραγκιξοθν κ τα 2 μπαλακια ! Θελη τον αρσενικο ικανοποιημενο!η ρομανα θα αφισει το άλλο μπαλακι για την άλλη φορα !για να σε αδιασει το πορτοφολι ! Ειναι η λαητ εκδοχη της ελληνιδας χωρης λιπαρα!

22cmropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Δίνω ψήφο στο ξανθό γένος αλλα με εκπλήσει που κανείς δεν αναφέρει την μεγάλη Ρουμάνικη σχολή!9 στις 10 Ρουμάνες κάνουν υψηλής τεχνικής πίπα!

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
λογω ότι εχω επισκευτει και τη ρουμανια αλλα και τη ρωσια θα πω το εξης,αρχικα οι ρουμανες εμφανησιακα μοιαζουν πιο πολύ με τις ελληνιδες μελαχροινες κυριως μερικες πολύ ομορφες μερικες όχι.ειναι πιο θερμες από τις ρωσιδες αλλα πιο ευκολες και πιο φτηνες στη τιμη για να σου κατσουν κυριως οι χωριατοπούλες γιατι στις μεγαλες πολεις είναι λιγο πιο ξυνες.οι ρωσιδες από την άλλη είναι πιο ομορφες εμφανησιακα από τις ρουμανες αλλα είναι ψυχρες και κοιτουν πολύ το χρημα και κοστολογουν υπέρογκα ποσα για να σου κατσουν.

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
λογω ότι εχω επισκευτει και τη ρουμανια αλλα και τη ρωσια θα πω το εξης,αρχικα οι ρουμανες εμφανησιακα μοιαζουν πιο πολύ με τις ελληνιδες μελαχροινες κυριως μερικες πολύ ομορφες μερικες όχι.ειναι πιο θερμες από τις ρωσιδες αλλα πιο ευκολες και πιο φτηνες στη τιμη για να σου κατσουν κυριως οι χωριατοπούλες γιατι στις μεγαλες πολεις είναι λιγο πιο ξυνες.οι ρωσιδες από την άλλη είναι πιο ομορφες εμφανησιακα από τις ρουμανες αλλα είναι ψυχρες και κοιτουν πολύ το χρημα και κοστολογουν υπέρογκα ποσα για να σου κατσουν.
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

lkjhgfdsazxcvbytre

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
1
Δεν υπάρχει μετρό σύγκρισης . Μακράν καλύτερες οι ρωσίδες

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Οι Ρωσσιδες ειναι κατα κανόνα ποιο περιποιητικες και ταγμένες στην ικανοποίηση το άνδρα ειναι ομως πιο flat, πιο προβλέψιμες και λιγο ντίζελ. Μπορει να βαρεθείς με αυτές. Δύσκολα ομως θα περάσεις άσχημα.
Οι Ρουμάνες ειναι πιο του "ύψους η του βάθους" πιο φλογερές, πιο καβλιαρες αλλα και μερικές φορες πιο κυκλοθυμικές και απρόβλεπτες.
Μπορω να πω οτι είχα γενικά καλες εμπειρίες με Ρωσσιδες, ενω με Ρουμάνες ηταν κακές η εξαιρετικές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom