Επισκέπτης
ρε μαλακα ντοπα, εσυ εισαι;για πεσ το σκηνικο φιλε
ρε μαλακα ντοπα, εσυ εισαι;για πεσ το σκηνικο φιλε
Εγώ πάντως τις καλύτερες ακαποτες γαμησαρες τις
έχω κάνει με αγαπησιαρες ρομουνιτσες... χεχεχε
οπότε ψηφίζω ρουμανες.
Μπράβο παίχτη αφού κανεις ακαποτες γαμησαρες με πορνες, και ψηφίζεις Ρουμάνες για αυτο.
Να ξέρουμε ο υπόλοιποι τι παιζει..
ετσι...ακριβωςΟι ψευδαισθήσεις μέσα στις οποίες ζει ένας πουτανοαγαπούλης είναι πιο κλασικές και απο τα τσιτάτα του ΚΚΕ.
Επί του θέματος είναι ασέβεια να συγκρίνουμε τις διμετρες που όταν κατέβηκαν την δεκαετία του 90 στην χώρα μας μας έμαθαν τι πάει να πει γυναίκα με τα αγράμματα τσιγγανορουμανάκια που πρωτοφορεσαν βρακί στα μπουρδέλα.
σωστοτατοςΟι ψευδαισθήσεις μέσα στις οποίες ζει ένας πουτανοαγαπούλης είναι πιο κλασικές και απο τα τσιτάτα του ΚΚΕ.
Επί του θέματος είναι ασέβεια να συγκρίνουμε τις διμετρες που όταν κατέβηκαν την δεκαετία του 90 στην χώρα μας μας έμαθαν τι πάει να πει γυναίκα με τα αγράμματα τσιγγανορουμανάκια που πρωτοφορεσαν βρακί στα μπουρδέλα.
Εγώ πάντως τις καλύτερες ακαποτες γαμησαρες τις
έχω κάνει με αγαπησιαρες ρομουνιτσες... χεχεχε
οπότε ψηφίζω ρουμανες.
Επί του θέματος
είναι ασέβεια
να συγκρίνουμε τις διμετρες
που όταν κατέβηκαν την δεκαετία του 90 στην χώρα μας
μας έμαθαν
τι πάει να πει γυναίκα
με τα αγράμματα τσιγγανορουμανάκια
που πρωτοφορεσαν βρακί στα μπουρδέλα.
αλλη μιαΟι ψευδαισθήσεις μέσα στις οποίες ζει ένας πουτανοαγαπούλης είναι πιο κλασικές και απο τα τσιτάτα του ΚΚΕ.
Ρουμανες ???? Πολλα τα ρισκα...... και μετριοτητες, βλαχες γυφτισες.
Ρωσιδες με χιλια...... από το 82 επι Μπρεζνιεφ, εχω εμπειριες.
λογω ότι εχω επισκευτει και τη ρουμανια αλλα και τη ρωσια θα πω το εξης,αρχικα οι ρουμανες εμφανησιακα μοιαζουν πιο πολύ με τις ελληνιδες μελαχροινες κυριως μερικες πολύ ομορφες μερικες όχι.ειναι πιο θερμες από τις ρωσιδες αλλα πιο ευκολες και πιο φτηνες στη τιμη για να σου κατσουν κυριως οι χωριατοπούλες γιατι στις μεγαλες πολεις είναι λιγο πιο ξυνες.οι ρωσιδες από την άλλη είναι πιο ομορφες εμφανησιακα από τις ρουμανες αλλα είναι ψυχρες και κοιτουν πολύ το χρημα και κοστολογουν υπέρογκα ποσα για να σου κατσουν.