Νέα

Ρωσίδες vs Ρουμάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 537
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Προτιμάτε Ρωσίδες ή Ρουμάνες πόρνες;

• Ρωσίδες

Ψήφοι: 300 52,4%
  • Ρουμάνες

Ψήφοι: 164 28,7%
  • Άλλη εθνικότητα

Ψήφοι: 40 7,0%
  • Πουτάνα να 'ναι κι ό,τι να 'ναι

Ψήφοι: 68 11,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    572

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
Παράθεση από: Jeune Premier στις 20/10/16, 00:12
Οι ψευδαισθήσεις μέσα στις οποίες ζει ένας πουτανοαγαπούλης είναι πιο κλασικές και απο τα τσιτάτα του ΚΚΕ.

Επί του θέματος είναι ασέβεια να συγκρίνουμε τις διμετρες που όταν κατέβηκαν την δεκαετία του 90 στην χώρα μας μας έμαθαν τι πάει να πει γυναίκα με τα αγράμματα τσιγγανορουμανάκια που πρωτοφορεσαν βρακί στα μπουρδέλα.

απαιχτος :grin:
επι εποχης του μεθυστακα Γιελτσιν τα καλυτερα μουνια που περασαν ποτε απο Ελλαδα.

gatos57

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
27
Πόντοι
0
Η καλη ποιοτητα δεν εχει εθνικοτητα.  :erection:

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
210
Πόντοι
31
Oi ρουμάνες ειναι γενικώς γυφτόμουνα ..........αλλά με εξαιρέσεις πολλές φορές.....

Οι ρωσίδες ειναι τοπ ποιοτικά μουνιά ........

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.074
Πόντοι
3.425
εχω γνωστους που εχουν παντρευτει ρουμανες αλλα και ρωσιδες

εκτιμω οτι οι ρωσιδες ειναι πιο αξιοπρεπεις γυναικες και λιγοτερο πουτανες (στην ψυχη εννοω) απο τις ρουμανες. θεωρω τις ρουμανες κατωτερου επιπεδου και κακης κουλτουρας σε σχεση με τις ρωσιδες

αν ηταν εγω να πατρευομουν αλλοδαπη , ρωσιδα θα επαιρνα...αν κρινω απο callgirls που εχω γαμησει ειναι απιαστες και πολυ καβλιαρες

εχω παραδειγμα δυο πολυ γνωστων μου που εχουν παρει ρωσιδες και λεω με σιγουρια οτι εχουν κανει πολυ καλες οικογενειες. η μια ειναι μουναρα και αγοραστη μαλιστα, αλλα δεν κοιταει αλλον αντρα ποτε

αυτα

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
892
Πόντοι
81

εκτιμω οτι οι ρωσιδες ειναι πιο αξιοπρεπεις γυναικες και λιγοτερο πουτανες (στην ψυχη εννοω) απο τις ρουμανες. θεωρω τις ρουμανες κατωτερου επιπεδου και κακης κουλτουρας σε σχεση με τις ρωσιδες

αν ηταν εγω να πατρευομουν αλλοδαπη , ρωσιδα θα επαιρνα...αν κρινω απο callgirls που εχω γαμησει ειναι απιαστες και πολυ καβλιαρες

εχω παραδειγμα δυο πολυ γνωστων μου που εχουν παρει ρωσιδες και λεω με σιγουρια οτι εχουν κανει πολυ καλες οικογενειες. η μια ειναι μουναρα και αγοραστη μαλιστα, αλλα δεν κοιταει αλλον αντρα ποτε

αυτα
Οι ρωσίδες μόλις κάνουν οικογένεια, κοιτάνε μόνο την οικογένειά τους. Πλήρης αφοσίωση.

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
709
Πόντοι
3.995

αυτα

Το τελευταίο που είπες "ειναι ολα τα λεφτα"  :2funny:
Τις γυναίκες που δεν κοιτάνε αλλο άντρα ποτε, πρεπει να φοβάσαι......
Και γω οταν ειμαι με τη γυναίκα μου, δεν κοιτάω αλλη γυναίκα ποτε !

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
266
Πόντοι
26
Ο πληθυσμός της ρουμανίας ειναι 20.000.000 .Το 1.5 εκατομυριο ειναι τσιγγάνοι. Επειδη οι περισσότερες ρουμάνες  που ερχονται στην Ελλαδα να εργαστούν σε οίκους ανοχής ειναι τσιγγάνες αυτο δεν σημαίνει οτι ολες οι ρουμάνες είναι γύφτυσες.Υπαρχουν ρουμάνες που έχουν σπουδάσει ,έχουν διδακτορικά και εχουν ανώτατη μόρφωση .Ενα παραδειγμα ειναι η velculescu η οποια εχει διδακτορικο στα οικονομικά και γιαυτό είναι επικεφαλής στο ΔΝΤ.Οποιος εχει ζησει στην ρουμανια τα έχει δει αυτά . Εχω σπουδασει στο βουκουρέστι και προσφατα τελείωσα και το διδακτορικό μου εκεί οπότε ξέρω πολυ καλά αυτα που λεω για τις ρουμάνες .Εδω στην αθηνα [αγια βαρβάρα ] εχουμε ελληνίδες που ειναι γυφτισες .Αυτο δεν σημαινει οτι ολες οι ελληνίδες ειναι γύφτισες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Ο πληθυσμός της ρουμανίας ειναι 20.000.000 .Το 1.5 εκατομυριο ειναι τσιγγάνοι. Επειδη οι περισσότερες ρουμάνες  που ερχονται στην Ελλαδα να εργαστούν σε οίκους ανοχής ειναι τσιγγάνες αυτο δεν σημαίνει οτι ολες οι ρουμάνες είναι γύφτυσες.Υπαρχουν ρουμάνες που έχουν σπουδάσει ,έχουν διδακτορικά και εχουν ανώτατη μόρφωση .Ενα παραδειγμα ειναι η velculescu η οποια εχει διδακτορικο στα οικονομικά και γιαυτό είναι επικεφαλής στο ΔΝΤ.Οποιος εχει ζησει στην ρουμανια τα έχει δει αυτά . Εχω σπουδασει στο βουκουρέστι και προσφατα τελείωσα και το διδακτορικό μου εκεί οπότε ξέρω πολυ καλά αυτα που λεω για τις ρουμάνες .Εδω στην αθηνα [αγια βαρβάρα ] εχουμε ελληνίδες που ειναι γυφτισες .Αυτο δεν σημαινει οτι ολες οι ελληνίδες ειναι γύφτισες.
οι ρουμςνες ειανι ολες για κλωτσιες
δεν εχει να κανει με πουτανια
εχει να κανει με το ταμπεραμενντο κ τον τροπο συμπεριφορας,ενα ηλιθιο κραμα εξυπναδισμου τσαουσας κ γλωσσους γκομενας οτι ηληκια κ ναναι..ειναι μητροπαραδοτο... :helpplea:
ειδικα στο βουκουρεστι ειναι οτι χειροτερο μαζι με τις ολτενιες
μονη εξαιρεση η περιοχη αρντεαλ κ μαραμουρες οπου εχει αλλη νοοτροπια,μιλαμε για ενα 10-15% πλυθησμου,σε καπιες πολεις οπως σιμπιου και  κλουζ αλλα κ τιμισοαρα κ μπρασοφ εν μερη,οχι εν συνολω,,ενα μερος απο τις μορφωμενες ειναι αξιολογες αλλα φυσικα παιρνουν αξιολογους τοπικους επισης κατα κανονα
ΟΛΕς οι αλλες περιοχες ειναι για κλωτσιες κι οι γκομενες κι οι μαλ..ες
ΑΥΤΑ κ τιποτα αλλο  :hi:
sau
si cu asta basta... ;)
κ φυσικα ΔΕΝ kaταλαβες και  πολυ καλα τι συμβαινει στην χωρα .... :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Oi ρουμάνες ειναι γενικώς γυφτόμουνα ..........αλλά με εξαιρέσεις πολλές φορές.....

Οι ρωσίδες ειναι τοπ ποιοτικά μουνιά ........
μην το γενικευουμε για τις ρωσσιδες,εχει πολλα μπαζα κι εκει κι ειδικα αυτες πουρθαν ελλαδα
αλλα απο τις ρουμανες  ειναι πολυ καλυτερη επιλογη κατα 99%  ειδικα οι πιο μεγαλες
οσες ηρθαν τωρα η μεγαλωσαν ελλαδα ειναι το ιδιο για κλωτσιες,σχεδον,οσο κι οι ρουμανες οι οποιες ειναι η πληρης αποτυχια  :helpplea:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Αμα αλλαξεις τα γραμματα.....

ΡΟΥΜΑΝΕΣ = ΜΟΥΝΑΡΕΣ

Ειναι ερωτικες γυναικες και απο τις πιο δεκτικες.....

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.074
Πόντοι
3.425
να συμπληρωσω σε προηγουμενο ποστ μου,

2 ρουμανες ξερω απο τον κυκλο μου, που εχουν παρει ελληνες, δεν ειναι καλοι χαρακτηρες, καιροσκοπες τις βλεπω και πουτανιτσες στην ψυχη

μουναρες ομως...να χωριζουμε τις κουβεντες μας...

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
709
Πόντοι
3.995
οι ρουμςνες ειανι ολες για κλωτσιες
δεν εχει να κανει με πουτανια
εχει να κανει με το ταμπεραμενντο κ τον τροπο συμπεριφορας,ενα ηλιθιο κραμα εξυπναδισμου τσαουσας κ γλωσσους γκομενας οτι ηληκια κ ναναι..ειναι μητροπαραδοτο... :helpplea:
ειδικα στο βουκουρεστι ειναι οτι χειροτερο μαζι με τις ολτενιες
μονη εξαιρεση η περιοχη αρντεαλ κ μαραμουρες οπου εχει αλλη νοοτροπια,μιλαμε για ενα 10-15% πλυθησμου,σε καπιες πολεις οπως σιμπιου και  κλουζ αλλα κ τιμισοαρα κ μπρασοφ εν μερη,οχι εν συνολω,,ενα μερος απο τις μορφωμενες ειναι αξιολογες αλλα φυσικα παιρνουν αξιολογους τοπικους επισης κατα κανονα
ΟΛΕς οι αλλες περιοχες ειναι για κλωτσιες κι οι γκομενες κι οι μαλ..ες
ΑΥΤΑ κ τιποτα αλλο  :hi:
sau
si cu asta basta... ;)
κ φυσικα ΔΕΝ kaταλαβες και  πολυ καλα τι συμβαινει στην χωρα .... :hi:

Πωωωωωω ρε φιλε.... Τι μου θύμισες με τη λέξη "τσαουσα"..... Μου θύμισες τη γιαγιά μου  :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
οι πυρφοροι του σαιτ ξεσπαθωσαν υπερ των ρουμανων
:orchestra:
γι αυτο κ περνουν 300-400 δεκαπενθημερο κ τα σκανε για ενα διωρο αντε τριωρο με τετοιες φωλες.καψουρευονται κιολας  :kneel: κ μετα  τον υπολοιπο μηνα ολη μερα στο μπου.... :grin:
ναι ρε..ΡΟΥΜΑΝΕς Κ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!! :rockon:
μεχρι να ψοφησετε να γλυτωσει η χωρα απο σας εν γενη... :helpplea:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Πωωωωωω ρε φιλε.... Τι μου θύμισες με τη λέξη "τσαουσα"..... Μου θύμισες τη γιαγιά μου  :rockon:
ειναι ακριβως αυτο που εκφραζει αυτα τα γυναικωτα
θελουν να κανουν κουμαντο,οι οικογενειες ειναι καθαρα μητριαρχικες αυτο κ ο πονηριδισμος ειναι στο αιμα τους
ειναι το εθνικο γυναικειο φιλοτιμο
εξ ου κι ειναι για κλωτσιες ,εκτος ειπαμε 2-3 περιοχες που εχει καποιες αξιολογες περιπτωσεις  :hi:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
οι πυρφοροι του σαιτ ξεσπαθωσαν υπερ των ρουμανων
:orchestra:
γι αυτο κ περνουν 300-400 δεκαπενθημερο κ τα σκανε για ενα διωρο αντε τριωρο με τετοιες φωλες.καψουρευονται κιολας  :kneel: κ μετα  τον υπολοιπο μηνα ολη μερα στο μπου.... :grin:
ναι ρε..ΡΟΥΜΑΝΕς Κ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!! :rockon:
μεχρι να ψοφησετε να γλυτωσει η χωρα απο σας εν γενη... :helpplea:
Τι σε νοιαζει εσενα αν θα τα φανε σε Ρουμάνες,σε σουβλάκια,σε μπακλαβάδες,σε ταξίδια,σε μπυρες στη πλατεια,αν είναι γκομενες σε κομμωτήρια,τα δικα σου καντα μασουρια,δε στο απαγορευει κανεις.Ωρε περίεργοι ανθρωποι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Τι σε νοιαζει εσενα αν θα τα φανε σε Ρουμάνες,σε σουβλάκια,σε μπακλαβάδες,σε ταξίδια,σε μπυρες στη πλατεια,αν είναι γκομενες σε κομμωτήρια,τα δικα σου καντα μασουρια,δε στο απαγορευει κανεις.Ωρε περίεργοι ανθρωποι.
δεν μ ενδιαφερει,ελευθεροι μαλ..ες ειναι οι συνελληνες
εδω ψηφιζουνε τον σμαρα κ τον τσιπρα,στις ρουμανες θα κολωσουν
την ανθρωπινη ευφυια απλα σχολιαζω.. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom