Νέα

Ρωσίδες vs Ρουμάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 525
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Προτιμάτε Ρωσίδες ή Ρουμάνες πόρνες;

• Ρωσίδες

Ψήφοι: 294 52,2%
  • Ρουμάνες

Ψήφοι: 163 29,0%
  • Άλλη εθνικότητα

Ψήφοι: 40 7,1%
  • Πουτάνα να 'ναι κι ό,τι να 'ναι

Ψήφοι: 66 11,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    563

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
εγω 3 φορες που πηγα ρουμανια μια χαρα περασα και πηδηξα γκομενακια με καμακι βεβαια,ειναι πιο απελευθερωμένες από τις ελληνιδες και εμφανησιακα μοιαζουν πιο πολύ με τις ελληνιδες ο ρουμανες παρα με τις ουκρανες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
εγω 3 φορες που πηγα ρουμανια μια χαρα περασα και πηδηξα γκομενακια με καμακι βεβαια,ειναι πιο απελευθερωμένες από τις ελληνιδες και εμφανησιακα μοιαζουν πιο πολύ με τις ελληνιδες ο ρουμανες παρα με τις ουκρανες.
και 10 να πηγες,κι οτι κ νσκανες φιλε γκαβ ,δεν αλλαζουν τα βασικα  :hi:
οι ρουμανες ειναι η χειροτερη φυλη για σοβαρη σχεση
αν δε, υπαρχει κ αγνοια κινδυνου, η εμπιστοσυνη απο τον αλλοδαπο συντροφο,  η οικονομικη καταστροφη ειναι σιγουρη
το κερατο με ομοφυλους επισης ειναι στα ουκ ανευ κ μονιμο σε διακοπες και σε οποια ευκαιρια
ειναι σχεσεις τυπου στην υγεια του κοροιδου κ κερατα μαζι!!!! :grin:

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
αν δε, υπαρχει κ αγνοια κινδυνου, η εμπιστοσυνη απο τον αλλοδαπο συντροφο,  η οικονομικη καταστροφη ειναι σιγουρη
το κερατο με ομοφυλους επισης ειναι στα ουκ ανευ κ μονιμο σε διακοπες και σε οποια ευκαιρια
ποτε δε παω με σκοπο να κανω σοβαρη σχεση με ρουμανα η ελληνιδα.βασικα το θεμα που αναφερες πιο πολύ εμπιπτει ότι οι γυναικες γενικα είναι για το πουτσο και δεν πρεπει να δενομαστε και να χαλαμε λεφτα για δαυτες.
εγω αν και 28 εχω φιλοσοφισει ποτε σχεση μονο μπουρδελακια καμια αρπαχτη εδώ και εκει και καμια εκδρομη ρουμανια η βουλγαρια να τσιμπησουμε κανα πουτανακι.
παντως εγω γενικα δεν εχω θεμα με ρουμανες κάθονται ευκολα όπως και οι βουλγαρες.οι ελληνιδες και οι σερβες είναι οι πιο δυσκολες και με ξενερωνουν.

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
321
Πόντοι
2.287
αν δε, υπαρχει κ αγνοια κινδυνου, η εμπιστοσυνη απο τον αλλοδαπο συντροφο,  η οικονομικη καταστροφη ειναι σιγουρη
Όλες τα ίδια σκατα είναι.....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
ποτε δε παω με σκοπο να κανω σοβαρη σχεση με ρουμανα η ελληνιδα.βασικα το θεμα που αναφερες πιο πολύ εμπιπτει ότι οι γυναικες γενικα είναι για το πουτσο και δεν πρεπει να δενομαστε και να χαλαμε λεφτα για δαυτες.
εγω αν και 28 εχω φιλοσοφισει ποτε σχεση μονο μπουρδελακια καμια αρπαχτη εδώ και εκει και καμια εκδρομη ρουμανια η βουλγαρια να τσιμπησουμε κανα πουτανακι.
παντως εγω γενικα δεν εχω θεμα με ρουμανες κάθονται ευκολα όπως και οι βουλγαρες.οι ελληνιδες και οι σερβες είναι οι πιο δυσκολες και με ξενερωνουν.
σωστα αυτα ολα
εγω απλως διορθωσα το οι ρουμανες ενδεικνυονται για σχεση ....

kakasximos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Like
39
Πόντοι
1
Ας σας τυχει στην ζωη σας καμια oiran και θα ξεχασετε και ρουμανια και ρωσσια και το ονομα σας μετα.
Αλλα που??????? ειναι πολυ μα παρα πολυ δυσευρετες.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Oι Ρουμάνες έχουν καθαρά Βαλκανικές νοοτροπίες που μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με τις Ελληνίδες ,αν και ο κομμουνισμός τις απελευθέρωσε σεξουαλικά πιο νωρίς. Από την άλλη οι περισσότερες Ρωσίδες είναι ψυχρές και περίεργες και μυρίζουν ακόμα Σοβιετικίλα. Αν και υπάρχουν και εξαιρέσεις, οι Ρωσίδες είναι κυρίως να τις γαμάς για εύκολο σεξ και όχι για σχέσεις και γάμους.Δε μπορούμε να συνεννοηθούμε εύκολα οι Βαλκάνιοι με αυτές τις γυναίκες...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
O θρύλος του ξανθού γένους και των προφητειών του Γέροντα ζει και βασιλεύει και στην λατρεία της Ρωσίδας γυναίκας.

Έτσι μαθαίνουμε οτι η πλειοψηφία των γυναικών που εκδίδονται είναι Ουκρανές και Μολδαβές (μπλιάχ, κατώτερες πορνικά φυλές).

Η Αρεία Ρωσίδα κατά κανόνα δεν εκδίδεται, είναι κοπέλα υπεράνω γενικώς.

Και στο θέμα αυτό επιβεβαιώνεται ο νεοέλλην λαϊκός ποιητής:

"Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα..."

Πόση ανάγκη για ψευδαισθήσεις έχει ο Έλληνας;

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Ποσο αστείο ειναι αυτο το thread..... Λες και συγκρίνουμε μοντέλα αυτοκινήτων. Το αν θα εχει καποιος μια ευτυχισμένη σχεςη δεν εξαρταται απο το αν ειναι Ρουμάνα, Ρωσσιδα, Τουρκάλα. Εξαρταται απο την ψυχοσύνθεση της καθε μιας γυναίκας κα τα βιώματα της. Το οτι προέρχονται απο χωρες πρώην κομμουνιςτικες ειναι δεν αρκεί για να βγει η γνωμάτευση Εσείς μπορει να φαντάζεσται  οτι και ο Ελληνας ειναι ο ιδανικός άντρας για καθε γυναίκα. Χαχαχαχα αρε σανό που τρώμε....

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ποσο αστείο ειναι αυτο το thread..... Λες και συγκρίνουμε μοντέλα αυτοκινήτων. Το αν θα εχει καποιος μια ευτυχισμένη σχεςη δεν εξαρταται απο το αν ειναι Ρουμάνα, Ρωσσιδα, Τουρκάλα. Εξαρταται απο την ψυχοσύνθεση της καθε μιας γυναίκας κα τα βιώματα της. Το οτι προέρχονται απο χωρες πρώην κομμουνιςτικες ειναι δεν αρκεί για να βγει η γνωμάτευση Εσείς μπορει να φαντάζεσται  οτι και ο Ελληνας ειναι ο ιδανικός άντρας για καθε γυναίκα. Χαχαχαχα αρε σανό που τρώμε....

Yπάρχουν όμως διαφορετικές κουλτούρες και νοοτροπίες. Δεν μπορεί ποτέ να είναι ακριβώς το ίδιο η Ελληνίδα, η Αιγύπτια, η Ρωσίδα, η Γιαπωνέζα κλπ....

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
O θρύλος του ξανθού γένους και των προφητειών του Γέροντα ζει και βασιλεύει και στην λατρεία της Ρωσίδας γυναίκας.

Έτσι μαθαίνουμε οτι η πλειοψηφία των γυναικών που εκδίδονται είναι Ουκρανές και Μολδαβές (μπλιάχ, κατώτερες πορνικά φυλές).

Η Αρεία Ρωσίδα κατά κανόνα δεν εκδίδεται, είναι κοπέλα υπεράνω γενικώς.

Και στο θέμα αυτό επιβεβαιώνεται ο νεοέλλην λαϊκός ποιητής:

"Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα..."

Πόση ανάγκη για ψευδαισθήσεις έχει ο Έλληνας;

μα ειναι αληθεια πως οι περισοτερες ρωσιδες πουτανες ειναι στην πραγματικοτητα ουκρανες και μολδαβες. εσυ τι ζορι τραβας? εχεις γαμισει ποτε ιεροδουλη?

kairotwra

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
2
Πόντοι
1
Ας σας τυχει στην ζωη σας καμια oiran και θα ξεχασετε και ρουμανια και ρωσσια και το ονομα σας μετα.

τι ειναι το οιραν? στην ερωτηση του θρεντ απαντω ουκρανες και δευτερες τσεχεσ

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Φυσικά και είναι διαφορετικές οι γυναίκες κάθε χώρας, πλάκα κάνουμε. Οι Ρωσίδες είναι κατά βάση αρπαχτικά, να σε βρούνε μπόσικο, να σε ξεκοκαλίσουνε, και μετά πάμε γι'άλλα.
Αντιθέτως οι Ρουμάνες έχουν νοοτροπία επαρχιώτισσας Ελληνίδας της δεκαετίας του '50. Να βρούμε ένα καλό γαμπρό, να παντρευτούμε, να κάνουμε παιδιά και οικογένεια. Ακριβώς επειδή ταιριάζουν τα χνώτα μας σε αυτό το θέμα γι'αυτό βλέπουμε τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερους Έλληνες να παντρεύονται Ρουμάνες.

Τύπε δε συμφωνώ για τις Ρωσιδες, προςωπικα μονο καλα λόγια εχω να πω απο τη συναναστροφή μου μαζι τους. Τις θεωρώ απο τις πλέον ξηγημενες και ξεκάθαρες.

ROYAL

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
19
Πόντοι
0
Φυσικά και είναι διαφορετικές οι γυναίκες κάθε χώρας, πλάκα κάνουμε. Οι Ρωσίδες είναι κατά βάση αρπαχτικά, να σε βρούνε μπόσικο, να σε ξεκοκαλίσουνε, και μετά πάμε γι'άλλα.
Αντιθέτως οι Ρουμάνες έχουν νοοτροπία επαρχιώτισσας Ελληνίδας της δεκαετίας του '50. Να βρούμε ένα καλό γαμπρό, να παντρευτούμε, να κάνουμε παιδιά και οικογένεια. Ακριβώς επειδή ταιριάζουν τα χνώτα μας σε αυτό το θέμα γι'αυτό βλέπουμε τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερους Έλληνες να παντρεύονται Ρουμάνες.
καθολου δεν ταιριαζουμε, μαλλον καλυτερα ειμαστε ακριβως το αντιθετο.εντελως κουτοπονηρα και τα περισσοτερα γυφτακια..
δεν υπαρχει μετρο συγκρισης

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
καθολου δεν ταιριαζουμε, μαλλον καλυτερα ειμαστε ακριβως το αντιθετο.εντελως κουτοπονηρα και τα περισσοτερα γυφτακια..
δεν υπαρχει μετρο συγκρισης

συμφωνω φιλε υποβιβαζουμε πολυ τους εαυτους μας αν συγκρινουμε ελληνες με γυφτους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom