Ο καιρος αρχισε να δειχνη τα δοντια του ριχνωντας τις πρωτες ψιχαλες!!Ετοιμασα τον οπλισμο μου(Ομπρελα),και ξεκινησα με το πορνοαυτοκινητο μου προς Αχαρνων,η βροχη και κανα χαλαζακι ορισμενες φορες κτυπουσαν τα παραθυρα!!
Δεν ηταν η ιδεα του ρον..που ειχα τοποθετηση στο πισω μερος του πανω εγκεφαλου,και στο κεντρο του κατω εγκεφαλου,κοινως σεξουαλικου οργανου!!
Δεν ητα η ιδεα της τσαρκας αυτου καθε αυτου!Ητα η ιδεα του Ρομαντισμου και η αναγκη να βρεθω σαν θεατης στην μεση του δρομου βλεπωντας τα σπιτακια!!
Σταματησα Αχαρνων,λιγο πιο πανω απο την Διδυμου!Βγηκα και η βροχη ειχε γινη δυνατη,προχωρησα προς Ιουλιανου,περιμενωντας στο φαναρι ειδα το φωτακι να αναβη.Ενθυμηθηκα την τελευται φορα που το ειχα βαλη στα ποδια,παλι υπο βροχης
.
Συνεχισα περπατοντας μεσα απο πακιδες,εχω παρατηρηση οτι τον τελευται καιρο λιγοστεψαν,και κυκλοφορουν πακισες συχνα πυκνα με μπουρκα!Διεκρινα κανα δυο καλα κοματια
.
Στα συνορα απο την δεξια μερια ηταν οι αφρικα,απεναντη στο αιγυπτιακο
λιβανεζικο?αλλοι συγκεντρωμενοι.Προχωροντας πηγαινα προς το Αμνεζια μηπως βρω γνωστους συναγωνιστες,η εικονα τις ημερας,ηταν δυο μικρα παιδακια που ηταν πολυ χαρουμενα,ο λογος ειχαν ψωνιση παιχνιδια οι γονεις τους και βγαζαν τις τσαντες απο το αυτοκινητο!
Πριν φτασω στο Αμνεζια,την εικονα μου την χαλασε ενα πρεζακι που παραπατουσε ετοιμο να σωριαστη!!
Μπαινω αμνεζια,ειχε αρκετο κοσμο,παροτι ηταν γυρω στις 21,25,διεκρινα μερικα καλα κομματια που με βολιδοσκοπουσαν.!
Φευγω και η βροχη αρχισε να δυναμωνη παλι.οι δρομοι ειχαν αδειαση,μονο οι φαροι των περιπολικων εδιναν λιγο φως στο ματι για να χαζεψη μια αλλη παρασταση!
Διδυμου κοιταζω πανω κατω,παντελως αδεια,τοτε αποφασιζω να κατεβω Μεταξι!Κολοκυνθους παρκαρισα ευκολα και σε φωτεινο σημειο για καθε ενδεχομενο!!
Περπατω με την ομπρελα ενω ρυακια με αρκετο νερο αρχιζουν να τρεχουν,μπαινω Ιασωνος.Τα ρωσσικα ανοιχτα,οπως και το υπογειο του 27,ολα τα 20,και τα 19 κλειστα,προφανως θα ειναι και αυριο!!
Το σπιτι του χουλστερ και το υπογειο διπλα ανοιχτα.Τα 37 επισης,και το νεο με το διπλανο του!Επισης τα 46,νομιζω το επανω δεν ειχε φως και το 43 ανοιχτο!!
Εκανα καταθεση στο 37 επανω,ακολουθη κριτικη,βγαινοντας απο τον οικο η βροχη σταματησε,η γατα βγηκε και νιαρουσε,προφητικο σημαδι ειπα
.
Ο οργασμος του ουρανου σταματησε μαζι με τον δικο μου σκεφτηκα!
Φευγη ο παλιος ο χρονος σε λιγο και ερχετε ο καινουργιος,η μουσικουλα μου κρατουσε συντροφια,κατεβηκα Σ.Πατση για να δω τα στουντιακια,αλλα η δυνατη βροχη παλι μου σταματησε την ορεξη,σαν να μου ειπε φτανη!!