Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
για την μια το ξέρω σταματάει για 1 εβδομάδα και η αθλήτρια φεύγει αλλά θα επιστρέψει κάπου στις 10 Γενάρη ως εδώ είμαι σωστός?????
Φινις,μαρτη-απριλη ειπε!!!19 φευγη,γεναρη εννοω!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
είμαι σωστός καλά θυμόμουνα πρόεδρε....ναι το γνωρίζω κατά την άνοιξη κλείνει ο κύκλος της στην Ελλάδα :(
Μακη εννοω,φευγη 19 ιανουαριου και επιστρεφη,μαρτιο-απριλιο,κατα τα λεγομενα της!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
εγω χτυπησα ηδη δυο στοχους,εγραψα κριτικες πριν λιγο :2funny: :2funny: :2funny:
Αναμενω και τον προεδρο για μπεκρουλιασμα :2funny: :2funny: :2funny:
Ο ασυρματος σου δειχνη κλειστος!Εισαι στο γνωστο σημειο?

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
[/quote

εγραψα τις κριτικες και παω σε λιγο για να παρω δυναμεις,μετα υπνο γιατι το βραδυ εχω αυξημενες υποχρεωσεις......ξερεις εσυ ;)

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
[/quote

εγραψα τις κριτικες και παω σε λιγο για να παρω δυναμεις,μετα υπνο γιατι το βραδυ εχω αυξημενες υποχρεωσεις......ξερεις εσυ ;)
Την μπαρπορα την ειδα παντως!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ο καιρος αρχισε να δειχνη τα δοντια του ριχνωντας τις πρωτες ψιχαλες!!Ετοιμασα τον οπλισμο μου(Ομπρελα),και ξεκινησα με το πορνοαυτοκινητο μου προς Αχαρνων,η βροχη και κανα χαλαζακι ορισμενες φορες κτυπουσαν τα παραθυρα!!
Δεν ηταν η ιδεα του ρον..που ειχα τοποθετηση στο πισω μερος του πανω εγκεφαλου,και στο κεντρο του κατω εγκεφαλου,κοινως σεξουαλικου οργανου!!
Δεν ητα η ιδεα της τσαρκας αυτου καθε αυτου!Ητα η ιδεα του Ρομαντισμου και η αναγκη να βρεθω σαν θεατης στην μεση του δρομου βλεπωντας τα σπιτακια!!
Σταματησα Αχαρνων,λιγο πιο πανω απο την Διδυμου!Βγηκα και η βροχη ειχε γινη δυνατη,προχωρησα προς Ιουλιανου,περιμενωντας στο φαναρι ειδα το φωτακι να αναβη.Ενθυμηθηκα την τελευται φορα που το ειχα βαλη στα ποδια,παλι υπο βροχης :grin:.
Συνεχισα περπατοντας μεσα απο πακιδες,εχω παρατηρηση οτι τον τελευται καιρο λιγοστεψαν,και κυκλοφορουν πακισες συχνα πυκνα με μπουρκα!Διεκρινα κανα δυο καλα κοματια :grin:.
Στα συνορα απο την δεξια μερια ηταν οι αφρικα,απεναντη στο αιγυπτιακο :think:λιβανεζικο?αλλοι συγκεντρωμενοι.Προχωροντας πηγαινα προς το Αμνεζια μηπως βρω γνωστους συναγωνιστες,η εικονα τις ημερας,ηταν δυο μικρα παιδακια που ηταν πολυ χαρουμενα,ο λογος ειχαν ψωνιση παιχνιδια οι γονεις τους και βγαζαν τις τσαντες απο το αυτοκινητο!
Πριν φτασω στο Αμνεζια,την εικονα μου την χαλασε ενα πρεζακι που παραπατουσε ετοιμο να σωριαστη!!
Μπαινω αμνεζια,ειχε αρκετο κοσμο,παροτι ηταν γυρω στις 21,25,διεκρινα μερικα καλα κομματια που με βολιδοσκοπουσαν.!
Φευγω και η βροχη αρχισε να δυναμωνη παλι.οι δρομοι ειχαν αδειαση,μονο οι φαροι των περιπολικων εδιναν λιγο φως στο ματι για να χαζεψη μια αλλη παρασταση!
Διδυμου κοιταζω πανω κατω,παντελως αδεια,τοτε αποφασιζω να κατεβω Μεταξι!Κολοκυνθους παρκαρισα ευκολα και σε φωτεινο σημειο για καθε ενδεχομενο!!
Περπατω με την ομπρελα ενω ρυακια με αρκετο νερο αρχιζουν να τρεχουν,μπαινω Ιασωνος.Τα ρωσσικα ανοιχτα,οπως και το υπογειο του 27,ολα τα 20,και τα 19 κλειστα,προφανως θα ειναι και αυριο!!
Το σπιτι του χουλστερ και το υπογειο διπλα ανοιχτα.Τα 37 επισης,και το νεο με το διπλανο του!Επισης τα 46,νομιζω το επανω δεν ειχε φως και το 43 ανοιχτο!!
Εκανα καταθεση στο 37 επανω,ακολουθη κριτικη,βγαινοντας απο τον οικο η βροχη σταματησε,η γατα βγηκε και νιαρουσε,προφητικο σημαδι ειπα :grin:.
Ο οργασμος του ουρανου σταματησε μαζι με τον δικο μου σκεφτηκα!
Φευγη ο παλιος ο χρονος σε λιγο και ερχετε ο καινουργιος,η μουσικουλα μου κρατουσε συντροφια,κατεβηκα Σ.Πατση για να δω τα στουντιακια,αλλα η δυνατη βροχη παλι μου σταματησε την ορεξη,σαν να μου ειπε φτανη!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Είσαι "αδιόρθωτος"  ;)  και πάντα ετοιμοπόλεμος ...   :rockon:
Για το πρωτο παντα :grin:για το δευτερο φοραω παντα το φουμο για την εξορμηση :grin:.Τα βηματα που ειπες εχθες στρατηγε μου,τα σεβη μου!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Γρηγορη απογευματινη βολτα στην Φυλης!!Οι οικοι που ηταν κλειστη ειναι,Μ.Προδρομου υπογειο.Φυλης 71Α,ΚΑΙ Φ.71 υπογειο!!Τα δυο σπιτακια Φυλης 69,το υπογειο στο Φυλης 61,το Φυλης 68 και αυτο κλειστο!!Κινηση περιορισμενη γυρω στις 18,00,στα εξωτερικα θεραπευτηρια της Διδυμου ομως υπηρχε μεγαλη κινηση,σε μερικα σπιτακια μαλιστα οι συναγωνιστες περιμεναν στην σειρα αφου ειχαν πληρωση κιολας :grin:!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom