Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 450K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τί μας έλκει;

• Ανάγκη;

Ψήφοι: 134 19,1%
  • Συνήθεια;

Ψήφοι: 53 7,6%
  • Δε μπορώ διαφορετικά;

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρέθηκα τη γυναίκα μου!

Ψήφοι: 45 6,4%
  • Δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,8%
  • Η γυναίκα μου δεν τα κάνει όλα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουστάρω κατουρλίλα;

Ψήφοι: 22 3,1%
  • Μετάξι και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουρδέλα για πάντα!

Ψήφοι: 50 7,1%
  • Άλλο

Ψήφοι: 33 4,7%
  • Γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δε θέλουμε να το πούμε

Ψήφοι: 49 7,0%
  • Διασκέδαση;

Ψήφοι: 127 18,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    701

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
Σαν κυνηγος που ψαχνη το θυραμα :grin: :grin: :grin:.

:rockon: :rockon: :rockon:

Ακριβως,θα ειναι τελετουργικο εργο,με δωσεις ρεαλισμου του φαρκελι,σχολια του τσοπινο,και μελετες ενημερωσεις των δυο μας!!!100.000 αντυτιπα θα πουλησουμε :2funny: :2funny: :2funny:.
Παιδιά,
Σοτιροφ,
παρακαλώ ...

Ο Φαρκελι είναι απλά ένας ακόμη καμμένος και μπουρδελο-χαμένος, οπότε μην επενδύετε πάνω του ...

Το πλέον πιθανόν (ή πιθανότερο) να χάσετε ...

:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Παιδιά,
Σοτιροφ,
παρακαλώ ...

Ο Φαρκελι είναι απλά ένας ακόμη καμμένος και μπουρδελο-χαμένος, οπότε μην επενδύετε πάνω του ...

Ετσι ειμασται εμεις οι ρομαντικοι μπουρδελιαριδες :2funny:,και αλλωστε πια η διαφορα του μπουρδελοχαμενος απο το μπουρδελοψαχνομε/ :grin: .......                                                                                    Τα σεβη μου στρατηγε(ΠΑΡΑΠΟΝΟ...Ακομα περιμενω.. :2funny:).

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ετσι ειμασται εμεις οι ρομαντικοι μπουρδελιαριδες :2funny:,και αλλωστε πια η διαφορα του μπουρδελοχαμενος απο το μπουρδελοψαχνομε/ :grin: .......                                                                                    Τα σεβη μου στρατηγε(ΠΑΡΑΠΟΝΟ...Ακομα περιμενω.. :2funny:).

Μάλλον δεν θα περιμένεις άλλο ... 

Αύριο το μέτωπο του πολέμου θα είναι κοινή υπόθεση ...  :s&m_2:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Διάρκεια: 148 min

Λίγο πριν το τέλος του 2011, είπα να πάω λίγο στα ακριτικά μπουρδελάκια, μπουρδελάκια τα οποία ακούγονται σπανιότατα στις ενημερώσεις και στις κριτικές. Τα περισσότερα ήταν κλειστά, ενώ ξέχασα επίσης και κάποια. Τώρα που το σκέφτομαι μην διαβάζετε καν την ενημέρωση. Αν θέλετε να μάθετε για τα ακριτικά μπουρδελάκια διαβάστε καλύτερα την ενημέρωση του τσουτσούνα στο δίπλα σάιτ. Παρεπιπτόντως να πω ένα γεια στον πολύ μάχιμο και ατρόμητο συναγωνιστή tsoutsounas και στον ερωτιάρη, καβλιάρη hotscorpios με τις μοντελοπιπίνες του και τα πιπινοκουκλάκια του (αφεντικό δεν πιστεύω να με μπανάρεις;). Η σημερινή τσάρκα ήταν πολύ βροχερή, ενώ η βροχή ήταν ιδιαιτέρως εκνευριστική γιατί σε χτυπούσε από όλες τις μεριές. Μου θύμισε στιγμές forrest gump απ’το βιετνάμ.

Κατα τ’αλλα ήταν όμορφη βραδιά και πολυσύνθετη, σαν μποέμικη ραψωδία.
Μετά από ένα ατυχές περιστατικό στο τρόλεϊ, όπου ένας τζαμαϊκανός προσπάθησε ευτυχώς ανεπιτυχώς, να μου κλέψει το κινητό απ’την τσέπη, αποβιβάστηκα κοντά στην οδό θάσου, κάθετη στην πατησίων.

Is this the real life? Is this just fantasy?
Caught in a landslide, No escape from reality
Open your eyes, Look up to the skies and see
I'm just a poor boy (poor boy), I need no sympathy
Because I'm easy come, easy go, little high, little low
Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me

Η εικόνα που αντίκρυσα στα συγκεκριμένα σοκάκια στα οποία τσαρκάρω εξαιρετικά σπάνια, ήταν τραγική. Θεοσκότεινοι δρόμοι, πάρα πολύ αφρικανοί διάσπαρτοι σε γωνίες προσπαθώντας να πουλήσουν πρέζα, μεγάλο κυκλοφοριακό κομφούζιο και πολύ μα πολύ βρώμα από μπάζα και σκουπίδια. Αν ερχόταν ο μακαρίτης ο Charles Bronson από τα μέρη μας, θα είχε πολύ δουλειά να κάνει.  :2funny:

Mama, just killed a man, Put a gun against his head
Pulled my trigger, now he's dead, Mama, life had just begun
But now I've gone and thrown it all away, Mama, ooo
Didn't mean to make you cry, If I'm not back again this time tomorrow
Carry on, carry on, as if nothing really matters

Τα μπουρδελάκια της Θάσου 13 και Δροσοπούλου 97, 98 ήταν κλειστά την ώρα που πήγα, ενώ σε κάποια που ήθελα να πάω, όπως δουσμάνη 10, λ.ιωνίας 12, λουκά νίκα 1, κωνσταντίνου σχοινά 2 και εφέσου 1, τα ξέχασα τελείως. Ανοιχτά ήταν τα παρακάτω:

Καλλιφρονication (Καλλιφρονά 12) – Ξανθιά παχουλή με λευκό δέρμα, μεσαία βυζιά, μεγάλο κώλο με ελ.στοματικό (νομίζω) στα 20.

Φεύγοντας η τσατσά μου είπε να βρω γκόμενα και να κόψω τις βόλτες.

I'm just a poor boy nobody loves me
He's just a poor boy from a poor family
Spare him his life from this monstrosity

Μυτιλήνης 23Α – Μαυριδερή μιλφ (γυναίκα), μικρά βυζιά, χοντρός κώλος.

Ο πούστης τσάτσος που είχα πιάσει κουβέντα όσο περίμενα, δεν με άφηνε να φύγω, λέγοντας μου ότι κάνει πολύ σπέσιαλ περιποίηση.

-Κάνει πολύ σπέσιαλ περιποίηση (πιάνωντας μου το χέρι..)  
-Καλά...μπορεί να ξαναγυρίσω, άσε το χέρι μου.                                       //     Easy come easy go - will you let me go
-Μα που θα πας...σου λέω η κοπέλα είναι αστέρι! (ακουμπόντας το σώμα του πάνω μου)  //      Bismillah! No - we will not let you go - let him go

-Κοίτα...το παρατραβάς (του λέω)
-Κάτσε καβλιάρη μουυυυ (σφίγγοντας τη μέση μου...)  //         Never let you go - let me go
-Τ Ε Λ Ε Ι Ω Ν Ε!! (πιάνωντας το χέρι του με δύναμη) //        Oh mama mia, mama mia, mama mia let me go

Έφυγα συγχυσμένος απ’το τραβελομπούρδελο, με κατεύθυνση την πατησίων, όπου και κατευθύνθηκα πρός τα κεντρικά της φυλής, αφήνωντας πίσω μου τα ακριτικά, τα οποία θα επισκεφτώ ξανά του χρόνου (να ‘μαστε καλά...).

Just gotta get out - just gotta get right outta here

Μετά από μια μικρή πεζοπορεία στην πατησίων μέσα στη βροχή, έστριψα δεξιά στην πιπίνου, όπου κατηφορίζοντας είδα κλειστά το τραβελοπιπίνου 54 και το πιπίνου 65 κλειστά. Δυστυχώς είχα ξεχάσει να περάσω πιο πριν απ’το πιπίνου 32 που είναι πιο πάνω.

Φυλής 134 επάνω – Καστανή ψηλή προμίλφ, με λευκό καλό σώμα, μικρά βυζιά και λίγο ανοιχτή περιφέρεια. Ελ.στοματικό.

Φυλής 109 πάνωΛάουρα, ξανθό κοντόπορνο πιπίνι, λευκό σώμα, μικρά βυζάκια, χαριτωμένο κωλαράκι.

Αγκύρας 12 αριστερά Τζούλια, υπερχοντρή μαυρομάλλα, πρωταθλήτρια αντρικού σούμο, τεράστια βυζιά και κώλος, με ελ.στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 92 αριστερά Μίκυ, ξανθιά με μπούκλες, μεσαία ωραία βυζιά, ωραίο κωλαράκι, καλό σώμα, βασικό και πρωκτικό.

Φυλής 92 δεξιά Τζούλια το γουρουνάκι. Όμορφη μελαχρινή με καλό σώμα το οποίο όμως παχαίνει αργά, αλλά σταθερά. Μεσαία βυζιά και στρογγυλός κώλος.

Julia oh you're drivin me crazy
But I'm a...I'm a part of your plans
Oh just a man while your dreams be

Μονής προδρόμου πάνω – 2 χοντρές, μία ξανθιά, μία μελαχρινή, ελ.στοματικό και πρωκτικό

Φυλής 71 υπόγειο – Μελαχρινή ευτραφής με μεγάλα χυτά βυζιά και μεγάλο κώλο με κυτταρίτιδα. Ελ.στοματικό

Φυλής 71 πάνωΜανταλίνα, φοβερό αδύνατο μελαχρινό πιπίνι, με μετριοκαλό πρόσωπο, 3άρια φυσικά όμορφα βυζιά ελαφρώς προς τα κάτω και τρομερό κωλαράκι.

Δεν μπόρεσα να αντισταθώ και κατέθεσα. Θα ανέβει κριτική για τη πορνη, που θα πάει...Εν συντομία καλή συμπεριφορά, χαμόγελο, πρωτάρα, μάπα πίπα, ακόμη πιο μάπα γαμήσι. Στο σαλόνι έπιασα κουβέντα με ένα συναγωνιστή ο οποίος ψήθηκε κι αυτός να την πάρει, αλλά έφυγε γυρνώντας ξανά αργότερα.

Φυλής 67 – Μελαχρινό πιπίνι με μπούκλες, πλαδαρό λεπτό σώμα, μικρά βυζιά. Βασικό.

Φυλής 65 ισόγειο – Μελαχρινό σκατόμπαζο, χοντρή, άσχημη, η οποία είχε στριμώξει συναγωνιστή στο σαλόνι ο οποίος πάλευε να σώσει το 20άρι του από το κυττιριτιδιασμένο τέρας που απειλούσε να του το φάει. Μόλις μπήκα η κοπέλα μου ανακοίνωσε ελ.στοματικό, πρωκτικό, ότι θέλεις θα κάνουμε... (ευτυχώς που δεν ήθελα τίποτε)

Φυλής 65 πάνω – Καστανόξανθο πιπίνι ομορφούλικο, λεπτό με πλαδαρό όμως σώμα, μεγάλα βυζιά, βασικό.

Φυλής 80Ειρήνη, καστανομάλλα (νομίζω), αδύνατη, μικρά βυζιά, κώλο δεν είδαμε, βασικό.

Φυλής 74 αριστερά Νατάσα, ξανθιά ψηλή μιλφ με λευκό δέρμα, νεραντό σώμα, ελ.στοματικό και πρωκτικό νομίζω.

Φυλής 59 κάτω Σορίνα και Κατερίνα, ψηλή, μελαχρινή, λεπτή, μεγαλούτσικα ωραία βυζιά και καλό κωλαράκι. Για τη σορίνα σήμερα ανακοινώθηκε βασικό, ενώ για την κατερίνα ελ.στοματικό.

Φυλής 66 αριστερά – Μελαχρινό κοντόπορνο μπάζο, άσχημο. Ελ.στοματικό και πρωκτικό.

Φυλής 66 δεξιάΝτενίσα το τεμπελόσκυλο

Φυλής 54 αριστεράΣούζυ «των φτηνών αλλαντικών»

Φωκαίας 22 πάνω αριστερά Γαβριέλα, κοντόπορνο μελαχρινό, αδύνατο πιπίνι, μεσαίο πεσμένο στήθος, μικρό κωλαράκι, ελ.στοματικό.

Φωκαίας 19 – Μελαχρινό ψηλό αδύνατο καλλίγραμμο πιπίνι για πολύ γλύψιμο, ασχημούτσικο πρόσωπο, καινούρια κοπέλα, βασικό πρόγραμμα.

Φωκαίας 25Μόνικα νιάου με ελ.στοματικό.

Διδύμου 8 πάνωΑντίνα, ξανθιά, μικρό στήθος, ηλίθια αυτάρεσκη φάτσα, υπερφοβερή κωλάρα, ελ.στοματικό και πρωκτικό

Διδύμου 8 κάτωΚάρμεν η μπολονέζ

Διδύμου 16Λίλιαν από αγκύρας και διδ 20.

Διδύμου 18 υπόγειο – Θέοχοντρη φακλάνα με τεράστιο κεφάλι, στη θέση της σύλβιας την οποία προφανώς είχε καταπιεί και ήταν σε φάση χώνεψης. Αλλιώς πως εξηγείται το ρέψιμο που άφησε στο σαλόνι;; ε;;

Διδύμου 18 ισόγειοΑλιόνα

Διδύμου 20 – νέα κοπέλα, ξανθιά προμιλφ ή μιλφ, λεπτή, μικρά σίλικον boobies, ωραίο κωλαράκι, ελ.στοματικό (τελειωτικό δεν θυμάμαι). Δεν την είδα καλά γιατί πέρασε σαν σίφουνας στο σαλόνι.

Κάπου εδώ τελείωσε η τσάρκα μου. Φεύγοντας είδα τον συναγωνιστή απ’το φ71 πάνω που είχε ξαναγυρίσει για την Μανταλίνα και μου είπε κι αυτός ότι δεν πέρασε καλά και ότι ειδοποίησε άλλους 2 που ανέβαιναν για να την πάρουν. Α ρε συναδελφική αλλυλεγγύη! Πάντως η κοπέλα δεν είναι ξεπέτα, απλά είναι πάρα πολύ άπειρη και πονάει.

Φεύγωντας από φυλής, πήγα και μία βόλτα από μετάξι, το οποίο ήταν πολύ ήρεμο, σκοτεινό και μοναχικό, προφανώς λόγω βροχής. Δεν μπήκα σε κάνενα σπιτάκι...βασικά δεν ξέρω γιατί πήγα... :think:λες και θα βρισκα κάποια απάντηση στα ερωτηματικά μου...λες και θα έπαιρνα κάποια θεία φώτιση που θα έκανε τη ζωή μου καλύτερη...λες και θά βρισκα κανένα βρεγμένο 20άρικο...πείνουσα κιόλας...κατουριόμουν και λίγο...μα καλά τι πήγα να κάνω εκει πέρα;;  :idiot:

Εις το επανιδείν (ελπίζω...)
Να προσεχης ντερτι,ενας λογος που εκοψα να πηγαινω μονος ειναι αυτος,σε βλεπουν ευκολο θυμα,αλλα αμα βλεπουν δυο τρεις γινονται κοτες!!
Λιγο πριν το τελος του 2011 ειναι 31 του μηνος :grin:.Πιστευω ενα εκεινη την ωρα ,δλδ.λιγο πριν την αλλαγη ειναι οτι πρεπη,και μετα την αλλαγη αλλο ενα,ετσι δεν θα μεινη ανικανοποιητος κανενας χρονος,και ολα θα πανε καλα. :2funny:
Σιγουρα η εικονα ειναι τραγικοι στα σοκακια,εδω στην πλατεια Αττικης οκτω ηταν και ηταν θεοσκοτεινη!!!
Στο Φ.92 αριστερα,ειχε ξανθα μαλλια με μαυρες ανταβγιες?
Επισης Καλυμνου 48β μαρινα,πολυ gfe κατασταση!!
Τα κομματια ειναι πολυ καλα,της εποχης μας :2funny:.
Η εικονα που μενη αυτο ειναι το Μεταξι,το βλεμμα σου θα πλανηθηκε στην αδεια Ιασωνος!!!
Προβλεπω εντονη νυχτα!!! :grin:

Επισκέπτης
Να προσεχης ντερτι,ενας λογος που εκοψα να πηγαινω μονος ειναι αυτος,σε βλεπουν ευκολο θυμα,αλλα αμα βλεπουν δυο τρεις γινονται κοτες!!
Λιγο πριν το τελος του 2011 ειναι 31 του μηνος :grin:.Πιστευω ενα εκεινη την ωρα ,δλδ.λιγο πριν την αλλαγη ειναι οτι πρεπη,και μετα την αλλαγη αλλο ενα,ετσι δεν θα μεινη ανικανοποιητος κανενας χρονος,και ολα θα πανε καλα. :2funny:
Σιγουρα η εικονα ειναι τραγικοι στα σοκακια,εδω στην πλατεια Αττικης οκτω ηταν και ηταν θεοσκοτεινη!!!
Στο Φ.92 αριστερα,ειχε ξανθα μαλλια με μαυρες ανταβγιες?
Επισης Καλυμνου 48β μαρινα,πολυ gfe κατασταση!!
Τα κομματια ειναι πολυ καλα,της εποχης μας :2funny:.
Η εικονα που μενη αυτο ειναι το Μεταξι,το βλεμμα σου θα πλανηθηκε στην αδεια Ιασωνος!!!
Προβλεπω εντονη νυχτα!!! :grin:
Σίγουρα μοναχός, κινδυνεύεις περισσότερο.
στο 92 αριστερά ήταν η Μικυ που γράφω, δεν θυμάμαι αν είχε μαύρες ανταύγειες
Για μένα ήταν η τελευταία τσάρκα για φέτος, του χρόνου πάντως από φλεβάρη και μετά δυστυχώς τα πράγματα, θα δυσκολέψουν αρκετά για μένα...

καλές τσάρκες σε όλους

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Για μένα ήταν η τελευταία τσάρκα για φέτος, του χρόνου πάντως από φλεβάρη και μετά δυστυχώς τα πράγματα, θα δυσκολέψουν αρκετά για μένα...

καλές τσάρκες σε όλους
Xαίρομαι να σε διαβάζω πραγματικά φίλε μου!!Πολύ καλή ενημέρωση!!
Του χρόνου πάντως θα δυσκολευτούμε όλοι dirtyliving!! Πιστεύω οτι το 2012 έχουμε να δούμε πάρα πολλά ακόμα.Σου εύχομαι όμως καλή χρονιά με υγεία πάνω απόλα και μακάρι να ανατραπούν όλα τα δεδομένα προς το καλύτερο.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

καλές τσάρκες σε όλους
Ελπιζω να τα λεμε ντερτι,αλλα θα κρατησω την υποσχεση μου για το βιβλιο,για να διαβαζης τα ντοκουμεντα!!!!
Ο καιρος εκανε παιχνιδια με βροχουλα σημερα στην φυλης!Αποφασισα γυρω στις 20,30 να κανω μια βολτα στην Αχαρνων μεχρι και το Αμνεζια!Το σκηνικο που ειδα,ηταν αδειοι δρομοι,ελαχιστοι ανθρωποι,λες και ηταν 2,00 την νυχτα!
Λιγοι πακιδες κατω απο τις σκεπες χαζευαν και σιγομιλουσαν σαν να ετοιμαζαν επανασταση,στο περλα,παρκαρισμενα δυο λεωφορεια για ρουμανια,κοσμο δεν ειδα!Ειδα ομως τρια ρουμουνακια,οχι γυφτο,με γουνακια και ωραιο μακιγιαζ,μου εριξαν κατι καυλωτικες ματιες :-*.Συνεχισα στα συνορα λιγοι αφρικα,και τα στενα δοσοληψιων αδεια!!
Ξαναγυρισα πισω με το καιρο να ριχνη ψιλοβροχο,ειπα να παω φυλης,για αυτο μπηκα απο την αρχη της!!!
Φυλης 40 χριστινα κοντο ξανθο,με ωραιο σωμα,τατου στον αφαλο και πιρσινκ,και ενα τατου στην πλατη!!
Φυλης 54 επανω,κλειστο!!
Φυλης 54 κατω,η Σουζη,ξεπετα,απο το Φ.66 δεν ξερω αν εχη βελτιωθη!!
Φυλης 66 Ντενιζα,απο το Φ54,δειχνη σημαδια βελτιωσης,καθοδηγουμενη ομως!!!
Φυλης 68 κοντο αδιαφορο,επιστροφη της τσα με την βαρεια φωνη και το κοκκινο μαλλι!!!
Φυλης 71 Δυο κορασιδες,δεξια η κοντη αδυνατη,μαυρομαλα με καλα μασταρια,αριστερα το ουκρανεζακι με ωραιο κορμι και κωλο!!
Φυλης 59 κατω κατερινα,ψηλο νταρντανικο,με κωλαρα και βυζους.Το επανω κλειστο!!
Φυλης 61 κλειστο!!
Φυλης 80 ρουμανοφατσα μου πηγαινε περισσοτερο με 1,5 βυζι,πτωτικης τασης,αλλα ωραιο υπερηψωμενο κωλο!!
Φυλης 84 κοντο,με αδυνατο σωμα,ευμεγεθης βυζους,εγινε ενα φραστικο επεισοδιο,καθως η τσα μας ελεγε το προγραμμα,και αφου ευχαριστησαμε,η μικρα μας εκλεισε την εξοδο,λεγοντας ειμαι φραουλιτσα,δεν θα με φατε,αλλα δεν μου αρεσε το βλεμμα της γιατι διεκρινα ειρωνια,αλλα μεσα στα ορια.Της ειπα οτι η φραουλα ειναι ξυνη,ανταπαντησε σε αλλο συναγωνιστη και τις ριχνω κοκκινη καρτα!!
Φυλης 84 επανω,αννα ρωσσις,ομορφα χαρακτηριστικα,καλο βυζι,αδυνατη,μας μιλησε με γλυκο τροπο,και αφου δεν περασαμε μας ευχηθηκε χρονια πολλα.Ανταπεδωσα στα ρωσσικα της ευχες!! :grin:.
Φυλης 86 επανω,Μονικα,Λαουρα,συμφωνα με την τσα,ηταν και οι δυο στο δωματιο!!
Φυλης 86 κατω,γυφτορουμανα,κατεμε,ψηλη,με βυζι και κωλο!!
Φυλής 67 αδυνατο ξανθο,αβυζο,που εκριβε το γυμνο στηθος της με τα μακρια μαλλια της,στα συν ο κωλος!!
Φυλης 69 επανω,απο συναγωνιστη,ειπε χριστινα,δεν ανεβηκα!!
Φυλης 69 κατω,καινουργια,ντροπαλη υπαρξη,συμφωνα με την τσα,ψηλη,μαυρο μαλλι,υπερβαρο κωλο,ελαφρως κιρτωμενη!!
Φυλης 71 επανω,Μπαρτσελωνα,ολε :grin:,με τατου αρκετα,αδυνατο σωμα και κωλο,σιλικονε βυζι κατα την γνωμη μου!!Η τσα την παρουσιασε σαν καραμελιτσα,φραουλιτσα :grin:,επειδη φυγαμε για να μας δελεαση,μας ειπε ακαποτο,που δεν ηταν στο προγραμμα!!
Φυλης 71 κατω,Αννα ρωσσις(μολδαβη κατα εμε)μας υποσχοταν οτι με την πιπα της θα δουμε τα αστερια την θαλασσα κανη ολες τις στασης και αεροπλανικα :2funny:.
Φυλης 71 υπογειο,μορι,κοντο παχουλουτσικο με μεγαλους βυζους,δυστροπισε γιατι,αποχωρισαμε!!
Μ.Προδρομου 1 επανω οι δυο αδιαφορες γεωργιανες,που αποκαλουνται απο τον τσατσο ρωσσιδες,περασαν και δεν ακουμπησαν!!!
Μ.Προδρομου 1 κατω,η αδυνατη μιλφ παλαβιαρα με φουλ,χωρευε παλι στο σαλονι,την ρωτησα πως την λενε και μου ειπε σιλβεστερ σταλονε :2funny:.Μου εδειξε τατου στο μπρατσο και μουειπε συλβια και κατι ακομα,δεν θυμαμαι!!
Φυλης 109 επανω,Λαουρα,συμπαθητικο καστανο με ομορφο προσωπο,μικρο βυζι και ωραιο κωλο!!
Φυλης 109 κατω,ψηλο ευτραφουλικο με συστηματα καλα,μπρος πισω!!
Φυλης 134 πανω,ξανθια αδιαφορη,ευγενης,ντυμενη αγιοβασιλιτσα :grin:!!
Φυλης 134 κατω,γυφτορουμανακι,η βουλγαρακι,μου θυμιζε πολυ το αδυνατο απο την Ιασωνος 31 υπογειο που καηκε,ακριβως ιδιο,ηρθε για παιχνιδισμα και πιασαμε ολιγον κωλο,σφικτος για την ακριβεια :grin:!!
Φυλης 134 υπογειο,στρουμπουλον,κοντον,με βυζι 2αρι,που δεν το συγκρατουσε τιποτα,παρα ενα δυχτιωτο,ασπρο μπλουζακι,και τα φορτωμενα κωλομερια,προσπαθουσε να χωριση,ενα λαχανι στρινγκ :grin:!!
Φυλης 99  :booty:!!
Φυλης 92 δεξια,ψηλο ρουμανειδες,γαμευσιμο,με κωλαρα και βυζαρες!!
Φυλης 92 αριστερα,νικιτα,με φουλ,δοκιμασθη,υπηρεσιες,ανω του μεσου ορου!!2αρι στητο βυζακι,καλο κορμι και κωλο,τον οποιο δινη και δοκιμασθη,με καλη αισθηση!!
Φυλης 65 επανω,Καρολαιν,μαυρομαλουσα,με καλους βυζους!!
Φυλης 65 κατω,ξανθο αδυνατο,φορουσε ενα κοντο φουστακι θα ελεγα,με ελαφρα κεκλιμενα ποδια!!
Φυλης 136 κλειστο,φωναξε η τσα,παροτι ηταν φωταγωγημενο!!
Το χιονονερο θα ελεγα και ο παγερος αερας με εκαναν να αποχωρησω,καθοσον η Φυλης αλλα και η Φωκαιας ηταν αδεια!!Η προσπαθεια των κοριτσιων να κρατησουν τον πελατη,μαρτυρουν την γενικη εικονα!!Απεχωρησα με το αμαξι μου,οι τελευταιες ματιες στην αδεια αχαρνων,μαρτυρουν ερημο βροχερο και παγωμενο τοπιο!!
Στο ραδιο επαιζε αυτο το τραγουδακι,που συμπτωματικα,ταιριαζε στην περιπτωση!!!

.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

καλές τσάρκες σε όλους
Προφανως οταν πηγα εγω θα ειχε αλλαξη,σου ευχομαι,καλες γιορτες,και ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αφου τελειωσα με την νικητα και εκανα το χριστουγεννιατικο δωρο στον εαυτο μου,βαδιζοντας προς την Αχαρνων,ειδα πακιδες να ψαχνουν τα σκουπιδια,δειχνωντας οτι οι μερες ειναι δυσκολες για ολους,σκηνες που καποτε τις βλεπαμε σε αλλες χωρες και λεγαμε,οτι δεν θα τις δουμε εδω!!!!
                [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=J5qampgVri8&feature=related[/video[/video]].

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

καλές τσάρκες σε όλους
Δεν θα εισαι ο μονος,για ολους μας θα δυσκολεψουν,δυστηχως,να χουμε την υγεια μας.Για τις τσαρκες οσο μπορω θα ενημερωνω!!!!

Επισκέπτης
Xαίρομαι να σε διαβάζω πραγματικά φίλε μου!!Πολύ καλή ενημέρωση!!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και εγώ χαίρομαι πολύ όταν σε διαβάζω.

Του χρόνου πάντως θα δυσκολευτούμε όλοι dirtyliving!! Πιστεύω οτι το 2012 έχουμε να δούμε πάρα πολλά ακόμα.Σου εύχομαι όμως καλή χρονιά με υγεία πάνω απόλα και μακάρι να ανατραπούν όλα τα δεδομένα προς το καλύτερο.
Έχεις δίκιο. Βασικά ήταν λίγο εγωκεντρικό έτσι όπως το είπα. Καμιά φορά με στενοχωρεί το γεγονός, ότι θα είναι όλα πιο δύσκολα από δω και πέρα. Γι'αυτο και πρέπει να είμαστε ευέλικτοι για να μπορούμε να συμβιβαζόμαστε με τα νέα δεδομένα.
Κι εγώ εύχομαι σε σένα και όλα τα παιδιά, ένα νέο έτος με υγεία πάνω απ'όλα και...πολλές νέες εμπειρίες.  :rockon:

Ελπιζω να τα λεμε ντερτι...
Ελπίζω να τα λέμε φίλε μου...

Φυλης 71 επανω,Μπαρτσελωνα,ολε ,...!!
Κρίμα, δεν πέτυχες το φοβερό πιπίνι Μανταλίνα που πήδηξα προχθές

Φυλης 92 αριστερα,νικιτα,με φουλ,δοκιμασθη,υπηρεσιες,ανω του μεσου ορου!!2αρι στητο βυζακι,καλο κορμι και κωλο,τον οποιο δινη και δοκιμασθη,με καλη αισθηση!!
Εγώ αυτή την ξέρω ως Μίκυ, βέβαια πήγαμε και διαφορετικές μέρες, οποτε μπορεί να μιλάμε για άλλη, η περιγραφη και οι υπηρεσίες ταιριάζουν πάντως.

Καλές γορτές πρόεδρε.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Παιδιά,
Σοτιροφ,
παρακαλώ ...

Οποιος χανη στα χαρτια στρατηγε μου κερδιζη στην αγαπη :2funny:δλδ.στις πουτανες ηθελα να πω :2funny:.Χρονια πολλα!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ενω σημερα ειχα μια διαθεση για μεταξι,δυστηχως λογω εκτακτου προβληματος,και λογω ωρας βρεθηκα στην φυλης!Το μονο αξιοσημειωτο ηταν η αλλαγη σε κατι σπιτακια,των κοριτσιων σε σχεση με εχθες,και οτι καποια ηταν κλειστα!!Επισης η Νικητα ηταν το ιδιο προσωπο με την μικυ,διωχτηκε η υπηρεσια,οπως μου ειπε η νεα,η κινηση περιορισμενη,αλλα σε μερικα σπιτακια ηταν μεσα και 15 συναγωνιστες!!!!!
Φωκαιας 27 ελενα,κοντο με μεγαλα βυζια,παιζαν δυνατα τα ρουμανικα τραγουδια,και πληθος συναγωνιστων την περιμεναν!!
Φωκαιας 27 κατω,η Βικτωρια και Νταιανα!!!
Φωκαιας 25 ισογειο,μιαου-Μονικα!!
Αφου ειδα γνωστα προσωπα,δεν μπηκα στα υπολοιπα και συνεχισα Φυλης!Κλειστα ηταν το Μ.Προδρομου υπογειο και το Φ.69 κατω!
Φυλης 92 δεξια,το ψηλο με ωραιο σωμα και δυνατα υδραυλικα συστηματα,μαυρομαλικο ρουμανακι!
Φυλης 92 αριστερα Μικυ η μπολονεζ!
Φυλης 71 Αννα Τζουλια με το διπλωμα πιλοτου λογω των αεροπλανικων που υποσχετε!Απουσια στην Ευα,τσατσος ειχε αναλαβη την θεση της!
Φυλης 71 υπογειο το γνωστο κοντο με τα βυζια!
Μ,Προδρομου 1Α ξεπροβαλε το κεφαλι του τσατσου απο το παραθυρο,οι ιδιες του λεω,ναι μου λεη ειναι τεσσερα τζαζ :grin:.
Φυλής 67 το αβυζο ξανθο,με το ωραιο κωλαρακι,φοραγε κατι σαν κερατο στο κεφαλι,χορευοντας στο σαλονι,για να δωση κεφι!!
Αφου δεν ειδα κατι νεο,πηγα προς το Φυλης 66,ηταν η Ντενιζα,με σκουφακι αγιου βασιλη και ενα κοκκινο ολωσομο κορδονικοκκινο,που στην μικρη περιοχη ειχε ενα κομματι υφασμα.Το κορδονι χωριζε τα βυζια της στην μεση και πηγαινε πισω και εμπαινε στον καλιγραμμο κωλο της.Πολυ χαμογελαστη με διαθεση,ειπα να την δοκιμασω δευτερη φορα για να δω αν ειχε σταδια βελτιωσης,και μου αποδειξε οτι πρεπη να τις αλλαξω βαθμολογια,ηταν πολυ καλυτερη!!
Εντωμεταξυ μπηκαν κατι συναγωνιστες και την κοιτουσαν με ανοικτο το στομα,απατη μυριζη ειπε ο κοντος,ειναι τραβεστι,και εγω εβαλα τα γελια!!
Αποχωρησα απο την συνεβρεση και βγηκα στον δρομο,εκει με υποδεχτηκε ενας ψυχρος παγωμενος αερας,γυρισα το κεφαλι αριστερα και μετα δεξια,ωρα 23,30 η Φυλης αδεια!!
Καλο ρεβεγιον παιδες!!!!

.
Φυλης 71Α ειχαμε αλλαγη,αντι της μπαρτσελωνα,δυο ρουμανακια που συναγωνιστης τα επαιρνε παρτουζα,ενω πληθος κοσμου περιμενε απο εξω.Χρονος 15 λεπτα,η ευγενικη τσα που κουναγε το ποδι της στον ρυθμο των τσιγγανορουμανικων τραγουδιων,κατοπιν πιεσεων των θαμωνων,αναγκαστηκε να φωναξη τα κοριτσια!
Τωρα τα κοριτσια,δεν ανακοινωθηκε ονομα,η μια ψηλη μαυρομαλα,με ωραιο στητο στηθος και κωλο,η αλλη πιο κοντη,με πιο μικρο στηθος,σαλοναρισαν μαζι και καναν ενα μικρο χορευτικο!!!Να μην ξεχναμε τις λεπτομερειες δλδ. :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Καλα χριστουγεννα με υγεια παιδες.....Μεταξουργειο,εισοδος 10 ευρω...... :2funny:.

Συνημμένα

• _________________4e3067ecdb92b_200x300.png
    _________________4e3067ecdb92b_200x300.png
    97,5 KB · Εμφανίσεις: 27
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
[quote author=dirtyliving link=topic=125558.msg3383944#msg3383944 date=13247278

Κι εγώ εύχομαι σε σένα και όλα τα παιδιά, ένα νέο έτος με υγεία πάνω απ'όλα και...πολλές νέες εμπειρίες.  :rockon:
Ελπίζω να τα λέμε φίλε μου...
Κρίμα, δεν πέτυχες το φοβερό πιπίνι Μανταλίνα που πήδηξα προχθές
Εγώ αυτή την ξέρω ως Μίκυ, βέβαια πήγαμε και διαφορετικές μέρες, οποτε μπορεί να μιλάμε για άλλη, η περιγραφη και οι υπηρεσίες ταιριάζουν πάντως.

Καλές γορτές πρόεδρε.
[/quote]
Ευχαριστω ντερτι,επισης καλες γιορτες,δωσε πληροφοριες για Μανταλινα,πετυχα δυο ρουμανακια εχθες εκει,το ενα ηταν πολυ καλο!!!Τελικα νικητα και μικυ ειναι το ιδιο προσωπο,Ρωτησα την νεα τσα,και μου ειπε οτι εδιωξαν την παλαια :grin:.

Επισκέπτης
Ευχαριστω ντερτι,επισης καλες γιορτες,δωσε πληροφοριες για Μανταλινα,πετυχα δυο ρουμανακια εχθες εκει,το ενα ηταν πολυ καλο!!!Τελικα νικητα και μικυ ειναι το ιδιο προσωπο,Ρωτησα την νεα τσα,και μου ειπε οτι εδιωξαν την παλαια :grin:.
Γεiα σου sotirof.
Έχει κριτική δική μου και του n.smirni.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Γεiα σου sotirof.
Έχει κριτική δική μου και του n.smirni.

Γεια σου ντερτι,ναι τις διαβασα,ευχαριστω για την πληροφορια.Ενα αλλο θεμα που αρχιζη να μου την δινη ειναι,οταν οποισδηποτε συναγωνιστης που γραφη μια κριτικη,και εχη μια εμπειρια,και εχη πηδηξη,πολλες κορασιδες,υπαρχη η ψηφοφορια που λεη,αν σας βοηθησε αυτη η κριτικη,και ερχετε το καθε τσουτσεκι να πη οτι δεν το βοηθησε!Δεν φτανη που δεν προσφερουν τιποτα,κανουν και παπαριες.Ας προσθεσουν σχολιο,και να ρωτησουν αν θελον να μαθουν καποια πραγματα.Σιγα σιγα θα γυρναμε βιντεακι πως το καναμε για να το βλεπουν!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom