aidiogliftis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 4.037
- Πόντοι
- 456
Ε σε πιάνει μια αηδία...εφαγε κανεις χαλβα ντουμπαι?![]()
Ε σε πιάνει μια αηδία...εφαγε κανεις χαλβα ντουμπαι?![]()
Θα βγουν από πίσω ατόφια και θα ξαναζωντανέψουν μλκ μουπω ρε πουστη ναι μαζι με τα χταποδια στην λαδοριγανη![]()
καλα που αυριο εχω παλι τρουμπετινες με μοσχαριΘα βγουν από πίσω ατόφια και θα ξαναζωντανέψουν μλκ μου![]()
είμαι μεγαλωμένος μέσα στην αρχοντιά ακόμα και το μήλο το καθαρίζαμε με το μαχαίρι και το πιρούνιειμαι φιτ ηδη εχω στρεσαρει κοιλια τερμα
υγ αρχοντες ειναι αλλοι εσυ εισαι πλεμπαιος φοροφυγας![]()
Βάλε τον έτσι ρε καφεδαραΘα βγουν από πίσω ατόφια και θα ξαναζωντανέψουν μλκ μου![]()
μετα το παγωτο ο καφες θα ειναι πιο πικρος και απο το κωνειο του κυρ σωκρατημην μπλέκεις τώρα τις ρυζογκοφρέτες
οι αρχόντοι μετά το φαγητό τρώνε βάφλα παγωτό και από δίπλα διπλό εσπρέσσο για το σβήσιμο
Τι τσιμπησες ρεζ,χρόνια πολλά.μετα το παγωτο ο καφες θα ειναι πιο πικρος και απο το κωνειο του κυρ σωκρατη
θα μαθεις σε λιγο καιρο να τρως μαρμελαδα σε ατομικο κεσεδακι με φρυγανιες Βοσινακη εννοια σουείμαι μεγαλωμένος μέσα στην αρχοντιά ακόμα και το μήλο το καθαρίζαμε με το μαχαίρι και το πιρούνι
Αυτό είναι το καλύτερο για να έρθεις στα ίσα σου και να ξυπνήσεις και να οδηγήσεις μετά με ασφάλεια όταν φεύγεις από το εστιατόριομετα το παγωτο ο καφες θα ειναι πιο πικρος και απο το κωνειο του κυρ σωκρατη
Τι είναι αυτό? κάποια βιολογική ντελικατέσεν μάρκα?θα μαθεις σε λιγο καιρο να τρως μαρμελαδα σε ατομικο κεσεδακι με φρυγανιες Βοσινακη εννοια σου![]()
ΑλικαρνασσοΤι είναι αυτό? κάποια βιολογική ντελικατέσεν μάρκα?
Που την βρίσκουμε? στο κολωνάκι ή στον φάρο?![]()
ετσι ναι μονο κρεαςαπο αυριο νηστεια τυποι![]()
τιποτα για τον ψοφο ειμαι καποιο αρχιδι μου κερασε την γριπη του και ειμαι με 85 πυρετο κλπΤι τσιμπησες ρεζ,χρόνια πολλά.
Δεν το έχω ξανά ακούσει πρέπει να είναι καινούριοΑλικαρνασσο![]()
υπερ-λουξΔεν το έχω ξανά ακούσει πρέπει να είναι καινούριο![]()
θα το δοκιμάσω και θα γράψω τις εντυπώσεις μουυπερ-λουξ![]()
Περαστικά μαντιποτα για τον ψοφο ειμαι καποιο αρχιδι μου κερασε την γριπη του και ειμαι με 85 πυρετο κλπ![]()
τιποτα για τον ψοφο ειμαι καποιο αρχιδι μου κερασε την γριπη του και ειμαι με 85 πυρετο κλπ![]()
Ξαφνικά θυμήθηκα τους χλεχλεδες αστούς που στον Στρατό δεν έτρωγαν πρόγευμα την Παρασκευή γιατί είχε σάντουιτς με χαλβά και δεν ήταν για τον ευαίσθητο ουρανίσκο τους...εγώ τσιμπουσα διπλό....εγώ χαλβά τρώω μόνο αυτόν με τη σοκολάτα και από αυτό τρώω μόνο τη σοκολάτα και πετάω τον χαλβά
από τα σημερινά μου αρέσουν καλαμαράκια, χταπόδι μόνο στα κάρβουνα και ότι έχει να κάνει με καβούρι.