Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 263K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.876
Πόντοι
9.297
τιποτα για τον ψοφο ειμαι καποιο αρχιδι μου κερασε την γριπη του και ειμαι με 85 πυρετο κλπ :zombie:
Μακαρι να ηταν κάποιο κορίτσι από τους αγαπημένους μας χώρους αλλά προφανώς αυτά έχουν σιδερένιο ανοσοποιητικό.
Περαστικά ρε...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.527
Πόντοι
3.656
Ξαφνικά θυμήθηκα τους χλεχλεδες αστούς που στον Στρατό δεν έτρωγαν πρόγευμα την Παρασκευή γιατί είχε σάντουιτς με χαλβά και δεν ήταν για τον ευαίσθητο ουρανίσκο τους...εγώ τσιμπουσα διπλό....:thefinge:.
τι σάντουιτς με χαλβά ρε τύπε που υπηρέτησες στον β παγκόσμιο? :confused::confused::confused::confused::confused:

εμείς είχαμε στεργίου αλλά κανένας δεν έτρωγε τις μαλακίες γιατί το μεσημέρι θα τρώγαμε σπίτι μας :coffee:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.145
Πόντοι
2.606
τι σάντουιτς με χαλβά ρε τύπε που υπηρέτησες στον β παγκόσμιο? :confused::confused::confused::confused::confused:

εμείς είχαμε στεργίου αλλά κανένας δεν έτρωγε τις μαλακίες γιατί το μεσημέρι θα τρώγαμε σπίτι μας :coffee:
:coffee::coffee::coffee::coffee::coffee:
δλδ?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.876
Πόντοι
9.297

Πόσο γιωταδες είστε ρε...σίγουρα φορούσατε σπορτεξ εσείς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το κψμ εννοώ ήταν το δεύτερο σπίτι μας τι άλλο? :coffee::coffee::coffee:
:cheesy::cheesy::cheesy:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.527
Πόντοι
3.656
Πόσο γιωταδες είστε ρε...σίγουρα φορούσατε σπορτεξ εσείς.
ήμουν ελεύθερος ξυρίσματος, ελεύθερος αρβύλας, ελεύθερος υπηρεσίας, ελεύθερος αναφοράς...ελεύθερο πνεύμα :coffee:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.876
Πόντοι
9.297
ήμουν ελεύθερος ξυρίσματος, ελεύθερος αρβύλας, ελεύθερος υπηρεσίας, ελεύθερος αναφοράς...ελεύθερο πνεύμα :coffee:
Γιώτα Ευτυχία Πουλχερία...Σκέτο Girl Band ήσουν με τόσα γυναικεία ονόματα που χαρακτηρίζουν την περίπτωση σου...και κάτι μου λέει ότι υπήρχαν πολλοί τέτοιοι στην γιωτομοναδα σου.
Σιγά μην μπορούσες να το σηκώσεις...για βολή ούτε καν ρωτάω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom