Ειναι θεμα διασυνδεσεων και γνωριμιας μακη,εχη γραψη πολλα χιλιομετρα στα κρεβατια των οικων!!!
για το Μπιλυ λες???
το ξέρω ρε φίλε εδώ τον χαιρετούσαν οι τσατσάδες στους οίκους που μπαίναμε :o
Ειναι θεμα διασυνδεσεων και γνωριμιας μακη,εχη γραψη πολλα χιλιομετρα στα κρεβατια των οικων!!!
Ναι μπιλ,ευχαριστω για την συμμετοχη σου στην διαβαση μεσα απο της συμμοριες της νυχτας ,πρεπη να κανουμε καταδρομικη σε κατι ξεχασμενους οικους,βεβαια δεν γινετε πεζοπορια σε ολα,πινης καφεδακι,στο γνωστο μερος? .προεδρε καναμε δυνατη επιδρομη.........ειναι θεμα εμπειριας βλεπεις......εχουμε γραψει πολλα χιλιομετρα μπουρδελοτσαρκας
ηταν βολτα για μεγαλους κασκαντερ
Μακη ναι ,αλλα δεν ξερω αν αντεξης μαζι μας,πρωτα για την μποχα,και μετα απο το γελιο και δεν πεσης κατω .για το Μπιλυ λες???
το ξέρω ρε φίλε εδώ τον χαιρετούσαν οι τσατσάδες στους οίκους που μπαίναμε :o
Μακη ναι ,αλλα δεν ξερω αν αντεξης μαζι μας,πρωτα για την μποχα,και μετα απο το γελιο και δεν πεσης κατω .
Μακη αυτο κανονιζετε,παρασκευη η σαββατο,ο ηλεκτικος δουλευη νομιζω μεχρι της 12,30 και μετρο 1,30 αν δεν κανω λαθος!!
το θέμα είναι τι ώρες θα πάτε....καλά δεν το συζητάμε έχετε ρίξει τρελό ποδόγυρο!!!
Μακη αυτο κανονιζετε,παρασκευη η σαββατο,ο ηλεκτικος δουλευη νομιζω μεχρι της 12,30 και μετρο 1,30 αν δεν κανω λαθος!!
Το ενα μεχρι ορισμενο σημειο!! ,ενταξη η σε παω στο γνωστο μερος και περνης κιτρινιαρη .θα στο χαλάσω αν και δεν το θέλω κανένα από τα 2 μμμ δεν με εξυπηρετεί
Το ενα μεχρι ορισμενο σημειο!! ,ενταξη η σε παω στο γνωστο μερος και περνης κιτρινιαρη .
Καλα μακη τοτε θα φερουμε τα σπιτακια και τα κοριτσια στην γειτονια σου .λεφτά σε κιτρινιάρη δεν δίνω και με 2η ταρίφα κιόλας
ναι εδω ειμαιΝαι μπιλ,ευχαριστω για την συμμετοχη σου στην διαβαση μεσα απο της συμμοριες της νυχτας ,πρεπη να κανουμε καταδρομικη σε κατι ξεχασμενους οικους,βεβαια δεν γινετε πεζοπορια σε ολα,πινης καφεδακι,στο γνωστο μερος? .
Δεν βλεπης τι γινετε?ο μακης ολο διαμαρτυριες ειναι .ναι εδω ειμαι
Οτι καλυτερο εχω διαβαση τωρα τελευταια,ενα τεραστιο μπραβο προεδρε,που με κινδυνο μεσα απο τις κακοτοπιες μας ενημερωνης.Καθομουν μονος στον σταθμο του μεταξουργιου,12,40,ενα απαλο κομματι επαιζε με πιανο και σαξοφωνο,οτι επρεπε για να με χαλαρωση,προσπαθουσα να ξεκουρασω λιγο τα ποδια μου καιτο σωμα μου και να βαλω σε μια ταξη το μυαλο μου, για να θυμηθω οσο καλυτερα μπορω τα γεγονοτα, προσωπα,εικονες και πραγματα.Η κουραση ηταν κακως παραγων,τετοιο τολμημα ουτε οταν ημουν νεος δεν ειχα σκεφτη να κανω,220 λεπτα πεζοποριας μεσα απο πακια στην Αχαρνων.Τα πακια στεκονται απο το υψος της φωκαιας-διδυμου και επανω,και σαν μαλακες στην μεση του δρομου,πεζοδρομια και οπου αλλου βρουν εμποδιζοντας τα παντα,τι μλκ.και αυτη.Πιο κατω αφρικα στυλ,με σομαλους,σουδανους και γενικα οτι τελειωνη σε -νους,τουλαχιστον αυτη καθονται χωρις να εμποδιζουν.Περνωντας μας κοιταγαν καλα καλα,φαινετε ηταν αξιοσημειωτο για αυτους που ειδαν λευκους στα λημερια τους.Κατι συναλλαγες γινοντουσαν στο βαθος στους καθετους δρομους προς την Αχαρνων .Φαινετε η περιοχη εχη χωριστη.Πλησιαζοντας στην Ηπειρου το σουβλατζιδικο ειχε προσφορες,ολοκληρο κοτοπουλο 7 ευρω,και 2 σουβλακια πιτα,μια πατατες και κοκα κολα 7 ευρω.
Το κατα δυναμηνΟτι καλυτερο εχω διαβαση τωρα τελευταια,ενα τεραστιο μπραβο προεδρε,που με κινδυνο μεσα απο τις κακοτοπιες μας ενημερωνης.
Πρεπη να εχης μεσον τον μπιλι7 .Πραγματικά φοβερή ενημέρωση!
Ίσως η καλύτερη σου!. Επιπλέον κάλυψες και την "δράση" που παίζεται ανάμεσα στις μπουρδελογειτονιές, μπράβο!
Υ.Γ: Εμένα η Άννα από κολ30 γιατί δεν μου πιάνει ποτέ τ'αρχίδια στο σαλόνι;...
Μαλάκας είμαι εγώ; :'( ... ξεφτυλίστηκα πάλι ρε γαμώτο... :'( ( ατάκα Σπύρου Παπαδόπουλου από "απαράδεκτους")
Τα σέβη μου πρόεδρε
Επισης,τα εργα ποιησης πρεπη να ειναι εδω,βαλε την ενημερωση σου και εδω ,παντως μειωθηκε ο χρονος,σε λιγο θα γινουμε σαν τον Φλας Γκορτον !!!Τα σέβη μου πρόεδρε
Άμα τσαρκάρεις πεζός, όλο και κάποιο θα ξεχάσεις, και που να ξαναγυρνάς πλ.αττικής για 2 μπουρδέλα, όταν έχεις φτάσει ήδη μεταξουργείο;Επισης,τα εργα ποιησης πρεπη να ειναι εδω,βαλε την ενημερωση σου και εδω ,παντως μειωθηκε ο χρονος,σε λιγο θα γινουμε σαν τον Φλας Γκορτον !!!
Απογευματινή επιλεκτική σε φυλής, λιοσίων και μεταξουργείο.
Στο υπόγειο είναι όντως. Έχει καλές κριτικές η τζουλιάνα και εγώ καλά είχα περάσει όταν την είχα δοκιμάσει, δεν νομίζω πάντως ότι είναι για πάνω από μία φορά, δεν έχει κάτι παραπάνω να δώσει. Εμένα επιπλέον με χαλάει και η σιλικόνη αρκετά.Απλα ντερτι βγαζω το καπελο για την ενημερωση,παντως διαβασα την κριτικη σου για την Αιντα,επισης για την ρουμανα την τζουλιανα στην Ιασωνος εχω ακουση καλα λογια,στο υπογειο του 30,αν θυμαμαι καλα,με καυλωτικα γιαλια γραμματεως!!!
Ναι και μενα αυτο με ενοχλη,ειναι σπαστικες μη το βυζι μου κλπ.η πλακα ειναι με το καμενο μπουρδελακι,διπλα στο χουλστερ,συναγωνιστης ηθελε να παη για το αδυνατο γυφτακι που ηταν εκει με τα 10,δεν ξερω αν προλαβε,αν το θυμασαι μηπως το πετυχες πουθενα?εκτος αν καηκεΣτο υπόγειο είναι όντως. Έχει καλές κριτικές η τζουλιάνα και εγώ καλά είχα περάσει όταν την είχα δοκιμάσει, δεν νομίζω πάντως ότι είναι για πάνω από μία φορά, δεν έχει κάτι παραπάνω να δώσει. Εμένα επιπλέον με χαλάει και η σιλικόνη αρκετά.