Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 450K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί μας έλκει;

• Ανάγκη;

Ψήφοι: 134 19,1%
  • Συνήθεια;

Ψήφοι: 53 7,6%
  • Δε μπορώ διαφορετικά;

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρέθηκα τη γυναίκα μου!

Ψήφοι: 45 6,4%
  • Δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,8%
  • Η γυναίκα μου δεν τα κάνει όλα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουστάρω κατουρλίλα;

Ψήφοι: 22 3,1%
  • Μετάξι και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουρδέλα για πάντα!

Ψήφοι: 50 7,1%
  • Άλλο

Ψήφοι: 33 4,7%
  • Γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δε θέλουμε να το πούμε

Ψήφοι: 49 7,0%
  • Διασκέδαση;

Ψήφοι: 127 18,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    701

Επισκέπτης
Ναι και μενα αυτο με ενοχλη,ειναι σπαστικες μη το βυζι μου κλπ.η πλακα ειναι με το καμενο μπουρδελακι,διπλα στο χουλστερ,συναγωνιστης ηθελε να παη για το αδυνατο γυφτακι που ηταν εκει :grin: με τα 10,δεν ξερω αν προλαβε,αν το θυμασαι μηπως το πετυχες πουθενα?εκτος αν καηκε :2funny: :2funny: :2funny:
Κοίτα η τζουλιάνα δεν έχει πρόβλημα να της πιάσεις τα βυζιά και να τα γλύψεις, εμένα απλά δεν μου αρέσει η αίσθηση. Έχει απαλό δέρμα πάντως.
Το γυφτάκι που λες το είχα πετύχει σε αλλαγή βάρδιας να φεύγει με τον αγαπητικό της, φορώντας μια φούστα μέχρι τον αστράγαλο, σαν αυτές που φοράνε στην λαϊκή :2funny:
Νομίζω εχθές λειτουργούσε ξανά ο οίκος, αλλά δεν μπήκα. Έχουν βάλει ταμπέλα απ'έξω που γράφει ότι "απαγορεύεται το κάπνισμα".(γραμμένο στα ελληνικά...) :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Κοίτα η τζουλιάνα δεν έχει πρόβλημα να της πιάσεις τα βυζιά και να τα γλύψεις, εμένα απλά δεν μου αρέσει η αίσθηση. Έχει απαλό δέρμα πάντως.
Το γυφτάκι που λες το είχα πετύχει σε αλλαγή βάρδιας να φεύγει με τον αγαπητικό της, φορώντας μια φούστα μέχρι τον αστράγαλο, σαν αυτές που φοράνε στην λαϊκή :2funny:
Νομίζω εχθές λειτουργούσε ξανά ο οίκος, αλλά δεν μπήκα. Έχουν βάλει ταμπέλα απ'έξω που γράφει ότι "απαγορεύεται το κάπνισμα".(γραμμένο στα ελληνικά...) :2funny: :2funny: :2funny:
Μαλλον καποιος καπνιζε στο δωματιο και ξεχασε κανα τσιγαρο και πηρε φωτια :2funny: :2funny: :2funny:.Εσυ πως ξεφυγες απο το ρουμανακι στο 46Α με φουλ στα 15,(Καλυτερα με κωλο)που τα χουφτωνη συνεχως? :2funny:

Επισκέπτης
Εσυ πως ξεφυγες απο το ρουμανακι στο 46Α με φουλ στα 15,(Καλυτερα με κωλο)που τα χουφτωνη συνεχως? :2funny:
Μάλλον αναφέρεσαι στο σπιτάκι που είναι στ'αριστερά. Την έχω χουφτώσει αρκετές φορές χωρίς να την πηδήξω (δεν μου αρέσει) και δεν μου τη πέφτει πλέον. :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Μάλλον αναφέρεσαι στο σπιτάκι που είναι στ'αριστερά. Την έχω χουφτώσει αρκετές φορές χωρίς να την πηδήξω (δεν μου αρέσει) και δεν μου τη πέφτει πλέον. :2funny:
Σωστος :2funny:,τωρα τελευταια την εχω πετυχη να φευγη συνεχεια απο το σπιτακι να πηγαινη με μπουρνουζι η πετσετα στην μεση ,για τσιγαρο στο νεο η διπλα :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ωρα 22,00,ανεβηκα τα σκαλια του ηλεκτρικου για να περασω στην πλατεια Βικτωριας.Λιγα ταξι στην πιατσα,η πλατεια αδεια και φωτισμενη,ειχε φορεση βρεγμενο σεντονι,μιας και ο ουρανος ειχε ακρατεια :grin:.Υπο πιεση χρονου,λογου δουλειας.Μπαινω στην Δυδιμου 8 επανω,καστανοξανθο αδυνατο ωραιο κορμι και κωλο,σημερα φοραγε μαυρο κορδονι σκετο,χαθηκαν οι κρικοι :grin:.Στο Δυδιμου 8 κατω,προστυχη Καρμεν με ωραια συστηματα,μπρος πισω,ηταν στο δωματιο η τσα ειπε ελατε λιγο αργοτερα.Στο Δυδιμου 16 η Αναστασια,στο Δυδιμου 18Α η κοντη χειμωδης Συλβια με φουλ και την αλοιφη στο χερι,υποσχομενη μαλλον κωλο,στο 18Β,η ρουφηχτρα Αλιονα με ασπρο κορμοειδης εσσωρουχο με πορνοηδες κοιταγμα σαν να σου λεη στο στομα μου ολα,Δυδιμου 20,Αννα αδυνατη με καλοστεκουμενο 2αρι(σιλικονε)χαμηλοβλεπουσα,ευγενικη ρωσσις.Επιστροφη προς την φυλης,στα συνορα πακιδων,αφρικανων επικρατουσε ηρεμια,η βροχη εκανε το εργο της :grin:.Φυλης 40 η τσα εκανε βαθειες τζουρες στο τσιγαρο της και μας ειπε κλειστα,καπνιζοντας στον δρομο.Φυλης 54 επανω.το κοντο τσιγγανακι με το μαυρο μαλλι,το αδιαφορο προσωπο και τα μεγαλα βυζια,οι συναγωνιστες εφευγαν,και ο τσατσος που δεν ξερη να μιληση ειπε, ελληνικο το λεω,οτι με την κοπελα καλα :2funny:.Φυλης 54 κατω μονο η σουζη.Στο 66 η Ντενιζα με ασπρα κορδελακια στα ποδια και η νικολετα βαριεστημενη στην εισοδο που βγαινουν και εμφανιζονται.Στο διπλα Φυλης 68δεν ειχαμε μονο αλλαγη κοπελας αλλα και τσατσας,ψηλο τσιγγανοηδες με μαυρο μαλι,με μικρο στηθος αλλα πλουσια κωλαρα.Στο Φυλης 61,με τον μαεστρο τσατσο στο παραμυθι,παρουσιασε μελαχρινο κανονικου σωματος.Στο Φυλης 59κατω,Κατερινα-Σορινα.Στο φυλης 80,ο τσατσος παρουσιαζε το αστερι του,κοντο μαυρομαλικο με πεταχτο κωλαρακι και μικρο βυζι.Στο Φυλης 84 ομορφη ρωσσις με ξανθο μαλλι,καλο κορμι,εκανε στροφη ως μπαλαρινα.ντυμενη με ενα κοντο νυχτικακι,που το ανασηκωσε και φανηκε το καλο κωλαρακι της.Στο Φυλης 84 αριστερα,μαυρομαλικο ρουμανακι με ωραιο κορμι και στητο βυζακι με φουλ.Στο Φυλης 86,ψηλο αδυνατο πιπινι,χρυσα,ειχαν ντυση την σωληνα με κορδελα ως χριστουγεννιατικο δενδρο :grin:.Στο κατω γυφτοβουλγαρα με καλο κωλο.Μ.Προδρομου 1 στο πανω,δυο ρωσσιδες συμφωνα με τον ρωσσο παραμυθα τσατσο,εχουν τα κοριτσια γνησια χαρακτηριστικα γεωργιανων κορασιδων,ευσομες και οι δυο με φουλ και παρτουζα στα 20.Στο Κατω που ανοιξε,μιλφ αδυνατο με σετ ασπρων εσσωρουχων,και κοντο μπουκλε-κατσαρο,αδιαφορο προσωπο,εκανε χορο στο σαλονι με βραχνη φωνη.Στο Φυλης 92,απο την περιγραφη συναγωνιστη Νικολ,το αριστερο κλειστο.Απεναντι στο Φυλης 71β το διδυμο Ευα-Αννα :grin:.στο υπογειο Γ,το αδιαφορο,κοντο με κλειση προς παραπανισια κιλα,αλλα και ελαφρη κλιση προς τα εμπρος λογω των μεγαλων βυζιων :grin:.Στο Φ.71Α,καυλωτικο ρουμανακι με ωραιο βυζακι και ισοβαρα κωλομαγουλα και μακρι μαυρο μαλακι,μας χουφτωσε τρυφερα :grin:,πολυ ωραια εδενε με το συνολο,τα γουνινα μποτακια που φορουσε.Και να η τσα απο το φ.68,στο Φυλης 69Β παρουσιαζε,καινουργιο κοντο αδιαφορο αδυνατο θα ελεγα,στο Φυλής 67 πολυ κοσμος αλλα και αναμονη,η τσα λιγο νευρικη,εκανε παρατηρησης,τα πηρα και την εκανα,ο χρονος του αγωνα ειχε εκπνευση,πηρα τον δρομο της επιστροφης,αλλα ο καιρος μου πεταγε διευρα :grin:.Τοτε θυμηθηκα το  ασμα..       
.                                            Συνεχισα προς την ερημη πλατεια,τα τελευταια φωτα απο τα μαγαζια των πακιδων εκλεισαν,και μαζι με αυτα και τις σιγανες ψιχαλες,αλλη μια αυλαια επεσε!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Πολλα τσιγγανοηδη σημερα στην Φυλης,καποια με θετικα σημεια εμφανισης,ενα τσιγγανακι μου ειπε :grin:.....            [video] [video]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=cMkG8nevh70&feature=endscreen[/video]. [/video]                                          

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
:rockon:   :rockon:

Αυτή η Κατερίνα είναι καινούρια;
Συμφωνω με τον καντιλαναφτη,αυτες παιζουν μεταξυ τους καποιες φορες στην θεση της ειναι η Αλεξαντρα η σερβα,ισως για αυτο δεν την πετυχες.Το βραδυ παντως θα κτυπησω :grin: :grin: :grin:.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Σημερα το απογευμα ξεκινησε εντυπωσιακα στην πλατεια Βικτωριας!Δυο αστυνομικοι ειχαν βαλη κατω σε σειρα πακιδες σε δυο ομαδες και τους ελενχαν.Στην Αχαρνων μια ομας Διας εχη σταματηση ενα οκταβια και το ψαχναν λεπτομερως,διπλα ο γερανος της αστυνομιας σε ετοιμοτητα!Ξαφνικα αρχιζη να βρεχη,τρια πουλμαν για ρουμανια,ο κοσμος να προσπαθη να προστατευτη και οι πακιδες κατω απο την σκεπη να πουλανε μπανανες .                       Ξεκιναω απο φυλης 40 υπο βροχη,Χριστινα με φουλ προγραμμα,ξανθο με ωραιο κορμι.Δυδιμου 8Α η γαμευσιμη κοντη ξανθια,αυτην την φορα φοραγε το κορδονι με τους κρικους .Στο Δυδιμου 8Β Καρμεν,με περιστροφη στην σωληνα.Δυδιμου 16Α αυτοπαρουσιαζομενο μιλφ με μπουταρες,κορμι ελαφρια γεμισμενο,και δυχτιωτο ως τα μπουτια.Δυδιμου 18Α η Βαλια,ξανθο μπουκλε μαλλι με υπερφωρτομενο μπροστινο βυζοσυστημα .Δυδιμου 18Β Αλιονα χουβερ,Δυδιμου 20 δεν μπορεσα να μπω αλλα απο περιγραφη συναγωνιστη,μου ειπε Αλινα με φουλ,η περιγραφη ταιριαζη στην αλινα απο φωκαιας 25 υπογειο(χωρις να το επιβεβαιωνο).Αλλαγη πορειας με δυνατη βροχη.Αλκαμενους 113,Βαλερια,ξανθουλικο γλυκο,παιχνιδιαρικο.Η τσα μας ειπε μετα απο σχετικη ερωτηση,οτι η Μαρια η τρελλοκοτσιδου,επιστρεφη την αλλη τεταρτη,πρωινη βαρδεια!!!Αλκαμενους 117,Μεγαλοκοπελα φωτεινη,με ολιγα κιλακια παραπανω.Περγαμου 27 ΑκΒ,μεγαλοκοπελες ρωσσιδες,διατηριταιες οπως τα κτηρια .Ρεμουνδου 20,βραζιλιανικο κοντο,με βυζαρες και κωλαρα,μου χουφτωσε τα @@ λιγο αγαρμπα,δεν το κατεχη,προσωπο αδιαφορο.Ρεμουνδου 21 Α,Αλβανη με καλο κωλο που φοραγε το στρινγκ,γιατι το φορεσες της λεω,ασε να δουμε και τιποτα,ηρθε και καθησε στα γονατα μου,ο κωλος ηταν μαλακος και ειχε καλη αφη,μας επιασε αιχμαλωτους για λιγο.Ρεμουνδου 21 τελειως αδιαφοροαλβανακι ως μαριονετα,δεν εκανε τον κοπο να σαλοναρι.Κνιδου 18,κλειστο.Τροφονειου 11κατω χονδροκαλα με την αλοιφη στο χερι και μικρο στηθος με τατου επανω,προφανως το ονομα,αλλα δεν το δικρινα λογω αποστασεως,επανω,Μελινα συμπαθητικη μεγαλοκοπελα ρωσσις!Τροφωνειου 13,γυφτορουμανα γυρολογος με φουλ,νομιζω Ελβιρα,στο πανω μεγαλοκοπελα χριστινα σε καλη κατασταση .                     Η βροχη ειχε σταματηση για λιγο αλλα αισθανθηκα δροσια στο βρακακι μου,πρεπη να ειχε διυσδηση το νερο .   Βεργας 6,επανω Σοφια μιλφ,κατω ευσωμο ξανθο μιλφ που παιχνιδιζε ,ειμασταν τεσσερις συναγωνιστες και μας λεη σας περνω παρτουζα και τους τεσσερις .Βεργας 2,αδιαφορο κοντο με στηθος 1,5,γυφτακι βουλγαρα η ρουμανα.Λιοσιων 76,κατω κλειστο,πανω ψηλο νταρτανοειδες με κοκκινο μπειμπυ,ντολ αιαφορο.Προυσσης 22,Χριστινα,ευσωμη με φουλ,μερακλιδικη νυχτα σκεφτηκα,η βροχη ξαναρχισε απειλητικα να πεφτη στο κεφαλι μου,Χωματιανου 11,κοντοπουτανο με μαυρη αλογοουρα,με ενδιαφερουσα κωλαρα,και τατου στην μεση,με λαχνο βλεμμα,γαμευσιμο κατα εμε,κατω,δυο κορασιδες Αντζελικα-Μαρια,η πρωτη ψηλη,καστανη αδυνατη,εμφανισιμη,η δευτερη κοντη,αδιαφορη.Αστραπες και βροχη στον δρομο της Ιουλιανου,δυο ζηταδες,παρα την βροχη ελενχουν πακιδες,και φτανω Ιουλιανου 71,τι τοθελα,περιμεντε την κοπελα λεη η τσα ειναι στο δωματιο,παροτι ειμαι μουσκεμα κανω υπομονη γυρω στο δεκαλεπτο,ξαφνικα εμφανιζετε κορασιδα,σχιστοματα ξανθια,πρεπη να ξεφυγε απο το σμακ νταουν μονολογο,θα περασουμε καλα μου λεη,δεν βιαζομαι,τρεπομαι πλεον σε ατακτη φυγη για δυο λογους πρωτα απο αυτα που ειδα και δευτερον γιατι απο την δυνατη βροχη δεν εβλεπα μπροστα μου.Μεταμορφωθηκα σε βρεγμενο και οχι γιαλινο δρομεα :2funny: :2funny: :2funny:.Η διαρκεια του θριλερ :2funny:250 λεπτα!Σε αυτο συνετελεσε βεβαια και η βροχη!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αυτο που με εκανε να χαμογελασω λιγο εν μεσω βροχης,ηταν το συντριβανι στην πλατεια αττικης.Ηταν το μονο που λειτουργουσε,καθως ο φωτισμος ηταν περιορισμενος :grin: :grin: :grin:.Δυστηχως οι φωτο που εχω τραβηξη,τοσο απο πλατεια Αττικης και Δυδιμου υπο βροχης,δεν της δεχετε το συστημα λογω μεγαλου μεγεθους!!!

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο που με εκανε να χαμογελασω λιγο εν μεσω βροχης,ηταν το συντριβανι στην πλατεια αττικης.Ηταν το μονο που λειτουργουσε,καθως ο φωτισμος ηταν περιορισμενος :grin: :grin: :grin:.Δυστηχως οι φωτο που εχω τραβηξη,τοσο απο πλατεια Αττικης και Δυδιμου υπο βροχης,δεν της δεχετε το συστημα λογω μεγαλου μεγεθους!!!
Κριμα προεδρε,να βλεπαμε και καμια φωτο,παντα ετσι προεδρε,εφαγες και βροχα,αλλα πιστος στο καθηκον :rockon: :rockon: :rockon:.

Επισκέπτης
Σημερα το απογευμα ξεκινησε εντυπωσιακα στην πλατεια Βικτωριας...
:rockon: :rockon: :rockon:

Για τις φωτογραφίες που έλεγες, μπορείς να τις ανοίγεις πρώτα με ένα πρόγραμμα επξεργασίας, ακόμη και με τη ζωγραφική των windows, να μειώνεις το μέγεθος και να το σώνεις.

Ειναι η πουτανοελξη του ρομαντισμου φιλε :grin: :grin: :grin:.
Όντως, γιατί είχα γαμήσει ήδη (και τι μωρό...)

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
:rockon: :rockon: :rockon:

Για τις φωτογραφίες που έλεγες, μπορείς να τις ανοίγεις πρώτα με ένα πρόγραμμα επξεργασίας, ακόμη και με τη ζωγραφική των windows, να μειώνεις το μέγεθος και να το σώνεις.
Όντως, γιατί είχα γαμήσει ήδη (και τι μωρό...)
προσπαθησα να τις ποσταρω και μου ελεγε μεγαλο μεγεθος φωτο.Αυτη η μυρωδια της βροχης σε συνδιασμο με την βροχη και το παιχνιδισμα των φωτων των κοκκινων σπιτιων ειναι η ελξη.Ειδικα οταν εισαι μονος και βλεπης την αδεια οδο,λες που θα μπω τωρα!!!Σαν κυνηγος που ψαχνη το θυραμα :grin: :grin: :grin:.

Επισκέπτης
Απογευματινή στους ακριτικούς δρόμους και στα κεντρικά της φυλής.
...

Διάρκεια: 148 min

Λίγο πριν το τέλος του 2011, είπα να πάω λίγο στα ακριτικά μπουρδελάκια, μπουρδελάκια τα οποία ακούγονται σπανιότατα στις ενημερώσεις και στις κριτικές. Τα περισσότερα ήταν κλειστά, ενώ ξέχασα επίσης και κάποια. Τώρα που το σκέφτομαι μην διαβάζετε καν την ενημέρωση. Αν θέλετε να μάθετε για τα ακριτικά μπουρδελάκια διαβάστε καλύτερα την ενημέρωση του τσουτσούνα στο δίπλα σάιτ. Παρεπιπτόντως να πω ένα γεια στον πολύ μάχιμο και ατρόμητο συναγωνιστή tsoutsounas και στον ερωτιάρη, καβλιάρη hotscorpios με τις μοντελοπιπίνες του και τα πιπινοκουκλάκια του (αφεντικό δεν πιστεύω να με μπανάρεις;). Η σημερινή τσάρκα ήταν πολύ βροχερή, ενώ η βροχή ήταν ιδιαιτέρως εκνευριστική γιατί σε χτυπούσε από όλες τις μεριές. Μου θύμισε στιγμές forrest gump απ’το βιετνάμ.

Κατα τ’αλλα ήταν όμορφη βραδιά και πολυσύνθετη, σαν μποέμικη ραψωδία.
Μετά από ένα ατυχές περιστατικό στο τρόλεϊ, όπου ένας τζαμαϊκανός προσπάθησε ευτυχώς ανεπιτυχώς, να μου κλέψει το κινητό απ’την τσέπη, αποβιβάστηκα κοντά στην οδό θάσου, κάθετη στην πατησίων.

Is this the real life? Is this just fantasy?
Caught in a landslide, No escape from reality
Open your eyes, Look up to the skies and see
I'm just a poor boy (poor boy), I need no sympathy
Because I'm easy come, easy go, little high, little low
Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me

Η εικόνα που αντίκρυσα στα συγκεκριμένα σοκάκια στα οποία τσαρκάρω εξαιρετικά σπάνια, ήταν τραγική. Θεοσκότεινοι δρόμοι, πάρα πολύ αφρικανοί διάσπαρτοι σε γωνίες προσπαθώντας να πουλήσουν πρέζα, μεγάλο κυκλοφοριακό κομφούζιο και πολύ μα πολύ βρώμα από μπάζα και σκουπίδια. Αν ερχόταν ο μακαρίτης ο Charles Bronson από τα μέρη μας, θα είχε πολύ δουλειά να κάνει.  :2funny:

Mama, just killed a man, Put a gun against his head
Pulled my trigger, now he's dead, Mama, life had just begun
But now I've gone and thrown it all away, Mama, ooo
Didn't mean to make you cry, If I'm not back again this time tomorrow
Carry on, carry on, as if nothing really matters

Τα μπουρδελάκια της Θάσου 13 και Δροσοπούλου 97, 98 ήταν κλειστά την ώρα που πήγα, ενώ σε κάποια που ήθελα να πάω, όπως δουσμάνη 10, λ.ιωνίας 12, λουκά νίκα 1, κωνσταντίνου σχοινά 2 και εφέσου 1, τα ξέχασα τελείως. Ανοιχτά ήταν τα παρακάτω:

Καλλιφρονication (Καλλιφρονά 12) – Ξανθιά παχουλή με λευκό δέρμα, μεσαία βυζιά, μεγάλο κώλο με ελ.στοματικό (νομίζω) στα 20.

Φεύγοντας η τσατσά μου είπε να βρω γκόμενα και να κόψω τις βόλτες.

I'm just a poor boy nobody loves me
He's just a poor boy from a poor family
Spare him his life from this monstrosity

Μυτιλήνης 23Α – Μαυριδερή μιλφ (γυναίκα), μικρά βυζιά, χοντρός κώλος.

Ο πούστης τσάτσος που είχα πιάσει κουβέντα όσο περίμενα, δεν με άφηνε να φύγω, λέγοντας μου ότι κάνει πολύ σπέσιαλ περιποίηση.

-Κάνει πολύ σπέσιαλ περιποίηση (πιάνωντας μου το χέρι..)  
-Καλά...μπορεί να ξαναγυρίσω, άσε το χέρι μου.                                       //     Easy come easy go - will you let me go
-Μα που θα πας...σου λέω η κοπέλα είναι αστέρι! (ακουμπόντας το σώμα του πάνω μου)  //      Bismillah! No - we will not let you go - let him go

-Κοίτα...το παρατραβάς (του λέω)
-Κάτσε καβλιάρη μουυυυ (σφίγγοντας τη μέση μου...)  //         Never let you go - let me go
-Τ Ε Λ Ε Ι Ω Ν Ε!! (πιάνωντας το χέρι του με δύναμη) //        Oh mama mia, mama mia, mama mia let me go

Έφυγα συγχυσμένος απ’το τραβελομπούρδελο, με κατεύθυνση την πατησίων, όπου και κατευθύνθηκα πρός τα κεντρικά της φυλής, αφήνωντας πίσω μου τα ακριτικά, τα οποία θα επισκεφτώ ξανά του χρόνου (να ‘μαστε καλά...).

Just gotta get out - just gotta get right outta here

Μετά από μια μικρή πεζοπορεία στην πατησίων μέσα στη βροχή, έστριψα δεξιά στην πιπίνου, όπου κατηφορίζοντας είδα κλειστά το τραβελοπιπίνου 54 και το πιπίνου 65 κλειστά. Δυστυχώς είχα ξεχάσει να περάσω πιο πριν απ’το πιπίνου 32 που είναι πιο πάνω.

Φυλής 134 επάνω – Καστανή ψηλή προμίλφ, με λευκό καλό σώμα, μικρά βυζιά και λίγο ανοιχτή περιφέρεια. Ελ.στοματικό.

Φυλής 109 πάνωΛάουρα, ξανθό κοντόπορνο πιπίνι, λευκό σώμα, μικρά βυζάκια, χαριτωμένο κωλαράκι.

Αγκύρας 12 αριστερά Τζούλια, υπερχοντρή μαυρομάλλα, πρωταθλήτρια αντρικού σούμο, τεράστια βυζιά και κώλος, με ελ.στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 92 αριστερά Μίκυ, ξανθιά με μπούκλες, μεσαία ωραία βυζιά, ωραίο κωλαράκι, καλό σώμα, βασικό και πρωκτικό.

Φυλής 92 δεξιά Τζούλια το γουρουνάκι. Όμορφη μελαχρινή με καλό σώμα το οποίο όμως παχαίνει αργά, αλλά σταθερά. Μεσαία βυζιά και στρογγυλός κώλος.

Julia oh you're drivin me crazy
But I'm a...I'm a part of your plans
Oh just a man while your dreams be

Μονής προδρόμου πάνω – 2 χοντρές, μία ξανθιά, μία μελαχρινή, ελ.στοματικό και πρωκτικό

Φυλής 71 υπόγειο – Μελαχρινή ευτραφής με μεγάλα χυτά βυζιά και μεγάλο κώλο με κυτταρίτιδα. Ελ.στοματικό

Φυλής 71 πάνωΜανταλίνα, φοβερό αδύνατο μελαχρινό πιπίνι, με μετριοκαλό πρόσωπο, 3άρια φυσικά όμορφα βυζιά ελαφρώς προς τα κάτω και τρομερό κωλαράκι.

Δεν μπόρεσα να αντισταθώ και κατέθεσα. Θα ανέβει κριτική για τη πορνη, που θα πάει...Εν συντομία καλή συμπεριφορά, χαμόγελο, πρωτάρα, μάπα πίπα, ακόμη πιο μάπα γαμήσι. Στο σαλόνι έπιασα κουβέντα με ένα συναγωνιστή ο οποίος ψήθηκε κι αυτός να την πάρει, αλλά έφυγε γυρνώντας ξανά αργότερα.

Φυλής 67 – Μελαχρινό πιπίνι με μπούκλες, πλαδαρό λεπτό σώμα, μικρά βυζιά. Βασικό.

Φυλής 65 ισόγειο – Μελαχρινό σκατόμπαζο, χοντρή, άσχημη, η οποία είχε στριμώξει συναγωνιστή στο σαλόνι ο οποίος πάλευε να σώσει το 20άρι του από το κυττιριτιδιασμένο τέρας που απειλούσε να του το φάει. Μόλις μπήκα η κοπέλα μου ανακοίνωσε ελ.στοματικό, πρωκτικό, ότι θέλεις θα κάνουμε... (ευτυχώς που δεν ήθελα τίποτε)

Φυλής 65 πάνω – Καστανόξανθο πιπίνι ομορφούλικο, λεπτό με πλαδαρό όμως σώμα, μεγάλα βυζιά, βασικό.

Φυλής 80Ειρήνη, καστανομάλλα (νομίζω), αδύνατη, μικρά βυζιά, κώλο δεν είδαμε, βασικό.

Φυλής 74 αριστερά Νατάσα, ξανθιά ψηλή μιλφ με λευκό δέρμα, νεραντό σώμα, ελ.στοματικό και πρωκτικό νομίζω.

Φυλής 59 κάτω Σορίνα και Κατερίνα, ψηλή, μελαχρινή, λεπτή, μεγαλούτσικα ωραία βυζιά και καλό κωλαράκι. Για τη σορίνα σήμερα ανακοινώθηκε βασικό, ενώ για την κατερίνα ελ.στοματικό.

Φυλής 66 αριστερά – Μελαχρινό κοντόπορνο μπάζο, άσχημο. Ελ.στοματικό και πρωκτικό.

Φυλής 66 δεξιάΝτενίσα το τεμπελόσκυλο

Φυλής 54 αριστεράΣούζυ «των φτηνών αλλαντικών»

Φωκαίας 22 πάνω αριστερά Γαβριέλα, κοντόπορνο μελαχρινό, αδύνατο πιπίνι, μεσαίο πεσμένο στήθος, μικρό κωλαράκι, ελ.στοματικό.

Φωκαίας 19 – Μελαχρινό ψηλό αδύνατο καλλίγραμμο πιπίνι για πολύ γλύψιμο, ασχημούτσικο πρόσωπο, καινούρια κοπέλα, βασικό πρόγραμμα.

Φωκαίας 25Μόνικα νιάου με ελ.στοματικό.

Διδύμου 8 πάνωΑντίνα, ξανθιά, μικρό στήθος, ηλίθια αυτάρεσκη φάτσα, υπερφοβερή κωλάρα, ελ.στοματικό και πρωκτικό

Διδύμου 8 κάτωΚάρμεν η μπολονέζ

Διδύμου 16Λίλιαν από αγκύρας και διδ 20.

Διδύμου 18 υπόγειο – Θέοχοντρη φακλάνα με τεράστιο κεφάλι, στη θέση της σύλβιας την οποία προφανώς είχε καταπιεί και ήταν σε φάση χώνεψης. Αλλιώς πως εξηγείται το ρέψιμο που άφησε στο σαλόνι;; ε;;

Διδύμου 18 ισόγειοΑλιόνα

Διδύμου 20 – νέα κοπέλα, ξανθιά προμιλφ ή μιλφ, λεπτή, μικρά σίλικον boobies, ωραίο κωλαράκι, ελ.στοματικό (τελειωτικό δεν θυμάμαι). Δεν την είδα καλά γιατί πέρασε σαν σίφουνας στο σαλόνι.

Κάπου εδώ τελείωσε η τσάρκα μου. Φεύγοντας είδα τον συναγωνιστή απ’το φ71 πάνω που είχε ξαναγυρίσει για την Μανταλίνα και μου είπε κι αυτός ότι δεν πέρασε καλά και ότι ειδοποίησε άλλους 2 που ανέβαιναν για να την πάρουν. Α ρε συναδελφική αλλυλεγγύη! Πάντως η κοπέλα δεν είναι ξεπέτα, απλά είναι πάρα πολύ άπειρη και πονάει.

Φεύγωντας από φυλής, πήγα και μία βόλτα από μετάξι, το οποίο ήταν πολύ ήρεμο, σκοτεινό και μοναχικό, προφανώς λόγω βροχής. Δεν μπήκα σε κάνενα σπιτάκι...βασικά δεν ξέρω γιατί πήγα... :think:λες και θα βρισκα κάποια απάντηση στα ερωτηματικά μου...λες και θα έπαιρνα κάποια θεία φώτιση που θα έκανε τη ζωή μου καλύτερη...λες και θά βρισκα κανένα βρεγμένο 20άρικο...πείνουσα κιόλας...κατουριόμουν και λίγο...μα καλά τι πήγα να κάνω εκει πέρα;;  :idiot:

Εις το επανιδείν (ελπίζω...)

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Στο τελος θα γραψω ενα βιβλιο,αφου τελειωσω των αγνωστο προορισμο,με θεμα,Το ημερολογιο των ρομαντικων μπουρδελιαριδων :2funny: :2funny: :2funny:.

Επισκέπτης
Στο τελος θα γραψω ενα βιβλιο,αφου τελειωσω των αγνωστο προορισμο,με θεμα,Το ημερολογιο των ρομαντικων μπουρδελιαριδων :2funny: :2funny: :2funny:.
Πολύ καλή ιδέα. Πρέπει να διασωθούνε αυτά τα κείμενα. Είναι σαν το ημερόλογιο του καπετάνιου. Σαν το "μαύρο κουτί" των μπουρδέλων  :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Πολύ καλή ιδέα. Πρέπει να διασωθούνε αυτά τα κείμενα. Είναι σαν το ημερόλογιο του καπετάνιου. Σαν το "μαύρο κουτί" των μπουρδέλων   :2funny: :2funny:
Ακριβως,θα ειναι τελετουργικο εργο,με δωσεις ρεαλισμου του φαρκελι,σχολια του τσοπινο,και μελετες ενημερωσεις των δυο μας!!!100.000 αντυτιπα θα πουλησουμε :2funny: :2funny: :2funny:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom