Απογευματινή στους ακριτικούς δρόμους και στα κεντρικά της φυλής.
...
Διάρκεια: 148 min
Λίγο πριν το τέλος του 2011, είπα να πάω λίγο στα ακριτικά μπουρδελάκια, μπουρδελάκια τα οποία ακούγονται σπανιότατα στις ενημερώσεις και στις κριτικές. Τα περισσότερα ήταν κλειστά, ενώ ξέχασα επίσης και κάποια. Τώρα που το σκέφτομαι μην διαβάζετε καν την ενημέρωση. Αν θέλετε να μάθετε για τα ακριτικά μπουρδελάκια διαβάστε καλύτερα την ενημέρωση του τσουτσούνα στο δίπλα σάιτ. Παρεπιπτόντως να πω ένα γεια στον πολύ μάχιμο και ατρόμητο συναγωνιστή
tsoutsounas και στον ερωτιάρη, καβλιάρη
hotscorpios με τις μοντελοπιπίνες του και τα πιπινοκουκλάκια του (αφεντικό δεν πιστεύω να με μπανάρεις;). Η σημερινή τσάρκα ήταν πολύ βροχερή, ενώ η βροχή ήταν ιδιαιτέρως εκνευριστική γιατί σε χτυπούσε από όλες τις μεριές. Μου θύμισε στιγμές
forrest gump απ’το βιετνάμ.
Κατα τ’αλλα ήταν όμορφη βραδιά και πολυσύνθετη, σαν μποέμικη ραψωδία.
Μετά από ένα ατυχές περιστατικό στο τρόλεϊ, όπου ένας τζαμαϊκανός προσπάθησε ευτυχώς ανεπιτυχώς, να μου κλέψει το κινητό απ’την τσέπη, αποβιβάστηκα κοντά στην οδό θάσου, κάθετη στην πατησίων.
Is this the real life? Is this just fantasy?
Caught in a landslide, No escape from reality
Open your eyes, Look up to the skies and see
I'm just a poor boy (poor boy), I need no sympathy
Because I'm easy come, easy go, little high, little low
Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me
Η εικόνα που αντίκρυσα στα συγκεκριμένα σοκάκια στα οποία τσαρκάρω εξαιρετικά σπάνια, ήταν τραγική. Θεοσκότεινοι δρόμοι, πάρα πολύ αφρικανοί διάσπαρτοι σε γωνίες προσπαθώντας να πουλήσουν πρέζα, μεγάλο κυκλοφοριακό κομφούζιο και πολύ μα πολύ βρώμα από μπάζα και σκουπίδια. Αν ερχόταν ο μακαρίτης ο
Charles Bronson από τα μέρη μας, θα είχε πολύ δουλειά να κάνει.
Mama, just killed a man, Put a gun against his head
Pulled my trigger, now he's dead, Mama, life had just begun
But now I've gone and thrown it all away, Mama, ooo
Didn't mean to make you cry, If I'm not back again this time tomorrow
Carry on, carry on, as if nothing really matters
Τα μπουρδελάκια της Θάσου 13 και Δροσοπούλου 97, 98 ήταν κλειστά την ώρα που πήγα, ενώ σε κάποια που ήθελα να πάω, όπως δουσμάνη 10, λ.ιωνίας 12, λουκά νίκα 1, κωνσταντίνου σχοινά 2 και εφέσου 1, τα ξέχασα τελείως. Ανοιχτά ήταν τα παρακάτω:
Καλλιφρονication (Καλλιφρονά 12) – Ξανθιά παχουλή με λευκό δέρμα, μεσαία βυζιά, μεγάλο κώλο με ελ.στοματικό (νομίζω) στα 20.
Φεύγοντας η τσατσά μου είπε να βρω γκόμενα και να κόψω τις βόλτες.
I'm just a poor boy nobody loves me
He's just a poor boy from a poor family
Spare him his life from this monstrosity
Μυτιλήνης 23Α – Μαυριδερή μιλφ (γυναίκα), μικρά βυζιά, χοντρός κώλος.
Ο πούστης τσάτσος που είχα πιάσει κουβέντα όσο περίμενα, δεν με άφηνε να φύγω, λέγοντας μου ότι κάνει πολύ σπέσιαλ περιποίηση.
-Κάνει πολύ σπέσιαλ περιποίηση (πιάνωντας μου το χέρι..)
-Καλά...μπορεί να ξαναγυρίσω, άσε το χέρι μου. //
Easy come easy go - will you let me go
-Μα που θα πας...σου λέω η κοπέλα είναι αστέρι! (ακουμπόντας το σώμα του πάνω μου) //
Bismillah! No - we will not let you go - let him go
-Κοίτα...το παρατραβάς (του λέω)
-Κάτσε καβλιάρη μουυυυ (σφίγγοντας τη μέση μου...) //
Never let you go - let me go
-Τ Ε Λ Ε Ι Ω Ν Ε!! (πιάνωντας το χέρι του με δύναμη) //
Oh mama mia, mama mia, mama mia let me go
Έφυγα συγχυσμένος απ’το τραβελομπούρδελο, με κατεύθυνση την πατησίων, όπου και κατευθύνθηκα πρός τα κεντρικά της φυλής, αφήνωντας πίσω μου τα ακριτικά, τα οποία θα επισκεφτώ ξανά του χρόνου (να ‘μαστε καλά...).
Just gotta get out - just gotta get right outta here
Μετά από μια μικρή πεζοπορεία στην πατησίων μέσα στη βροχή, έστριψα δεξιά στην πιπίνου, όπου κατηφορίζοντας είδα κλειστά το τραβελοπιπίνου 54 και το πιπίνου 65 κλειστά. Δυστυχώς είχα ξεχάσει να περάσω πιο πριν απ’το πιπίνου 32 που είναι πιο πάνω.
Φυλής 134 επάνω – Καστανή ψηλή προμίλφ, με λευκό καλό σώμα, μικρά βυζιά και λίγο ανοιχτή περιφέρεια. Ελ.στοματικό.
Φυλής 109 πάνω –
Λάουρα, ξανθό κοντόπορνο πιπίνι, λευκό σώμα, μικρά βυζάκια, χαριτωμένο κωλαράκι.
Αγκύρας 12 αριστερά –
Τζούλια, υπερχοντρή μαυρομάλλα, πρωταθλήτρια αντρικού σούμο, τεράστια βυζιά και κώλος, με ελ.στοματικό τελειωτικό.
Φυλής 92 αριστερά –
Μίκυ, ξανθιά με μπούκλες, μεσαία ωραία βυζιά, ωραίο κωλαράκι, καλό σώμα, βασικό και πρωκτικό.
Φυλής 92 δεξιά –
Τζούλια το γουρουνάκι. Όμορφη μελαχρινή με καλό σώμα το οποίο όμως παχαίνει αργά, αλλά σταθερά. Μεσαία βυζιά και στρογγυλός κώλος.
Julia oh you're drivin me crazy
But I'm a...I'm a part of your plans
Oh just a man while your dreams be
Μονής προδρόμου πάνω – 2 χοντρές, μία ξανθιά, μία μελαχρινή, ελ.στοματικό και πρωκτικό
Φυλής 71 υπόγειο – Μελαχρινή ευτραφής με μεγάλα χυτά βυζιά και μεγάλο κώλο με κυτταρίτιδα. Ελ.στοματικό
Φυλής 71 πάνω –
Μανταλίνα, φοβερό αδύνατο μελαχρινό πιπίνι, με μετριοκαλό πρόσωπο, 3άρια φυσικά όμορφα βυζιά ελαφρώς προς τα κάτω και τρομερό κωλαράκι.
Δεν μπόρεσα να αντισταθώ και κατέθεσα. Θα ανέβει κριτική για τη πορνη, που θα πάει...Εν συντομία καλή συμπεριφορά, χαμόγελο, πρωτάρα, μάπα πίπα, ακόμη πιο μάπα γαμήσι. Στο σαλόνι έπιασα κουβέντα με ένα συναγωνιστή ο οποίος ψήθηκε κι αυτός να την πάρει, αλλά έφυγε γυρνώντας ξανά αργότερα.
Φυλής 67 – Μελαχρινό πιπίνι με μπούκλες, πλαδαρό λεπτό σώμα, μικρά βυζιά. Βασικό.
Φυλής 65 ισόγειο – Μελαχρινό σκατόμπαζο, χοντρή, άσχημη, η οποία είχε στριμώξει συναγωνιστή στο σαλόνι ο οποίος πάλευε να σώσει το 20άρι του από το κυττιριτιδιασμένο τέρας που απειλούσε να του το φάει. Μόλις μπήκα η κοπέλα μου ανακοίνωσε ελ.στοματικό, πρωκτικό, ότι θέλεις θα κάνουμε... (ευτυχώς που δεν ήθελα τίποτε)
Φυλής 65 πάνω – Καστανόξανθο πιπίνι ομορφούλικο, λεπτό με πλαδαρό όμως σώμα, μεγάλα βυζιά, βασικό.
Φυλής 80 –
Ειρήνη, καστανομάλλα (νομίζω), αδύνατη, μικρά βυζιά, κώλο δεν είδαμε, βασικό.
Φυλής 74 αριστερά –
Νατάσα, ξανθιά ψηλή μιλφ με λευκό δέρμα, νεραντό σώμα, ελ.στοματικό και πρωκτικό νομίζω.
Φυλής 59 κάτω –
Σορίνα και Κατερίνα, ψηλή, μελαχρινή, λεπτή, μεγαλούτσικα ωραία βυζιά και καλό κωλαράκι. Για τη σορίνα σήμερα ανακοινώθηκε βασικό, ενώ για την κατερίνα ελ.στοματικό.
Φυλής 66 αριστερά – Μελαχρινό κοντόπορνο μπάζο, άσχημο. Ελ.στοματικό και πρωκτικό.
Φυλής 66 δεξιά –
Ντενίσα το τεμπελόσκυλο
Φυλής 54 αριστερά –
Σούζυ «των φτηνών αλλαντικών»
Φωκαίας 22 πάνω αριστερά –
Γαβριέλα, κοντόπορνο μελαχρινό, αδύνατο πιπίνι, μεσαίο πεσμένο στήθος, μικρό κωλαράκι, ελ.στοματικό.
Φωκαίας 19 – Μελαχρινό ψηλό αδύνατο καλλίγραμμο πιπίνι για πολύ γλύψιμο, ασχημούτσικο πρόσωπο, καινούρια κοπέλα, βασικό πρόγραμμα.
Φωκαίας 25 –
Μόνικα νιάου με ελ.στοματικό.
Διδύμου 8 πάνω –
Αντίνα, ξανθιά, μικρό στήθος, ηλίθια αυτάρεσκη φάτσα, υπερφοβερή κωλάρα, ελ.στοματικό και πρωκτικό
Διδύμου 8 κάτω –
Κάρμεν η μπολονέζ
Διδύμου 16 –
Λίλιαν από αγκύρας και διδ 20.
Διδύμου 18 υπόγειο – Θέοχοντρη φακλάνα με τεράστιο κεφάλι, στη θέση της σύλβιας την οποία προφανώς είχε καταπιεί και ήταν σε φάση χώνεψης. Αλλιώς πως εξηγείται το ρέψιμο που άφησε στο σαλόνι;; ε;;
Διδύμου 18 ισόγειο –
Αλιόνα
Διδύμου 20 – νέα κοπέλα, ξανθιά προμιλφ ή μιλφ, λεπτή, μικρά σίλικον boobies, ωραίο κωλαράκι, ελ.στοματικό (τελειωτικό δεν θυμάμαι). Δεν την είδα καλά γιατί πέρασε σαν σίφουνας στο σαλόνι.
Κάπου εδώ τελείωσε η τσάρκα μου. Φεύγοντας είδα τον συναγωνιστή απ’το φ71 πάνω που είχε ξαναγυρίσει για την Μανταλίνα και μου είπε κι αυτός ότι δεν πέρασε καλά και ότι ειδοποίησε άλλους 2 που ανέβαιναν για να την πάρουν. Α ρε συναδελφική αλλυλεγγύη! Πάντως η κοπέλα δεν είναι ξεπέτα, απλά είναι πάρα πολύ άπειρη και πονάει.
Φεύγωντας από φυλής, πήγα και μία βόλτα από μετάξι, το οποίο ήταν πολύ ήρεμο, σκοτεινό και μοναχικό, προφανώς λόγω βροχής. Δεν μπήκα σε κάνενα σπιτάκι...βασικά δεν ξέρω γιατί πήγα...
λες και θα βρισκα κάποια απάντηση στα ερωτηματικά μου...λες και θα έπαιρνα κάποια θεία φώτιση που θα έκανε τη ζωή μου καλύτερη...λες και θά βρισκα κανένα βρεγμένο 20άρικο...πείνουσα κιόλας...κατουριόμουν και λίγο...μα καλά τι πήγα να κάνω εκει πέρα;;
Εις το επανιδείν (ελπίζω...)