athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.794
- Πόντοι
- 12.756
στην βροχη και στο αγιαζι και στην υγρασιαενταξει φιλε....δουλευεις ε?
στην βροχη και στο αγιαζι και στην υγρασιαενταξει φιλε....δουλευεις ε?
ΝΑΙ!στην βροχη και στο αγιαζι και στην υγρασια
κανω κατι χειροτερο...τωρα ειμαι κατω απο μια σταση τρολευ και κανω ενα ολιγολεπτο διαλειμμα να τα πω εδω με τα διαδικτυακα μου φιλαρακιαΝΑΙ!
στο μετρο? στην επεκταση?
να μας σωσεις απο πλημμυρες?κανω κατι χειροτερο...τωρα ειμαι κατω απο μια σταση τρολευ και κανω ενα ολιγολεπτο διαλειμμα να τα πω εδω με τα διαδικτυακα μου φιλαρακια
Ναι! Τώρα γύρισε μπρούμυτα. Πιάστηκε η μέση να δουλεύει τόσες ώρες ανάσκελα.ενταξει φιλε....δουλευεις ε?
Πρεπει να βαλουμε καποιον να τον ξυπναει μολις τελειωσει το 8ωρο,αυτος μπορει να ξεμεινει κατω απο καμια γεφυρα για μερεςνα μας σωσεις απο πλημμυρες?
πες του μουλου να μην παταει τα αρχαια ρεζιλι παλι μας εκανε
Παππουλη ντροπη ρε γαμημενε απο τις 6 το πρωι στο ποδι ειμαιΝαι! Τώρα γύρισε μπρούμυτα. Πιάστηκε η μέση να δουλεύει τόσες ώρες ανάσκελα.
Δεν χρειαζεται να μας πεις και τον λογο που σε βαλανε τιμωριαΠαππουλη ντροπη ρε γαμημενε απο τις 6 το πρωι στο ποδι ειμαι
τεμπελη,αεργε συνδικτυε ΑΝ δουλευατε οπως εγω το ΑΕΠ της χωρας θα ειχε εκτοξευθειΔεν χρειαζεται να μας πεις και τον λογο που σε βαλανε τιμωρια
απο της 4 στο ποδι ειναι ρε μπαρμπα....και φαντασου στης 3 πηγε σπιτι..............Ναι! Τώρα γύρισε μπρούμυτα. Πιάστηκε η μέση να δουλεύει τόσες ώρες ανάσκελα.
απο τις 6απο της 4 στο ποδι ειναι ρε μπαρμπα....και φαντασου στης 3 πηγε σπιτι..............
μην αντιμιλας ρε τεμπελη αεργεΔεν χρειαζεται να μας πεις και τον λογο που σε βαλανε τιμωρια
βαζω και της ωρες που προγραμματιζες την δουλεια της επομενης μεραςαπο τις 6
Το καλυτερο επαγγελμα αγαπητε,δυστυχως δεν μπορεσα να αποκτησω ακομα τα σκιλς που απαιτειμην αντιμιλας ρε τεμπελη αεργε
τελειωσε το ολιγολεπτο διαλειμμα μου επιστροφη στην ΣΚΛΗΡΗ δουλειαμην αντιμιλας ρε τεμπελη αεργε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
βαζω και της ωρες που προγραμματιζες την δουλεια της επομενης μερας
τελειωσε το ολιγολεπτο διαλειμμα μου επιστροφη στην ΣΚΛΗΡΗ δουλειαΤο καλυτερο επαγγελμα αγαπητε,δυστυχως δεν μπορεσα να αποκτησω ακομα τα σκιλς που απαιτει
Αν δουλευαμε οπως εσυ το Αεπ θα ειχε εκτοξευθει σιγουρα,στην Σεληνη,στον Αρη,στην Αφροδιτη.τεμπελη,αεργε συνδικτυε ΑΝ δουλευατε οπως εγω το ΑΕΠ της χωρας θα ειχε εκτοξευθει
Παει για καφετελειωσε το ολιγολεπτο διαλειμμα μου επιστροφη στην ΣΚΛΗΡΗ δουλεια
Έλα ντε η γαμιολα δουλεύει το κοσμο πεστα χρυσοστομεΝαι! Τώρα γύρισε μπρούμυτα. Πιάστηκε η μέση να δουλεύει τόσες ώρες ανάσκελα.
Αδελφέ εγώ τι σου λεω εχει να δουλέψει 5 χρόνια,έχει άδεια δημοσιος υπάλληλος σε υπουργείοεγω τον αθηναιο τον εχω για δουλευταρα....εσεις εισαστε μουνιδες