tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.558
- Πόντοι
- 606
Οι πιτες είναι αλαδωτες για καλή υγεία μπρο?καλαμάκια κοτόπουλο με πίτες αλάδωτες
μανιτάρια πλευρώτους
ψημένο ψωμί
σαλάτα χωριάτικη
μπύρα φίσερ
Οι πιτες είναι αλαδωτες για καλή υγεία μπρο?καλαμάκια κοτόπουλο με πίτες αλάδωτες
μανιτάρια πλευρώτους
ψημένο ψωμί
σαλάτα χωριάτικη
μπύρα φίσερ
όχιΟι πιτες είναι αλαδωτες για καλή υγεία μπρο?
Νοσταλγώ σουβλατζίδικο με πλακα ψησίματος για τις πιτες με λουκι δεξιά να στάζει η μαργαρινη σε πλαστικο δοχείο και με κουταλα της σουπας να τη μαζευει ο σουβλατζής για να ψησει τις επόμενεςόχι
εκτος του ότι δε μαρέσουν τα τίγκα λάδια είναι για να μπορώ να τις τρώω με το χέρι και μετά να πιάνω το κινητό μου
Τις δοκιμασες ποτε με μαζεμα του λιπους που εχει τρεξει απο τον γυρο; Εκει να δεις τι γινεται.Νοσταλγώ σουβλατζίδικο με πλακα ψησίματος για τις πιτες με λουκι δεξιά να στάζει η μαργαρινη σε πλαστικο δοχείο και με κουταλα της σουπας να τη μαζευει ο σουβλατζής για να ψησει τις επόμενες
Προσπαθώ να ξεχάσω τα αίσχη σου, σταμάτα να προκαλείς.καλαμάκια κοτόπουλο με πίτες αλάδωτες
μανιτάρια πλευρώτους
ψημένο ψωμί
σαλάτα χωριάτικη
μπύρα φίσερ
Μιλάμε για κατευθείαν ΩνάσειοΤις δοκιμασες ποτε με μαζεμα του λιπους που εχει τρεξει απο τον γυρο; Εκει να δεις τι γινεται.
Ακριβως.Μιλάμε για κατευθείαν Ωνάσειο
Μιλάμε για κατευθείαν Ωνάσειο
Αυτο που περιεγραψα πιο πανω με το λιπος αλλα και με λαδι γενικα δεν ειναι για εμας πλεον. Πριν καμια 30αρια χρόνια τα χτυπαγα με το λιπος του γυρου δυο δυο και γιγας πιτες.Ο πιο γλυκος θάνατος .. ειδικα οταν τις βουταγε ολες μεσα στο μπωλ με το λαδι πριν τις βάλει στην πλακα και ψησιμο... το γνωστο ΒΑΠΤΙΣΜΑ
Πίτα της Σοφίας Γερουλανου Αργυρούπολη. Πίτα και μπιφτέκι στη λαδιερα.Ο πιο γλυκος θάνατος .. ειδικα οταν τις βουταγε ολες μεσα στο μπωλ με το λαδι πριν τις βάλει στην πλακα και ψησιμο... το γνωστο ΒΑΠΤΙΣΜΑ
Στο παραδεισο θα πας ομωςΠίτα της Σοφίας Γερουλανου Αργυρούπολη. Πίτα και μπιφτέκι στη λαδιερα.
Εχω βαρεθεί να μοιράζω γνώση εδώ μέσα ρε νιπλη.
Στο παραδεισο θα πας ομως
Βοηθας κόσμο
Ο καλύτερος συνδυασμόςΣουσι , 1 μπουκαλι κρασι
Φαε τη γλώσσα σου ρε τυπε και με ψιλό πονάει και ψιλό πρηζεται το δεξί μου ποδαρι εκεί στο κουντεπιε.στον παραδεισο θα παει αλλα απο φραγμενες αρτηριες!!!
Και ερχονται και χριστουγεννα, τομα. Πως το λες και εσυ. Τα χριστουγεννα ειναι φαι, σκατο και ύπνος.Φαε τη γλώσσα σου ρε τυπε και με ψιλό πονάει και ψιλό πρηζεται το δεξί μου ποδαρι εκεί στο κουντεπιε.
Κάθε χρόνο ο αντισθενης μου δίνει Νόμπελ. Νιώθω σα τον Νέλσον Μαντέλα του μπουΣτο παραδεισο θα πας ομως
Βοηθας κόσμο
ούτε με 5Κ δεν τις έτρωγα αν το έβλεπα μπροστά μου αυτόΝοσταλγώ σουβλατζίδικο με πλακα ψησίματος για τις πιτες με λουκι δεξιά να στάζει η μαργαρινη σε πλαστικο δοχείο και με κουταλα της σουπας να τη μαζευει ο σουβλατζής για να ψησει τις επόμενες
ήταν ωραία χωριάτικη είχε και κάπαρη και ρήγανηκαι λευκό κρεμύδιΠροσπαθώ να ξεχάσω τα αίσχη σου, σταμάτα να προκαλείς.