Επισκέπτης
Καλή χρονιά n.smirni.πω ρε φιλε χαρας στο κουραγιο σου
σχεδον 9 ωρες περατζαδα και κανα δυωρο γραψιμο.....εισαι φοβερος
Το γράψιμο ήταν πολύ παραπάνω...
4,5 ώρες
Καλή χρονιά n.smirni.πω ρε φιλε χαρας στο κουραγιο σου
σχεδον 9 ωρες περατζαδα και κανα δυωρο γραψιμο.....εισαι φοβερος
καλή χρονιά AlbertΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΡΙΟΙ.
dirtyliving και farkleli.
Xωθήκατε βλέπω για τα καλα στη στοά του sotirof...
καλη χρονια και σε σενα ;)Καλή χρονιά n.smirni.
Η ευχή του Ροκαυλόν έπιασε και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα!...
Είθε ο καινούριος χρόνος...να σε βρει παράλληλα τιμημένο.
Το αξίζεις όσο κανένας φίλε μου!...
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΡΙΟΙ.
AAA τώρα είδα και τα αστεράκια σου dirtyliving.
ΑΞΙΟΣ!
Αλλά και η μετριοφροσύνη του ανδρός είναι εντυπωσιακή. Κανένα σχόλιο. Αλλωστε τί χρειάζονται τα σχόλια όταν είναι σε όλους γνωστή η αξία του;καλή χρονιά Albert
Ο πρόεδρος επιμένει (καλοπροαίρετα), δεν θέλω να του χαλάσω χατήρι
Ολοι οι καλοι χωρανε .Τα δικα μου διπλα αστερια δεν τα ειδατε? .Ο Ρομαντισμος ειναι το μαυρο κουτι των ενημερωσεων,για εμας τους αδιορθωτους!! .ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΡΙΟΙ.
AAA τώρα είδα και τα αστεράκια σου dirtyliving.
ΑΞΙΟΣ!
Νόμιζα ότι ήσουν ήδη τιμημένος :-Ολοι οι καλοι χωρανε .Τα δικα μου διπλα αστερια δεν τα ειδατε?
Θενκς!!οκ wellcome to the club. you to....ΑΞΙΟΣ ;)
Βλεπατε τον τιμητικο τιτλο του προεδρου! .Νόμιζα ότι ήσουν ήδη τιμημένος :-
Ηταν μεγαλη παραπλανηση,πολλοι αυτο νομιζαν .Ελπιζω να διαβασες την κριτικη μου για την Μαρια την λεγομενη,τσιμπουκι,μουνι κωλος 15!!Το μυαλό μετράει όχι το μάτι
Δεν γνωριζω ντερτι,αλλα αν ξαναπαω,θα σπικαρω κανα ρωσσικο στην τσα,μπας και ομολογιση ;).@ Φανούρη καλή χρονιά σου εύχομαι
@ Sotirof η Ρουσλάνα από ιασ 1 μεσαίο που δούλευε με την Εύα τι απέγινε; Δεν ρωτάω για μένα (που κλαίω μέρα νύχτα γι'αυτή σαν το TAKMAN για την κ.Νίκη)...για τον jopino ρωτάω...θέλει να την μακελέψει...να την πηδήξει ντε!
Σιγά που θα την άφηνα. Αφού εγώ πρώτος, πρώτος σε ρώτησα αν θα ανέβαζες κριτική ;)Ηταν μεγαλη παραπλανηση,πολλοι αυτο νομιζαν .Ελπιζω να διαβασες την κριτικη μου για την Μαρια την λεγομενη,τσιμπουκι,μουνι κωλος 15!!
Σφικτη σουφριτσα και διχως τζελ μαλιστα,αλλα αυτο το ξυρισμα κοντρα,δινη μια υφη αγριαδας,που εμενα δεν με χαλαη .Σιγά που θα την άφηνα. Αφού εγώ πρώτος, πρώτος σε ρώτησα αν θα ανέβαζες κριτική ;)