Επισκέπτης
Το κατάλαβες επειδή του αρέσει να γαμεί λωκό με τρίχες να υποθέσωΦαίνεσαι μερακλής κι εσύ πρόεδρε
Άρρωστοι
Το κατάλαβες επειδή του αρέσει να γαμεί λωκό με τρίχες να υποθέσωΦαίνεσαι μερακλής κι εσύ πρόεδρε
Εμπειριες ειναι αυτες ρον... .Φαίνεσαι μερακλής κι εσύ πρόεδρε
Λαθος τυπε,απλα αναφερω για την συγκεκριμηνη κορασιδα πως δεν εχη κανη αποτριχωση!!Το κατάλαβες επειδή του αρέσει να γαμεί λωκό με τρίχες να υποθέσω
Άρρωστοι
Παντα τετοια προεδρε,αξιος,και καλες ενημερωσης,καλη χρονια σε ολους!!!Ολοι οι καλοι χωρανε .Τα δικα μου διπλα αστερια δεν τα ειδατε? .Ο Ρομαντισμος ειναι το μαυρο κουτι των ενημερωσεων,για εμας τους αδιορθωτους!! .
Για αυτο ειναι στρογγυλος ο κωλος προεδρε!!Λαθος τυπε,απλα αναφερω για την συγκεκριμηνη κορασιδα πως δεν εχη κανη αποτριχωση!!
Ευχαριστω φιλε,επισης!!Παντα τετοια προεδρε,αξιος,και καλες ενημερωσης,καλη χρονια σε ολους!!!
Οσο πιο στενος και καθαρος ειναι,τοσο το καλυτερο .Για αυτο ειναι στρογγυλος ο κωλος προεδρε!!
Ντερτι,η ρουσλανα ηταν μαζι με την ευα κατα πασα πιθανοτητα,πρεπη να εχη αλλαξη μαλλι.ειναι με το ξανθο κοντο καρε,κατοπιν επιβεβαιωσης και αλλου συναγωνιστη!!@ Φανούρη καλή χρονιά σου εύχομαι
@ Sotirof η Ρουσλάνα από ιασ 1 μεσαίο που δούλευε με την Εύα τι απέγινε; Δεν ρωτάω για μένα (που κλαίω μέρα νύχτα γι'αυτή σαν το TAKMAN για την κ.Νίκη)...για τον jopino ρωτάω...θέλει να την μακελέψει...να την πηδήξει ντε!
Φιλε γραφε με μικρα γιατι θα σβησουν το ποστ,ειναι κανονας του σαιτ!Για τι ηλικιες μιλας?ΠΑΙΔΕΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΝΤΟΥΛΑ ΞΑΝΘΗ Η ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΗ ΓΛΥΚΟΥΛΑ Κ ΓΕΝΙΚΑ GFE ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ??ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? ΓΙΑ ΝΤΕΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ!
@ Sotirof η Ρουσλάνα από ιασ 1 μεσαίο που δούλευε με την Εύα τι απέγινε; Δεν ρωτάω για μένα (που κλαίω μέρα νύχτα γι'αυτη....
Μπορης να διαβασης της χθεσινες ενημερωσης,τοσο την δικια μου οσο και του ντερτιλιβινκ και των αλλων παιδιων!!Τωρα τοσο μικρη και αγαπησιαρα δεν το βλεπω ευκολα ;).σορρυ μαν δεν το ηξερα!!!ε γυρω στα 18-21!!
Επισης φιλε .Πρόεδρε μπράβο για τις πολλές ενημερώσεις σου, την περίοδο των γιορτών
Εννοητε!!Φυλης!!Προεδρε εχη τιποτα το βραδυ?
Θενκς φιλε!!Dirtyliving και Sotirof τα θερμά μου συγχαρητήρια για τις προαγωγές σας!! Πάντα τέτοια!
Dirtyliving και Sotirof τα θερμά μου συγχαρητήρια για τις προαγωγές σας!! Πάντα τέτοια!
Νασαι καλα,το θεμα ειναι να μπορουμε να δινουμε ενημερωση στον λαο για να αποφευγη τις κακοτοπιες ;).