Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 450K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τί μας έλκει;

• Ανάγκη;

Ψήφοι: 134 19,1%
  • Συνήθεια;

Ψήφοι: 53 7,6%
  • Δε μπορώ διαφορετικά;

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρέθηκα τη γυναίκα μου!

Ψήφοι: 45 6,4%
  • Δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,8%
  • Η γυναίκα μου δεν τα κάνει όλα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουστάρω κατουρλίλα;

Ψήφοι: 22 3,1%
  • Μετάξι και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουρδέλα για πάντα!

Ψήφοι: 50 7,1%
  • Άλλο

Ψήφοι: 33 4,7%
  • Γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δε θέλουμε να το πούμε

Ψήφοι: 49 7,0%
  • Διασκέδαση;

Ψήφοι: 127 18,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    701

Επισκέπτης
Πως και δεν πηγες για επιθεωρηση στο Ιασωνος 1?

Πήγα εγώ. Με έστειλε ο dirty να κάνω τη βρωμοδουλειά.
Κλειστό ήταν. Δίπλα, έπαιζε στa δεξία το πιπονοειδές Εύα. Το αριστερό κλειστό. Παραδίπλα ή Έρρικα-κοιμάμαι. Ποιο νυσταλέα πουτάνα δεν θυμάμαι να έχω δεί. Η τσατσά, παλαιότερα διάβαζε και ένα μυθιστόρημα. ¨η το τελείωσε ή το πέταξε.
Φεύγοντας γλύστρισα και πάνω που πήγα να βρίσω, θυμήθηκα τα δάκρυα του dirty και συγκινήθηκα.

dirtty:
Πολλές τράμπες στα θρεντ. Μπλεχτήκαμε. :headbang: :headbang: Η Εύα που είδα στο 1Β είχε κοντό ίσιο μαλί. Η Έρρικά που έιδα στο ΙΑΣ 1γ είναι άλλη από την Έρικα που λές εσύ  και που την είχα δει παλαιότερα με τη Ρουσλάνα. Να βάζουν νούμερα γιατί με τα ονόματα μπλεκόμαστε. :tickedoff:
To Σουγκράνιες είδες. Καλά που δεν κατέβηκα.

Στην αρχή της Ιάσωνος φρίκαρα κανονικά. Πάνω από 20 ζάκια-ζόμπι.Ούτε σε ταινία τέτοιο χάλι. Είχα και καιρό να περάσω...

sotirof:
Είδα το θρεντ. Είσαι χειρότερος από ότι φανταζόμουν.  :2funny:

Επισκέπτης
....

Θυμάμαι ακόμη τα τρυφερά ερωτόλογα της  :smitten: :smitten: :smitten:

Дрочила (ντροσιλα)
Ёб твою мать (γιομπ τβογιου ματ)
Ебись все конем (γιεμπις’ βσγιε κονγιομ) και άλλα πολλά

τι να πω...εκπληκτικό κορίτσι
Δεν έχει αγαπηθεί αυτός, που δεν έχει ακούσει τα λόγια αυτά...ήμουν εκεί και το έζησα

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Πήγα εγώ. Με έστειλε ο dirty να κάνω τη βρωμοδουλειά.
Κλειστό ήταν. Δίπλα, έπαιζε στa δεξία το πιπονοειδές Εύα. Το αριστερό κλειστό. Παραδίπλα ή Έρρικα-κοιμάμαι. Ποιο νυσταλέα πουτάνα δεν θυμάμαι να έχω δεί. Η τσατσά, παλαιότερα διάβαζε και ένα μυθιστόρημα. ¨η το τελείωσε ή το πέταξε.
Φεύγοντας γλύστρισα και πάνω που πήγα να βρίσω, θυμήθηκα τα δάκρυα του dirty και συγκινήθηκα.

sotirof: Είδα το θρεντ. Είσαι χειρότερος από ότι φανταζόμουν.  :2funny:
Τελικα ειναι αλητης αυτο το παιδι,βαζη εσενα στα δυσκολα και το παιζη αδιαφορος :grin:.Καλα αυτη η ερρικα,πρωτα ερχετε γυρω σου σαν να σε μυριζη,η τσα ειναι μονιμα καθισμενη σε εκεινη την καρεκλα,θα παθη αγκιλωση :grin:.
Αφου ειδες το θρεντ θα κοιμηθω ησυχος :2funny: :2funny:.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Δεν έχει αγαπηθεί αυτός, που δεν έχει ακούσει τα λόγια αυτά...ήμουν εκεί και το έζησα
Ναι μαζι σου ειμαι!Μην νομιζης οτι μονο αυτες τα λενε,ολα τα ρωσσιδια μπινελικωνουν!! :grin:

Επισκέπτης
...
dirtty:[/b] Πολλές τράμπες στα θρεντ. Μπλεχτήκαμε. :headbang: :headbang: Η Εύα που είδα στο 1Β είχε κοντό ίσιο μαλί. Η Έρρικά που έιδα στο ΙΑΣ 1γ είναι άλλη από την Έρικα που λές εσύ  και που την είχα δει παλαιότερα με τη Ρουσλάνα. Να βάζουν νούμερα γιατί με τα ονόματα μπλεκόμαστε. :tickedoff:
...
Κάτι δεν πάει καλά εδώ...κάτι μου μυρίζει (και δεν είναι το μουνί της Τζοάνας). Ο πρόεδρος έγραψε ότι η ρουσλάνα έχει κόψει κοντό καρέ το μαλλί της. 'Άλλωστε καμιά απ'τις άλλες δεν έχει την κορμάρα της  :bigdick:
Και την έχεις πηδήξει ήδη...πως είναι δυνατόν να την μπερδεύεις με άλλη...μα καλά εσύ δεν είσαι καθόλου ερωτευμένος μαζί της;...μα τι χάπια σε έχει ποτίσει ο Σουγκράνιες τόσο καιρό;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ναι μαζι σου ειμαι!Μην νομιζης οτι μονο αυτες τα λενε,ολα τα ρωσσιδια μπινελικωνουν!! :grin:

Πρόεδρε να τα πούμε και απο εδώ ...

Άξια η διάκριση σου σε τιμημένο !  :rockon:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
η ρουσλανα δουλευει και πρωι?

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Κάτι δεν πάει καλά εδώ...κάτι μου μυρίζει (και δεν είναι το μουνί της Τζοάνας). Ο πρόεδρος έγραψε ότι η ρουσλάνα έχει κόψει κοντό καρέ το μαλλί της. 'Άλλωστε καμιά απ'τις άλλες δεν έχει την κορμάρα της  :bigdick:
Και την έχεις πηδήξει ήδη...πως είναι δυνατόν να την μπερδεύεις με άλλη...μα καλά εσύ δεν είσαι καθόλου ερωτευμένος μαζί της;...μα τι χάπια σε έχει ποτίσει ο Σουγκράνιες τόσο καιρό;
Ευα και ρουσλανα δουλευαν μαζι στο 1Α ΔΕΞΙΑ,η ΕΡΡΙΚΑ ΣΤΟ 1Β ΚΑΤΩ εχη καθετο τατου στο σβερκο αν ενθημουμε καλα!!!!

Επισκέπτης
Κάτι δεν πάει καλά εδώ...κάτι μου μυρίζει (και δεν είναι το μουνί της Τζοάνας). Ο πρόεδρος έγραψε ότι η ρουσλάνα έχει κόψει κοντό καρέ το μαλλί της. 'Άλλωστε καμιά απ'τις άλλες δεν έχει την κορμάρα της  :bigdick:

Η τσατσά την είπε Εύα. Η μνήμη μου είναι για κλάμματα. Η Ρουσλάνα είχε πιο γλυκό πρόσωπο και νακ.

Ο Σουγκράνιες μου έδινε κάτι πράσινα. Τώρα μου δίνει κάτι ροζ, μαλλον για να φαίνονται όταν τα πετάω. Τώρα που πήραν τις γλάστρες τα πετάω στα κουτάκια της κοκα κόλας, που έχω κάνει βάζα χώνοντας πρασινάδες, αλλά είναι πιο δύσκολο. Κάπου κάπου παίρνω, και μετά παρατηρώ τις συνέπειες. Με ρώταγε η Ανχελίτα για σένα. Τον ξέχασε τον τραυματιοφορέα, και δεν κουμπώνει το κουμπί όταν παρακοιτάω. Με συμπάθησε μάλλον (κανείς δεν είναι αλάνθαστος).

sotirof, Έτσι τα θυμάμαι. Μόνο που: όπου 1Α=1Β (ντούμπλεξ) και όπου 1Β=1Γ (τρίτο από αριστερα)

Επισκέπτης
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Пошел в жопу (ποσγιολ β ζοπου) αυτή ήταν η τελευταία της κουβέντα...δάκρυσα εκείνη τη μέρα...δεν ήξερα πόσο με αγαπούσε

Σαν να ειμαι μπροστα στο σκηνικο!!!Και εσυ με δακρυα στα ματια της ειπες Я люблю Тебя,και τοτε εκεινη αρπαξε τον καδο :grin:.

Επισκέπτης
Σαν να ειμαι μπροστα στο σκηνικο!!!Και εσυ με δακρυα στα ματια της ειπες Я люблю Тебя,και τοτε εκεινη αρπαξε τον καδο :grin:.
Ναι προσθέτοντας και αυτό όμως Сука (σουκα)
Όχι το σκηνικό με τον κάδο έγινε κανα μήνα αργότερα κατά τη διάρκεια της καντάδας, όταν η τσατσά μου όρμηξε, γιατί λέει η ρουσλάνα πίπωνε κάποιον εκείνη τη στιγμή και δεν του σηκώνονταν του ανθρώπου λόγω της μουσικής.
Ναι εγώ φταίω δηλαδή; Αφού οι πακηδες ήταν φάλτσοι...

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
sotirof, Έτσι τα θυμάμαι. Μόνο που: όπου 1Α=1Β (ντούμπλεξ) και όπου 1Β=1Γ (τρίτο από αριστερα)
1Α Αριστερα,1Β ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ 1Γ Δεξια,ετσι νομιζω εγω :think:,μου φαινετε ολοι θα πιουμε απο τα ροζ :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ναι προσθέτοντας και αυτό όμως Сука (σουκα)
Όχι το σκηνικό με τον κάδο έγινε κανα μήνα αργότερα κατά τη διάρκεια της καντάδας, όταν η τσατσά μου όρμηξε, γιατί λέει η ρουσλάνα πίπωνε κάποιον εκείνη τη στιγμή και δεν του σηκώνονταν του ανθρώπου λόγω της μουσικής.
Ναι εγώ φταίω δηλαδή; Αφού οι πακηδες ήταν φάλτσοι...
πλιαντ σουκα,ειναι πιο καλο,εμ!επρεπε να βρης καλυτερη μπαντα :2funny:!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ωραια ειμασται ετοιμοι :grin: :grin: :grin:.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Μην αλλάζεις θέμα.  :2funny:
Μπες στο λινκ που έβαλα πιο πάνω...από κει τα παίρνω.
Ποτέ δεν μου μίλησε άσχημα η Ρουσλάνα, οι άλλες οι καλτάκες με έβριζαν
Καλτακες ειναι λεξη που γνωριζουν λιγοι :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom