Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 450K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τί μας έλκει;

• Ανάγκη;

Ψήφοι: 134 19,1%
  • Συνήθεια;

Ψήφοι: 53 7,6%
  • Δε μπορώ διαφορετικά;

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρέθηκα τη γυναίκα μου!

Ψήφοι: 45 6,4%
  • Δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,8%
  • Η γυναίκα μου δεν τα κάνει όλα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουστάρω κατουρλίλα;

Ψήφοι: 22 3,1%
  • Μετάξι και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουρδέλα για πάντα!

Ψήφοι: 50 7,1%
  • Άλλο

Ψήφοι: 33 4,7%
  • Γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δε θέλουμε να το πούμε

Ψήφοι: 49 7,0%
  • Διασκέδαση;

Ψήφοι: 127 18,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    701

Επισκέπτης
Ντερτι,η ρουσλανα ηταν μαζι με την ευα κατα πασα πιθανοτητα,πρεπη να εχη αλλαξη μαλλι.ειναι με το ξανθο κοντο καρε,κατοπιν επιβεβαιωσης και αλλου συναγωνιστη!!
Να τη πιάσεις απ'το λαιμό τη παλιόγρια (τσατσά playmobile)...να ομολογήσει   :2funny:
Όχι τίποτα άλλο, δεν μπορώ να συγκρατήσω τον jopino πλέον...απειλεί να μαυρίσει τις κριτικές μας αν δε τη βρούμε  :2funny:

Αυτό το κορίτσι μας έχει κάνει μεγάλη ζημιά.

Εκτός απ'τον jopino που θέλει να την βεβηλώσει
Ο Picker την αγαπά σαν τρελός...
Ο Ακόρεστος την έχει ερωτευτεί και θα πάει μέχρι το κοσμοπολίτικο Καζακστάν να τη ζητήσει απ'τους δικούς της...
Ο Ροκαβλόν θέλει να της ατιμάσει τον κώλο...
Οι n.smirni76 και streetwalker, αφού τη πηδήξουν, θα της ρίξουν και δυο πέη στο καπάκι...
Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ είμαι σίγουρος ότι όταν τη δει, θα ξεχάσει αμέσως την ουκρανή Εύα από κων166...
ο δε bakalhs θα ξεχάσει την καΘαρεύουσα και θ'αρχίσει τα: "έλα τύπε μου" και "γεια σου μαν"...

...όσο για μένα, προσπαθώ ακόμη να την ξεχάσω, πηδώντας φτηνές πόρνες, πίνοντας ζαχαρούχα αναψυκτικά και τρώγοντας απ΄τα Goody's...

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Να τη πιάσεις απ'το λαιμό τη παλιόγρια (τσατσά playmobile)...να ομολογήσει   :2funny:
Όχι τίποτα άλλο, δεν μπορώ να συγκρατήσω τον jopino πλέον...απειλεί να μαυρίσει τις κριτικές μας αν δε τη βρούμε  :2funny:

Αυτό το κορίτσι μας έχει κάνει μεγάλη ζημιά.

Εκτός απ'τον jopino που θέλει να την βεβηλώσει
Ο Picker την αγαπά σαν τρελός...
Ο Ακόρεστος την έχει ερωτευτεί και θα πάει μέχρι το κοσμοπολίτικο Καζακστάν να τη ζητήσει απ'τους δικούς της...
Ο Ροκαβλόν θέλει να της ατιμάσει τον κώλο...
Οι n.smirni76 και streetwalker, αφού τη πηδήξουν, θα της ρίξουν και δυο πέη στο καπάκι...
Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ είμαι σίγουρος ότι όταν τη δει, θα ξεχάσει αμέσως την ουκρανή Εύα από κων166...
ο δε bakalhs θα ξεχάσει την καΘαρεύουσα και θ'αρχίσει τα: "έλα τύπε μου" και "γεια σου μαν"...

...όσο για μένα, προσπαθώ ακόμη να την ξεχάσω, πηδώντας φτηνές πόρνες, πίνοντας ζαχαρούχα αναψυκτικά και τρώγοντας απ΄τα Goody's...

Αρα εγω που την πηρα ειμαι τυχερος? :2funny:.

Επισκέπτης
Συγκεντρωτικά. Σαν εκλογικά αποτελέσματα.

@ sotirof
Άργησα να πάρω είδηση και τα δικά σου αστεράκια. Αντε και σε ανώτερα (θα δημιουργηθεί και άλλη κατηγορία). Αλματώδης πρόοδος και στις ενημερώσεις. :rockon:

@ farkeli
Σε προηγούμενο ποστ, σού (ξανά)γάμησα το nick. Συγγνώμη...

@ professorx (καλά τό'γραψα;) Καλή χρονιά!

@ dirtyliving.
Συγκινητικό το ενδιαφέρον σου. :)
Αν δεν δω όμως αποτελέσματα οι ποινές θα ισχύσουν.
Για τη Ρουσλάνα θα δημιουργηθεί λαϊκό κίνημα. Ο Picker θα είναι ο έχων το γενικό πρόσταγμα.
(Αν αποφασίσουμε να μην τη δίνουμε σε Πάκηδες θα κάνουμε PakIndian Restaurant, όπου θα σερβίρουμε -στο πιάτο- ινδοπακιστανούς – πω-πω ρατσιστής έγινα :s&m_1:)
Το ψηφιακό γραμμόφωνο βγήκε καλό; Το σκεφτόμουνα.
Τα δάκρυά σου έχουν επηρεάσει το μικροκλίμα της περιοχής.

Sotirof είσαι επικίνδυνο άτομο (να το πρόσέχεις dirtyliving...)
1. Aνεβαίνεις σε αξιώματα.
2. Προέβης σε σύσταση συμμορίας (ναι, για τα καφέ στη Βικτώρια λεώ).
3. Είσαι συγκεντρωτικός (ξεκίνησες από το rigomortis και τώρα μάζεψες farkeli και dirty)
4. Είσαι πρόεδρος (τίνος;)
Επιτέλους... Ο Πούτιν είσαι;
Το νήμα σου έχει γίνει Στοά κανονική. Να φτιάξεις και σήμα-σύμβολο και να καθορίσεις και τελετουργικά.
:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Φυλης 92 δεξι,Αντζελα,1,5 στηθος,καλο κωλο,1,65 υψος!Λευκη επιδερμιδα και μαυρο μακρι μαλλι!!
Φυλης 92 αριστερα Μικυ!                                                                   Φυλης 71 επανω,Συλβια,φυσικα απο ρουμανια λογω μουσικης,με τρυπητο μακρι κοκκινο φουστανι!!
Φυλης 71 ισογειο,Ευα και Τζουλιανα.Η Τζουλιανα βγηκε απο δωματιο,καλο στητο 2αρι βυζι και ωραιο σωμα!!                                                                                              Φυλης 71 υπογειο κλειστο!!
Φυλης 69 κατω,Βερα με φουλ,αδυνατο με 1,5 στηθος,αδιαφορο προσωπο!Το πανω κλειστο!!
Φυλής 67 Αδυνατο ρουμανακι απο Φωκαιας 17 κατω!!
Φυλης 65 Τσεσικα,αδυνατο ξανθο,ως συνηθως αυτο το κοριτσι εμφανιζετε με φουστανακι που σκεπαζη και τον κωλο.Τα ποδια της ελαφρα κεκλιμενα!
Φυλης 65 πανω,Αντζελα αδυνατο τσιγγανοειδες με ακαποτο,και 1,5 στηθος,μου θυμισε κατι απο φωκαιας .
Φυλης 80 Αννα με τακουνι.Ειναι ψηλη με ομορφο κωλο και στητο στηθος!!
Φυλης 61 υπογειο,μελαχρινο με ενδιαφερον στηθος και κωλο,Αννα,με μελανψη επιδερμιδα,κουνουσε καλα την κωλαρα της στο σαλοναρισμα που εκανε!!
Φυλης 59 κατω Κατερινα αδυνατο μαυρομαλικο με ωραιο σωμα και 1,5 βυζακι,που την πετυχαμε στο φαι!Μυριζε κοτοπουλο με πατατες! .
Φυλης 66 Κριστιν,μαυρομαλουσα αδυνατη!!  
Φυλης 54 κατω Η ΕΥΣΩΝΗ ναταλι,κοντο,με 2αρια πτωτικης τασις!!
Φυλης 54 κοντο προστυχο πορνιδιο,πνευμα αντιλογιας!!
Φυλης 40 Χριστινα,ωραιο ποσωπο με μικρο βυζι και καλο κωλαρακι!!
Φυλης 69 επανω κλειστο!!
Φυλης 69 κατω νοικοκυρα διπλανης πορτας,αδιαφορη με χοντροκομενα πελματα!!
Φυλης 71 δεξιο,νεα γλυκια παρουσια με διαρι βυζακι,καλο σωμα και κωλο με φουλ στα 20,εδωκιμασθη!!Θα ανεβη μερακλιδικη κριτικη :grin:.
Φυλης 71Νατασσα με καλο κωλο και αδυνατο στηθος!!
Φυλης 84 το πανω κλειστο το κατω η κοντοπορνηΤζουλια που αρπαζη οτι βρη,χερια μαλλια,@@!!
Φυλης 86 πανω κλειστο,κατω Ελευθερια η θανατος :grin:,τσιγγανοηδες παρουσιαση μαυρομαλουσα με ενδιαφεροντα κωλο!!
Μ.Προδρομου βαπορι οι δυο γεωργιανες αδιαφορες,με παρτουζες κλπ!!
Μ.Προδρομου υπογα,τρελοσουζη με φουλ!!
                           Συνεχιζετε......

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

@ sotirof
Άργησα να πάρω είδηση και τα δικά σου αστεράκια. Αντε και σε ανώτερα (θα δημιουργηθεί και άλλη κατηγορία). Αλματώδης πρόοδος και στις ενημερώσεις. :rockon:

@ farkeli
Σε προηγούμενο ποστ σου (ξανά)γάμησα το nick. Συγγνώμη...

@ professorx (καλά τό'γραψα;) Καλή χρονιά!

@ dirtyliving.
Συγκινητικό το ενδιαφέρον σου. :)
Αν δεν δω όμως αποτελέσματα οι ποινές θα ισχύσουν.
Για τη Ρουσλάνα θα δημιουργηθεί λαϊκό κίνημα. Ο Picker θα είναι ο έχων το γενικό πρόσταγμα.
(Αν αποφασίσουμε να μην τη δίνουμε σε Πάκηδες θα κάνουμε PakIndian Restaurant, όπου θα σερβίρουμε ινδοπακιστανούς – πω-πω ρατσιστής έγινα :s&m_1:)
Το ψηφιακό γραμμόφωνο βγήκε καλό; Το σκεφτόμουνα.
Τα δάκρυά σου έχουν επηρεάσει το μικροκλίμα της περιοχής.

3. Είσαι συγκεντρωτικός (ξεκίνησες από το rigomortis και τώρα μάζεψες farkeli και dirty)
Το νήμα σου έχει γίνει Στοά κανονική. Να φτιάξεις και σήμα-σύμβολο και να καθορίσεις και τελετουργικά.
Θενκς φιλε,αλλα θα σου απαντησω σε λιγο.Το σεντονι της ενημερωσης ειναι μεγαλο.... :grin: :grin: :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Διδύμου 8 πάνω κλειστο!!

Διδύμου 8 κάτω,Κάρμεν η μπολονέζ,με το στριφογυρισμα στην σωληνα!!

‘Ελλης 3 Ισαβέλλα, υπερχοντρή και χαρισματικη με φουλ πρόγραμμα! :grin:

Διδύμου 16 Ρωσσίδα μιλφ Λιλιαν,αναχωρη για διακοπες!!

Διδύμου 18 υπόγειο  Η μιλφ Αλιονα με το πλαστικό στήθος και το τελειωτικο σε ολο το σωμα :grin:.

Διδύμου 18 ισόγει, Αντριανα αρκερά ρουφηκτρα και αυτη!!
Διδύμου 20 Γιουλη,αδυνατο μαυρομαλικο με καλο σωμα!!

Διδύμου 25 και Διδυμου 27  :piss: :grin:.

Ιουλιανού 71 Σμακ νταουν :grin:.
                  Συνεχιζετε......

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Χωματιανού 11 πάνω ,χοντροξανθια αβυζη με κομπινεζον,σχεδον αβυζη,θα σου κανω καλυτερη τινη νου ειπε!!

Χωματιανού 11 κάτω το γνωστο διδυμο Αντζελικα και Μαρια!!

Λιοσίων 76 πάνω Αντζελα μελαχρινή λεπτή μιλφ με μεγαλα βυζια πτωτικης τασις λογω βαρυτητας :grin:..

Λιοσίων 76 Ευα με καζακστανα χαρακτηριστικα!!

Λιοσίων 73 αριστερά, Κλειστό!!

Λιοσίων 73 δεξιά ,Κλειστό!!

Εξηκίου 18 αριστερά, Ειρηνη με καυλωτικο συνολο σωματος και ομιλιας!!

Εξηκίου 18 Επανω Αννα αγιοβασιλιτσα που κρυβη τα παντα,ασχημη οδοντοστοιχια και τατου στο μπρατσο,καθυστερη απελπιστικα στο δωματιο!!

Εξηκίου 20 Η Βεσι μεταθεση απο φ.66!!

Λιοσίων 79 αριστερά, Κλειστό!

Λιοσίων 79 δεξιά ,Κλειστό!
Λιοσίων 91 βουλγαρογυφτακι Αννα με φουλ!!

Βέργας 2 Κοντή γυφτοπούλα, 1,5βυζι,με ελια στο προσωπο αλλα μεριλιν,ευγενική,Βασικό,με δροσερη αναπνοη  :grin:.

Βέργας 6 αριστερά μιλφ Αλινα!!

Βέργας 6 δεξιά – Ξανθιά μιλφ με λιγα παραπανω κιλα,αλλα ακριβως εκει που πρεπη,σαλοναρισε με χαρι!!

Παιωνίου 47 Εμφανιση γυφτοπουλα με 1,5 στηθος!!

Αδάνων 2 Μπάρμπορα από τα παλια, αδυνατισμένη,βαμενη,αυτοπαρουσιαστηκε,και με την γνωστη ομιλια της,μου ειπε το προγραμμα της.Οταν εκανα να φυγω μου ειπε θα σου κανω οτι θες,και εσυ θα χασης!!

Προύσσης 22 Ινα Λαζοπουλου :grin:.Μιλφ ψηλή γεματη πολλων κιλων!!

Τροφωνίου 11 κάτω Ευτραφης με φουλ!!

Τροφωνίου 11 πάνω  Μελίνα με φουστανι σαν να πηγαιναμε σε δεξιωση!!

Τροφωνίου 13 κάτω η τσιγγανοειδες Ελβιρα!!

Τροφωνίου 13 πάνω η μιλφ πιπατζου Ναταλι,μες την καυλα!!

Κνίδου 18 - Κλειστό

Συνεχιζετε.....

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Και τελος...
Αλκιβιάδου 16Α Η χοντροΚΑΤΕΡΙΝΑ...
Αλκιβιάδου 16Β Η Αλινα,κοντο πορνιδιο με εκφυλο βλεμμα και καλο κωλο!!
Αλκιβιάδου 16Γ Η Βικτωρια κοντο πορνοειδες με σοβαρη ματια,αλλα ζεστη πουτανια!!
Εδω οι δυναμεις αρχισαν να εγκαταλοιπουν το γερικο κορμι μου,λογω των 230 λεπτων πεζοποριας και αναμονης των κορασιδων,αλλα και της καταθεσης στην νεαρα αννα,λογω παλης οπως θα διαβαζετε στην κριτικη!!!
Αλλη μια πορνοιστορια εφτασε στο τελος της,να ευχαριστησω και τους πρωταγωνιστες,πιτσιλιστη,ιπποτη της ηδονης και πληθος αλλων συναγωνιστων που συνεστησαν την συμμορια που ειπε ο φιλος τζοπινο :grin:.Επισης φυλης 71 υπογειο κλειστο!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Η Αννα και η Νατασσα ηταν στο Φυλης 74 υπογειο,και οχι στο Φυλης 71 που αναφερθηκε απο λαθος!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

@ sotirof
(

Για το πρωτο σκελος ευχαριστω!!!
Εχω δυο αξιωματα  :grin:.
Παντα,φτιαχνω μεγαλες συμμοριες!! :grin:
Δεν ξεκινησα απο τον ριγομορτις,σου συνηστω να διαβασης των θρεντ,ρωσσιδοφιλοι φαν κλαμπ,απο την αρχη,θα σου λυθουν οι αποριες περι προεδρου και συσταση συμμοριας :grin: :grin: :grin:.
Τον τιμημενο στρατηγο των γνωριζω απο πολυ παλαια,οπως και αλλα μελη,το νημα θα μετατραπη σε μαυρη τρυπα απανταχου μπουρδελιαριδων  :2funny: :2funny: :2funny:.Και ναι ειμαι ο πουτιν  :2funny:.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Η ως ανω επιθεωρηση,πραγματοποιηθη στην δευτερη βαρδεια!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ντροπη σου!!!!Παλι καταχρησεις κανης εεε?????? :2funny: :2funny: :2funny:.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ασφαλώς. Συνήθως οι μαλακίες μου έρχονται στο γυρισμό για το σπίτι. Όταν μάλιστα είναι και μετά την δουλειά έχω μεγαλύτερη έμπνευση.
Ε!Τοτε μην ανυσηχης,4-5 ειμασται :2funny: :2funny: :2funny:.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Πως και δεν πηγες για επιθεωρηση στο Ιασωνος 1?

Επισκέπτης
Πως και δεν πηγες για επιθεωρηση στο Ιασωνος 1?
Έχω σταματήσει να πηγαίνω, γιατί έχω τσακωθεί με όλους εκεί (πλην ρουσλάνας)...ακόμη και με τα πρεζάκια έχω τσακωθεί. Άλλωστε προσπαθώ να την ξεπεράσω, αν τη ξαναδώ θα ξαναγίνω πάλι ένας ανόητος ερωτευμένος. Έχει εσάς τώρα το κορίτσι...δεν χρειάζεται εμένα  :'(
Πρόεδρε η χθεσινή σου τσάρκα ( :rockon: παρεπιπτόντως) ήταν extended tsarque.

@ jopino δεν το ήξερα ότι τα δάκρυα μου, έχουν επηρρεάσει τι κλίμα της περιοχής. Φαντάζομαι θα'χει πολύ υγρασία.
Ξέρεις όμως γιατί το κάνα...για να γλυστράνε οι τσατσάδες στα βρεγμένα σκαλιά.
Περιμένουμε πως και πως να την πηδήξεις...τι περιμένεις; Τα δάκρυα μου δεν θα στεγνώσουν ποτέ.

edit: Το ψηφιακό γραμμόφωνο ήταν και γαμώ (εκτός από cd player είχε και ενσωματωμένο σκληρό και θύρα USB). Το μόνο που είχες να κάνεις ήταν περάσεις το "νυφικό σου φόρεμα" μέσω usb απ'το PC και ήσουν έτοιμος. Η ρουσλάνα λάτρευε την μουσική απ'τις παλιές ελληνικές ταινίες. Δυστυχώς το χρησιμοποίησα ως ασπίδα, όταν η τσατσά πήγε να μου φέρει τον κάδο με τις καπότες στο κεφάλι. Πάει τώρα.

Θυμάμαι ακόμη τα τρυφερά ερωτόλογα της  :smitten: :smitten: :smitten:

Дрочила (ντροσιλα)
Ёб твою мать (γιομπ τβογιου ματ)
Ебись все конем (γιεμπις’ βσγιε κονγιομ) και άλλα πολλά

τι να πω...εκπληκτικό κορίτσι

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Έχω σταματήσει να πηγαίνω, γιατί έχω τσακωθεί με όλους εκεί (πλην ρουσλάνας)...ακόμη και με τα πρεζάκια έχω τσακωθεί. Άλλωστε προσπαθώ να την ξεπεράσω, αν τη ξαναδώ θα ξαναγίνω πάλι ένας ανόητος ερωτευμένος. Έχει εσάς τώρα το κορίτσι...δεν χρειάζεται εμένα  :'(
Πρόεδρε η χθεσινή σου τσάρκα ( :rockon: παρεπιπτόντως) ήταν extended tsarque.

@ jopino δεν το ήξερα ότι τα δάκρυα μου, έχουν επηρρεάσει τι κλίμα της περιοχής. Φαντάζομαι θα'χει πολύ υγρασία.
Ξέρεις όμως γιατί το κάνα...για να γλυστράνε οι τσατσάδες στα βρεγμένα σκαλιά.
1ον η κοπελα σε ψαχνη :grin:.
2ον ο προεδρος ειναι φαντομας,οποτε δεν μπορη να εχη εμενα η κορασιδα :grin:.
3ον απο τα δακρυα σου βρωμαη κατουρλιλα η περιοχη? :grin:
4ον ο πιστσιλιστης ειναι η αιτια που πηγα δυο φορες στα σπιτακια της λιοσιων και περιξ,ηθελε να δη και εκεινος δεν του εφτανε η ενημερωση μου,αρε :s&m_1:.Οποτε η τσαρκα μου πρεπη να αλλαξη κατηγορια  :2funny:.

Επισκέπτης
1ον η κοπελα σε ψαχνη :grin:.
2ον ο προεδρος ειναι φαντομας,οποτε δεν μπορη να εχη εμενα η κορασιδα :grin:.
3ον απο τα δακρυα σου βρωμαη κατουρλιλα η περιοχη? :grin:
4ον ο πιστσιλιστης ειναι η αιτια που πηγα δυο φορες στα σπιτακια της λιοσιων και περιξ,ηθελε να δη και εκεινος δεν του εφτανε η ενημερωση μου,αρε :s&m_1:.Οποτε η τσαρκα μου πρεπη να αλλαξη κατηγορια  :2funny:.
1) Μπα με έχει ξεχάσει...τώρα τα παραπάνω λόγια τα λέει σε άλλους
3)  :2funny: :2funny:
Για την ακρίβεια είχα πάρει και 2 πάκηδες μαζί (τα χω ξαναγράψει πολλές φορές αυτά), τους αδερφούς Γιώργο και Γιάννη Πάκη, οι οποίοι μόλις είδαν τη τσατσά να έρχεται καταπάνω μας κατουρήθηκαν. Εντάξει τι να κάναν τα παλικάρια;

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
1) Μπα με έχει ξεχάσει...τώρα τα παραπάνω λόγια τα λέει σε άλλους
3)  :2funny: :2funny:
Για την ακρίβεια είχα πάρει και 2 πάκηδες μαζί (τα χω ξαναγράψει πολλές φορές αυτά), τους αδερφούς Γιώργο και Γιάννη Πάκη, οι οποίοι μόλις είδαν τη τσατσά να έρχεται καταπάνω μας κατουρήθηκαν. Εντάξει τι να κάναν τα παλικάρια;
Μου αρεση η ποζα που περνη η τσα,αν και την τελευταια φορα,βγηκε μονη της η ρουσλανα και μετα παλι μονη της η ευα,λεγοντας και το προγραμμα μαλιστα!!Η δευτερη βγαινη με αυτο το καφε σετακι εσσωρουχων,η ειναι το αγαπημενο της η εχη παρη πολλες φορες το ιδιο σετ!! :grin: :grin: :grin:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom