Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 450K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί μας έλκει;

• Ανάγκη;

Ψήφοι: 134 19,1%
  • Συνήθεια;

Ψήφοι: 53 7,6%
  • Δε μπορώ διαφορετικά;

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρέθηκα τη γυναίκα μου!

Ψήφοι: 45 6,4%
  • Δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,8%
  • Η γυναίκα μου δεν τα κάνει όλα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουστάρω κατουρλίλα;

Ψήφοι: 22 3,1%
  • Μετάξι και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουρδέλα για πάντα!

Ψήφοι: 50 7,1%
  • Άλλο

Ψήφοι: 33 4,7%
  • Γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δε θέλουμε να το πούμε

Ψήφοι: 49 7,0%
  • Διασκέδαση;

Ψήφοι: 127 18,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    701
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Καλημέρα πρόεδρε. Μάλλον θα βρέξει την Τρίτη  :cool2:
Εκτός από αυτό, έχω και ιδιαίτερο (μάθημα) με τον Μπαμπινιώτη για το "καινούργιο" λεξιλόγιο στις μπουρδελο-ενημερώσεις  :2funny:
Για το πρωτο θα ειμαι εν αναμονη με ομπρελλα!!
Για το δευτερο,αρε πορνη αναβαθμιση!! :2funny:.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

Επισκέπτης
Δάσκαλε Φαρκέλι  καλημέρα :rockon:

Πρόεδρε είχες περιπετειώδη βραδιά βλέπω. Άξιος! Καθημερινές ενημερώσεις, μπράβο!  :rockon:

Απόλυτε  πολύ χιουμοριστικά τα σχόλια σου. :rockon:

n.smirni 27 σπιτάκια. Κατηγορία τσάρκας Δ΄ (medium tsarque 20-35 σπίτια)  :rockon:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
μαλακια τυπε
επρεπε να βγουν τα σιδερα και να ανοιγουν τριτα ματια σε σκοτεινους τυπους :2funny:
Shoot first, ask questions later σκηνικο :grin:
Δεν φοραγα αλεξισφαιρο τυπε,αλλιως θα εβγαζα τα δικα μου :grin:.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Καταδρομικη επελαση σε ολα τα μηκη και πλατη του μεταξουργειου!!Στην πρωτη φαση στα χαμηλα συνορα με προστατευε ο ευγενης ιπποτης ,στην δευτερη ανελαβε ο μπιλι7 γνωστης της περιοχης και των πουτανων!
Για αυτη την ενημερωση εισηλθαμε σε επικυνδυνα τοπια,εγινε μπροστα μας στην Ιασωνος συναξη και μαλωμα συμμοριων ζακιδων,ειδα παλι γκανια να βγαινουν,Κυριε διαχειριστα,πρεπη να παρουμε επιδομα επικυνδινοτητα; ,
Αχιλλεως 51 ψιλοκαπουλο με 1,5 μαυρομαλικο καλη παρουσια,αγαπητε ρον.. ο οικος συνεχιζη την ιστορια του!!Λαουρα με φουλ!!
Αχιλλεως 40 Δυο κορασιδες μια κοντη ευσωμη,και μια τσιγγανοηδες κοντη με βουβουλικο βλεμμα,πεσμενα διαρια,και οι δυο στα 15!!
Αχιλλεως 48Β κοντο ρουμανοειδες με τατουαζ,πετιτ κορμακι,ειπε οτι ηταν καινουργια και δεν βιαζοταν,στα 15!!
Μαραθωνος 59Α ρουμανοειδες εν ονοματο Μονικα,κοντο με 1,5 και 15ε.
Ακομινατου 2,κινεζα τσα,Εσμεραλτα η κορασις με το θλιμενο βλεμμα και λιγο γεματουλα στα 10!
Ακομινατου 2 δεξι,κλειστο!!
Δεληγιωργη 30 αρχιζουν τα δυσκολα,χτυπημα στην θωρακισμενη πορτα,και ακουγετε μια φωνη απο το υπερ περαν,σε λιγο καυλες .
Δεληγιωργη 39 κοντο ρουμανοειδες,οχι κακο με 10!!
Λεωνιδου 6 το γνωστο ψηλο με 10!!
Λεωνιδου 28 κοντο με ξανθο μαλλακι,καυλε προσωπο και στητο 2,5 μας ερεθησε την φανατσια,κανονικο στα 10 ειπε ο τσατσος!!
Λεωνιδου 28 επανω η γνωστη πιπατσου μιλφ Σονια απο Αλκιβιαδου!!
Παμε στα ενδιαφεροντα στην Κολοκυνθους ..
Κολοκυνθους 63 κοντη ομορφη υπαρξη με 2,5αρι!!!
Κολοκυνθους 63 αριστερα τσιγγανοειδες αδυνατο,οπου το συλλαβαμε στο φαγητο,φαφουτικο μου φανηκε!!
Κολοκυνθους 38 κατω,πληθωρα κοσμου,με 10ε,εμανισιμο αδυνατο!!
Κολοκυνθους 38 Επανω,δυο κορασιδες ευγεθους μςγεθους,η μια νεα στην δουλεια βουβολικου βλεματος με φουστανι με λουλουδακια!!Και η δευτερη χοντρη το επαιζε και καλα η τσα με εμφανιση σεξυ σιθρου εσσωρουχων, που πηγαιναν χαμενα και μαλια ξανθα με ανταυγειες μαυρες,διαμαρτηρωταν κιολας γιατι δεν περναμε.Θα γυρισω σε λιγο να σας παρω παρτουζα ειπα!
Η αποστολη συνεχιζετε,επειδη ειδα την αναφορα του πιστολερο και δεν αλλαξε τιποτα,θα ποσταρω αυτα που λειπουν!!
Ιασωνος 1Α Εσυ φταις ΝΤΕΡΤΙ,μας εφυγαν τα κοριτσια !!
Ιασωνος 1β η Ερρικα με την περικυκλωτικη κινηση!!
Ιασωνος 19Α το αδυνατο ρωσσιδακι!!
Ιασωνος 20επανω,δεν ανεβηκα,αλλα αν κρινω απο το μπουλουκι που εφευγε οπως οπως,πρεπη να ηταν η κοντοχοντρη με κυταριτιδα,με επιφυλαξη!!
Ιασωνος 20 δεξια,μια ομορφη παρουσια με ωραιο μακιγιαζ και μαλλι και μοντελε σωμα!!
Ιασωνος 20 αριστερα,κλειστο!!
Ιασωνος 43 χανουμε την ηρωικη τσα?Τσατσος εκανε την παρουσιαση του γνωστου κοντου τσιγγανοειδες με φουλ στα 15!!Η φωνη της τσα ομως ακουστηκε απο μεσα και ησυχασα!
Ιασωνος 46 μονο το μεσαιο ανοιχτο,ευτραφουλικο σαν νοικοκυρα διπλανης πορτας!!
Ιασωνος 44 μονο το παλιο,με μπαζακι κοντο,που αφου ειχε βγη,καθοταν στο καταμεστο δωματιο και κουναγε τα μαλλια της δεξια,αριστερα για να κρυψη το προσωπο της!
Ιασωνος 27 βουλγαρογυφτακι με βουβολικο βλεμμα και μικρο στηθος!!
Μ.Αλεξανδρου 28 μιλφ μαρια,με ενδιαφερον βυζους!!
Μ,Αλεξανδρου 22 η γνωστη γεματη ξανθια!!
Μ.Αλεξανδρου 22 κατω,αδιαφορο γεματουλικο με 10!!
Μ.Αλεξανδρου 15,η αγαπη του ντερτι,η ιστορικη πιπατζου,Ζανα!!
Μ.Αλεξανδρου 17 η ψηλη υπερβαρη!!
Κεραμεικου 15 δεξια,ψηλο ξανθο με 1,5 και τατου στο μπρατζο,καλη παρουσια!!
Κεραμεικου 15 αριστερα,ομορφο ρουμανακι με πετιτ κορμακι,εν ονοματι ερικα!!
Κεραμεικου 13 μονο το υπογειο ανοιχτο,πορνοηδες παρουσια αφρατουλικο!!
Εχουμε μπη στην περιοχη των ενχρωμων,οι οποιοι μας κοιταν διαγωνιως και δεν πιστευουν στα ματια τους!Ειμαστε και οι μοναδικοι λευκοι στην περιοχη!!
Στροφη και μπαινουμε κολωνου!!
Κολωνου 11Α Πολυ σκαλα βρε παιδι μου!Ρουμανοειδες με 1,5!!
Κολωνου 11Β Αδυνατο ρουμανοειδες και εδω σχεδον χωρις στηθος!!
Κολωνου 11 υπογειο δυο κορασιδες καβλαντιζοταν με τους πελατες,κανονικου σωματοτυπου,1,65 και 1,5 βυζι!!
Κολωνου 27 υπογα ξανθο χειμωδες με βυζαρες!!
Κολωνου 27Γ,πιο πολυ μου κινησε το βλεμμα η χοντρη μαυρη γατα,παρα η κορασιδα! .
Κολωνου 27Α κοντο ξυπολυτο με καλο σωματακι,αδιαφορο προσωπο και 1,5 βυζακι!!
Κολωνου 30 Αννα η καυλα!!
Κολωνου 30 επανω δυο καυλοειδη,το ενα αδυνατο,καθισε στην αγκαλια του μπιλ7 και τον επιασε αιχμαλωτο,και τοτε θυμηθηκα τον Ντερτι και πηρα εκδικηση,η Δευτερη ομορφη βυζαρου εκανε κινηση να πιαση τα @@,και εγω της χουφτουσα τα δυο βυζια,φοραγε και κατι μαυρα καυλε σοσονακια!!
Κολωνου 32 επανω,αλβανοειδες παρουσια,1,65 με 1,5 και αδυνατο σωμα.
Κολωνου 32 υπογα κλειστη!!
Κολωνου 32Αευτραφης με κωλο υπερμεγεθη,δηλωνε σερβα!!
Κολωνου 47μονο το πανω ανοικτο,Ανιτα κλανιτα,και χριστινα νεα,νοικοκυρα διπλανης πορτας,ευσωμη!!
Κολωνου 48 Ραμμονα αδιαφορο κοντο!!
Κολωνου 53 Ελενα η ψηλη κορασις!!
Αυτα συνεβησαν στην μεγαλοιωδη αυτη βολτα.Επεισοδια σημειωθηκαν μεταξυ του Ιασωνος 20 εως 27 απο ζακια που τσακωνονταν.Στο Ιασωνος 1 εριξα και εγω μια αφοδευση καθοσον εκλαψα για την ευα και την ρουσλανα .
Συνεχισα μονος προς φωκαιας,αλλα δεν θα αναφερω τα γεγονοτα καθοσον ηταν μερα του μεταξουργειου σημερα!!!
Ακομα ενα οδοιπορικο εφτασε στο τελος του!!
Τα γεγονοτα διαδραματιστηκαν στην 2ερη βαρδεια,απο τις 19,00-23,30!!Διαρκεια 270 λεπτων,χωρις την στνεχεια της φωκαιας φυλης!!
Περδικας 3 αριστερα το ρουμανοειδες γυφτακι με βουβολικο βλεμμα στα 10!
Περδικας 3 αλλαγη σκηνικου,με αδυνατο 1,65,αλβανοειδες με καλο κωλο και 1,5 στηθος!
Ετσι συνεβησαν τα γεγονοτα στην περιοχη του Μεταξουργιου κατα μηκος και πλατος!! .

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Επισης να συμπληρωσω,εχθες στην φωκαιας,γυρω στις 24,00....
Φωκαιας 24 το ιδρυμα κλειστο,μαλλον η τζορτσια απουσα!!
Φωκαιας 22 κλειστο,αλλα με αναμενο φως απο προχθες,τελευταια φορα δουλεψε η Νατασσα απο φυλης 71 υπογειο,καθοσον και η Αλεξαντρα απο το υπογειο εχη μεταφερθη στο φυλης 134!!
Φωκαιας 27 επανω η ελενα βυζοθυρικον!!
Φωκαιας 27 κατω,επειδη υπηρχε μπουλουκι και ειχε βγη η κορασιδα και εμπαινε μεσα,νομιζω βικτωρια!!
Φωκαιας 25 υπογα με την τρεμαμενη τσα η Αλινα με φουλ!!
Φωκαιας 25 η μιαου!
Φωκαιας 25 επανω η συμπαθητικη ρωσσιδουλα!!
Φωκαιας 19 η ξεβρακωκεφαλη!!
Φωκαιας 17 δεν ανεβηκα,συνηθως ειναι η Τανια που τον τελευταιο καιρο εχη καταντηση γραφικη!!
Φωκαιας 17 κατω η Μαρια,κοντο ρουμανακι το οποιο ειναι για δυνατα  :knockinb:.Συναγωνιστης ηταν μεσα και η μουσικη εξω πολυ δυνατα,προφανως για να καλυπτη της φωνες της κορασιδας.Ακουγοταν επι πενταλεπτο δυνατος παφλασμος και η μικρα τσιριζε,δεν θυμαμαι αν ειχε φουλ και ισως ο συναγωνιστης τιμωρουσε την ατακτη κορασιδα. :2funny:

Επισκέπτης
Για αυτη την ενημερωση εισηλθαμε σε επικυνδυνα τοπια,εγινε μπροστα μας στην Ιασωνος συναξη και μαλωμα συμμοριων ζακιδων,ειδα παλι γκανια να βγαινουν,
:think:
Εγώ μόνο τα γκράνια που λέει ο Απόλυτος ξέρω! Δηλαδή τι...βγήκαν οι πορνόγριες και πλακώθηκαν με τα πρεζάκια;

Λεωνιδου 28 κοντο με ξανθο μαλλακι,καυλε προσωπο και στητο 2,5 μας ερεθησε την φανατσια,κανονικο στα 10 ειπε ο τσατσος!!
Την έχω δει πολλές φορές, αλλά όλο κοτεύω να την πάρω. Έχει και αυτά τα μουρτζούφλικα μούτρα και με αποθαρρύνει.

Ιασωνος 20 δεξια,μια ομορφη παρουσια με ωραιο μακιγιαζ και μαλλι και μοντελε σωμα!!
Η Αννίτα η μικρή κλανίτα.

Καλούτσικα είχα περάσει. Ο Λάρσον αντίθετα πέρασε χάλια.
Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν (αναφέρομαι σε όσους δεν το έχουν καταννοήσει ακόμη αυτό το πράγμα, όποιοι κι αν είναι) ότι δεν περνάμε όλοι το ίδιο καλά ή κακά με τις κοπέλες. Δεν σημαίνει ότι κάποιος λέει ψέματα ή μαλακίες.
Γράφουμε ότι βιώσαμε μέσα στο δωμάτιο και αυτό είναι όλο! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ;
Παρόμοιο παράδειγμα ήταν η άλλη κλανίτα η γαζέλα στο κολ47. Ο lustforlife πέρασε πολύ καλά, ενώ εγώ την έδιωξα απ'το δωμάτιο. Έτσι είναι τα πράγματα. Όταν είσαι παίχτης, ξέρεις ότι θα νικήσεις αλλά και ότι θα χάσεις κάποια στιγμή. Είναι σημαντικό να μάθεις να δέχεσαι και την ήττα.
Έτσι όπως πάει η δουλειά θα αρχίσουμε τα περι προμοταρίσματος και στους μπουρδελοκριτικογράφους.

Κανένας δεν πρέπει να απαξιώνει αναίτια αυτόν που κάθεται και γράφει δυο λόγια για το πως πέρασε με μια κοπέλα. Σε όποιον δεν αρέσει το στυλ κάποιου ας μην το διαβάζει. Όποιος θεωρεί τον εαυτό του τίμιο, ευσυνείδητο και όχι θρασύδειλο, να έχει το θάρρος να πει τη γνώμη του με κάποιου είδος σχόλιο.
Τα παραπάνω σχόλια έγιναν με αφορμή το φαινόμενο του μαυρίσματος σε κριτικές, το οποίο εκτός από "τυφλό" είναι και ηλίθιο, αλλά και για το φαινόμενο αναίτιων αγενών και προσβλητικών σχολίων σε κριτικές, ειδικά από άτομα που δεν προσφέρουν και τίποτα στο κάτω-κάτω  

Μ.Αλεξανδρου 15,η αγαπη του ντερτι,η ιστορικη πιπατζου,Ζανα!!
:2funny:
Όταν έρχεται κοντά μου και μου δείχνει τα χείλη της, θέλωντας να πει ότι δίνει φιλιά στο στόμα (μάλλον με περνάει για πάκη  :2funny:) εύχομαι πάντα να είχα ένα κουβά με σκατά πίσω απ'τη πλάτη μου και να της τον αδειάσω στη κεφάλα της.   :2funny:

Κολωνου 30 ...η Δευτερη ομορφη βυζαρου εκανε κινηση να πιαση τα @@,και εγω της χουφτουσα τα δυο βυζια,φοραγε και κατι μαυρα καυλε σοσονακια!!
Έκανες πολύ σωστά πρόεδρε! Εύγε! Το χουμε ξαναπεί τα προκαταρκτικά στο σαλόνι είναι το μισό σεξ. Πλέον κάποιες κοπέλες βγαίνουν μέχρι και έξω απ'το μπουρδέλο για να τσιμπήσουν πελάτες. Πριν λίγο καιρό είχα την ευκαρία να κάνω και "προκαταρκτικά δρόμου"

Στο Ιασωνος 1 εριξα και εγω μια αφοδευση καθοσον εκλαψα για την ευα και την ρουσλανα .
Πρόεδρε δεν ξέρεις πόσο με συγκινείς. Ανέκαθεν είχες ανεπτυγμένα αισθήματα συναδελφικής αλληλεγγύης και συντροφικότητας  :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.647
Πόντοι
46.232
Δάσκαλε Φαρκέλι  καλημέρα :rockon:

Πρόεδρε είχες περιπετειώδη βραδιά βλέπω. Άξιος! Καθημερινές ενημερώσεις, μπράβο!  :rockon:

Απόλυτε  πολύ χιουμοριστικά τα σχόλια σου. :rockon:

n.smirni 27 σπιτάκια. Κατηγορία τσάρκας Δ΄ (medium tsarque 20-35 σπίτια)  :rockon:
;)

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Επιτελους λιγη ησυχια στους δρομους της ηδονης και της πορνειας!!Το ρολοι εδειχνε 20,15 και μια ακομα καταδρομη ξεκινουσε!!Αφου περιμενα την καταδρομικη ομαδα των πορνων ειπα να ξεκινησω απο φωκαιας την βολτα μου,μιας και ειχα ανυσηχιες στο βρακακι μου!!
Ετσι ξεκινησα μια ακομα βολτα,που με την συντροφια του πιτσιλιστη και αλλων συναγωνιστων παλι ειχαμε διαρκη πεζοπορια!!
Φυλης 92 δεξι,Τζουλια,1,5 στηθος,καλο κωλο,1,70 υψος!Λευκη επιδερμιδα και μαυρο μακρι μαλλι!!
Φυλης 92 αριστερα κλειστον!!                                                                                                       Φυλης71 ισογειο γαλλορωσσις Ιρενε,με σωμα λαμπαδα,ξεκινησε σημερα και στηθος 1,5 σχεδον.Πολυ καυλωτικη στο δωματιο,19 μαιων,καταθεση πρωτη!! Καθοσον η Τζουλιανα ανεχωρησε για ρωσσια!!                                                                                                        Φυλης 71 υπογειο κλειστο!!!                                                                                Φυλης 71 επανω,Καυλοσαντρα!!
Φυλής 67 Αννα Μαρια με φουλ!!
Φυλης 65 Τσεσικα,αδυνατο ξανθο,ως συνηθως αυτο το κοριτσι εμφανιζετε με φουστανακι που σκεπαζη και τον κωλο.Τα ποδια της ελαφρα κεκλιμενα!
Φυλης 65 κλειστο .
Φυλης 80 Μαρια ωραια κορμια!!
Φυλης 61 υπογειο Αννα καυλογυφτακι με κωλαρα και 2αρια!!!!
Φυλης 59 κατω Κατερινα αδυνατο μαυρομαλικο με ωραιο σωμα και 1,5 βυζακι,και Σορινα αδυνατο ξανθο!! .
Φυλης 66 Ντενιζα η καυλα!!!  
Φυλης 54 κατω Η Ευσωμη ναταλι,κοντο,με 2αρια πτωτικης τασις και η Σουζη,ο ξανθος αγγελος του τσαρλι
Φυλης 54 κοντο προστυχο πορνιδιο,πνευμα αντιλογιας!!
Φυλης 40 Μαριαννα,μιλφ κοντο με βυζαρες και μερικα κιλα παραπανω!!με φουλ!!!
Φυλης 69  κατω νοικοκυρα διπλανης πορτας,αδιαφορη με χοντροκομενα πελματα!!
Φυλης 69 επανω Χριστινα!!.
Φυλης 74 Νατασσα ρωσσικο μωρο,δεξι κλειστο!
Φυλης 84 το πανω δυο προστιχα μικρα,Μαργαριτα Μαρια!!
Φυλης 86 πανω Μονικα ρωσσις,και Μικαελα με 1,5 και αδυνατο σωμα,καυλε ματια!!!
Μ.Προδρομου βαπορι οι δυο γεωργιανες αδιαφορες,με παρτουζες κλπ!!
Μ.Προδρομου υπογα,τρελοσουζη με φουλ!!
Φωκαιας 17 κατω η Μαρια,με αδιαφορο προσωπο αλλα σωμα καυλα!!με φουλ!!
Φωκαιας 19 η ξεβρακωτη Ρωξανη!!
Φωκαιας 22 κλειστο!!
Φωκαιας 24 λαβυρινθος και η τζορτζια,κοντο με καλο σωματακι και φουλ,νομιζω!
Φωκαιας25 Επανω η Ντιανα ρωσσις με ωραιο σωμα,ακαποτο τελειωτικο στο στηθος!!
δΙΔΥΜΟΥ 8 Επανω Αντινα με φουλ!!
Διδυμου 8 κατω η Κατερινα,ρωσσις μιλφ με σιλικονε βυζους!
Διδυμου 16 Βαλερια η καυλα δευτερη καταθεση!!!
Διδυμου 18 υπογειο Ναταλι απο τροφωνιουμε φουλ!!
Διδυμου 18 ισογειο Αλιονα τα παιρνω ολα!!
Διδυμου 20 Αναστασια,αδιαφορο αδυνατο!!
Ελλης 3 Ισαβελλα η ευτραφης!!
Φυλης 84 κατω,Τανια ελληνις συμφωνα με τσα,ξανθο μακρι μαλλι αδυνατο σωμα με 1,5!!
Φυλης 86 κατω το ρουμανοειδες με τον μεγαλο κωλο και φουλ!!Ελευθερια!!
Ληξις 11,45 και γρηγορη κατευθηνση προς πορνομεγαρο για φαγητο σε κοντινη αποσταση!!
Μια αλλη πορνοβολτα τελειωσε διαρκειας 210 λεπτων!!Επισης..
Φωκαιας 17 η γραβατωμενη τανια!!
Φωκαιας 25 κατω η μιαου Μονικα!!
Φωκαιας 25 υπογειο Αλινα με φουλ!!
Φωκαιας 27 κατω,Βικτωρια Γιαννα!!
Φωκαιας 27 επανω,Γαβριελλα σκυλε προσωπο,μακρι μαυρο μαλλι,στητο 2,5αρι,ο νους εθολωσε και με λιγοστες δυναμεις και ελαχιστο σπερμα,κατεθεσα τριτη φορα για να ολοκληρωθη το κακο .Τωρα τσαι και νανι για να παρουμε δυναμεις!!

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon:
Δ’ : (20-35) – Μedium tsarque, κατά κλίμακα dirtyliving (όπως λέμε Ρίχτερ).

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν φοραγα αλεξισφαιρο τυπε,αλλιως θα εβγαζα τα δικα μου :grin:.
URL]]

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ας ψάξουμε τώρα (να βρούμε) τον αντιπρόεδρο ...  :2funny: