Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 452K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί μας έλκει;

• Ανάγκη;

Ψήφοι: 135 19,1%
  • Συνήθεια;

Ψήφοι: 53 7,5%
  • Δε μπορώ διαφορετικά;

Ψήφοι: 43 6,1%
  • Βαρέθηκα τη γυναίκα μου!

Ψήφοι: 45 6,4%
  • Δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,8%
  • Η γυναίκα μου δεν τα κάνει όλα!

Ψήφοι: 57 8,1%
  • Γουστάρω κατουρλίλα;

Ψήφοι: 22 3,1%
  • Μετάξι και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουρδέλα για πάντα!

Ψήφοι: 54 7,6%
  • Άλλο

Ψήφοι: 33 4,7%
  • Γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δε θέλουμε να το πούμε

Ψήφοι: 49 6,9%
  • Διασκέδαση;

Ψήφοι: 127 17,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    708

Επισκέπτης
...

Προφανώς είναι μια αντικειμενική ενημέρωση, δεδομένου ότι αυτά που είδαν τα μάτια του προέδρου τα είδαν και άλλοι επτά (ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον)

Όσοι θέλουν την «θαλπωρή» του νικ νέϊμ τους ή την θαλπωρή του σπιτιού τους, τότε, απλά να σημειώσουμε ότι δεν είναι «αποφασισμένοι» μπουρδελιάρηδες και ίσως φοβούνται τον ίσκιο τους ή τον κλώνο τους
...
Φαρκέλι σου χω στείλει και πμ.
Για πες μου σε παρακαλώ τι εννοείς με το παραπάνω;

Αν κοιτάξει κάποιος τις χθεσινές ενημερώσεις εμένα και του προέδρου (που έγιναν στην ίδια βάρδια), θα δει αρκετές διαφορές
Περιμένω απάντηση σου.

edit
Όποιος συναγωνιστής επισκέφτηκε χθες το απόγευμα τη φυλής, τον παρακαλώ πολύ να γράψει ξεκάθαρα αν διαφωνεί σε κάτι από αυτά που έχω γράψει στην ενημέρωση μου.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αμαρτωλιάρηδες ...

Πείτε το μας όταν πάρετε τις αποφάσεις σας

:)
Να δης τι ερχετε στρατηγε,ξεθαβω το παρελθον,αναφερω λιγα ονοματα,Καλλεργη 33,ανοιξε,μυλλερου,Εμ.Μπενακη,κωνσταντινουπολεως,Κεραμικου,μεινετε συντονισμενοι,στο καινουργιο επεισοδειο που ακολουθη,μετανωοιτε....... :grin: :grin: :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

Αν κοιτάξει κάποιος τις χθεσινές ενημερώσεις εμένα και του προέδρου (που έγιναν στην ίδια βάρδια), θα δει αρκετές διαφορές
Περιμένω απάντηση σου.

edit
Όποιος συναγωνιστής επισκέφτηκε χθες το απόγευμα τη φυλής, τον παρακαλώ πολύ να γράψει ξεκάθαρα αν διαφωνεί σε κάτι από αυτά που έχω γράψει στην ενημέρωση μου.
Για ποιες διαφορες λες?Πιθανον να προλαβαμε και αλλαγες βαρδειας,γιατι φυγαμε μετα τις 11,45!!

Επισκέπτης
Να δης τι ερχετε στρατηγε,ξεθαβω το παρελθον,αναφερω λιγα ονοματα,Καλλεργη 33,ανοιξε,μυλλερου,Εμ.Μπενακη,κωνσταντινουπολεως,Κεραμικου,μεινετε συντονισμενοι,στο καινουργιο επεισοδειο που ακολουθη,μετανωοιτε....... :grin: :grin: :grin:
Φαρκέλι, Σοτίροφ γιατί δεν μιλάτε ανοιχτά;
περιμένω...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
θυμαται κανεις μια κατερινα μελαχρινο ψηλο αλογο με γαλαζια ψυχρα ματια και μεγαλο προσωπο,ρωσιδα,που δουλευε καλλεργη το 2007 νυχτα? :rockon:

Επισκέπτης
Για ποιες διαφορες λες?
Τις διαφορές που υπάρχουν στις ενημερώσεις μας. Είναι αρκετές. Δεν θα κάτσω να βάλω παραθέσεις όποιος τις διαβάσει μπορεί άνετα να τις δει.
Το ποστ που έστειλε ο φαρκέλι θεώρησα ότι ήταν μπηχτή για μένα. Τον ρώτησα δημόσια αλλά και σε  πμ.

Πείτε μου οποιοσδήποτε...τι θέλετε να πείτε

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Τις διαφορές που υπάρχουν στις ενημερώσεις μας. Είναι αρκετές. Δεν θα κάτσω να βάλω παραθέσεις όποιος τις διαβάσει μπορεί άνετα να τις δει.
Το ποστ που έστειλε ο φαρκέλι θεώρησα ότι ήταν μπηχτή για μένα. Τον ρώτησα δημόσια αλλά και σε  πμ.

Πείτε μου οποιοσδήποτε...τι θέλετε να πείτε
Εγω δεν διαβασα τι εγινε θα δω την ενημερωση σου και την δικια μου,αλλωστε δεν ειπες κατι σε μενα,εγω δεν ειπα τιποτα,η ρουσλανα ηταν στο Ιασωνος 1 επανω και η ευα κατω!!Μην δινης και σημασια ιδιαιτερη οτι καποιος σου ριχνη πηχτη,δεν νομιζω!!

Επισκέπτης
Εγω δεν διαβασα τι εγινε θα δω την ενημερωση σου και την δικια μου,αλλωστε δεν ειπες κατι σε μενα,εγω δεν ειπα τιποτα,η ρουσλανα ηταν στο Ιασωνος 1 επανω και η ευα κατω!!Μην δινης και σημασια ιδιαιτερη οτι καποιος σου ριχνη πηχτη,δεν νομιζω!!
Δεν είναι ο οποιοσδήποτε...είναι ο Φαρκέλι και θέλω μία απάντηση!

ΕΓΡΑΨΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Δεν είναι ο οποιοσδήποτε...είναι ο Φαρκέλι και θέλω μία απάντηση!

ΕΓΡΑΨΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;
Οχι,η διαφορα μας ειναι προς της ρουμανες αννα μαρια,τοχω δηλωση οτι της περναω γι αδελφες και τις μπερδευω,δεν βρισκω λογω να αντιδικουμε,και δεν εσβησα λογω κοπιπειστ την ρωξανη απο φωκαιας,δεν υπαρχη λογως να αντιδικουμε φιλε μου αν και η τσα ειχε αλλαξη στην ρουσλανα!!

Επισκέπτης
Οχι,η διαφορα μας ειναι προς της ρουμανες αννα μαρια,τοχω δηλωση οτι της περναω γι αδελφες και τις μπερδευω,δεν βρισκω λογω να αντιδικουμε,και δεν εσβησα λογω κοπιπειστ την ρωξανη απο φωκαιας,δεν υπαρχη λογως να αντιδικουμε φιλε μου αν και η τσα ειχε αλλαξη στην ρουσλανα!!
Βρε πρόεδρε συγγνώμη κιόλας τι σχέση έχει η Ρουσλάνα;

Ο Φαρκέλι είπε κάτι το οποίο είναι ξεκάθαρη μπηχτή προς κάποιον! Πιστεύω είναι για μένα. Θέλω να μου πει ξεκάθαρα. Προφανώς ήταν μαζί σας χθες.
Θέλω όλοι σας να βγείτε και να μου πείτε ότι λέω ψέματα!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Βρε πρόεδρε συγγνώμη κιόλας τι σχέση έχει η Ρουσλάνα;

Ο Φαρκέλι είπε κάτι το οποίο είναι ξεκάθαρη μπηχτή προς κάποιον! Πιστεύω είναι για μένα. Θέλω να μου πει ξεκάθαρα. Προφανώς ήταν μαζί σας χθες.
Θέλω όλοι σας να βγείτε και να μου πείτε ότι λέω ψέματα!
Μα αφου σου ειπα οτι δεν εχουμε διαφορες στην ενημερωση,πλην των ονοματων που μπερδεψα,τι θα πη λες ψεματα,διαβασα την ενημερωση και συμφωνω πως ειναι σωστη,μην κανουμε τωρα σαν παιδακια,εγω δεν σε διαψευδω,ουτε ξερω καν αν εχουν διαβαση ενημερωσης η μπηκαν στο σαιτ,μην περνη εκταση καποιο θεμα,χωρις λογω,και αν ειπε ο φαρκελι τι?εγω ειπα κατι διαφορετικο/απο την ενημερωση σου βεβαια!!

Επισκέπτης
Μα αφου σου ειπα οτι δεν εχουμε διαφορες στην ενημερωση,πλην των ονοματων που μπερδεψα,τι θα πη λες ψεματα,διαβασα την ενημερωση και συμφωνω πως ειναι σωστη,μην κανουμε τωρα σαν παιδακια,εγω δεν σε διαψευδω,ουτε ξερω καν αν εχουν διαβαση ενημερωσης η μπηκαν στο σαιτ,μην περνη εκταση καποιο θεμα,χωρις λογω,και αν ειπε ο φαρκελι τι?εγω ειπα κατι διαφορετικο/απο την ενημερωση σου βεβαια!!
Πρόεδρε δεν επιτέθηκα σε σένα, ειλικρινά!

Όπως σου είπα η μπηχτή του φαρκέλι ήταν για μένα.
Περιμένω την απάντηση του

Καλό βράδυ

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αχιλλεως 40 Ευτραφης Δεσποινης ΑΝΕΥ Βιασυνης ΜΕ 15 ΦΟΥΛ!!
Αχιλλεως 48Β κλειστο!!
Αχιλλεως 51 Λαουρα με φουλ,15!!
Μαραθωνος  59Ααδυνατο τσιγγανοηδης με ολοσωμο δυχτιωτο με σκυσιματα στα ανυπαρκτα κωλομερια!!
Β.Μπενακη 31 Αντζελα,με βυζαρες 3αρες και κανονικο σωμα θα ελεγα!!
Κωσταντινουπολεως 166Α Αννα,ειδαμε συναγωνιστη στον δρομο εξω απο τον οικο,σε ερωτηση μας αν ηταν καλη,ειπε οχι,προφανως ηταν αγανακτησμενος!!
Κωνστανινουπολεως 166Β κοντο τσιγγανοηδες,με αλοιφη υπο χειρας,αδιαφορο!!
Κολοκυνθους 63 αριστερο,κοντο τσιγγανοηδες,ενδιαφερον,με 15 φουλ!!
Κολοκυνθους 38 κατω αδυνατο ψηλο,με αδυνατο σωμα!!
Κολοκυνθους 38 επανω,οι δυο υπερβαρες νοικοκυρες μαλακιζονταν με δυνατα γελια,η μια σεξυ προτομαστορας και η αλλη η νοικοκυρα!!
Μυλλερου 33 :booty:.
Λεωνιδου 28 επανω αδυνατο τσιγγανοηδες που προσπαθουσε να πιαση αιχμαλωτους!!
Λεωνιδου 28 κατω,αδυνατο εμφανισιμο πιπινι,συμφωνα με χοντροτσατσο νεα!!
Καλλεργη 33 χυμωδης ευτραφουλα,Ντενιζα με 15!!
Λεωνιδιου 6 Αλβανοηδες φατσα με καλο σωμα,βασικο στα 10!!
Ακομινατου 2 αριστερο,υπερβαρη νεαρα!!
Ακομινατου 2 δεξια,κοντη τσιγγανοηδες παρουσια με 1,5 στα 10!!
Δεληγιωργη 30 βουκολικο βλεμα με ωραιο σωμα,κοντη νεαρα στα σιελ!!
Δεληγιωργη 39,κοιτα ποιος ειναι στην πορτα!!
Ιασωνος 1 επανω Ρουσλανα!!
Ιασωνος 1 κατω ευα!!με μποτες μαυρες!!
Ιασωνος 19 επανω Σονια απο Αλκιβιαδου!!
Ιασωνος 19 κατω,ξανθια με κοντο μαλλι και ωραιο σωμα!!
Ιασωνος 20 επανω,ομορφο καυλακι κοντο!!!
Ιασωνος 20 κατω,ομορφη παρουσια,προφανως η κλανιτα!!
Ιασωνος 27 κλασικα η χωριατοπουλα με βουβολικο βλεμμα!!
Ιασωνος 30 κλειστο!!
Ιασωνος 30 υπογειο,αδιαφορο!!
Ιασωνος 37 επανω,μικρα δρασης με βλεμα δουκισσας,που μου κατεβαζε το στρινγκακι της και μου ελεγε παμε,αδυνατο,τι να πιασης απο αυτο σκεφτηκα!!
Ιασωνος 37 κατω,η γνωστη αλβανοφατσα θες,με φουλ στα 15 και τα 2αρια πτωτικης τασις,αλλαξε νομιζω και χρωμα στο μαλλι!!
Ιασωνος 30 επανω,τσιγγανοηδες,οχι ασχημη παρουσια!!
Ιασωνος 30 υπογειο,Τζουλιανα!!
Ιασωνος 43η τσα συζητουσε στο σαλονι και ο τσατσος μας παρουσιαζε σαν σουπερ σταρ με παρτουζες κλπ,και απλο τσιγγανοηδες με καλα βυζια και σωμα!!
Ιασωνος 46στην μεση,ευσωμη νοικοκυρα!!
Ιασωνος 46αριστερα,το κοντο ρουμανακι παλαιστης,τσιμπουκι μουνι ,κωλος 15!!
Ιασωνος 44 νεο,το παλιο κλειστο,ρουμανοηδες με λιγα κιλακια παραπανω,που τις πηγαιναν,2αρια πυροβολα και κωλαρα την οποια εχουφτωσα και με κυνηγησε λογω οτι τα χερια μου ηταν κρυα.
Η πιεση της ωρας λογω οτι σταματαη το μετρο,με εκαναν να περπατησω γοργα προς τα εκει!!Στον σταθμο αυτην την φορα υπηρχε κοσμος,καθισα στο παγκακι να ξεκουραστω,η τζαζ μουσικη παλι,επεζε και με χαλαρωσε στο να βαλω στην σκεψη μου,τις εικονες και τις κορασιδες!!
Με συνοδεψε το ταγμα των Αθανατων :grin:,ευχαριστω Ακις 30 για την συνησφορα σου,γενναιε ιπποτη,αν και ηρθες στο τελος η παρουσια σου,ικανοποιησε τους συναγωνιστες!!
Τα γεγονοτα πραγματοποιηθηκαν απο 20,30 εως 23,40!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Περιμένω απάντηση σου.

edit
dirtyliving καλημέρα.

Όταν στέλνεις πμ, περιμένεις τουλάχιστον την απάντηση.

Έδωσες πολύ συνέχεια που δεν χρειάζεται (νομίζω) καθόλου. Αρκεί μια διευκρινιστική ερώτηση απο εσένα και μια διευκρινιστική απάντηση απο εμένα και (νομίζω) ότι εκεί τελειώνει το ζήτημα. Αλίμονο αν όταν γράφουμε κάτι, το οποιοδήποτε μέλος αρχίζει να νομίζει ότι αναφερόμαστε σε αυτό με μοναδικό στοιχείο ότι γράψαμε κάτω από δικό του ποστ...

Είσαι καλός και χρήσιμος στις ενημερώσεις σου (το έχω πει και παλαιότερα) αλλά εδώ έκανες λάθος ...

Ισχύει το πμ που σου έστειλα

Παρεμπιπτόντως (ειλικρινά) δεν είχα διαβάσει την δική σου ενημέρωση ...

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ενταξη,πιστευω οτι πρεπη να σταματηση εδω,διοτι δεχτηκα οτι λογω κοπι πειστ,δεν εκανα καποιες διορθωσης,θελης λογω κουρασης απροσεξια,εξαλου τις ωρες που βαλαμε τις ενημερωσεις ειναι σχεδον διακοσμητικες,γιατι και οι οικοι οι πιο πολυ κλεινουν,και στους ανοικτους αλλαζουν συνηθως οι βαρδειες!!Ας συνεχισουμε λοιπον τις ενημερωσεις μας,μιας και δεν αξιζη να αντιδικουμε!!Και επαναλαμβανω οτι διαβαζω τις ενημερωσεις σου Ντερτι,και αν δης παντα απο κατω σε συνχαιρω,πολυ φιλικα!!!1

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
πρόεδρε Κυριακή απόγευμα λέω να ανηφορίσουμε προς Φραντζή μεριά τι λες????

όταν μας αφήσουν τα κορίτσια κανόνισε συνάντηση μελών ξέρεις εσύ :)

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
πρόεδρε Κυριακή απόγευμα λέω να ανηφορίσουμε προς Φραντζή μεριά τι λες????

όταν μας αφήσουν τα κορίτσια κανόνισε συνάντηση μελών ξέρεις εσύ :)
Βεβαιως μακη,μεχρι της πεντε ειναι!! :grin:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom