Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 450K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί μας έλκει;

• Ανάγκη;

Ψήφοι: 134 19,1%
  • Συνήθεια;

Ψήφοι: 53 7,6%
  • Δε μπορώ διαφορετικά;

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρέθηκα τη γυναίκα μου!

Ψήφοι: 45 6,4%
  • Δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,8%
  • Η γυναίκα μου δεν τα κάνει όλα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουστάρω κατουρλίλα;

Ψήφοι: 22 3,1%
  • Μετάξι και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουρδέλα για πάντα!

Ψήφοι: 50 7,1%
  • Άλλο

Ψήφοι: 33 4,7%
  • Γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δε θέλουμε να το πούμε

Ψήφοι: 49 7,0%
  • Διασκέδαση;

Ψήφοι: 127 18,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    701

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Την εστειλα απο την αλλη :2funny:.Σας ξεγελασα :grin:.Να σημειωσω οτι η κατουρλιλα στην γωνια της Φωκααις ειναι πιο εντονη και απο το Μεταξι :grin:,Τωρα θα μονταρω την νεα ιστορια!!
δε θυμαμαι σε ποια γωνια στο μεταξι πηγα να κατουρησω,παντως ηταν γεματη απο κουραδες (ανθρωπων)!! :shit:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
δε θυμαμαι σε ποια γωνια στο μεταξι πηγα να κατουρησω,παντως ηταν γεματη απο κουραδες (ανθρωπων)!! :shit:
Μα για αυτο λενε φιλε οποιος την νυχτα περπατη λασπες και σκατα πατη :2funny:,την ημερα τα βλεπης.Τωρα που το ειπες θυμηθηκα στην Διδυμου 8 επανω,βρομαγε σκατιλα ο τοπος απο τις σκαλες μεχρι μεσα στο δωματιο.Καποιος συναγωνιστης ειχε πατηση και δεν το πηρε πρεφα,και φαινοταν τα αποτυποματα στα σκλια και συνεχιζαν δωματιο.Ηθελα να εβλεπα τα μουτρα της Αντινας απο την μποχα :2funny:γιατι εκεινη ηταν βαρδεια!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Και να συμπληρώσω...

Ότι, αν οποιοδήποτε μέλος συνεισφέρει στη αμαρτωλή μας "παρέα" με ενημερώσεις και κριτικές, τότε τον καταλαβαίνω για οτιδήποτε προκύψει ως "πρόβλημα" και (σαφώς) τον συγχωρώ...

Εσύ dirtyliving είσαι στους πολύ καλούς !  :rockon: :rockon: :rockon: 
+1.000.000

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ωραίος ο n.smirni76  :rockon: :rockon: :rockon:

Φυλής 11/1/2012 στις 21.00’

Ως από μηχανής θεοί βρεθήκαμε τυχαία για να δώσουμε λύση με την αμαρτωλή μας αμοιβή στα οικονομικά αδιέξοδα των δεσποινίδων που εργάζονται στα περίχωρα της Φυλής

Η κόλαση (μάλλον) μας περιμένει !!!

Προφανώς είναι μια αντικειμενική ενημέρωση, δεδομένου ότι αυτά που είδαν τα μάτια του προέδρου τα είδαν και άλλοι επτά (ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον)

Όσοι θέλουν την «θαλπωρή» του νικ νέϊμ τους ή την θαλπωρή του σπιτιού τους, τότε, απλά να σημειώσουμε ότι δεν είναι «αποφασισμένοι» μπουρδελιάρηδες και ίσως φοβούνται τον ίσκιο τους ή τον κλώνο τους

:2funny: :2funny: :2funny:

%25CE%2595%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%258C%25CE%25BD%25CE%25B1002.jpg
Ειστε αρχοντες!!Παντα τετοια!! :rockon: :rockon: :rockon:.

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρεπό σήμερα και ευκαιρία μετά από αρκετό καιρό συνδύασα βόλτα τόσο στα μασάζ όσο και στα αγαπημένα μου μπουρδέλα......
στα μπουρδέλα η διάρκεια της βόλτας ήταν κοντά στη μιάμιση ώρα και είχε δύο καταθέσεις , αν και βλέπω ότι στην πρωινή βάρδια έχει σαφώς περισσότερε επιλογές από την βραδινή βάρδια που συνήθως "τιμώ"όχι ότι δεν της γνωρίζω της κοπέλες.....

Ωραιος! :rockon:

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πρόεδρε σου χρωστώ 2 ενημερώσεις. Τις πετάω μαζί σε ένα υπερ-ποστ
Διάρκεια: 42 min, Κατηγορία τσάρκας: Β’ (souper mini tsarque)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΣΑΡΚΑΣ (με βάση των αριθμών των σπιτιών)

A’ : (0-5) – Ultra mini tsarque
B’ : (5-10) – Super mini tsarque
Γ’ : (10-20) – Mini tsarque
Δ’ : (20-35) – Μedium tsarque
E’ : (35-50) – Normal tsarque
ΣΤ’: (50-70) – Extended tsarque
Ζ’ : (70-100) – Hardcore tsarque
Η’ : (100 - 150) – Extreme tsarque
Θ’ : (150 +) – Hyper tsarque (ανοιχτή κατηγορία)

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ (δεν αναφέρονται σε συγκεκριμένα μέλη)

Η τσάρκα του κρυφοαγαπούλη: Συνήθως επισκέπτεται λίγα σπίτια (4-5 ίσως) με σκοπό να βρει τα στανταράκια του. Εάν δε βρει το πρωταρχικό του στόχο, πηγαίνει στα υπόλοιπα. Είναι μέλος του Bou και ασφαλώς δεν ενημερώνει ποτέ που πάει και τι κάνει (δικαίωμα του βέβαια).

Η τσάρκα του κηφήνα: Αποκτά πληροφορίες για τα σπιτάκια, ζητώντας τες επιτακτικά, χωρίς να μπαίνει στον κόπο να διαβάζει ενημερώσεις. Το μεγαλύτερο όμως προσόν του, είναι ότι ασκεί κριτική ενίοτε, στους ενημερωτές, ενώ ο ίδιος δεν ενημερώνει ποτέ.

Η τσάρκα του μαλάκα: Ενημέρωση που λόγω συγκυριών, σπανίως διαβάζεται. Οι συγκυρίες αυτές συνήθως είναι μεγάλοι καυγάδες μεταξύ μελών, ή σημαντικά νέα θρεντ τύπου «Ο πρώην γκόμενος της κοπέλας μου, είναι μαύρος....τι με συμβουλεύετε να κάνω;» τα οποία μονοπωλούν το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού.

Σόρυ...πάλι ξέφυγα απ’το θέμα...απλά η ενημέρωση είναι πολύ μικρή και είπα να γράψω καναδυό μαλακίες για να φαίνεται μεγαλύτερη. Πάμε...

Κολωνού 47 πάνωΑνίτα η καριόλα κλανίτα. Μαύρη γαζελοκλανίτα με κωλάρα, μακρύ μαλλί μέχρι τη μέση, μεγάλα χείλη κατάλληλα για πεοθηλασμό, μικρό στήθος και μεγάλο κεφάλι. Βασικό στα 10.

Πλατσουρίσαμε για λίγο στο σαλόνι και πέρασα στο δωμάτιο. Η όλη φάση ξεκίνησε καλά, στη μέση όμως άλλαξε δραματικά, με αποτέλεσμα να τη διώξω απ’το δωμάτιο και να πάρω πίσω 5 ευρώ. Θα γράψω κριτική για το παλιοπούτανο.

Ιάσωνος 30 κάτω Φλώρα από φωκ17 προ 3ετίας. Κοντόπορνη ξανθιά ρουμάνα, μικρά βυζιά, χαμηλοκώλα (κωλοχαμηλόπορνη η πλήρης ορολογία) με βασικό στα 10.

Όταν δούλευε φυλής την είχα πάρει 3-4 φορές. Όταν τη φιλούσα, θύμωνε, αλλά όταν την πλησίαζα να την ξαναφιλήσω, δεν έκανε κάτι για να με αποφεύγει. (ανισόρροπες ρουμάνες...τι περιμένεις;). Εδώ στο μετάξι δεν ξέρω για την απόδοσή της ακόμη.

Ιάσωνος 33 – Κοντόπορνο άσχημο, γυφτάκι, αδύνατο, μικρά βυζάκια και ωραίο στρογγυλό κώλο λίγο χαμηλά (κωλοχαμηλόπορνη κι αυτή). Βασικό στα 10.

Η συγκεκριμένη είναι η τραυλή βρωμερή κατσαρίδα που είχα πηδήξει στο μεγ.αλ 22 πάνω πριν καναδυο μήνες. Την είχα διώξει και είχα πάρει όλο το ποσό πίσω. Στο σαλόνι δεν με γνώρισε και μόλις πήγα να φύγω με τράβηξε απ’το χέρι. Της έπιασα τον κώλο και μου είπε ότι θα περάσουμε καλά. Της είπα ότι την έχω ξαναπάρει, αλλά την έδιωξα απ’το δωμάτιο (το χέρι συνέχιζε να είναι στον κώλο). Με κοιτούσε σαν ηλίθια, οπότε βρήκα ευκαρία να της πιάσω και τα βυζιά. Φεύγοντας συνέχισε να με κοιτά με το ίδιο ηλίθιο ύφος, ώσπου ξύπνησε και μου είπε: «Μμμην ξξξξανάρθθθθεις εδώ!»

Ιάσωνος 37 κάτω – Η γνωστή ξανθιά του ιδρύματος με το πλαδαρό σώμα κανονικής μάζας, πεσμένα βυζιά με μακριές ρώγες, αεράτο περπάτημα και βλέμμα σούπερμοντελ, συνδυασμένο με κακή οδοντοστοιχία και άσχημο μαυριδερό δέρμα. Βασικό στα 10 και πρωκτικό στα 15.

Ιάσωνος 46 αριστερά – Το καστανό γυφτάκι με την άσχημη μούρη, αδιάφορο σώμα κανονικής μάζας με κοιλιά ταβερνιάρη, με βασικό και πρωκτικό στα 15.

Ιάσωνος 46 επάνωΣελένα από φυλής. Μελαχρινή με μπούκλες, μεσαίου αναστήματος, αδύνατο κορμί, μεγάλα βυζιά γύρω στο 2,8 με ωραίες ρώγες και μικρό κώλο. Βασικό και πρωκτικό στα 15 (δεν θυμάμαι για ελ.στοματικό).

Η συγκεκριμένη, μαζί με την σοφία/ρομπέρτα (από φυλής κι αυτή) διαγωνίζονται στο ποια θα έχει τις περισσότερες άσχημες κριτικές, μεχρι να σταματήσουν τη δουλειά. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός, αφού δεν διστάζουν να βάζουν τους χαζονταβάδες και τους κρυφο-αγαπούληδές τους, να γράφουν αρνητικές κριτικές. Η σοφία νομίζω έχει ξεκινήσει και μόνη της να γράφει άσχημες κριτικές για τον εαυτό της, τις οποίες η Σελένα λόγω ηλιθιότητας τις μαυρίζει.

Ιάσωνος 44 αριστερά (νέο)Τζοάνα. Μελαχρινή κοντόπορνη με λευκό δέρμα, πολύ μικρά βυζιά, ωραία στρογγυλή κωλάρα η οποία δυστυχώς παχαίνει και άρχισε να χαλάει. Ελ.στοματικό στα 15 και έχει προσθέσει και πρωκτικό στα ίδια λεφτά.

Κατάθεση εδώ. Δεν θα γράψω κριτική γιατί την έχω πηδήξει άλλες 4-5 φορές στο παρελθόν, οπότε δεν έχει νόημα πλέον. Να πω πάντως ότι είναι καλό κορίτσι, φιλότιμο, αλλά δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο που να ξεχωρίζει στις υπηρεσίες της. Μερικές φορές το μουνί της μυρίζει και ψαροκροκέτες captain iglo. Μόλις τελειώσαμε μου είπε ότι έχυσε κι αυτή (μου το λέει κάθε φορά). Της απάντησα ότι λογικό είναι, αφού είμαι τρομερός γαμιάς. Μου είπε μη με κοροϊδεύεις, αν δεν είχες την καπότα θα το καταλάβαινες. Δυστυχώς το νέο κατάστημα δεν έχει τρύπες στους τοίχους για να απασχολούμαστε όσο περιμένουμε την κοπέλα. Ας ελπίσουμε να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο.  

Διάρκεια: 82 min, Μπουρδέλα: 24, Κατηγορία Δ’: Medium Tsarque (20-35 σπιτάκια)

Στη νυχτερινή βάρδια σήμερα, λόγω απογευματινής υποχρέωσης, αλλά και λόγω επιμυκημένου πέους και ωραρίου του μετρό, σε ένα ήρεμο μετάξι, χωρίς αφρικανούς, πρεζόνια, παρά μόνο λιγοστούς αυνανοπάκηδες και μερικούς έλληνες. Αρκετά σπιτάκια κλειστά, με το επίπεδο των κοριτσιών να είναι χειρότερο από αυτό της απογευματινής βάρδιας. Ξεκίνημα από τα χαμηλά της κολωνού:

Κολωνού 53 – Η καστανή gilf Αναστασία με το λεπτό καλό σώμα για την ηλικία της. Βασικό στα 10.

Κολωνού 47 κάτωΦωτεινή η τσαμπίκα, πορνομικροσκοπική κοπέλα, πολύ αδύνατη, ενδεχομένως πρεζάκι ή πρώην πρεζάκι, με πολύ λεπτή φωνή. Βασικό και πρωκτικό στα 10.

Κολωνού 47 πάνω – 2 πόρνες. 1η η Τερεζα, gilf, καστανή με μπούκλες, με λεπτό χαλαρό σώμα και καλά ελληνικά. 2η η Μαρία, ξανθιά όμορφη κοπέλα, μεσαίου προς ψηλού αναστήματος, λεπτή με ωραίο σώμα, μικρά στήθη και μικρό κωλαράκι. Και οι 2, βασικό στα 10.

Κολωνού 48 – Καινούρια (με βάση τα λεγόμενα της γιαγιάς) κοντόπορνη κοπέλα, λιγάκι φοβισμένη (σχεδόν κρύβονταν πίσω απ’την τσατσά), κανονικής μάζας, μελαμψό δέρμα, μικρά στήθη, αδιάφορο κώλο. Βασικό στα 10.

Κολωνού 32 πάνω – 3 καλτάκες. 1η Μία ψηλή μελαχρινή μαυριδερή, με μεγάλα 4 άρια βυζιά, με τεράστιες μαύρες ρώγες και έντονη τριχοφυία στην κοιλιά. 2η, Μία ξανθιά κοντόπορνη γεμάτη με  μεγάλα βυζιά κι αυτή, γύρω στο 3,9 , με λευκό δέρμα. 3η μία μελαχρινή λεπτή μεσαίου αναστήματος με κοντό μαλλί, χαζή μοχθηρή φάτσα, μικρά βυζιά και καλό μικρό κωλαράκι. Βασικό και οι 3 στα 15.

Εδώ είχαμε πακο-σύναξη, με τις κοπέλες να χορεύουν και τους πάκηδες να τρίβονται πάνω τους και να τις χουφτώνουν. Πήγα να μπω κι εγώ στο κόλπο (που λέει ο Απόλυτος), προσπαθώντας να πιάσω τα βυζιά της τριχωτής, αλλά έκανε ένα σπάσιμο της μέσης σαν το Γκάλη και με απέφυγε. Σειρά είχε η άλλη βυζαρού, στην οποία όρμησα με ορθάνοιχτες παλάμες, καταφέρνοντας τελικά να τσακιστώ σαν κουνούπι, πάνω στην πλάτη ενός μεγαλόσωμου πάκη που πρόλαβε να μπει μπροστά μου. Ενώ στεκόμουν άπραγος, κοιτάζοντας τα όργια που λάβαιναν χώρα, βγαίνει και η τρίτη κοπέλα, η οποία πήγε κατευθείαν σε ένα αφγανοκούρδο τον οποίο προφανώς ήξερε και άρχισαν τις αγκαλιές. Δεν έχασα χρόνο και πήγα να της τρίψω λίγο την πάκικη ψωλή μου. Μόλις την άγγιξα, μου άπλωσε με αναίδεια το χέρι της, ζητώντας λεφτά (ναι καλά, αμα είναι έτσι πάω σε ένα μπουρδέλο να γαμήσω...ναι αλλά, σε μπουρδέλο ήμουν όμως, όχι σε ντίσκο...πωπω πάλι τα μπέρδεψα).

Απογοητευμένος και με πρησμένη κύστη, συνέχισα την βόλτα μου.

Κολωνού 30 πάνω – Ξανθιά προμίλφ με μπούκλες, λεπτή, κωλοχαμηλόπορνη, με μικρά στήθη. Βασικό στα 15.

Εδώ με χούφτωσαν γιαγιά και πόρνη και για να τις ξεφορτωθώ, τις είπα ότι ψάχνω φουλ πρόγραμμα στα 10 ευρώ. Η κοπέλα ακούγοντας το, παραμέρισε το χέρι μου απ’τον κώλο της, με περίσσιο θράσσος.

Κολωνού 30 κάτωΆννα η σπασαρχίδω (by jockerx) . Μελαχρινή με καρέ μαλλί ή περούκα, ψηλή, με μεγάλη περιφέρεια, λευκό δέρμα και μκρά βυζιά. Βασικό στα 15.

Όσο περίμενα, ακούσαμε στο ράδιο το παρακάτω τραγούδι, το οποίο μας μελαγχόλησε αρκετά, καθώς μας θύμισε παλαιά φοιτητική χυλόπιτα, από αυτές τις ελλ(ε)ηνίδες πως τις λέτε...

She's like the wind through my tree, She rides the night next to me
She leads me through moonlight, Only to burn me with the sun
She's taken my heart, But she doesn't know what she's done

...

Κολωνού 11 υπόγειο Μαρία μελαχρινή μιλφ (ελληνίδα?), με πληθωρικά κωλομπούτια, μεσαία στήθη, ωραία μαύρα εσώρουχα. Βασικό στα 10 νομίζω.

Κολωνού 11 ισόγειο – Μελαχρινή πορνίτσα, με χαριτωμένο γλυκό κυλινδρικό προσωπάκι, μικρά στήθη με ωραίες ρώγες και στοιβαρό σφιχτό κωλαράκι. Βασικό στα 10.

Κολωνού 11 πάνω – Μελαχρινή, κανονικής μάζας συν 3-4 κιλά παραπάνω, μεσαία στήθη, κώλο δεν είδαμε (όχι ότι θας μας επηρρέαζε θετικά) με άσχημο πρόσωπο. Βασικό στα 10.

Φεύγοντας από κολωνού με λιγάκι πεσμένη διάθεση, είπα να περάσω απ’τα μικρά νούμερα της ιάσωνος, να υποβάλλω τα σέβη μου, στην αγαπημένη μου. Και τα τρία σπιτάκια ήταν κλειστά. Ούτε να κλάψουμε σαν άνθρωποι δεν μπορούμε! Μια που όμως ήταν κλειστά τα σπιτάκια και συναγωνιστές και πρεζόνια δεν υπήρχαν, σκέφτηκα να αδειάσω λίγο το φορτίο που με βάραινε. Αν και η συγκεκριμένη ενέργεια είναι εξαιρετικά βλακώδης στο συγκεκριμένο σημείο, ανοιξα το παντελόνι και άρχισα να κατουρώ, προσπαθώντας να πετύχω 2 σύρριγες που ήταν μισό μέτρο μπροστά μου και να τις μετακινήσω όσο γίνεται πιο μακριά, κοιτώντας παράλληλα  προς όλες τις κατευθύνσεις για μαχαιροβγάλτες, ξαναμένους πάκηδες και πεινασμένα σκυλιά. Το χω ξαναπεί, ότι είναι ωραίο να κρατάς τον εαυτό σου απασχολημένο με κάτι....ποτέ να μην αφήνεσαι στις σκέψεις σου για πολύ. Μπορεί να απογοητευτείς με την παντελή έλλειψη δημιουργικής έκφρασης που θα βρεις μέσα σου. Πάντως κι αυτό που έκανα δημιουργικό ήταν, με το που τέλειωσα το κατούρημα είχα μετακινήσει και τις 2 σύριγγες, μισό μέτρο ακόμη. Συνέχεια προς τα κάτω.

Λεωνίδου 28 πάνωΣόνια από αλκιβιάδου 16. Ξανθιά λεπτή μιλφ, με σίλικον boobies, καλό σώμα και κώλο. Βασικό στα 10 και ελ.στοματικό τελειωτικό στα 15.

Λεωνίδου 28 κάτωΒικτώρια, ξανθιά με μπούκλες, λεπτό σώμα, μικρά στήθη, ελ.στοματικό στα 10 ή 15 (δεν θυμάμαι)

Ιάσωνος 30 πάνω – Ξανθιά με άσχημη φάτσα, πλαδαρό σώμα κανονικής διάπλασης, μαυριδερό δέρμα με βασικό στα 10.

Ιάσωνος 31 υπόγειοΑλέξια από φυλής 74 και κωλοκυνθούς 38 κάτω πρόσφατα. Ο Larson έγραψε πρόσφατα κριτική για τη συγκεκριμένη, η οποία στο δωμάτιο, είναι τελείως για το πέος, απ’ότι θυμάμαι. Εδώ έκανε φουλ στα 15 και βασικό στα 10.

Ιάσωνος 37 κάτωΤζένη το βυζογυφτάκι, κοντόπορνη βυζαρού με βυζιά 3,3 , μαυριδερό δέρμα, σώμα κανονικής μάζας. Βασικό στα 10 και πρωκτικό στα 15.

Επειδή τα λαχταρώ πολύ τα βυζιά της, την επόμενη φορά μόλις βγει στο σαλόνι, θα της τα πιάσω γρήγορα και θα τρέξω προς την έξοδο διαφυγής. Με τη γκαντεμιά που με δέρνει, το πιο πιθανό είναι να πέσω πάνω σε κανέναν αλβανό γεροδεμένο νταβά που θα με σαπίσει στα κατακέφαλα. Δεν πειράζει όμως...να χουμε και καμιά καινούρια ιστορία να γράψουμε.  :2funny:

Μεγ.Αλεξάνδρου 17 – Μελαχρινό μιλφ μπάζο ανάξιο λόγου.

Μεγ.Αλεξάνδρου 15 – Η βρωμερή σιχαμερή Ζάνα που εκθειάζεται εδώ και χρόνια για τις γλυφοκωλάδες της και τις πορτοκαλάδες της, και γλυκά ερωτικά κοριτσάκια μένουν στην αφάνεια. Βασικό στα 10 η κουραδόγρια, με  εμετικά γλωσσόφιλα στο πρόγραμμα.

Μεγ.Αλεξάνδρου 22 πάνωΜαρία ή Άννα, η χοντρέλω που σε αρχίζει στα γλωσσόφιλα και στα πεοαρπάγματα στο σαλόνι, με το πρωκτικό στα 10. Δούλεψε και στο φυλής 74.

Μεγ.Αλεξάνδρου 22 κάτω – Μελαχρινή χοντρέλω με μακρύ μαλλί με φουλ στα 10.

Κωλοκυνθούς 38 πάνω – Η τεράστια όρκα (από κριτική του ποντίφικα) με τεράστιες πεσμένες βυζάρες, αηδιαστικό κυττιριτιδιασμένο κώλο, με φουλ στα 15.

Κωλοκυνθούς 38 κάτωΝτενίζ από ιάς 30 πάνω – κάτω. Όμορφη μελαχρινή λεπτή κοπέλα, με ωραίο σώμα, ωραία μικρά βυζάκια και κωλαράκι, υπερξυνισμένα μούτρα. Βασικό στα 10.

Κωλοκυνθούς 63 ευθεία – Ξανθιά γύφτισσα με μελαμψό δέρμα, κανονικής μάζας με πρωκτικό στα 15.

Ιάσωνος 43 Μαρίνα, ξανθιά κοντόπορνη προμίλφ λεπτή γύφτισσα, με μεγάλα πεσμένα βυζιά και πολύ μακριές ρώγες. Βασικό στα 10 και ελ.στοματικό στα 15.

Η συγκεκριμένη έχει κριτική μου στο ιάσωνος 36.

Μην ξέροντας τι να κάνω ακριβώς, σκέφτηκα να πάω και μια γύρα από φυλής. Δυστυχώς μέχρι να φτάσω, δεν θα προλάβαινα ούτε 4-5 σπιτάκια να επισκεφτώ και θα έπρεπε να φύγω για να προλάβω τον ηλεκτρικό. Ευτυχώς θυμήθηκα την πρόσφατη κριτική του n.smirni76 για την Άννα την πολωνέζα στο κων166β και επειδή δεν την είχα πάρει ποτέ κατηφόρισα προς τα κει.

Κωνσταντινουπόλεως 166 ημιυπόγειο -  ‘Αννα η μπολονέζ (καμιά σχέση με την ομοεθνή και συνονόματή της, στο φωκ27 υπόγειο). Ξανθιά με μπούκλες, αδύνατη, με μεγάλα πεσμένα στήθη με ωραίες ρώγες, μικροσκοπικό κωλαράκι. Στο σαλόνι ανακοινώθηκε μόνο βασικό και πρωκτικό στα 20.

Σε ερώτηση μου προς την τσατσά για ελ.στοματικό, μου απάντησε θετικά. Εδώ έγινε κατάθεση και πέρασα αρκετά καλά.

Αποχωρώντας, με κατεύθυνση το μετρό, πέρασα από μία κάθετη οδό της Λένορμαν, στην οποία βρίσκεται το hotel RIO. Στη ρεσεψιόν, καθόταν ένας progilf παρακμιακός τύπος, ο οποίος είχε στηριγμένο το κεφάλι του με τον αγκώνα του πάνω στο γραφείο και το μικρό του δάχτυλο χωμένο στο ρουθούνι, βλέποντας ένα έργο με σκοτωμούς στην τηλεόραση.
Καλό υπόλοιπο σ/κ σας εύχομαι.

Ωραιος και εσυ τυπε!! :rockon:Σταματησες να γραφης ενημερωσεις;Παντως τα κομματια που βαζης δυνατα! :rockon:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ο ψυχρος αερας μου διαπερνουσε τα ρουθουνια,πηρα μια βαθεια ανασα,τα ματια μου γιαλιζαν,ημουν σαν τον λυκο στο χιονι που εβγαινε να βρη το θηραμα του!!Μεγαλο μαυρο θα ριξω στην καρακαξα τσατσα του Φυλης 40!!Αγενεστατη!!
Φυλης 92 αριστερα Μικυ!
Φυλης 92 δεξια,το ρουμανοηδες με την αφρατη κωλαρα!!                                                                
Φυλης 71 επανω,Συλβια παρουσα!!
Φυλης 71 ισογειο,νεα παρουσια,κοντο 1,55, 1,5αρι βυζι και ωραιο σωμα,Μπιανκα καινουργια κατα Ευα,ρε παλι φευγης,θα την τιμησω την κορασιδα πιο μετα ευα της λεω,καλα τραβα στα πηγαδια,στις ραχουλες και στα ψηλα βουνα,τις λεω,και σκαη στα γελια!!                                                                                              
Φυλης 71 υπογειο κλειστο!!
Φυλης 69 κατω,μωρο με Καζακστανα ματια,αδυνατο ψηλο σωμα με 1,5 βυζι και καλο κωλο!!
Φυλης 69 επανω η ωραια Μαγια!Εδοκιμασθη και ο τιτλος ειναι Μαγια η σφιγγα και οχι η Μελισσα! :grin:!
Φυλής 67 ενα δυνατο μουνι,1,65 με 3αρια και κωλαρα!!!!!!
Φυλης 65 Τσεσικα,αδυνατο ξανθο!!
Φυλης 65 πανω,Το αδυνατο μικρο με σεχι εσσωροχα!!Νομιζω ηταν στο 67 προχθες!!
Φυλης 80 Μαρια κουνιστη και λυγιστη!!
Φυλης 61 υπογειο,κλειστο!!
Φυλης 59 κατω Κατερινα αδυνατο μαυρομαλικο με ωραιο κωλοκαι 1,5 βυζακι που η τσα την φωναξε Κατια,και μια ακομα υπαρξη,γυρω στο 1,65 ρουμανοειδες με καλο κορμι και 1,5 στηθος, Αλεξανδρα!!
Φυλης 66 Ντενιζα!!
Φυλης 66Δ Αλλη μια νεα ρουμανα κατα την τσα,αποδεκτη παρουσια 1,70 με 1,5 και καλο κωλο!!
Φυλης 54 κατω Η Σουζη και η Λαουρα!!Η τσα εστειλε συναγωνιστη να παρη χωλς για την Λαουρα γιατι ποναγε ο λαιμος της,το χρυσο μου :grin:εγω ξερω την θεραπεια :fuck1:!
Φυλης 54 επανω το κοντο τσιγγανοειδες,πνευμα αντιλογιας,με την κωλαρα εξω αυτην την φορα,κοντο με 1,5!!
Φυλης 40 Η σαυροτσα με το που με ειδε μου λεη περασε εξω,ολο βολτες και δεν μπαινης,και με εσπρωξε προς τα εξω,καλα δεν ντρεπεσε τις λεω,πελατης ειμαι και αν θελω θα περασω!Η κοπελα που ακουσε την φασαρια ξεπροβαλε λιγο,μακρι μαυρο μαλλι και ωραιο προσωπο κοιταζε απορημενη!ι!!
Φυλης 86 το πανω Μικαελα!!
Φυλης 84 κατω Μαργαριτα απο το πανω!!
Φυλης 84 πανω Ελευθερια,αδυνατο ρουμανοηδες!!
Φυλης 86 κατω η Μονικα!!
Μ.Προδρομου βαπορι οι δυο γεωργιανες αδιαφορες,με παρτουζες κλπ!!
Μ.Προδρομου υπογα,τρελοσουζη,δηλωσε οτι ο κωλος ειναι εξτρα και οτι κανη δωρο ενα τεταρτο στο δωματιο!
Φυλης 134πανω Χριστινα,αδυνατο ψηλο με λεκανες και γεμισμενο κωλο!!
Φυλης 134 ισογειο Λιλι γυρολογος ξανθο τσιγγανοειδες με φουλ κοντο με κωλαρα και 2αρια!!!!
Φυλης 134 υπογα Η Αλεξια απο Φ.67 ,αν θυμαμαι καλα η τσα ειπε οτι αυριο θα ερθη 2ρη βαρδεια,καινουργια κοπελα νομιζω ρενατα!!
Φυλης 109 κλειστο!!
Φυλης 136 ουφ!ουφ!σκαλες για ενα κοντο λιλιαν ρουμανοειδες,1,50 με 1,5 και καλο κωλαρακι!!
Φυλης 109 επανω κλειστο!!!
Διδύμου 8 πάνω Αντινα!!

Διδύμου 8 κάτω,Γιασμιν,νεα πολωνεζα με μικρο στηθος και κωλο τουμπανο γυμνασμενο κορμι και ομορφη παρουσια,1,70!!Σε λιγο θα ξερετε αν αξιζε την τιμη εισοδου που ηταν 25 γιουρο!!

‘Ελλης 3 Βαλια η Ισσαβελα,δεν μπηκα στον κοπο να παω!!

Διδύμου 16 Λιλιαν!!

Διδύμου 18 υπόγειο  Η Αλεξανδρα ευτραφης μιλφ εκ ρωσσιας!!.

Διδύμου 18 ισόγει, Αλιονα,που τα πινη ολα!!
Διδύμου 20 κλειστο!!
Διδυμου 27  :piss:   .

Ιουλιανού 71 Σταθερα η υπερβαρη σχιστοματα ξανθια!!

Φωκαιας 17 κατω Μαρια,με αδιαφορο προσωπο αλλα ματια και σωμα καυλα!!
Φωκαιας 17 πανω πιθανως η Τανια!!
Φωκαιας 19 η Αλεξανδρα απο φωκ 22 υπογα,δοκιμαζε τσην απο πωλητη και μας εκανε στριπτιζ,μολισ εφτασε κοντα μου μου κατεβασε αργα αργα το παντελονι και της χουφτωσα τα κωλομερια!!
Φωκαιας 22 ισογειο κλειστο!!
Φωκαιας 22 δεξια,κλειστο,οπως και το υπογειο!!
Φωκαιας 24 λαβυρινθος κοντη ασχημη πολωνεζα ειπαν οι συναγωνιστες μαλλον η Τζωρτσια!
Φωκαιας 25 Επανω Η Ερρικα με το δυχτιωτο και τις βυζαρες και ενα νεο τσιγγανοηδες,αδιαφορο!!
Φωκαιας 25 κατω Μονικα,νιαου πιθανος,γιατι δεν μπηκα,οταν ανοιξε η πορτα και βγηκαν οι συναγωνιστες ακουσα νιαουρισμα!!
Φωκαιας 25 υπογειο Αλινα με φουλ μιλφ!
Φωκαιας 27 κατω Βαλερια!!
Φωκαιας 27 επανω βυζοθυρικο Ελενα!!
Αλλη μια πορνικη επιθεωρηση ετελειωσε με αναμνησης σεξουαλικου περιεχομενου,αλλα και ασχημης συμπεριφορας που πρωτη φορα βλεπω σε οικο!!

Επισκέπτης
Απογευματινή στο μετάξι και λίγο φυλής (πολύ λίγο...πιο λιγο δεν γίνεται!)

Διάρκεια: 181 min, 47 μπουρδέλα, Κατηγορία Ε’: Normal tsarque

Κάθοδος στο μετάξι σήμερα και η κατάσταση που επικρατούσε ήταν μαύρη, απαισιόδοξη....σχεδόν εφιαλτική. Θύμιζε αρκετά σκηνικό φουτουριστικής ταινίας όπως το Mad Max, όπου οι επιζώντες κάποιας μεγάλης καταστροφής (ενδεχομένως ενός Γ΄παγκοσμίου πολέμου) ζούνε σαν τα αγρίμια, προσπαθώντας να επιβιώσουν ψάχνοντας στα σκουπίδια, ενώ οι συμμορίες δεν διστάζουν να κάνουν βανδαλισμούς και να σκοτώνουν για ένα κομμάτι ψωμί, αφού ακόμη και τα πιο βασικά αγαθά βρίσκονται σε έλλειψη. Το μετάξι λοιπόν έδινε αυτή την αίσθηση βομβαρδισμένου τοπίου, με τα σκόρπια σκουπίδια στους δρόμους, τους συγκεντρωμένους άστεγους στη διασταύρωση κεραμεικού-δεληγιώργη, τους διάσπαρτους μαύρους πρεζέμπορους, ενώ το σκηνικό ερχόταν να συμπληρώσει η τσουχτερή παγωνιά που επικρατούσε. Σήμερα ξεκίνησα την πορεία μου από κάποια ακριτικά και ανέβηκα στη συνέχεια στην κυρίως μπουρδελογειτονιά του μεταξουργείου.

Ξεκίνημα απ΄την οδό Μαιζώνος, όπου βρίσκεται το μπουρδέλο Φάντασμα στο νούμερο 32. Την πρώτη φορά που παρατήρησα το μπουρδελάκι αυτό, ήταν πριν 2 βδομάδες, όταν σχεδίαζα το πορνοτούρ μου σε όλα τα μπουρδέλα της αθήνας, βλέποντας το στο χάρτη. Τότε, όπως και σήμερα το βρήκα κλειστό. Απ’ότι είδα στον κατάλογο, άνοιξε το καλοκαίρι, αλλά δεν υπάρχουν πολλές αναφορές για τα κορίτσια, το αντίτιμο, και τις υπηρεσίες. Τελικά αυτό λειτουργεί ποτέ; Συνέχεια στην οδό ελευσινίων.

Ελευσινίων 22 – Ξανθιά μιλφ άσχημη βυζαρού, με κάμποσα κιλά παραπάνω, με βασικό πρόγραμμα στα 20.

Στη διασταύρωση των οδών Λένορμαν – Ελευσινίων, υπάρχει μά υπόγεια διάβαση ή στοά, η οποία πρέπει να είναι το πιο βρωμερό και σιχαμένο μέρος που υπάρχει στην Αθήνα. Καθόμουν περίπου ένα λεπτό και κοίταζα ως το σημείο που φώτιζε το φως του δρόμου, τα σκουπίδια, τις σύριγγες και τα σκατά που διακοσμούν τον χώρο, ενώ μέσα απ΄τα σκοτάδια ακούγονταν φωνές, πιθανότατα από άστεγους – πρεζάκια.

Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο – Μελαχρινή γεματούλα με μεσαία βυζιά, κυπριακή προφορά, με ελ.στοματικό και πρωκτικό στα 20.

Κωνσταντινουπόλεως 166 ημιυπόγειο – Η ουκρανέζα Εύα με ελ.στοματικό, τελειωτικό στο στήθος. 20 ευρώ

Παιανιέων 24 – Meta-gilf από την πρώην σοβιετία, με κοντό μαλλί, μεγαλούτσικα βυζιά και γενικά καλό κορμί παρά τα 89 της χρόνια. Βασικό.

Βιργινίας Μπενάκη 31Άντζελα gilf, χοντρή καστανόξανθη με μεγάλα πεσμένα βυζιά.

Από τη βιργινίας μπενάκη συνέχισα στην μυλλέρου και στροφή δεξιά στην Aχιλλέως. Έριξα μια ματιά στο απέναντι πεζοδρόμιο όπου βρισκόταν ένα μπουρδελάκι στο νούμερο 43 αν θυμάμαι καλά, το οποίο είναι κλειστό απ’το 2005 (πάει κι αυτό...).

Αχιλλέως 40 – Μελαχρινή άσχημη μιλφ, πολύ σπασμένη στο πρόσωπο, κανονικής μάζας μεσαία βυζιά με ελ.στοματικό και κώλο στα 15 ευρώ

Μαραθώνος 59Μόνικα από κερ13 υπόγειο. Μελαχρινή πιτσιρίκα με μπούκλες, κανονικής μάζας, μικρά ωραία στήθη και αδιάφορο κώλο. Βασικό στα 15.

Αχιλλέως 48 υπόγειο – Μελαχρινή αδύνατη με ωραίο κορμάκι, μικρά στητά βυζάκια και φοβερό κωλαράκι με ελ.στοματικό στα 15 ευρώ.

Η κοπέλα είναι γνωστή από φωκ22 πάνω αριστερά.

Το ισόγειο του Αχιλλέως 48 ήταν κλειστό.

Αχιλλέως 51Λάουρα, καστανομελαχρινή μιλφ με μουστάκι, κανονικής μάζας με κάποια ποσότητα λίπους στην περιφέρεια, μικρά στήθη. Ελ.στοματικό και πρωκτικό στα 15.

Μυλλέρου 33 – Έφευγε μία πανύψηλη τζιλφ τρανς και έπιανε βάρδια μια άλλη ξανθιά τζιλφ με σκυλίσιο πρόσωπο, μεγάλα πεσμένα βυζιά και κοιλιά. Την δεύτερη την είχα πηδήξει πριν 12-15 χρόνια στο αδελφάκι του, το μυλλέρου 23. Τότε ήταν μιλφ.

Πέρασμα λοιπόν κι απ’το θρυλικό μυλλέρου 23 το οποίο είναι κλειστό απ’το 2006 και πλέον είναι γκρεμισμένο. Βέβαια είχα περισσότερα χρόνια να πατήσω εκεί, αφού εκτός από μία πολύ ατυχή συνεύρεση με το τραβεστί Λίνα, τσίμπησα και μία βλενόρροια από μια ξανθιά νταρντάνα.

Απ’τη μυλλέρου κατευθύνθηκα προς την κωλοκυνθούς.

Κωλοκυνθούς 38 πάνω (Hotel California) – Η όρκα και ο φαλαινοκαρχαρίας. 2 χοντρές άσχημες με φουλ πρόγραμμα.

Το μπουρδελάκι αυτό άνετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως Hotel California ή και Hotel κλάνειfornia, εξαιτίας της άριστης φιλοξενίας του, αλλά και της αφόρητης μπόχας παράλληλα.

"On a dark desert highway, cold wind in my hair, Warm smell of colitas, rising up through the air
Up ahead in the distance, I saw a shimmering light, My head grew heavy and my sight grew dim, I had to stop for the night
There she stood in the doorway;, I heard the mission bell
And I was thinking to myself, this could be heaven or this could be hell."

- Εσύ όμορφο παιντί...έλα μωράκι μου να περάσεις...καλή περιποίηση...έχει δωμάτιο να περάσεις... (είπαν ταυτόχρονα)

"Welcome to the hotel κλάνειfornia, Such a lovely place
Such a lovely face, Plenty of room at the hotel κλάνειfornia
Any time of year, you can find it here"

Ευχαρίστησα και σηκώθηκα να φύγω, τότε όμως με πλησιάσε με ταχύ βήμα η πιο ελαφριά απ’τις 2 (θα ταν δε θα ταν...275 κιλά) πιάνοντας μου το χέρι.

- Θα ξαναγυρίσω (αποκρίθηκα...)

"Last thing I remember, I was, Running for the door
I had to find the passage back, To the place I was before"

Φεύγοντας μου έιπε, καλή βόλτα και ότι με περιμένει.

"And still those voices are calling from far away,, Wake you up in the middle of the night
Just to hear them say..."

Κωλοκυνθούς 38 κάτωΑλέξια από φυλής 74. Λεπτή μελαχρινή με λίγο μεγάλη περιφέρεια, μικρά βυζιά με βασικό στα 10 και ελ.στοματικό – πρωκτικό στα 15.

Κωλοκυνθούς 63 ευθεία – Καστανή μαυριδερή άσχημη γύφτισσα με κορμί χλαπάτσα, με βασικό στα 10 και ελ.στοματικό – πρωκτικό στα 15.

Κωλοκυνθούς 63 αριστερά – Ανοιχτό χωρίς κοπέλα

Κατέβασμα στην αχιλλέως και δεξιά στροφή στην περδίκας.

Περδίκας 3 αριστερά – Ξανθιά προμιλφ με έντονη περιφέρεια, καλό πρόσωπο, μεσαία στήθη. Βασικό

Περδίκας 3 δεξιά – Η μελαχρινή πλαδαρή κοπελίτσα με τα κλαμένα ματάκια από λεων6, μεσαία πεσμένα βυζιά και πλαδαρό κώλο, φωνή κοκκινοσκουφίτσας. Βασικό

Εδώ ένας πάκης πήγε να περάσει στο δωμάτιο, αλλά έφαγε χυλόπιτα απ΄την πόρνη επειδή: «κάνεις πολύ μαλάκας στο δωμάτιο...» όπως είπε χαρακτηριστικά

Μεγ.Αλεξάνδρου 22 πάνω – Μια ξανθιά χοντρή με γυαλιά (νομίζω) μικρά στήθη και γιγάντια κωλοπεριφέρεια. Βασικό στα 10 και ελ.στοματικό στα 15.

Μου έπιασε τον κώλο όπως έφευγα, απέφυγα όμως να ανταποδώσω λόγω αποχής από τα ακόρεστα λιπαρά οξέα.

Μεγ.Αλεξάνδρου 22 κάτω – Μελαχρινή με λευκό δέρμα με 3-4-5-6 κιλά παραπάνω, μεσαία βυζιά, πλαδαρή σφαιρική κωλάρα με πρωκτικό στα 10.

Συνέχεια στην ιάσωνος.

Ιάσωνος 37 πάνωΡωξάνη από ιας27. Ψηλή μελαχρινή ομορφούλα με πολύ καλό 2,6 βυζί, άσχημο πατημένο κώλο, βαριεστημένο-ξινό, βλακώδες βλέμμα. Βασικό.

Ιάσωνος 31 ισόγειο (Hostel) – Μελαχρινή ψηλή υπερμουνάρα (superpussy) μαύρη πορνογαζέλα με λεπτό καλλίγραμμο κορμί, μεσαία στητά βυζιά με μακριές ρώγες και κολασμένη σφιχτή κωλάρα. 

HOLY FUCKING SHIT!! Μου έπεσε το σαγόνι μόλις την είδα. Έφυγαν σχεδόν όλοι κι εγώ προσπαθούσα να συνέλθω...την κοίταζα σαν παιδί που μπαίνει στο δωμάτιο των γονιών του την ώρα που η μάνα πεοθηλάζει τον πατέρα και το παιδάκι στέκεται και κοιτά μη ξέροντας τι να σκεφτεί. Εγώ σηκώθηκα να φύγω, ενώ ο αλβανός που ήταν δίπλα μου είχε μείνει κόκαλο και η τσατσά του φώναζε «άντε θα περάσεις;» Κάτι μου λέει ότι στις επόμενες μέρες θα πετάξω ένα ακόμη δεκάρικο.

Ιάσωνος 36 – Χοντρή μαυρούλα μπάζο

Ιάσωνος 30 ημιόροφοςΆννα, καστανή πλαδαρή χαρούμενη κοπέλα, μεσαία στήθη, πλαδαρό κώλο με βασικό στα 10.

Ιάσωνος 27 – Μελαχρινή με έντονη κωλοπεριφέρεια, κανονική απ’τη μέση και πάνω, μικρά βυζιά με βασικό στα 10.

Λεωνίδου 28 κάτω – Μελαχρινή άσχημη προμιλφ με αδιάφορο σώμα, μεγαλούτσικα βυζιά, με βασικό στα 10.

Λεωνίδου 28 πάνω – Ξανθιά μαυριδερή γύφτισσα, κοντόπορνη και άσχημη. Βασικό νομίζω.

Ιάσωνος 19 κάτω – Μελαχρινή λεπτή, Έρρικα νομίζω, με γαμψή μύτη, καλό κορμί, μικρά βυζιά και ωραίο κώλο. Βασικό στα 10 και πρωκτικό στα 15.

Ιάσωνος 19 πάνωΣόνια από αλκιβιάδου 16γ και λεωνίδου 28 πάνω. Ελ.στοματικό τελειωτικό στο στόμα ή στο σώμα στα 15.

Ιάσωνος 20 αριστερά Μαρία, μελαχρινή ευτραφής πλαδαρή εντελώς αδιάφορη, δίδυμη ξαδέρφη της Πάολας από φ134 υπόγειο. Βασικό.

Ιάσωνος 20 μεσαίοΡομπέρτα/Σοφία από φυλής 84-86 με ελ.στοματικό τελειωτικό στα 15. Κακιστες κριτικές, κάποιες απ’τις οποίες έχει γράψει η ίδια η κοπέλα αφού αναγνωρίζει ότι είναι για τον πούτσο.

Στροφή αριστερά στην κεραμεικού και ξανά αριστερά στην κολωνού.

Κολωνού 27 πάνω – Μελαχρινή ψηλή με ορθογώνιο σώμα ακοντίστριας, μικρά βυζιά με ελ.στοματικό στα 10.

Κολωνού 27 υπόγειο – Ξανθιά λευκόδερμη...νομίζω Χριστίνα (όπως είπε ο Προφέσορ) πλαδαρή με μεγάλα βυζιά. Βασικό.

Κολωνού 27 ισόγειο – Μελαχρινή καλλίγραμμη λπετή αλβανιδούλα με μικρά ωραία στηθάκια και χαριτωμένο κωλαράκι. Βασικό στα 10.

Κολωνού 32 ισόγειο – 2 κοπέλες. 1η μία μελαχρινή βυζαρού με 4άρια και πλαδαρό σώμα, γυρολόγος της περιοχής και μια άλλη λίγο κοντότερη μελαχρινή με μικρότερα στήθη και άσχημη γενικώς παρουσία. Βασικό και οι 2 οι τσούλες.

Κολωνού 32 υπόγειο – Δεν θυμάμαι δυστυχώς...

Κολωνού 30 πάνω – 2 πόρνες.1η η όμορφη Ιωάννα με τα ωραία 2,7αρια βυζιά, ωραία αρμονικά κατανεμημένα πορνοκιλά, με ξυνισμένα μούτρα. 2η μία αλβανική νυφίτσα με άσχημο πρόσωπο και αδιάφορο σώμα από χωματιανού 11 πάνω. Βασικό στα 15.

Η Ιωάννα μου έκανε νόημα να περάσω, μια φορά όμως ήταν αρκετή μαζί της.

Κολωνού 11 υπόγειο – 2 πόρνες. 1η η Έλενα, ξανθιά ρουμάνα με κωλάρα και μικρό κρεμαστό στήθος. 2η Μαρία μελαχρινή φακλάνα αλβανίδα φωνακλού. Βασικό.

Κολωνού 11 ισόγειο – Εντελώς αδιάφορο μπάζο.

Κολωνού 11 πάνω – Η κοπέλα με το ελ.στοματικό και πρωκτικό στα 10, που είδε ο προφέσορ. Πρόκειται για μελαχρινή αδύνατη κοπέλα με καλό σώμα, μικρά βυζιά και σφαιρικό κωλαράκι.

Είναι γνωστή γυρολόγος της περιοχής από λεων 6 και μεγ.αλεξάνδρου 22 κάτω. Το σώμα της είναι πολύ καλό...προσωπικά όμως θα χαρακτήριζα το μούτρο της άσχημο. Δυστυχώς δεν ξέρουμε από επιδόσεις προς το παρών.

Στροφή δεξιά στην κεραμεικού.

Εδώ επικρατούσε μεγάλη αναστάσωση με τους πάκηδες να έχουν χωθεί κυριολεκτικά μέσα σε ένα μεγάλο κάδο απ’αυτούς που έχουν στις οικοδομές για τα μπάζα και μάζευαν κουτιά με κινητά, hansdfree κ. α. Πιθανολογώ ότι είχε γίνει έφοδος της αστυνομίας νωρίτερα και έιχαν πετάξει τα προίόντα τους εκεί και ήταν σε φάση περισυνέλεξης. Υπήρχαν διάσπαρτοι επίσης πολλοί μαύροι που μου έκαναν νόημα για μαύρο. Περπάτησα απ΄την απέναντι μεριά των μπουρδέλων και στη διάσταυρωση της κεραμεικού με την καλλέργη, πετάχτηκε μέσα απ’το σκοτάδι ένας black dude, ο οποίος μου έκοψε την χολή. Έμεινα παγωμένος για λίγο και με σιγανή βαριά φωνή με ρώτησε «μαύρο;». Του έκανα νόημα «όχι» και συνέχισα γρήγορα προς τα μπουρδέλα. Έχω ξαναπεί πως η διαστάυρωση κεραμεικού δεληγιώργη είναι το χειρότερο και πιο επικίνδυνο σημείο του μεταξουργείου. Μαύροι πρεζέμποροι, πρεζάκια, σύριγγες, άστεγοι και πλήθος μικροπωλητών συνθέτουν την εικόνα.

Κεραμεικού 15 κάτωΆντζελα, καστανή λευκόδερμη ομορφούλα κοπέλα, κανονικής μάζας με μικρά στήθη και ενδιαφέρων κώλο. Βασικό.

Κεραμεικού 15 πάνω Καμέλια, μελαχρινή νταρντάνα με μικρά στήθη και στοιβαρή κωλάρα. Βασικό.

Κεραμεικού 13 ισόγειο – 2 πόρνες. 1η η γνωστή Αντριάνα από ιάσωνος 20 μεσαίο, μελαχρινή με μακρύ μαλλί ως τη μέση, μκρά στητά στηθη και μικρό κώλο. Καλή κοπέλα η συγκεκριμένη. 2η μία μελαχρινή άσχημη φακλάνα με πρωκτικό.

Κεραμεικού 13 πάνω – για όσους την ψάχνουν. Ίρις η ξανθιά τσιγγανορουμάνα από φωκ25 πάνω, φυλής 84-86, κολ 27, κολ32 και πιάτσα ζήνωνος. Βασικό στα 10. 2η πόρνη μία ξανθιά μαυριδερή τσιγγάνα πλαδαρή ονόματι Σίσση νομίζω. Βασικό και τα 2 βρωμοθύληκα.

Έγινε φάση στο σαλόνι...η μοναδική για σήμερα. Η Ίρις πήρε αγκαλιά έναν πάκη που στεκόταν δίπα μου και εγώ της έπιανα τον κώλο όση ώρα τον έψηνε γαι το δωμάτιο. Πρέπει να είμασταν κανά λεπτό έτσι, ώσπου βαρέθηκε και έφυγε χωρίς να γυρίσει καν να κοιτάξει ποιος της έπιανε τον κώλο τόση ώρα. Με καύλωσε πολύ το παλιοπούτανο, αλλά είπα να μη το ρισκάρω.

Κατέβασμα στη δεληγιώρη και στροφή αριστερά στην λεωνίδου.

Λεωνίδου 6 - 2 κοπέλες. 1η Μαρία αλβανίδα, καστανή, πλαδαρή με μεγαλούτσικο στήθος, αδιάφορο κορμί και 2η μία ξανθιά λεπτή με ωραίο σώμα, μικρά βυζιά και ωραίο κώλο από κολ47 πάνω. Βασικό και οι 2.

Η Μαρία είναι η μία απ’τις 3 αδερφές που δούλεψαν για λίγο καιρό ταυτόχρονα στο μετάξι. Η 1η και μεγαλύτερη ήταν η Χριστίνα με τον ευρύ σωματότυπο από ιας19, ιας1 και αργότερα κολ32 υπόγειο. Μπορεί να δουλεύει ακόμη δεν ξέρω. Η τρίτη αδερφή ήταν η Τζίνα που δούλευε στο κερ13 ισόγειο. Πηδηγμένες και οι τρεις με καλή συμπεριφορά απ’την πλευρά τους.

Ακομινάτου 2 αριστερά – Ξανθιά λεπτή ψηλή βυζαρού με πεσμένα 3,8αρια-4αρια που ασφυκτιούσαν στο σουτιέν. Πλαδαρό άσχημο κώλο.

Δεληγιώργη 39Αλίνα ο “Bigfoot”, μελαχρινή γύφτισσα με καλό κορμί, μεγαλούτσικα ωραία βυζιά, κωλάρα και υφος μικροπωλητή (By jopino). Βασικό.

Καλλέργη 33 – Μελαχρινή χοντρούλα διάφορη με φουλ στα 15.

Μην ξέροντας τι να κάνω, ανηφόρισα ξανά την δεληγιώργη και έστριψα αριστερά στη ζήνωνος με κατεύθυνση τη Μενάνδρου. Ίδιο σκηνικό κι εδώ όπως και στην κεραμεικού...όπου κι αν κοιτούσες γίνονταν δοσοληψίες τσιγάρων, ναρκωτικών...ξέμπαρκοι άστεγοι έσπρωχναν καρότσια με κουβέρτες και ρούχα, σκοτεινοί τύποι σε κοιτούσαν με μισό μάτι, ενα πρεζάκι με κομμένο πόδι και το άλλο πρησμένο με γάγγραινα (πιθανότατα), πάνω σε καροτσάκι, έβριζε έναν άλλο πρέζακα γιατί τον άφησε στη μέση του δρόμου κ.α. πολλά.

Μενάνδρου 45 – Μελαχρινή γύφτισσα υπερβυζαρού με 4,5 αρια ευτραφής μέσα σε ολόσωμο βρακί. Βασικό στα 10.

Εδώ έκατσα να σκεφτώ λίγο και αποφάσισα να πεταχτώ μέχρι τη φυλής να τσεκάρω την καινούρια Λάουρα στο φ69 κάτω που έχουν γραφτεί καλά λόγια. Πήρα τον ηλεκτρικό λοιπόν και πήγα καρφί στο 69.

Φυλής 69 κάτωΛάουρα λοιπόν, μελαχρινή λεπτή με εντυπωσιακό –πλαδαρό όπως διαπίστωσα- σώμα, μοιάζει λίγο με την Μιχαέλλα από φ86 όπως έχουν πει κάποιοι συναγωνιστες, με μεσαία στητά στήθη και κωλάρα. Ελ.στοματικό.

Εδώ έγινε κατάθεση και ήταν απλά ικανοποιητικά.

Το σκηνικό στη φυλής ήταν πολύ διαφορετικό απ’αυτό του μεταξουργείου με πολλές παρέες ελλήνων και περισσότερη ηρεμία στους δρόμους. Αυτά
Καλή εβδομάδα.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Απογευματινή στο μετάξι και λίγο φυλής (πολύ λίγο...πιο λιγο δεν γίνεται!)

Διάρκεια: 181 min, 47 μπουρδέλα, Κατηγορία Ε’: Normal tsarque
Ωραιο ντερτι :rockon: :rockon: :rockon:Η ρουσλανα παντως ειναι στα 15 :huh:!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom