Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
:rockon: :rockon:
Η Στέλλα αστεράτη από 109 κάτω, την θυμάμαι ως Μόνικα στο 67 όπως είπες κι εσύ, το καλοκαίρι του 2008. Είχε ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους και ήταν πιο όμορφη τότε για τα δικά μου γούστα.
Ναι φιλε μου εχη χαλαση,και τα μαλλια της ειναι πιο κοντα!!!!

Επισκέπτης
Μετά από προτροπή του Sotirof ποστάρω κι εδώ την χθεσινή ενημέρωση από μεταξουργείο.

Απογευματινή στο μετάξι.

Διάρκεια: 117 min

Σήμερα ξεκίνησα τη βόλτα μου από σπιτάκια στα οποία πηγαίνω πολύ σπάνια. Περπατώντας προς την οδό κωνσταντινουπόλεως σκεφτόμουν τις αλλαγές σε τεχνολογικό και παράλληλα κοινωνιολογικό-πολιτισμικό επίπεδο. Η τεχνολογία λοιπόν είχε μια α’ αυξηση από το 1950 μέχρι το 1980, ενώ απ’το 1980 μέχρι το 2010 είχε πάλι μια αύξηση η οποία ήταν πολλαπλάσια του α’. Κοινώς η τεχνολογική ανάπτυξη ήταν μεγαλύτερη την τελευταία 30 ετία σε σχέση με τις παλιότερες γενιές. Όσο για τις μεταβολές που έγιναν σε κοινωνιολογικό επίπεδο, πάλι ήταν μεγαλύτερες τα τελευταία χρόνια απ’οτι παλιότερα. Την δεκαετία του 90 παρόλα τα νέα στοιχεία που είχαν προστεθεί, όπως το κίνημα του πανκ (το οποίο μετρούσε στην ελλάδα σχετικά λίγα χρόνια ως τότε), τα πρεζόνια κ.α, υπήρχαν κάποια πράγματα που είχαν διατηρηθεί πολλά χρόνια, όπως οι φαντάροι και οι γραφικοί τύποι του ’50 και του ’60 οι οποίοι έμοιαζαν με φιγούρες παλιών ελληνικών ταινιών (μάγκες, κλεφτοκοτάδες, παπατζήδες...). Το μετάξι του 2011 δεν έχει κρατήσει και πολλά απ’το παρελθόν του, καθώς σήμερα είναι μία ασιατική (κυρίως) και αφρικάνικη αποικία. Τα μόνα στοιχεία που έχει κρατήσει, που θυμίζουν λίγο απ’το παρελθόν του, είναι τα μισογκρεμισμένα και βρώμικα σπιτάκια, κάποιοι λιγοστοί ρομαντικοί συναγωνιστές...ε...και ίσως η τσατσά απ’το ιάσωνος 43.  :2funny:
Σκεφτόμενος όλα αυτά, έφτασα στην οδό κωνσταντινουπόλεως όπου είδα:

Κωνσταντινουπόλεως 166 ημιυπόγειοΕύα η γνωστή, ξανθιά κοκαλιάρα ψηλή, με πολύ μικρό στήθος και μικροσκοπικό κώλο. Ανακοινώθηκε βασικό στα 20 σήμερα.

Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο – Ξανθιά άσχημη προμίλφ, μέσα σε ολόσωμο βρακί, μεσαία πεσμένα βυζιά, κώλο δεν είδαμε, με πρωκτικό στα 20 και βασικό στα 15.

Παιανιέων 24 – Τζιλφ που λογικά όταν ήταν νέα (κάπου στη διάρκεια του μεσοπολέμου πιστεύω) θα ήταν αρκετά ελκυστική. Μεσαίου προς ψηλού αναστήματος, μεσαία βυζιά, καλό γενικά σώμα για την ηλικία της. Ανακοινώθηκε βασικό στα 20.

Βιργινίας Μπενάκη 31 - Κλειστό

Μαραθώνος 59Μόνικα, μελαχρινή νεαρή ρουμάνα με μπουκλωτό μαλλί, λεπτή με ωραίες αναλογίες, μικρομεσαία βυζάκια και καλό κώλο. Βασικό στα 15.

Την είχα πάρει στο κερ13 υπόγειο όπου είχα περάσει καλά. Έχει και κριτική μου εκεί.

Αχιλλέως 40 – Μαυριδερό γύφτικο μπάζο με μεγάλα πεσμένα βυζιά, κάμποσα κιλά παραπάνω, βασικό στα 15

Αχιλλέως 48 υπόγειο και ισόγειο κλειστά.

Αχιλλέως 51 – Μελαχρίνη ομορφούλα γνωστή από κάπου, με ωραίο σώμα, μεγαλούτσικα βυζιά και καλό κώλο. Βασικό στα 15.

Κωλοκυνθούς 63 και τα 2 εκείνη τη στιγμή είχαν ανοιχτά φώτα, δεν είχαν όμως κοπέλες.

Κωλοκυνθούς 38 κάτωΝτενίζ από ιάσωνος 30 πάνω-κάτω, όμορφη μελαχρινή πλέον, τσιγγανορουμάνα, αδύνατο κορμάκι, μικρά ωραία βυζάκια, ωραίο κωλαράκι, υπερξυνισμένα μούτρα. Βασικό στα 15.

Κωλοκυνθούς 38 πάνω – Χοντρή επιβλητική παρουσία, μικρή αδερφή του Yokozuna (Πρωταθλητής του σούμο), ξανθιά μακρυά περούκα, χυτές μεγάλες βυζάρες και χοντρή μεγάλη κωλάρα. Δεν άκουσα πρόγραμμα.

:jerking: Ανέβηκα μέχρι την αγησιλάου και έστριψα αριστερά στην ιάσωνος, για να κλάψω ως συνήθως έξω απ’τα σκαλοπάτια του ιας1 για τον αδικοχαμένο έρωτα μου με την Ρουσλάνα.

There's no time for us, There's no place for us
What is this thing that builds our dreams yet slips away from us
Who wants to live forever, Who wants to live forever....?

There's no chance for us
It's all decided for us
This world has only one sweet moment set aside for us

Who wants to live forever, Who wants to live forever?

Who dares to love forever? When love must die

But touch my tears with your lips, Touch my world with your fingertips
And we can have forever, And we can love forever
Forever is our today”

Αποχωρώντας απ΄το ιας1 βρήκα κάτω από μια στοίβα σύριγγες, τα απομεινάρια του ψηφιακού γραμμοφώνου όπου πριν λίγες εβδομάδες είχα κάνει καντάδα στην ρουσλάνα. Στην ουσία ήταν τα σκόρπια κομμάτια της διαμελισμένης μου καρδιάς. Λίγο πιο πέρα βρισκόταν ένας συναγωνιστής σε άθλια κατάσταση. Ήταν διπλωμένος στα 2 και πονούσε αφόρητα. Υπέθεσα ότι ήταν κι αυτός με τσακισμένα τα φτερά του έρωτα. Τον πλησιάσα και του είπα:

-Κουράγιο φίλε μου, έρωτας είναι...θα περάσει
-Τι έρωτας ρε μαλάκα, κόψιμο μ’’έπιασε!
(τι έγινε ρε παιδιά, πάλι μαλακία πέταξα;)  :jerking:

Συνέχισα, κατηφορίζοντας την ιάσωνος.

Ιάσωνος 20 δεξιάΑνίτα, μελαχρινή λεπτή πόρνη, μικρά βυζάκια, ωραίο κωλαράκι, βασικό στα 15. Λογικά στις επόμενες μέρες θα πηδηχτεί κι αυτή.

Ιάσωνος 20 μεσαίο – Ξανθιά προμιλφ, λευκό δέρμα, μεγαλούτσικα βυζιά, καλό κορμί, βασικό στα 15.

Ιάσωνος 20 αριστερά – Ξανθιά κοντόπορνη τάπα, μικρά βυζάκια, αδιάφορο κώλο, βασικό στα 10.

Ιάσωνος 19 επάνωΈλενα, ξανθιά αλβανίδα χοντρή με μεγάλα βυζιά και κώλο. Βασικό στα 10.

Ιάσωνος 27 Ρωξάνη, ψηλή γομαρίτσα, ωραία 2,5 άρια βυζιά, άσχημο πατημένο κώλο, ηλίθιο βλέμμα. Βασικό στα 10.

Ιάσωνος 30 ισόγειοΦλώρα από φωκ17 προ 3ετίας. Κοντόπορνη μελαχρινή με μεσαία ωραία βυζάκια, αρκετά χαμηλοκώλα, βασικό στα 10.

Ιάσωνος 31 ισόγειο_HOSTEL – Ξανθιά προτζιλφ με νεραντό σώμα, πιτσιλιές αίματος έξυπνα καμουφλαρισμένες ως φακίδες στο στήθος της, μέσα σε ολόσωμο βρακί. Βασικό στα 10.

Δίπλα απ΄την εσωτερική είσοδο ήταν ανοιχτή η πόρτα που οδηγεί στο δίπλα υπόγειο το οποίο απ’ότι φαίνεται είναι το μπουρδελάκι που κάηκε πριν λίγες ημέρες. Μέσα ήταν κάτι αλβανοί νταβάδες ή εργάτες οι οποίοι κινήθηκαν σχεδόν απειλητικά εναντίον μου, επειδή μπήκα μέσα από περιέργεια. Την κοπάνησα με συνοπτικές διαδικασίες, γιατί δεν μου αρέσει να δέρνω όταν είμαι νηστικός.   :2funny: :2funny:

Ιάσωνος 37 επάνωΜαρία_Τσιμπούκι_Μουνί_Κώλος_Ορθό έντερο_συκώτι_σπλήνα... Ξανθιά με καλό λεπτό σώμα, λευκό δέρμα, μικρά βυζάκια. Βασικό στα 10 και πρωκτικό στα 15.

Ιάσωνος 37 κάτω – Ξανθιά με χυτό σώμα, χυτά βυζιά, πλαδαρών αναλογιών με βασικό στα 10 και πρωκτικό στα 15.

Περδίκα 3 αριστερά – Μαυρομάλλα χοντρέλω με τεράστια απαίσια κωλάρα. Βασικό στα 10.

Μεγ. Αλεξάνδρου 22 πάνω – Μελαχρινή με σχιστά κλαμένα ματάκια από λεωνίδου 6 και περδίκα 3 δεξιά, αδιάφορο πλαδαρό σώμα, μεγαλούτσικα πεσμένα βυζιά και φωνή κοκκινοσκουφίτσας. Βασικό στα 10.

Στο σαλόνι αλβανός συναγωνιστή στηρίζοταν στο έδαφος με διπλωμένα γόνατα, εχοντας σταυρωμένα τα χέρια του, με τους δείκτες του χωμένους μέσα στα ρουθούνια. Υπέθεσα ότι έκανε κάποια άσκηση αλβανικής γιόγκα

Μεγ. Αλεξάνδρου 22 κάτω – Μελαχρινή λεπτή κοπέλα με καλό σώμα, μικρά βυζάκια, καλό κωλαράκι, ασχημούτσικο πρόσωπο, βασικό και πρωκτικό στα 10.

Κολωνού 27 ισόγειοΜαρία, στρουμπουλή μαυρομάλλα που μοιάζει λίγο με την Πάολα από φ134υπόγειο. Μικρά βυζιά και πλαδαρός κώλος. Βασικό στα 10.

Την είχα πάρει παλιότερα και ήταν εντελώς αδιάφορη περίπτωση.

Κολωνού 27 υπόγειο – Ξανθιά με λευκό δέρμα, μεγάλα βυζιά, πλαδαρό κώλο, βασικό στα 10.

Κολωνού 27 επάνω – Ψηλή μαυρομάλλα άσχημη με ορθογώνιο σωματότυπο, κατάλληλη για μοντέλο αντρικών κουστουμιών. Ελ.στοματικό στα 10.

Κολωνού 32 ισόγειο – Μαυρομάλλικο χοντρό μπάζο με φουλ πρόγραμμα στα 10.

Κολωνού 32 υπόγειο – Χοντρούλα με ξανθιά κακοβαλμένη περούκα, μεγάλα χυτά βυζιά, άσχημος κώλος. Βασικό στα 10.

Κολωνού 32 πάνω – 2 πόρνες. Ένα ξανθό κοντόπορνο μπαζάκι με μικρά στήθη και μεγάλο κώλο και μία ψηλή μαυρομάλλα νταρντάνα με τεράστια βυζιά με μεγάλες μαύρες ρώγες και έντονη τριχοφυία στην κοιλιά. Βασικό στα 15 και οι 2.

Τσατσά εδώ ήταν η γνωστή Κατερίνα από κολ11 και παλιότερα (πριν καμιά 10 ετία) ως πόρνη από ακομινάτου με τα εξτρίμ και πολύ επικίνδυνα προγράματα. Είχα γράψει πριν κάμποσο καιρό κάποια πράγματα που μου είχε πει η ίδια. Φαινόταν πολύ καταβεβλημένη, πολύ σπασμένη, σαν πιωμένη...δεν ξέρω ακριβώς. Έχει παρει κιλά και φαίνεται άρρωστη. Επίσης της λείπουν και αρκετά δόντια από μπροστά. Στο σαλόνι έδωσε σώου χορεύοντας μπροστά στους πάκηδες μαζί με τις κοπέλες. Εγώ χούφτωσα ότι ήταν να χουφτώσω και την έκανα λόγω υπερβολικής ζέστης. Η υπόλοιπη παρέα έμεινε.

Κολωνού 11 υπόγειο – 2 τσούλες. Ρωξάνα από κολ32 επάνω. Ξανθιά με λευκό δέρμα, μικρομεσαία βυζάκια με ωραίες ρώγες και φουσκωτό κώλο, αυτό που ο Farkeli λογικά θα αποκαλούσε: «κώλο σε προτεταμένη εξωκοινοβουλευτική παράταξη». 2η μία μελαχρινή με πεσμένα μικρά βυζάκια, υπερβολικά μεγάλο κεφάλι και πλαδαρό κώλο. Βασικό στα 15 και οι 2.

Την ρωξάνα την έχω πάρει και είναι η κοπέλα με την οποία διαπραγματευόμασταν πόσα εκατοστά πούτσου μπορώ να βάλω μέσα της. Έχει κριτική μου στο κολ32 επάνω.

Κολωνού 11 ισόγειο – Μαυρομάλλικο μπάζο με μικρά κρεμαστά βυζάκια και κωλάρα. Βασικό στα 10.

Κολωνού 11 επάνω – Γεμάτη μαυρομάλλα αδιάφορη τελείως. Βασικό στα 10.

Λεωνίδου 6 – Μαυρομάλλα με κάμποσα κιλά παραπάνω, μεγάλες βυζάρες και μεγάλο κώλο με κυτταρίτιδα. Βασικό στα 10 και 15 με πρωκτικό.

Λεωνίδου 28 επάνω – Μικροσκοπική μαυριδερή άσχημη κατσαρίδα με μικρά βυζιά και κώλο. Βασικό στα 10.

Έχω κριτική γι’αυτήν στο μεγ.αλ22 πάνω. Δεν με θυμήθηκε στο σαλόνι και άρχισε να μου τρίβεται.

Λεωνίδου 28 κάτω – Ξανθό κοντόπορνο κορίτσι με μεγάλα στητά βυζιά (μπορεί και σιλικόνη δεν είμαι σίγουρος), λευκό δέρμα, αδιάφορος κανονικών διαστάσεων κώλος. Βασικό στα 15.

Μοιάζει πολύ με την Βικτώρια από φωκ 27 ισόγειο

Κατέβηκα ξανά την ιάσωνος όπου στη διασταύρωση ιάσωνος – μεγ.αλεξάνδρου ήμουν μάρτυρας ενός άγριου καυγά μεταξύ μίας γάτας και ενός σκύλου.

Ιάσωνος 43Πάμελα, μελαχρινή τροφαντή κοπέλα, με χυτά βυζιά και μεγάλο κώλο. Βασικό στα 10 και πρωκτικό στα 15.

Ιάσωνος 44 αριστερά (καινούριο)Άιντα, ξανθιά τσιγγανορουμάνα με λεπτό σώμα, μεσαία πεσμένα βυζιά, ωραίο σφαιρικό κώλο. Βασικό στα 15.

Μετά από αρκετό παιχνίδι στο σαλόνι με χουφτώματα δεν αντιστάθηκα στην κωλάρα της και πέρασα στο δωμάτιο όπου πέρασα μέτρια. Θ’ανέβει κριτική και γι’αυτό το βρωμοθήλυκο. Αφού ντύθηκα, έπλυνα λίγο το πρόσωπο επειδή είχα ιδρώσει και σκουπίστηκα με χαρτί υγείας. Όταν έφτασα σπίτι είδα ότι μου είχαν κολλήσει κομματάκια απ’το χαρτί πάνω στο πρόσωπο (πρέπει να σκόρπισα πολύ γέλιο στους επιβάτες των ΜΜΜ σήμερα)  :2funny:

(Λίγα δευτερολέπτα πριν την έναρξη της μάχης με τους 2 ορκισμένους αντίπαλους στις γωνίες τους...)

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Να συμπληρωσω και εγω για το μεταξι,γυρω στις 22,45...επικινδυνες αποστολες!!!!επιβεβαιωνω τον ντερτι,οτι το σπιτακι που καηκε και αναφερθηκε στα δελτια,ειναι το υπογειο διπλα στο σπιτι του χουλστερ Ιασωωνος 31 υπογειο,μυριζε καμενο απο απεξω.Στο Ιασωνος 1Α ευα ρωσσις με το επταλεπτο!!Στο Ιασωνος 1Β το αλλο ρωσσιδακι η Ερρικα νομιζω οτι ειπε η τσα,με τατου ξανθο μαλλι μπαιυμπι ντολ και ροζ μποτινια.Κατι ψηλα ειπε στα ρωσσικα αλλα ειχε την ατυχια να πεση στον προεδρο ,πηρε απαντηση στα ρωσσικα και εκανε α .Στο 19Α,με το που μπηκα στην εισοδο,καποιος τα ειχε κανη με αποτελεσμα να μοσχοβολαη ο τοπος η φυγη ηταν μονοδρομος.Απεναντη στο Ιασωνος 20Α κλειστο,παρολο που τσαμπα καιη η λαμπα,στο ισογειο λογομαχια τσατσου-πακι,οτι η γκομενα δεν εκανε τιποτα ηταν κοιμισμενη και εφυγε γρηγορα με τον πακι να ζηταη τα λεφτα του,μαλιστα ελεγε οτι θα φερη την αστυνομια .Στο υπογειο Ι.30,το ρουμανακι με το σιλικονατο και το πιπογιαλο!Στο Ι.31 το γηπεδο στιβου,μιλφ ρωσσις κατα πασα πιθανοτητα απο την ομιλια που ακουσα απο την τσα,ζαρτιερικο καλη εμφανιση,αδιαφορο προσωπο,10,αυτοπαρουσιαστηκε!!Στα Περδικας στο δεξιο κοντο μαυρομαλικο που δεν βιαζοταν στο δωματιο με τοπακι,στο διπλα ψηλο,καπουλατο κανονικου σωματος μαυρομαλλικο,με ωραιο βιζακι!!Στο αγαπημενο μου Ι.43 διλογος με την τσα,η πορτα ηταν ανοικτη και καθοταν σε καρεκλα και με εβλεπε,στην αυλη ειχε κατι φυτεμενα δεντρακια σαν μπαμπου,τελος παντων και τα παρατηρουσα,ψευτικα ειναι μου λεη,δεν ειναι για καπνισμα,κατι πρεζακια ξυλωσαν μερικα και τα πηραν,τα μαλακισμενα κατσε η κοπελλα ειναι στο δωματιο,το γνωστο ειναι της λεω,οχι μωρε το τσιγγανακι ειναι μετα ,παρουσιαζετε μεσα απο το δωματιο χειμωδες κοπελλα,ολιγον παραπανω κιλων κατανεμημενα σωστα ομως,με φουλ στα 15,κανονικο στα 10,παλι δεν μπηκε κανης,αρε και να ειχα 5000ευρω,τι θα εκανες θα γυριζα στην πατριδα μου μωρε,εδω γαματα ειναι η Αθηνα,και πια ειναι η πατριδα σου βουλγαρια τις λεω ,μηνλες μαλακιες η Καλαματα και να γαμηθω μηπως θα με γαμηση κανεις? Απεναντη στο 46Ατο κοντο ρουμανακι καπου παλι ηταν και επεστρεψε στο μπουρδελακι με μια πετσετα γυρω απο την μεση,απεναμτη γινοταν καποια εκδηλωση και οι τυποι ριχναν ματιες στο διπλα η Δελτα μοιραζε γαλα,ευσωμη ψηλη με μεγαλες μπαλες,ελεγε οτι θα περασω καλα μαζι της.Στο καινουργιο,νεα παρουσια,καλο κωλαρακι που τον κουναγε σε ρυθμο σαμπα,ξανθο μαλλακι,1,5 βυζακι,χαρουμενη παρουσια με τατου στο μπρατσο,στα 15,το ονομα της Αιντα!!στο διπλα η γνωστη απο φυλης με ζαρτιρικα!!Αν και περασα απο την Μ.Αλεξανδρου δεν μπηκα,υποθεσα απο την δεξια μερια,Ζανα και η ταυλανδη με φουλ στα 10.μπαινω Κολωνου,υποθεσα το νουμερο 43 γιατι το 45 ηταν φανοποιιο .Στο κατω λοιπον 2 αιθερειες υπαρξης,υπερβαρη νεαρα και μια αλλη ευσωμη νεαρα σαν βουλγαρογυφτακι,στο επανω αλλη μια νεαρα με ολα ,τα παντα σε μεγαλες εκδοσεις και μια μαυρουλα που ηταν στο δωματιο!!!Κολωνου 32Αευσωμο με καλο βυζι στα 10ευρω,Στο Ι.30 η Αννα στα λευκα,Στο 30 επανω αλβανοηδες προσωπο με καλο βυζι και ελαφρως στραβα ποδια,κανονικου σωματοτυπου,στα 15.Στο Ι.32Β ευσωμη με μεγαλα κανονια να σπικαρη ελληνικα στους συναγωνιστες που δεν εμπαιναν μεσα,λες και ηταν υποχρεωτικο .Στο 32Γ Τζενη ωραια ρωσσις με κοντο ξανθο μαλλι,καλο βυζι και κωλο,αξιολογη παρουσια στην κολωνου,οπως και στο Ι.27Α γιαννα,αλλη μια αξιολογη παρουσια,κοντη με 1,5 στητο βυζακι,ολο τσακπινια στα 10!!Σκαη ομαδα με μηχανες της αστυνομιας και σειρηνες και ο τοπος νεκρωνη!!!                                                                                  Αναχωρηση για φυλης!!Δεν ειδα καμια ιδιαιτερη αλλαγη,το μονο που θα αναφερω οτι στο Φ.92 στο υπογειο το δεξι ηταν η Νικολ με μια ακομα παρουσια και τις πηρε παρτουζα συναγωνιστης,σε πιο δωματιο ηθελα να ηξερα στο Φ. 92 αριστερα η αιθερια Νικητα που ανακοινωθηκε φουλ προγραμμα!!!Μ.Προδρομου,επανω,ανοιξε με δυο νοικοκυρες τις διπλανης πορτας και φουλ αν θυμαμαι καλα.Η ευα τσα βγηκε εξω και κουναγε το κεφαλι,ερημιες τις λεω μου κουναγε το χερι πολακις .Στο υπογειο του 71,ευσωμη με μεγαλα βυζια ειχε βγη στα σκαλια και τραγουδαγε,ενα ενω ενα αλλο ευσωμο με κομπινεζον καθαριζε τις σκαλες με σκουπα λες να ηταν η τσα στην ευα ηταν η Αννα η ρωσσις οπως λεη,στο Φ.67το ξανθο κοντο τουμπανακι,και μια καταδρομικη στο Αγκυρας 1 Βικυ,στο Αγκυρας 12 νεα αφιξη θωρηκτου τιρπιτς με υπερφορτωμενα συστηματα !!Διαρκεια ταινιας 148 λεπτα .

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Επισης για εχθες στις 23,40.Στο Φ.109 Κατω,Η Στελλα,πρωην μονικα απο το Φ.67 αν δεν κανω λαθος,κοντο ξανθο,αδυνατο με τατου στην κοιλια,στο Αγκυρας 1 η Βικυ ειχε και κωλο στο βασικο,τελος η κινηση ηταν ελαχιστη,ο τσατσος στην Μ.Προδρομου ειχε βγη εξω και καπνιζε και γυρναγε γυρω γυρω για να ψαρεψη πελατες που βγαιναν απεναντη απο τα αλλα.Του λεω ασε φιλε νεκρα,αστα να πανε μου ειπε δεν βγαζουμε τιποτα,μονο ισα ισα τα εξοδα,θα γυρισουμε ρωσσια(για γεωργιακο των εκοψα,οπως και τις κορασιδες),αυτα τα λογια τα ακουσα και απο αλλη ρωσσιδα τσα.Οι κοπελλες σταματησαν να ερχονται ελλαδα με αυτα που γινονται και μαθαινουν.Χαρακτηριστηκο ειναι οτι στην ρωσσια ειπαν για την ελλαδα οτι οι μισθοι θα πανε 600 ευρω!!!!Αυτο ειναι το κλιμα που επικρατη στα σπιτακια,κλιμα απαισιοδοξιας!!!Χθεσινα πονεμενα γεγονοτα απο την πολυωρη καταγραφη τους!!!!

Επισκέπτης
Προς sotirof

Τελικά διαγράφουμε ίδιες πορείες, ως προς τη φιλοσοφία της μπουρδελότσαρκας, ρομαντισμό, αφηγηματικό περιεχόμενο, κινούμαστε ίδιες μέρες, στους ίδιους πορνόδρομους, ως προς τα γούστα δεν έχω ακόμη άποψη.
Η μόνη διαφορά είναι ότι εσύ είσαι κοινωνικός κι εγώ μοναχικός.  :2funny:

Βράδυ Σαββάτου στην απογευματινή βάρδια φυλής και λίγο μετάξι (πολύ λίγο...)

Διάρκεια: 211 min
Ακόμη και στη διάρκεια τσάρκας ταιριάζουμε!  :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Προς sotirof

Τελικά διαγράφουμε ίδιες πορείες, ως προς τη φιλοσοφία της μπουρδελότσαρκας, ρομαντισμό, αφηγηματικό περιεχόμενο, κινούμαστε ίδιες μέρες, στους ίδιους πορνόδρομους, ως προς τα γούστα δεν έχω ακόμη άποψη.
Η μόνη διαφορά είναι ότι εσύ είσαι κοινωνικός κι εγώ μοναχικός.  :2funny:

Ακόμη και στη διάρκεια τσάρκας ταιριάζουμε!  :2funny: :2funny:
Σε καποια μερια της πολης της χωρας του πλανητη,υπαρχη ενας δευτερος εαυτο μας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

Καθομουν μονος στον σταθμο του μεταξουργιου,12,40,ενα απαλο κομματι επαιζε με πιανο και σαξοφωνο,οτι επρεπε για να με χαλαρωση,προσπαθουσα να ξεκουρασω λιγο τα ποδια μου καιτο σωμα μου και να βαλω σε μια ταξη το μυαλο μου, για να θυμηθω οσο καλυτερα μπορω τα γεγονοτα, προσωπα,εικονες και πραγματα.Η κουραση ηταν κακως παραγων,τετοιο τολμημα ουτε οταν ημουν νεος δεν ειχα σκεφτη να κανω,220 λεπτα πεζοποριας μεσα απο πακια στην Αχαρνων.Τα πακια στεκονται απο το υψος της φωκαιας-διδυμου και επανω,και σαν μαλακες στην μεση του δρομου,πεζοδρομια και οπου αλλου βρουν εμποδιζοντας τα παντα,τι μλκ.και αυτη.Πιο κατω αφρικα στυλ,με σομαλους,σουδανους και γενικα οτι τελειωνη σε -νους,τουλαχιστον αυτη καθονται χωρις να εμποδιζουν.Περνωντας μας κοιταγαν καλα καλα,φαινετε ηταν αξιοσημειωτο για αυτους που ειδαν λευκους στα λημερια τους.Κατι συναλλαγες γινοντουσαν στο βαθος στους καθετους δρομους προς την Αχαρνων :grin:.Φαινετε η περιοχη εχη χωριστη.Πλησιαζοντας στην Ηπειρου το σουβλατζιδικο ειχε προσφορες,ολοκληρο κοτοπουλο 7 ευρω,και 2 σουβλακια πιτα,μια πατατες και κοκα κολα 7 ευρω.Συμπερασμα τυχερος αριθμος το 7. :2funny:.Στο ρουμανικο πρακτορειο,ρουμανακια που φευγανε για την πατριδα,γινοταν ενα αλαλουμ,με τις βαλιτσες και τις θεσεις,οι φατσες θυμιζαν τις κορασιδες των οικων :grin:.Καλα μπιλ φευγουν τα κοριτσια τι γινετε και γελασαμε.Παραφωνια οι κινεζοι πωλητες που πουλαγαν ανεμομυλους χεριου με λεντ που αναβοσβηναν :2funny:.Διδυμου 8 επανω Ξανθο αδυνατο με πορνοδης βλεμα,στητο κωλαρακι που χωριζε τα κωλομεια κορδονι με κρικους και μικρο βυζι,λικνιστηκε ομορφα και με χαρι.Διδυμου 8 κατω η καρμεν καυλωτικο πορνιδιο,εκανε την χαρακτηριστηκη σβουρα γυρω απο τον σωληνα,παντα ερχετε απο αριστερα στο σαλονι κανη διπλη σβουρα στην σωληνα και ξαναφευγη προς την ιδια κατευθηνση,το κατεχη καλα το αθλημα,ισως ηταν πρωην στριπερ..Διδυμου 16 ευσωμη μεγαλοκοπελα μαριανα.Διδυμου 18 υπογειο η πορνο βαλερια με την αλοιφη στα χερια με φουλ!Διδυμου 18 ισογειο,η ρουφηχτρα αλιονα.Διδυμου 20 η αννα,χαμηλοβλεπουσα και σιλικο βυζακι.Συνοδοιπορος ο μπιλυ7,σε μια φοβερη πορεια τσαρκας και ανταλαγη πορνοαποψεων,μπιλ σε ευχαριστω!Εκει πεφτη η ιδεα να παμε πεζοι στο μεταξι,και το καναμε,Μπηκαμε στην επικυνδυνη ζωνη απο Ακομινατου 2 ισογειο,προσχαρη αδυνατη κοπελλα που προσπαθουσε να ψωνιση απο πακι,αφου μας ειδε σηκωθηκε χαμογελαστη,παμε μας ειπε με 10,δυστηχως ολη την καλη της διαθεση και το χαμογελο της το χαλουσε το δοντι που ελειπε,κατα τα αλλα ηταν εμφανισημη.Ακομινατου 2 επανω,παλαιστης εξηλθε γυμνοστηθος ,ηταν στο δωματιο και ακουγονταν χαχανητα και γελια,με ηρωικο συναγωνιστη που ειχε περαση μεσα :grin: το σαλονι ηταν γεματο, στα 10,αρον αρον φυγανε οι συναγωνιστες υπο το αυστηρο βλεμα της κορασιδας .Δεληγιωργη 33 κλειστο.Λεωνιδου 6 η τσα μας ειπε οτι διανυκτερευη σημερα,παρουσιαστηκε ευπαροσιαστη κορασιδα,βουλγαρογυφτακι κατα πασα πιθανοτητα με καλο σωμα στα 10.Καλλεργη 33 κλειστο,ερημος δρομος,προσφεροταν προς ελευθερη αφοδευση.Λεωνιδιου 28 κατω,σε λιγο ακουστηκε μια φωνη,αλλαγη βαρδειας,η θυρα κλειστη,στο Λεωνιδιου 28 επανω ξανθια μιλφ πιπατζου Σονια στα 15,εως οτου εξελθη απο το δωματιο,λυσαμε με το τσατσο το θεμα της οικονομικης κρισης,προσπαθουσε να βαλη σε μια ταξι το δανειο του σπιτιου του,150.000 ευρω,αν γινουν σε δραχμες θα φτασω το μισο εκατομυριο,πως θα το ξεχρεωσω μονολογουσε,μεχρι να γυρισουμε φιλε στην δραχμη βλεπουμε του απαντησα :grin: .Με μεγαλο κινδυνο,και πρεζονια γυρω μας εισηλθαμε στην Ιασωνος 1Ατο πανω αριστερα διανυκτερευε και ηταν ξανθο εμφανισιμο,στο Ιασωνος 1Β η ελιζα,φευγοντας πρεζακι που κοιμοταν ορθιο μας ζητησε τσιγαρο,δεν καπνιζουμε τυπε του απαντησαμε,προσεχωντας ταυτοχρονα να μην μας καρφωθη καμια συριγγα στο παπουτσι,εχη παραγινη το κακο και πρεπη τουλαχιστον καποιος νατης μαζεψη.Στο Ιασωνος 20 κατω,η τσα κοιμοταν στο σαλονι ξυπναγε κοιμοταν,ενω καψουροτραγουδα,τυπου μυστικε μου ερωτα :grin: πεζαν δυνατα,ξαφνηκα πηρε μπρος και αρχισε να φωναζη και να λεη η αννιτα κανη, απο πανω απο κατω,γλυψιματα,φιλακια,βγαζοντας σαλια απο το στομα της :2funny:.Επισης ειπε σε ενα πελατη οτι η ελενα που δουλευε εκει,μετακομισε στο στουντιο,Κηφισου 30,εδω δεν βγαζη εδω το στουντιο την μαρανε με 50, πιπινοηδες γαμευσιμο με καλο κωλο και στητο βυζακι στα 15.Επανω υπερβαρη καυλωτικα ντυμενη κορασιδα,με ασχημο βαψιμο ομως παραφωνια,τελειως μαυρα ματια,προφανως τα συνδιαζε με το μαυρο σετ εσσωρουχων!Ισως εφταιγε το πλυντηριο στη εισοδο,που κοσμη σαν ντεκορ την εισοδο προς τον οροφο, το ισογειο διπλα κλειστο.Ιασωνος 19Α,σε αυτο ειχαμε προσπαθηση να εισελθουμε την προηγουμενη φορα,αλλα καποιος ειχε αφηση δωρακι το χοντρο του στην πορτα :2funny:,προφανως δεν θα ειχε μεινη ευχαριστημενως απο τις υπηρεσιες τις κορασιδας και εκδικηθηκε,η ηταν ο τυπος που ειχε ρωτηση ο Ντερτι,και του ειπε οτι ειχε κοψιμο :2funny: το κατω κλειστο,στο πανω υπερβαρη ξανθη περιποιημενη κοπελα με τα παντα μεγαλα,η τσα την παρουσιασε ως το αστερι της,και δεν βιαζετε,την σκεφτηκα σε σταση απο πανω,οτι σιγουρα σαν πρεσσα θα σε κανη χαλκομανια,οποτε μεχρι να συνελθης και να σηκωθης,εχης πολυ χρονο :zombie:.Στο Ιασωνος 30 επανω,αδυνατο ξανθο χαμογελαστο,με ελαφρως καλο κωλο.Ιασωνος 30 υπογειο,τζουλιανα,βγηκε πακις απο το δωματιο και ο δροσερος τσατσος ετρεξε με αρωματικο σπρευ να καληψη την μποχα,λεγοντας τι πακιλα,τι μποχα ειναι  αυτη .Στο σπιτι του χουλστερ,Ιασωνος 31 κλειστο,αποχωρουσε το μπαζομιλφακιμε την τσα,βγαζοντας τα σκουπιδια, με προγραμμα στα 10,το καμενο υπογειο διπλα κλειστο,συναγωνιστες το κοιτουσαν,το νεο διαδωθηκε φαινετε,συζητωντας χαμηλοφωνα .Ιασωνος 27Α το τσιγγανοηδη με 10-15,απλο φουλ,σε αυτο το υπογειο,προσοχη στα κεφαλια.Ιασωνος 33 επανω κοντο αδυνατο,ευγενεστατο.Ιασωνος 37 επανω,ξανθια καυλιαρα με στητο βυζακι,Μαρια με φουλ στα 15,αυτοσυστηθηκε με βραχνη φωνη,θα περασουμε καλα μωρα μου ειπε και απεχωρησε προς το δωματιο τοπλες φορουσε πρασινο στρινγκακι.Ιασωνος 37 κατω το ξανθο αλβανικη,τοπλες με βυζι πτωτικης τασεως, με το φουλ-απλο,15-10.Ιασωνος 36 με μεγαλη ευχερεια παρκαρισματος,αυτη η εισοδος ειναι τεραστια,μολις φτανης στην στροφη,κακογραμενη εισοδος και μυρουδια μποχας ειναι το σημα κατατεθεν :grin: ,μαυρουλα με μικρο στηθος αλλα ομορφα καπουλια στα 10.Ιασωνος 44,κλειστο επανω,κατω στο νεο η αιντα.Στο Ιασωνος 46 επανω κλειστο,οι συναγωνιστες κατω και γυρω ελεγαν που ειναι η καρλα η καυλα.Στο διπλα,η Δελτα της γειτονιας μας,ευσωμη ψηλη βυζαρου,και παραδιπλα το ρουμανακι να ανακοινωνη το προγραμμα της με φουλ στα 15,κανοντας αστεια και πιασιματα @@.Στο 43 νταρτανικο πιπινι με φουλ για μερακληδες,να φωναζη η τσα οτι σε λιγο ερχετε η αλλη βαρδεια,παλεψτε την ρε παιδια και παρτουζα κανη,αντεχη να πουμε,το τρωη το φαι της :2funny:,η μια κουκλα στολισμενη στα λευκα,επαιζε το ρολο του χριστουγενιατικου δεντρου :grin:.Συνεχεια Μ.Αλεξανδρου 15 ζανα,στο διπλα 17 βρωμαγε ο χωρος κατουρλιλα και αποχωρισαμε ομαδικως ολοι οι συναγωνιστες.Απεναντη στο 22 κατω,πιπινι με ωραιο σωματακι,ρουμανοφατσα με μαυρο μαλακι,στητο μικρο βυζακι,αλλα ενδιαφερον ανορθωτο κωλαρακι το εδινε 10 ευρω,επανω ξανθο τσαμπουκαλιδικο,με την αλοιφη στο χερι,εμφανισιμο,παραφωνια η τσιχλα που την μασουσε ως κατσικα.Κολωνου,υποθεσα το νουμερο 43 γιατι το 45 ηταν φανοποιιο .Στο κατω λοιπον 2 αιθερειες υπαρξης,υπερβαρη νεαρα και μια αλλη ευσωμη νεαρα σαν βουλγαρογυφτακι,στο επανω αλλη μια νεαρα με ολα ,τα παντα σε μεγαλες εκδοσεις και μια μαυρουλα που ηταν στο δωματιο!!!Κολωνου 32Αευσωμο με καλο βυζι στα 10ευρω,Στο 30 η Αννα στα λευκα μας πιασε τα @@ και μας φιλαγε,ελατε σχιστεμε,παρτε παρτουζα με 30,μας ελεγε :grin:,Στο 30 επανω αλβανοηδες προσωπο με καλο βυζι και ελαφρως στραβα ποδια,κανονικου σωματοτυπου,στα 15.Στο Ι.32Β ευσωμη με μεγαλα κανονια να σπικαρη ελληνικα στους συναγωνιστες που δεν εμπαιναν μεσα και αποχωρουσαν,λες και ηταν υποχρεωτικο .Στο 32Γ Τζενη ωραια ρωσσις με κοντο ξανθο μαλλι,καλο βυζι και κωλο,αξιολογη παρουσια στην κολωνου,οπως και στο Ι.27Α γιαννα,αλλη μια αξιολογη παρουσια,κοντη με 1,5 στητο βυζακι,ολο τσακπινια στα 10!!Παρολο που εχουν βαλη λαμαρινα στο υπογειο,οποιος περναη βρεχετε,πρεπη να κραταμε και ομπρελα,αν και ο καιρος θα ειναι βροχερος σημερα το βραδυ συναγωνιστες,συμφωνα με την μετεορωλογικη υπηρεσια!!! Την σκεψη διεκοψε η φωνη στο μετρο που ελεγε Συνταγμα και επρεπε να κατεβω,μπερδευτικα με το πληθος και η εικονα του ρομαντισμου,χαθηκε.Μια ακομα κινηματογραφικη ταινια εφτασε στο τελος της,που αποτυπωσε την εικονα της μπουρδελονυχτας,αλλα και την σαπια ζωη που ζουν καποια εγκατελυμενα ατομα,χωρις προορισμο και επιστροφη.Δυστηχως η ζωη ειναι σκληρη και δυσκολη,αλλα οι επιλογες και οι αποφασεις ειναι δικες μας!!!  

Συνημμένα

• mkxzficsde4ec013c9e1c1d.jpg
    mkxzficsde4ec013c9e1c1d.jpg
    14,8 KB · Εμφανίσεις: 31
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
.

Συνημμένα

• nude-woman-18.jpg
    nude-woman-18.jpg
    36,1 KB · Εμφανίσεις: 27

Επισκέπτης
Καθομουν μονος στον σταθμο του μεταξουργιου,12,40,ενα απαλο κομματι επαιζε με πιανο και σαξοφωνο,οτι επρεπε για να με χαλαρωση....
Πραγματικά φοβερή ενημέρωση!  :rockon: :rockon: :rockon:
Ίσως η καλύτερη σου!. Επιπλέον κάλυψες και την "δράση" που παίζεται ανάμεσα στις μπουρδελογειτονιές, μπράβο!

Υ.Γ: Εμένα η Άννα από κολ30 γιατί δεν μου πιάνει ποτέ τ'αρχίδια στο σαλόνι;... :think:
Μαλάκας είμαι εγώ; :'( ... ξεφτυλίστηκα πάλι ρε γαμώτο...  :'(  ( :2funny: :2funny: ατάκα Σπύρου Παπαδόπουλου από "απαράδεκτους")  

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ίσως η καλύτερη σου!. Επιπλέον κάλυψες και την "δράση" που παίζεται ανάμεσα στις μπουρδελογειτονιές, μπράβο!

Υ.Γ: Εμένα η Άννα από κολ30 γιατί δεν μου πιάνει ποτέ τ'αρχίδια στο σαλόνι;... :think:
Μαλάκας είμαι εγώ; :'( ... ξεφτυλίστηκα πάλι ρε γαμώτο...  :'(  ( :2funny: :2funny: ατάκα Σπύρου Παπαδόπουλου από "απαράδεκτους")  
κυκλοφορησε η φημη μου αγορι μου προχωρησε :2funny: :2funny: :2funny:,να φανταστης τα περισσοτερα κοριτσια με λενε προεδρο,οταν παμε παρεα και η τσα στο τελος ρωταη,θα περασετε?οι αλλοι λενε,ο προεδρος θα αποφασιση.Οποτε εγω φευγω και ακολουθουν οι αλλοι :2funny:/Μαυρο στον προεδρο απο τις τσα :2funny: :2funny: :2funny:.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
κυκλοφορησε η φημη μου αγορι μου προχωρησε :2funny: :2funny: :2funny:,να φανταστης τα περισσοτερα κοριτσια με λενε προεδρο,οταν παμε παρεα και η τσα στο τελος ρωταη,θα περασετε?οι αλλοι λενε,ο προεδρος θα αποφασιση.Οποτε εγω φευγω και ακολουθουν οι αλλοι :2funny:/Μαυρο στον προεδρο απο τις τσα :2funny: :2funny: :2funny:.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ω ρε τι σκηνικά χάνω που δεν μπόρεσα να έρθω μαζί σας :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ω ρε τι σκηνικά χάνω που δεν μπόρεσα να έρθω μαζί σας :grin:
Μαζεψε δυναμεις μακη γιατι ο καιρος πλησιαζη,και θα ερθης μαζι μας,γιατι μετα εχουμε και αλλες υποχρεωσεις με τον μπιλυ7 :2funny: :2funny:που να εβλεπες τα μουτρα απο κατι περιεργες τσα :2funny: :2funny: :2funny:.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

Σπανια το κανη,δεν υπηρχε αλλος συναγωνιστης στο χωρο,αλλα η ρουφιανα παντα καυλωτικα ντυσιματα κανη :grin: :grin: :grin:.Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687

σε εμενα μεχρι και γλωσσοφιλα δινει :2funny: :2funny: :2funny:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Σπανια το κανη,δεν υπηρχε αλλος συναγωνιστης στο χωρο,αλλα η ρουφιανα παντα καυλωτικα ντυσιματα κανη :grin: :grin: :grin:.Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!

προεδρε καναμε δυνατη επιδρομη.........ειναι θεμα εμπειριας βλεπεις......εχουμε γραψει πολλα χιλιομετρα μπουρδελοτσαρκας :grin: :grin: :grin:
ηταν βολτα για μεγαλους κασκαντερ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom