Νέα

Rolex ως μια ασφαλής επένδυση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 323
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Jack Skellington

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Ιαν 2015
Κριτικές
240
Like
22.410
Πόντοι
31.628
Ορισμένα vintage Rolex είναι έργα τέχνης πλέον.

Αυτό πληρώνει ο συλλέκτης.

:wink:

Ορισμένα καινούργια μοντέλα όπως το Submariner μπορείς να τα μεταπωλήσεις με 100% κέρδος δηλαδή στην διπλάσια τιμή και ορισμένες φορές στην τριπλάσια τιμή όπως το Daytona που από €15,000 μπορείς να το μεταπωλήσεις μέχρι και €45,000.
Εγώ μάνα μου, βλάχος είμαι. Swatch και πάλι swatch. Διαστροφή όποιος πληρώνει τέτοια νούμερα για ένα μαραφέτι που χάνει δευτερόλεπτα, ενώ μία κινεζιά για να σου λέει την ώρα με ακρίβεια χωρίς σέρβις και για πάντα, στοιχίζει 5 δολάρια. Τώρα μην ανοίξουμε κουβέντα για υπερκέρδη κλπ, γιατί δεν σκαμπάζω από αυτά. Κάτι οικόπεδα κληρονόμησα στην κρήτη με θέα στην θάλασσα και τα πουλάω σε γερμανοελβετοαυστριακοεγγλέζους όσο μου κατεβάζει η καρκάλα μου και ανάλογα τι λεφτά χρειάζομαι εκείνο τον χρόνο. Κληρονομιές είναι, δεν τα αγόρασα, δεν μπορώ να υπολογίσω το κέρδος.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.771
Πόντοι
46.423

Με €16,000 περίπου retail price το πιο οικονομικό entry point Daytona πωλείται €63,000.

Ο λόγος ?

Δεν υπάρχει περίπτωση να στο πουλήσουν στο κατάστημα παρά μόνο αν έχεις ισχυρό δόντι ....

• Like
Αντιδράσεις: foobar

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.012
Πόντοι
5.506

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.957
Πόντοι
2.606
Αμάν, το μωράκι έκανε ιδιαίτερα και μου μαθε και τον Υπερσυντελικο…
κατω απο μια μυρτια του κολλεγιου αθηνων θα κατεβασεις το βρακακι σου θα σου χαιδεψω τον ιουλο μεσα απο το στριγκακι σου και θα μπω μεσα σου μικρη μου αθωα ναζιαρικη πουτανιτσα

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.044
Πόντοι
216
Υπάρχουν τουλάχιστον 2-3 τεχνίτες στην Αθηνα, που αναλαμβάνουν την επισκευή Rolex, χωρίς φυσικά να παρέχουν εξουσιοδοτημένο σέρβις και χωρίς να ρωτάνε πολλά.
Ο ένας εξ αυτών, που τον γνώρισα και προσωπικά για το σέρβις του ρολογιού μου, ειναι στην πλατεία Καρύτση και ειναι καλλιτέχνης…
Όλοι εκεί γύρω είναι...Όταν ήτανε παχιές οι αγελάδες και είχα λεφτά (το 2006 δηλαδή) είχα αγοράσει ένα ζενίθ ελ πριμέρο κρόνομάστερ τ.
Το μαγαζί του σέρβις του νομίζω ήτανε σε ένα κτήριο στην οδό Αξαρλιάν ή Λέκκα...
Υ.Γ. Ααααααα...ωραία χρόνια τότε...το αυθεντικό δερμάτινο λουράκι του ζενίθ κόστιζε ή τετρακόσια ή πεντακόσια ευρώ...όταν χρειάστηκε να το αλλάξω - γιατί το καλοκαίρι χάλασε από τον ιδρώτα του χεριού - μου "ήρθε κάπως" αλλά πήγα σε δύο μεροκάματα κέϊτερινγκ και τα έβγαλα τα λεφτά!
Τώρα,σκέφτομαι να αγοράσω κάνα απλό ρολόϊ και τα εκατό πενήντα ευρώ φαντάζουνε για χιλιάρικο και βάλε!χαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχααα!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.235
Πόντοι
3.656

Με €16,000 περίπου retail price το πιο οικονομικό entry point Daytona πωλείται €63,000.

Ο λόγος ?

Δεν υπάρχει περίπτωση να στο πουλήσουν στο κατάστημα παρά μόνο αν έχεις ισχυρό δόντι ....
τα 63.000 καναδέζικα είναι 43.500 €

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.957
Πόντοι
2.606
Ρε τύπε εσυ αδικείσαι…
Έπρεπε να γίνεις συγγραφέας, αλλά κατάντησες αρσενική πουτανα.
Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της…
την επομενη φορα που θα γραφτεις στο σαι μπορεις να εισαι η καιτη η κομμωτρια θα σου φερθουμε με στοργη και προδερμ γιατι σαν μαφιοζα δεν εισαι πολυ πιστικια μικρη μου

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.235
Πόντοι
3.656
Μέχρι κ το 2007, έβρεχε λεφτά αδερφε.
Το κακό ήταν πως δεν είχαμε καταλάβει ότι ΔΕΝ ήταν δικά μας αλλά δανεικά…
Το κακό είναι ότι την πλήρωσαν άλλοι , όχι αυτοί που τα έπαιρναν . Πόσα υποκαταστήματα τραπεζών είχε τότε ;; Πόσα έκλεισαν ;;
Τραπεζικούς ; Πόσους τότε, πόσους τώρα ;;;

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.044
Πόντοι
216
Μέχρι κ το 2007, έβρεχε λεφτά αδερφε.
Το κακό ήταν πως δεν είχαμε καταλάβει ότι ΔΕΝ ήταν δικά μας αλλά δανεικά…
Τουλάχιστον για εμένα δεν ήτανε δανεικά...Είχε λεφτά ο κόσμος και τα κινούσε...υπήρχε χρήμα και γινόντουσαν εκδηλώσεις...τώρα όλοι κοιτάνε το φτηνό και πως θα την βγάλουνε με τα λιγότερα...άστα να πάνε...φτώχεια και Άγιος Ο Θεός!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.957
Πόντοι
2.606
Η ορθογραφία θερίζει εδώ μέσα…
Πες σε καμία από τις γριές που πηδάς να σου κάνει κ κανένα μάθημα. Αυτές οι παλιές ξέρουν γραμματική…
εσυ θα μαθεις το καμα σουτρα παντως σε ταχυρρυθμα το γραφω σωστα η πρεπει να σηκωθεις απο τα τεσσερα να το διορθωσεις?

• Χαχα
Αντιδράσεις: TNT!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.235
Πόντοι
3.656
Κακά τα ψέμματα, όλοι (ή σχεδόν όλοι) επωφεληθήκαμε απ αυτό.
Άλλο να τα παίρνεις όμως άμεσα και άλλο έμμεσα από την αγορά. Έχει διαφορά δεν βρίσκεις ;;;
Αυτοί που τα παίρναν άμεσα, δεν πλήρωσαν . Οι άλλοι ,γαμήθηκαν .

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.059
Πόντοι
6.056
Mην σπαμαρετε ρε τυποι,προσπαθουμε να δουμε που θα παιχτει το επομενο ραντεβου θανατου.:coffee::confused::confused::confused:

• Like
Αντιδράσεις: TNT!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
Τύπε μιας κ μιλάμε για ρολόγια κ ώρα θα σου πω το πιο κουφό ...
Πριν φτάσω Αντίς Αμπέμπα έκλεινα μωρά από τιντερ για ραντεβού ..
Φτάνω Αντίς Αμπέμπα κ ενώ έλεγα πχ να έρθεις 2 ώρα μεσημέρι να γευματισουμε αυτές ερχόντουσαν άλλη ώρα ....δύο μέρες δεν έβγαζα άκρη κ πάντα τους μιλούσα με τοπική ώρα

Αργά της δεύτερης μέρας κατάλαβα ότι είναι η μόνη χώρα που δεν έχει 24 ώρα κ ξεκινάει να μετράει από το πρωί
Δλδ πχ 06:01 το πρωί για αυτούς είναι 00:01
Δλδ έχουν άλλη ώρα από την παγκόσμια κ.σπο τις ζώνες....καθώς κ τα λεπτά τα μέτρα παράξενα μάλλον ανάποδα
.......οπότε ούτε ρολεξ με σχεδίαση ζωνών σε σώζει εκεί :confused::confused::confused:

Στο τέλος τους έλεγα Έλα 19:00 ώρα γκρινουιτς δλδ 22:00 βάσει παγκόσμιας θερινής ώρας Αντίς Αμπέμπα και τις έλεγα να γκουγκλαρουν να δουν τι ώρα είναι

τυπε μηπως δεν ξεραν να μετρανε και σου πουλουσαν φουμαρα για 24ωρα και ωρες γκρινουιτς????
:think: :confused:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.785
Πόντοι
3.715
ρολόγια=χειροπέδες