brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.957
- Πόντοι
- 2.606
μ αρεσει απλα να σοδομιζω βαρυγδουπα νικΑ, δηλαδή το σωστό νικ είναι μάριο_για_τον_πούτσο αλλά δε χώραγε;
μ αρεσει απλα να σοδομιζω βαρυγδουπα νικΑ, δηλαδή το σωστό νικ είναι μάριο_για_τον_πούτσο αλλά δε χώραγε;
Εγώ μάνα μου, βλάχος είμαι. Swatch και πάλι swatch. Διαστροφή όποιος πληρώνει τέτοια νούμερα για ένα μαραφέτι που χάνει δευτερόλεπτα, ενώ μία κινεζιά για να σου λέει την ώρα με ακρίβεια χωρίς σέρβις και για πάντα, στοιχίζει 5 δολάρια. Τώρα μην ανοίξουμε κουβέντα για υπερκέρδη κλπ, γιατί δεν σκαμπάζω από αυτά. Κάτι οικόπεδα κληρονόμησα στην κρήτη με θέα στην θάλασσα και τα πουλάω σε γερμανοελβετοαυστριακοεγγλέζους όσο μου κατεβάζει η καρκάλα μου και ανάλογα τι λεφτά χρειάζομαι εκείνο τον χρόνο. Κληρονομιές είναι, δεν τα αγόρασα, δεν μπορώ να υπολογίσω το κέρδος.Ορισμένα vintage Rolex είναι έργα τέχνης πλέον.
Αυτό πληρώνει ο συλλέκτης.
Ορισμένα καινούργια μοντέλα όπως το Submariner μπορείς να τα μεταπωλήσεις με 100% κέρδος δηλαδή στην διπλάσια τιμή και ορισμένες φορές στην τριπλάσια τιμή όπως το Daytona που από €15,000 μπορείς να το μεταπωλήσεις μέχρι και €45,000.
Μη βρίζεις τύπε ΠούτσοΟι καριολίτσες δυο δυο πηγαίνετε
Λογικο
Μουνόπανα φίλε μου...Οι καριολίτσες δυο δυο πηγαίνετε
Λογικο
τυπε γιατι μας κανεις μπουλινγκΟι καριολίτσες δυο δυο πηγαίνετε
Λογικο
Μη βρίζεις μανΜουνόπανα φίλε μου...
Όχι ρε τύπε, θα σε αφήσω στα γόνατα του μπραμπΓιατί ρε παίχτη;
Θα μου βάλεις διαγωγή κοσμία στο απολυτήριο;
Τον εμψυ-χώνω λίγο να πάρει τα πάνω του...Μη βρίζεις μαν
κατω απο μια μυρτια του κολλεγιου αθηνων θα κατεβασεις το βρακακι σου θα σου χαιδεψω τον ιουλο μεσα απο το στριγκακι σου και θα μπω μεσα σου μικρη μου αθωα ναζιαρικη πουτανιτσαΑμάν, το μωράκι έκανε ιδιαίτερα και μου μαθε και τον Υπερσυντελικο…
Όλοι εκεί γύρω είναι...Όταν ήτανε παχιές οι αγελάδες και είχα λεφτά (το 2006 δηλαδή) είχα αγοράσει ένα ζενίθ ελ πριμέρο κρόνομάστερ τ.Υπάρχουν τουλάχιστον 2-3 τεχνίτες στην Αθηνα, που αναλαμβάνουν την επισκευή Rolex, χωρίς φυσικά να παρέχουν εξουσιοδοτημένο σέρβις και χωρίς να ρωτάνε πολλά.
Ο ένας εξ αυτών, που τον γνώρισα και προσωπικά για το σέρβις του ρολογιού μου, ειναι στην πλατεία Καρύτση και ειναι καλλιτέχνης…
τα 63.000 καναδέζικα είναι 43.500 €Rolex Daytona for $39,510 for sale from a Trusted Seller on Chrono24
Rolex Daytona Listing: $39,510 Rolex Daytona, Reference number 116500LN; Steel; Automatic; Condition New; Year 2022; Watch with original boxwww.chrono24.com
Με €16,000 περίπου retail price το πιο οικονομικό entry point Daytona πωλείται €63,000.
Ο λόγος ?
Δεν υπάρχει περίπτωση να στο πουλήσουν στο κατάστημα παρά μόνο αν έχεις ισχυρό δόντι ....
την επομενη φορα που θα γραφτεις στο σαι μπορεις να εισαι η καιτη η κομμωτρια θα σου φερθουμε με στοργη και προδερμ γιατι σαν μαφιοζα δεν εισαι πολυ πιστικια μικρη μουΡε τύπε εσυ αδικείσαι…
Έπρεπε να γίνεις συγγραφέας, αλλά κατάντησες αρσενική πουτανα.
Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της…
Το κακό είναι ότι την πλήρωσαν άλλοι , όχι αυτοί που τα έπαιρναν . Πόσα υποκαταστήματα τραπεζών είχε τότε ;; Πόσα έκλεισαν ;;Μέχρι κ το 2007, έβρεχε λεφτά αδερφε.
Το κακό ήταν πως δεν είχαμε καταλάβει ότι ΔΕΝ ήταν δικά μας αλλά δανεικά…
Τουλάχιστον για εμένα δεν ήτανε δανεικά...Είχε λεφτά ο κόσμος και τα κινούσε...υπήρχε χρήμα και γινόντουσαν εκδηλώσεις...τώρα όλοι κοιτάνε το φτηνό και πως θα την βγάλουνε με τα λιγότερα...άστα να πάνε...φτώχεια και Άγιος Ο Θεός!Μέχρι κ το 2007, έβρεχε λεφτά αδερφε.
Το κακό ήταν πως δεν είχαμε καταλάβει ότι ΔΕΝ ήταν δικά μας αλλά δανεικά…
εσυ θα μαθεις το καμα σουτρα παντως σε ταχυρρυθμα το γραφω σωστα η πρεπει να σηκωθεις απο τα τεσσερα να το διορθωσεις?Η ορθογραφία θερίζει εδώ μέσα…
Πες σε καμία από τις γριές που πηδάς να σου κάνει κ κανένα μάθημα. Αυτές οι παλιές ξέρουν γραμματική…
Άλλο να τα παίρνεις όμως άμεσα και άλλο έμμεσα από την αγορά. Έχει διαφορά δεν βρίσκεις ;;;Κακά τα ψέμματα, όλοι (ή σχεδόν όλοι) επωφεληθήκαμε απ αυτό.
Τύπε μιας κ μιλάμε για ρολόγια κ ώρα θα σου πω το πιο κουφό ...
Πριν φτάσω Αντίς Αμπέμπα έκλεινα μωρά από τιντερ για ραντεβού ..
Φτάνω Αντίς Αμπέμπα κ ενώ έλεγα πχ να έρθεις 2 ώρα μεσημέρι να γευματισουμε αυτές ερχόντουσαν άλλη ώρα ....δύο μέρες δεν έβγαζα άκρη κ πάντα τους μιλούσα με τοπική ώρα
Αργά της δεύτερης μέρας κατάλαβα ότι είναι η μόνη χώρα που δεν έχει 24 ώρα κ ξεκινάει να μετράει από το πρωί
Δλδ πχ 06:01 το πρωί για αυτούς είναι 00:01
Δλδ έχουν άλλη ώρα από την παγκόσμια κ.σπο τις ζώνες....καθώς κ τα λεπτά τα μέτρα παράξενα μάλλον ανάποδα
.......οπότε ούτε ρολεξ με σχεδίαση ζωνών σε σώζει εκεί
Στο τέλος τους έλεγα Έλα 19:00 ώρα γκρινουιτς δλδ 22:00 βάσει παγκόσμιας θερινής ώρας Αντίς Αμπέμπα και τις έλεγα να γκουγκλαρουν να δουν τι ώρα είναι
στους δωδεκα γυρους θα βγεις απο τα σχοινια και δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για αυτοΣταματα ρε πουλάκι μου να πίνεις…