The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
Ρε συ
Σου ειπα
ΔΕΝ σε πηδάω. Έχω πονοκέφαλο σήμερα…
Είπαμε!!!
Είναι μεθυσμένος! Πίνει για να βλέπει τις γριές και τις άσχημες ως όμορφες.
Ρε συ
Σου ειπα
Στα αγγλικά ειναιWhat is the Price of a Patek Philippe Nautilus in 2024?
Read our comprehensive list of current, vintage and discontinued Patek Philippe Nautilus prices. Complete break down by reference.www.luxurybazaar.com
Εσένα σε γνωρίζουν φίλε μου στα καταστήματα της Rolex ?Σωστά.
Κατά τα άλλα είναι για τους νεόπλουτους ...
Άσε που δεν σου πουλάνε ρολόϊ σε κατάστημα της Rolex αν δεν σε γνωρίζουν.
μην επαναλαμβανεσαι και μην φευγεις απο την αγκαλια μου θα σ αρεσει θα δεις λιγο λαδακι απο καρτερ με γρεζια θα σου βαλω και θα εισαι το πιο υπακουο κοριτσι στο μαχαλαΡε συ
Σου ειπα
Ναι τυπεΕσένα σε γνωρίζουν φίλε μου στα καταστήματα της Rolex ?
το ποτε θα φυγεις απο τον πουτσο μου δεν ειναι δικη σου αποφαση ειναι δικη μου να ξερεις και δεν συνηθιζω να αφηνω τις δουλειες στη μεσηΣύντροφε, αυτά τα λένε απ την αρχή…
ειμαι ολος αυτια μικρη μου αθωα πουτανιτσαΓιατί κωλοτριβεσαι ρε μουνόπανο ν ακούσεις ταμπουριωτικα γαμωσταυρίδια;
εχεις μουσια εχεις τατουαζ κορωνα εισαι σκληρος καργιολης λεγε ρεΕ πες το έτσι ρε τύπε.
Προφέρεις φουλ υπηρεσίες στις γριές.
Τώρα μάλιστα…
Δυνατή μνήμη έχεις τύπε για κάποιον "που παρακολουθούσε καιρό το σαη"Γιατί ρε τύπε;
Στο φιναλε, απ ότι θυμάμαι, κάποτε εσένα είχε πει ο Blizardeye αρσενική πουτανα (ζιγκολο το είχε γράψει ο Bliz), και το είχες κάνει γαργάρα, και έγινες της αναλήψεως από το νήμα των παπουληδων.
Τα ξέχασες αυτά;
βαρεσε καραμουζα για ατακτη υποχωρηση εδω θα κατσεις στα τεσσερα μεχρι να σου χυσω τα μουτρακια σου μετα θα σε πεταξω σα ταμπον στο καλαθιΚαι στο είπα ρε πουλάκι μου, μην πίνεις με άδειο στομάχι, θα σε χτυπήσει κατευθείαν.
Εκεί εσυ, το δικό σου να κάνεις. Να τα τώρα τα αποτελέσματα…
Έτσι για το στόρυ....γνωρίζεις φαντάζομαι ότι η συγκεκριμένη σειρά της λόλεξ είναι ο ορισμός του loser? Για συγκεκριμένο σκοπό είχε βγει, απέτυχε και μετά έγινε τρέντυ και το ψάχνουν σαν τρελοί όλοι, χωρίς βέβαια να γνωρίζουν ότι είναι loser watch.Έχεις δίκιο.
Ο Paul Newman ήταν νεόπλουτος ...
$18 εκατομμύρια δολάρια !!!
Δεν έχεις άδικο.
Την τελευταία τριετία η αξια τους ανέβηκε πάνω από 30%.
Άρα είσαι κλώνος, οκ.Δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο, τύπε…
κοριτσοπουλο μας βγηκε τελικα το σκληρο αγορακι του ιταλικου νοτου το μονο κοκκινο που ειδαμε ηταν αιμα σερβιεταςΜε πήρε τηλέφωνο ο Μπαμπινιωτης
Θέλει λέει φωτό σου για να την βάλει δίπλα από το λήμμα «ζιγκολο»…
Τύπε, με εγγραφή πριν 2 μήνες να γράφεις μπερδεμένες ιστορίες πριν 4-5 χρόνια το μόνο που σε σώζει από το να πάρεις πούλο σα κλωνάρι είναι να ισχυριστείς οτι παρακολουθούσες φανατικά το σαιτ τουλάχιστον αυτά τα 4-5 χρόνια και τώρα έκανες εγγραφή.Μόνος σου βγάζεις συμπεράσματα, και λανθασμένα…
να τον αφησεις ησυχο ειναι στον πουτσο μου επανω και θα ξεκαβαλυκεψει οταν θελω εγωΤύπε, με εγγραφή πριν 2 μήνες να γράφεις μπερδεμένες ιστορίες πριν 4-5 χρόνια το μόνο που σε σώζει από το να πάρεις πούλο σα κλωνάρι είναι να ισχυριστείς οτι παρακολουθούσες φανατικά το σαιτ τουλάχιστον αυτά τα 4-5 χρόνια και τώρα έκανες εγγραφή.
Με ευχαριστείς αργότερα.
Έτσι για το στόρυ....γνωρίζεις φαντάζομαι ότι η συγκεκριμένη σειρά της λόλεξ είναι ο ορισμός του loser? Για συγκεκριμένο σκοπό είχε βγει, απέτυχε και μετά έγινε τρέντυ και το ψάχνουν σαν τρελοί όλοι, χωρίς βέβαια να γνωρίζουν ότι είναι loser watch.
Α, δηλαδή το σωστό νικ είναι μάριο_για_τον_πούτσο αλλά δε χώραγε;να τον αφησεις ησυχο ειναι στον πουτσο μου επανω και θα ξεκαβαλυκεψει οταν θελω εγω
τι daytona θα πάρεις με 15 χιλιάρικα και θα το πουλήσεις 45 ; και που ;;; αν βάλεις αγγελία ρολόϊ 45 χιλιάρικα, πιστεύεις ότι θα σπάσουν τα τηλέφωνα ;όπως το Daytona που από €15,000 μπορείς να το μεταπωλήσεις μέχρι και €45,000.