You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
47χρονη σκότωσε 50χρονο λογιστή που της έφαγε 200.000 ευρώ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 107
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.245
- Πόντοι
- 2.306
Τυπε αν κάποιος τον σημαδευε με ένα πιστόλι σε πούμε εκείνη την ώρα?? Μου κάνει και εμένα πολύ απελπισμένο να στήθηκε μόνος του, αν και ο ψυχισμός του ανθρώπου άβυσσος εστι..Mα ,να στηθεί μόνος του στην αγχόνη;;;;
Τόσο θύμα ήταν η τον φάγανε οι τύψεις;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.528
- Πόντοι
- 9.297
Μα μόνο η γκόμενα ήταν μέσα ...δεν είχε πιστόλι.Τυπε αν κάποιος τον σημαδευε με ένα πιστόλι σε πούμε εκείνη την ώρα?? Μου κάνει και εμένα πολύ απελπισμένο να στήθηκε μόνος του, αν και ο ψυχισμός του ανθρώπου άβυσσος εστι..
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.245
- Πόντοι
- 2.306
Λέω εγώ τώρα μήπως έχει παιχτεί κάτι άλλο..Μα μόνο η γκόμενα ήταν μέσα ...δεν είχε πιστόλι.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.528
- Πόντοι
- 9.297
Θα είχαν βρει τίποτα κουμπουρια....το αποκλείω.Λέω εγώ τώρα μήπως έχει παιχτεί κάτι άλλο..
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.245
- Πόντοι
- 2.306
Εκτός αν υπήρχε τρίτος εκεί..Θα είχαν βρει τίποτα κουμπουρια....το αποκλείω.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.528
- Πόντοι
- 9.297
Χλωμό...θα είχε ανακοινωθεί αυτό.Εκτός αν υπήρχε τρίτος εκεί..
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.441
- Πόντοι
- 2.306
Στο μπουτσο μας οι λεπτομέρειες, τι είμαστε , ο Πουαρό;
Αν ήταν ανάποδα τα φύλα θα ακούγαμε πάλι για γυναικοκτονιες και θα χαμέ τα αναρχομπαχαλα να καίνε τα Εξάρχεια. Thus, ισόβια στη μπαζολα θειτσα κι άντε γεια ! Και πολύ ασχοληθηκαμε. Νεξτ
Αν ήταν ανάποδα τα φύλα θα ακούγαμε πάλι για γυναικοκτονιες και θα χαμέ τα αναρχομπαχαλα να καίνε τα Εξάρχεια. Thus, ισόβια στη μπαζολα θειτσα κι άντε γεια ! Και πολύ ασχοληθηκαμε. Νεξτ
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 456
Λογιστής ήταν και του τα σήκωσε από την τράπεζα και την κοπάνησε η αλβανίδα γυναίκα του.Ο ασφαλιστής θα τα έφαγε στις βίζιτες
Λείπει κάποιο μέλος?
Markelos.
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2019
- Like
- 623
- Πόντοι
- 86
Τελικά στην Ελλάδα υπάρχει τρελό μαυρο χρήμα Ολοι αυτοι που επένδυσαν σε αυτον,δεν μπορούσαν να τα βάλουν σε ακινητα,τράπεζα κλπ,γιατι κατευθειαν πρεπει να τα δικαιολογησουν στο κρατος,στο υπουργείο οικονομικών κλπ,θα μπορούσαν με ενα γερό πλυντήριο να τα βάλουν σε κρυπτονομισματα για κανα χρόνο,και να τα μετατρέψουν στην Ελβετία σε καταθεσεις με Φράνκο Ελβετιας, εγω που ρώτησα για Ελβετια γιατι τώρα δεν μπορώ να τραβήξω απο ρωσια λεφτα Εαν τα καταθέσεις τα χρήματα κατευθειαν στην Ελβετια σου κανουν 25 ερωτήσεις,δεν ειναι οπως 30χρονια πριν που πηγαιναν με βαλιτσες γεματα χρηματα και εκαναν καταθεση,και οι λογιαρασμοι ηταν ανωνυμοι για δεκαετιες αν απο κρύπτο τα μετατρεψεις σε φρανκα οι ερωτήσεις περιοριζονται ,αλλα η παροιμια λεει ξέρεις να κλεψεις,δεν ξερεις να κρύψεις αν ημουν εγω ο μακαρίτης θα την είχα κάνει στα βαθη της ουκρανιας,η λευκορωσια,και ερυθρα αγγελια να εβγαινε η χώρες αυτες ειναι εκτος Ε.Ε και δεν εκδιδουν ,και ποσο φουκαραδες ειστε που μπήκατε συνδικαιουχοι με γκόμενα? Τον λογαριασμο μου θα τον αγγιξει γυναικα ,η κόρη μου οταν πεθανω μονο αυτοι που σηντηρουν την Ελλαδα ειναι αυτοι με το μαυρο χρήμα τελικα,αλλα δεν υπαρχουν παραθυρα στον νομο να τα ριξουν στην αγορα ,κατευθειαν θα σε περασουν ελεγχο υπουργειο οικονομικων η ΑΑΔΕ η τελευταία ελπίδα ειναι για την οικονομια αυτοι με το μαυρο χρήμα,αν περιμέναμε απο τους Γκαστερμπαιτερ της Γερμανίας που περιμενουν να επιστρεψουν Ελλαδα να φιλάνε το χώμα και να ζήσουν τα τελευταια χρόνια της μαυρης λυπητερης ζωης τους με την Γερμανική συνταξη,καηκαμε
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.894
- Πόντοι
- 2.846
Τυπε μήπως έχεις να μου στείλεις το fubu της λογίστριας από Χαλκίδα ?μεγάλα λαμογια οι λογιστές. χαλκιδα μια καριόλα μάζεψε πάνω από 500.000ε από πελάτες που της τα έδιναν να κάνει πληρωμές κ βγήκε στη σύνταξη
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
και βυζουρα η κερια...δυνατο καβλετο φαινεται η 47αρα... οσο για τον συγχωρεμενο,
ας προσεχε...
ορφανα τα παιδακια του τωρα και δεν φταινε οπως παντα σε τιποτα.
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
μηπως εκλεβε τα ανθωπολεια που εργαζοτανε? πιο λοτζικ μου κανειΑυτος ετρωγε λεφτα σε μουφα επενδυσεις.
Η αλβανιδα του εφαγε λεφτα και τον παρατησε.
Η 47χρονη επενδυε λεφτα ενω δεν δικαιολογουνται τετοια ποσα απο την εργασια της(μηπως ηταν βιζιτα;)
Πηγε να τον σκοτωσει και τελικα αυτοκτονησε;
Αν ηταν σεναριο, θα εμοιαζε εντελως εξωπραγματικο!