Τελικά στην Ελλάδα υπάρχει τρελό μαυρο χρήμα
Ολοι αυτοι που επένδυσαν σε αυτον,δεν μπορούσαν να τα βάλουν σε ακινητα,τράπεζα κλπ,γιατι κατευθειαν πρεπει να τα δικαιολογησουν στο κρατος,στο υπουργείο οικονομικών κλπ,θα μπορούσαν με ενα γερό πλυντήριο να τα βάλουν σε κρυπτονομισματα για κανα χρόνο,και να τα μετατρέψουν στην Ελβετία σε καταθεσεις με Φράνκο Ελβετιας, εγω που ρώτησα για Ελβετια γιατι τώρα δεν μπορώ να τραβήξω απο ρωσια λεφτα
Εαν τα καταθέσεις τα χρήματα κατευθειαν στην Ελβετια σου κανουν 25 ερωτήσεις,δεν ειναι οπως 30χρονια πριν που πηγαιναν με βαλιτσες γεματα χρηματα και εκαναν καταθεση,και οι λογιαρασμοι ηταν ανωνυμοι για δεκαετιες
αν απο κρύπτο τα μετατρεψεις σε φρανκα οι ερωτήσεις περιοριζονται ,αλλα η παροιμια λεει ξέρεις να κλεψεις,δεν ξερεις να κρύψεις
αν ημουν εγω ο μακαρίτης θα την είχα κάνει στα βαθη της ουκρανιας,η λευκορωσια,και ερυθρα αγγελια να εβγαινε η χώρες αυτες ειναι εκτος Ε.Ε και δεν εκδιδουν ,και ποσο φουκαραδες ειστε που μπήκατε συνδικαιουχοι με γκόμενα?
Τον λογαριασμο μου θα τον αγγιξει γυναικα ,η κόρη μου οταν πεθανω μονο
αυτοι που σηντηρουν την Ελλαδα ειναι αυτοι με το μαυρο χρήμα τελικα,αλλα δεν υπαρχουν παραθυρα στον νομο να τα ριξουν στην αγορα ,κατευθειαν θα σε περασουν ελεγχο υπουργειο οικονομικων η ΑΑΔΕ
η τελευταία ελπίδα ειναι για την οικονομια αυτοι με το μαυρο χρήμα,αν περιμέναμε απο τους Γκαστερμπαιτερ της Γερμανίας που περιμενουν να επιστρεψουν Ελλαδα να φιλάνε το χώμα και να ζήσουν τα τελευταια χρόνια της μαυρης λυπητερης ζωης τους με την Γερμανική συνταξη,καηκαμε