Καταρχήν δεν είπαμε ότι δεν υπάρχουν και καγκουρες μηχανοβιοι.
Όπως υπάρχουν και καγκουρες οδηγοί αυτοκινήτων.
Αλλά δε βλέπω εδώ τους γελοίους που κράζουν μόνο τα μηχανάκια, να μην κράζουν και τα αυτοκίνητα.
Επίσης σε λάθος άτομο μιλάς. Οδηγαω μηχανάκι από τα 16 μου και πάντα είμαι με κράνος.
Όμως έγραψες και απείρως μεγάλη κοτσάνα και πολύ αμφιβάλλω αν όντως έχεις οδηγήσει ποτέ μηχανή στη ζωή σου.
Σοβαρά ρωτας γιατί τα μηχανάκια δεν κάθονται στην ουρά πίσω από τα αμάξια;;
Τότε μάλλον έχεις πρόβλημα κατανόησης. Δε γίνεται να μην καταλαβαίνεις ότι αν όλα τα μηχανάκια θα κάθονταν στην ουρά όπως τα αμάξια, τότε όλοι οι χρόνοι μετακίνησης θα ήταν 3πλασιοι.
Θα πήγαινες σπίτι σου μετά από 3 ώρες.
Σου είπα πως οδηγούσα μηχανάκι, σου είπα και το μοντέλο ! Αυτό είχα μόνο στην ζωή μου! Όποιος βιάζεται σκοντάφτει αδερφέ μου !
Δεν σου είπα πως δεν έκανα αυτές τις μαλακίες όσο καιρό οδηγούσα μηχανάκι ειδικά εκείνη την περίοδο που έμενα Βύρωνα και έπρεπε να πηγαίνω στα ΤΕΙ του Πειραιά . Ναι ήταν η περίοδος που όλη η Αθήνα ήταν σκαμμένη από τα έργα μετρό, και τα ολυμπιακά έργα. Σκέψου ότι η Διονυσίου Αεροπαγίτου (Ο δρόμος μπροστά από την Ακρόπολη) ήταν ακόμα δρόμος και όχι πεζόδρομος όπως είναι τώρα! Ναι ... όσο και να θέλω να σε προστατέψω (δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα) σαν πρώην οδηγός από παπάκι, με το αυτοκίνητο, δεν μπορώ να δω όλα τα μηχανάκια που με περιβάλλουν, ξαφνικά στον δρόμο. Έρχεται δίπλα μου μετά ο οδηγός και βρίζει ! Τι με βρίζει λοιπόν ? Αν του την σκάσω και πέσει ... Απλά θα μείνει ανάπηρος ... Σωστά ? Εγώ θα περπατήσω και αύριο ... (πίστεψέ με ΔΕΝ το θέλω να το κάνω αυτό σε κάποιο άνθρωπο και προσπαθώ να μην οδηγώ επιθετικά)
Θες να σου πω και το άλλο ? Χρησιμοποιείς μηχανή .. Μπράβο σου ! Καύλα είναι ! Συμφωνώ ! Έχω υπάρξει συνεπιβάτης σε GSXR, για καφέ στην Χαλκίδα σε μισή ώρα έτσι για καύλα !
Από την άλλη θα σε ρωτήσω κάτι : (κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου)
Έστω ένα ΙΧ και μια μηχανή φεύγοντας από Μαρούσι για Γλυφάδα
Η μηχανή Κερδίζει με την μηχανή μισή ώρα στον ίδιο προορισμό ...
Έστω, ο οδηγός της μηχανής έχει ένα ατύχημα ...
Αν μείνει κλινήρης 2 μήνες (έστω σπασμένο πόδι), θα μείνει εκτός δουλειάς πόσα "30 λεπτα" θα χάσει ?
2 μήνες κλινήρης σημαίνει : 2μήνες Χ 30μέρες τον μήνα Χ 16 ώρες ήτοι 32 30λεπτα .... = 1920 30λεπτα ...
τον χρόνο κερδίζει κάποιος 600 30λεπτα ? άρα έχασε κλινήρης τον χρόνο που κέρδισε σε 3 χρόνια !
Μιλάμε πολύ απλά ... φυσικά δεν είναι έτσι, αλλά είναι ένα απλό/γενικευμένο παράδειγμα ...
Αν κάποιος οδηγός ΙΧ κλείσει την μηχανή άθελα και δεν προλάβει ... τι μπορεί να συμβεί στον οδηγό της Μηχανής ?
Το έχεις διανοηθεί ?
Από την άλλη βάζετε τις μαλακίες τις εξατμίσεις γιατί πρέπει να σας "ακούσει όλος ο τόπος" !!
Ναι θα χαρώ να σας σκίσει η τροχαία ! όπως να σκίσει και τα ΙΧ που έχουν ελεύθερες εξατμίσεις, και τα ηχοσυστήματα στο τέρμα!
Όμως πήρες την κουβέντα επί προσωπικού ...
Ξέρω ότι υπάρχουν κάγκουρες σε αυτοκίνητα, δεν είμαι χθεσινός στην οδήγηση. Οδηγώ περίπου 28 χρόνια νόμιμα με 2 φορές τρακάρισμα, από τις οποίες η μία ήταν δική μου ευθύνη και μόνο !
Εσύ οδηγείς από τα 16 σου μηχανή (όταν έβγαζε κανείς δίπλωμα από τα 18+) και κομπάζεις κιόλας !!!!