Δεν πειράζει ... Μουτράκια είναι ... Καλύτερα που της σταματήσατε το αυτοκίνητο! Το ίδιο εμείς !..... είμαι περίεργος, αν έχει παιδιά που την άφηναν να οδηγεί, πώς θα κοιμούνται από σήμερα και πέρα ! την μητέρα μου την υποχρεώσαμε με την αδερφή μου να σταματήσει να οδηγεί στα 74 ! μου κρατάει ακόμα μούτρα, αλλά από αυτή την άποψη κοιμάμαι ήσυχος ! και οδηγάρα, οδηγούσε από το 1974 30 χρονών τότε και μέχρι που σταμάτησε δεν έκανε ούτε επίσκεψη σε φαναρτζή !
βέβαια κάνουμε όλα τα θελήματα ... Αλλά καλύτερα να έχουμε την συνείδηση μας ήσυχη !
Ναι ... Εφόσον την έχουν δει "need for speed" σε αυτοκίνητα και μηχανές !Τον τελευταίο μήνα είχαμε περίπου 100 θανατηφόρα ατυχήματα στους δρόμους (τραγικό νούμερο) και πάνω από το 80% των "εμπλεκομένων" σε αυτά τα τροχαία ήταν νέοι της ηλιακής ομάδας 18-25.
Ναι εφόσον όλα τα συνεργεία κάνουν βελτιώσεις σε αυτοκίνητα που οι ιδιοκτήτες τους είναι μέχρι 30 !!!
Ναι εφόσον πιάνουν μια μηχανή μεγάλου κυβισμού και από φανάρι σε φανάρι πρέπει να την έχουν τερματίσει !
ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟΙ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ...Δεν καταλαβαινω τον συλλογισμο καποιον που λενε οτι αφου ο 18χρονος 25χρονος οδηγει ενω ειναι λιωμα με 180χλμ και σκοτωνει εε τοτε ας σκοτωσει και ο 88χρονος με τα μειωμενα εως ανυπαρκτα αντανακλαστικα.
Αυτούς που τους πας ? Που νομίζουν ότι οδηγούν στο κέντρο της Ντάκα ή στο Νέο Δελχί ? Άσε που αρκετοί οδηγούν νύχτα παπάκια χωρίς φώτα !Όταν τα σκοτώνει ο οικονομικός μετανάστης ... λες έξω οι ξένοι από την ελλάδα ;
Υπάρχει σοβαρή στατιστική ; Να συγκρίνουμε συμμετοχή .... γέρων .... και αλλοδαπών σε ατυχήματα ;;;
Ναρκοτέστ ; Όταν έχει THC στο αίμα ; Λες να πάρουν τα διπλώματα από τους ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ ;;;
Σιγά μην πάρουν τα διπλώματα μετά από ναρκοτέστ ! LSD ο άλλος και αρκετό αλκοόλ οδηγούσε αυτοκίνητο ! Φονικό όπλο ο τύπος !
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΔΗΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ?
Αν μή τι άλλο, ό άνθρωπος αυτός έχει ιστορία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό με πολύ εμπειρία !