Νέα

Πάρτε επιτέλους τα διπλώματα από τους γέρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ELMOUNIO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 276
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.208
Πόντοι
2.356
Συνεχίζω.
Παππούς φίλου σακατεύτηκε (έκανε εγχείρηση στο ισχίο) γιατί έπεσε πάνω του ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ σε κεντρικό δρόμο επαρχιακής πόλης.
Ο άνθρωπος κοίταξε από την πλευρά που έρχονταν τα αυτοκίνητα, δεν είδε κάτι, πέρασε. Γεια σας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τύπε,εγώ πλέον έχω μάτια και στον σβέρκο.
Για να μην πω στο κωλοτρυπίδι.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.208
Πόντοι
2.356
Συνεχίζω.
Τον χειμώνα 21-22, περιοχή Ζωγράφου, καρκινοπαθής 80χρονη θεία περπατούσε σε ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ του Ζωγράφου. Για τον μηχανάκια όμως, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ.
Την πέταξε κάτω.
Τη γλίτωσε με εκδορές...

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.609
Πόντοι
46.423
Οφείλω να ομολογήσω ότι υπάρχει τεράστια διαφοροποίηση μεταξύ οδηγών μηχανών μεγάλου κυβισμού και οδηγών μηχανών παπάκια.

Ειλικρινά όμως δεν καταλαβαίνω γιατί οι οδηγοί μηχανών μεγάλου κυβισμού είναι ώριμοι οδηγοί που σέβονται τους υπόλοιπους οδηγούς ενώ τα παπάκια είναι κατά το πλείστον τελείως ανώριμοι στην οδηγική τους συμπεριφορά.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
παλη των γενεων με αυτο το νημα

θυμιζει λιγο το "κλειστε τους γερους στο σπιτι" του 2014 που εγινε "κλειδωστε τους νεους στο σπιτι" το 2023 οταν οι νεοι ψηφισαν ΝΔ

OP
OP
ELMOUNIO

ELMOUNIO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2016
Κριτικές
1
Like
1.748
Πόντοι
486
Οφείλω να ομολογήσω ότι υπάρχει τεράστια διαφοροποίηση μεταξύ οδηγών μηχανών μεγάλου κυβισμού και οδηγών μηχανών παπάκια.

Ειλικρινά όμως δεν καταλαβαίνω γιατί οι οδηγοί μηχανών μεγάλου κυβισμού είναι ώριμοι οδηγοί που σέβονται τους υπόλοιπους οδηγούς ενώ τα παπάκια είναι κατά το πλείστον τελείως ανώριμοι στην οδηγική τους συμπεριφορά.
Αν και δεν οδηγώ μηχανή θεωρώ η μεγαλύτερη κυβισμού λόγω βάρους και όγκου πιστεύω έχουν δυσκολία στην οδήγηση και αν δεν είσαι κλασικός καγκουρας θα προσέχεις περισσότερο γνώμη μου ενώ παπάκια οδηγάει όλη η πλεμπα εξου και ο χαμός

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.208
Πόντοι
2.356
Συνεχίζω.
Πολλά χρόνια πριν, οδηγώντας το αμάξι της μητέρας μου. Σε στενό μονόδρόμο, μόλις που χωρούσα να περάσω. Βλέπω νεαρό ζευγάρι, εποχούμενο σε δίτροχο, να ανηφορίζει. Ανάποδα. Από το κάτω μέρος της οδού, βλέπω πεζούς αστυνομικούς να ανεβαίνουν με γοργό βήμα. Μετά κατάλαβα ότι τους καταδίωκαν. Μάλλον ο οδηγός του δίτροχου δεν είχε δίπλωμα. Ούτε χώρο να περάσει είχε. Τον έφτιαξε όμως. Πάνω στην πόρτα μου. Ζημιά γύρω στις 80.000 τότε.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.106
Πόντοι
456
Στη σημερινή ξεφτίλα και κατάντια , τους χασικλήδες, δεν τους θεωρούν καν πρεζάκια .

Αυτοί που καπνίζουν το νόμιμο χασίσι που πουλάνε στα περίπτερα ....
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ;;;

Ηλεκτρονικό δίπλωμα, να έχει μηχάνημα το περίπτερο να στο ακυρώνει , μόλις αγοράσεις τη νόμιμη μπαφοσακούλα.
Εδώ θα συμφωνήσουμε. Όχι για τους λόγους ου νομίζεις, η νόμιμη κάναβη που πουλάνε στα περίπτερα δε σε μαστουρώνει ούτε με προεδρικό διάταγμα. Αλλά, αν κρίνω απο το ποιά είναι η βασική πελατεία των CBD μπαφοπακέτων στο περίπτερο της γειτονιάς μου, ναι... κάτι καμμένα τσουτσέκια που νομίζουν οτι κάνουν βουτιά στη μεγάλη ζωή... μηδέν αντίληψη, και, με τιμόνι στα χέρια, επικίνδυνα μαλακιστήρια. Όχι για είναι φτιαγμένα, γιατί είναι ανεγκέφαλα μαλακιστήρια
Τα μεγαλύτερα μουνόπανα, εγκληματίες και σχιζοφρενεις είναι οι οδηγοί δίτροχων. Όλα είναι δρόμος για αυτούς.
Όλα είναι πράσινα.
Κι επίσης, ό,τι κι αν κάνουν, σηκώνονται και φεύγουν γιατί είναι και θρασύδειλα μουνόπανα.
Είσαι λίγο απόλυτος τύπε. Δε διαφωνώ, έχουν ΚΑΚΟ όνομα στο δρόμο τα μηχανάκια, κυρίως κάτι καγκούρια με κομμένη εξάτμιση στο παπί, που, αν δεν σαβουριαστούν, να βάλουν μυαλό με κανένα σπασμένο πόδι, θα φάνε κοσμάκη, αλλά δεν είναι όλοι τους έτσι. Δυστυχώς, δεν είναι και πλειοψηφία οι καλοί οδηγοί μηχανής
Άλλος καραγκιόζης μας προέκυψε εδώ μέσα που βάζει στο ίδιο τσουβαλι όλους τους μηχανοβιους.
Εντάξει πρέπει να είσαι τελείως βλάκας για να έχεις τέτοια άποψη.
Για πολλούς λόγους, που βαριέμαι να αναλύσω.
Πρέπει να παραδεχτείς οτι οι μηχανόβιοι πάσχουν απο το ΠΟΣΟ ΚΑΚΗ εικόνα δημιουργείται απο το σημαντικότατο ποσοστό ηλιθίων ανάμεσά τους. Και, το χειρότερο, πιτσιρικάδων ηλιθίων

OP
OP
ELMOUNIO

ELMOUNIO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2016
Κριτικές
1
Like
1.748
Πόντοι
486
Συνεχίζω.
Πολλά χρόνια πριν, οδηγώντας το αμάξι της μητέρας μου. Σε στενό μονόδρόμο, μόλις που χωρούσα να περάσω. Βλέπω νεαρό ζευγάρι, εποχούμενο σε δίτροχο, να ανηφορίζει. Ανάποδα. Από το κάτω μέρος της οδού, βλέπω πεζούς αστυνομικούς να ανεβαίνουν με γοργό βήμα. Μετά κατάλαβα ότι τους καταδίωκαν. Μάλλον ο οδηγός του δίτροχου δεν είχε δίπλωμα. Ούτε χώρο να περάσει είχε. Τον έφτιαξε όμως. Πάνω στην πόρτα μου. Ζημιά γύρω στις 80.000 τότε.
80 Κ δραχμές ελπίζω χαχσχσχχα

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.208
Πόντοι
2.356
Καλά βρε μαλάκες διαχειριστές, γιατί κάνατε συγχώνευση του θέματος που δημιούργησα για τα δίτροχα, τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;
Εγώ δεν έχω να πω κάτι για τους γέρους, για τα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ που καβαλάνε ποδήλατα / πατίνια/ μηχανάκια κλπ θέλω να γράψω.
Είστε τελείως μαλάκες;;;

OP
OP
ELMOUNIO

ELMOUNIO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2016
Κριτικές
1
Like
1.748
Πόντοι
486
Καλά βρε μαλάκες διαχειριστές, γιατί κάνατε συγχώνευση του θέματος που δημιούργησα για τα δίτροχα, τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;
Εγώ δεν έχω να πω κάτι για τους γέρους, για τα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ που καβαλάνε ποδήλατα / πατίνια/ μηχανάκια κλπ θέλω να γράψω.
Είστε τελείως μαλάκες;;;
Μήπως δεν πλήρωσες τα κοινόχρηστα μπρο .άτιμη φάρα οι διαχειριστές

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.208
Πόντοι
2.356

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.156
Πόντοι
3.656
Είσαι λίγο απόλυτος τύπε. Δε διαφωνώ, έχουν ΚΑΚΟ όνομα στο δρόμο τα μηχανάκια, κυρίως κάτι καγκούρια με κομμένη εξάτμιση στο παπί, που, αν δεν σαβουριαστούν, να βάλουν μυαλό με κανένα σπασμένο πόδι, θα φάνε κοσμάκη, αλλά δεν είναι όλοι τους έτσι. Δυστυχώς, δεν είναι και πλειοψηφία οι καλοί οδηγοί μηχανής
Γιατί κάτι σκατομαλάκες με άφρικα , τιντιεμ κτλ δεν είναι κατά 80% στο αντίθετο ρεύμα και πάνω σε κάθε πεζοδρόμιο ;;;
Να πουμε για όλα τα xt ;;; ktm ;;
Κάτι αυτόματα γουρουνοσκούτερ που σε κάθε ανηφόρα στον πειραιά .... θα προσπεράσουν όλο το ρεύμα τους από το αντίθετο ;;;
καλά κάτι πατησίων .... μόνιμα στο αντίθετο ...... παραλιακά ; σε κάθε πεζοδρόμιο και πλατεία .....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είστε τελείως μαλάκες;;;

Μηχανόβιοι όλοι τύπε. Τι ψάχνεις ;

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
και στα βρωμοπουτανα που παιρνουν διπλωμα στα 18.τους αγοραζει ο μπαμπας τους το φιατ ή το κορσα και οποιον παρει ο χαρος οι βρωμες με ενα κινητο στο χερι
οδηγανε τοσα πολλα γκομενάκια απο τα 18 τους;εγώ όλο τους πιρφορους βλέπω να τιςς κάνουν τον ταξιτζή

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Στατιστικά πάντως αυτοί που κάνουν τα περισσότερα θανατηφόρα ατυχήματα στους δρόμους είναι νέοι 18-25 χρόνων. Τι λέτε; Να τους πάρουμε τα διπλώματα;:think:
οδήγηση και ψήφος μετά τα 20...
μην πω 22 και 2 χρόνια ένσημα κατ'ελάχιστο

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
και στα βρωμοπουτανα που παιρνουν διπλωμα στα 18.τους αγοραζει ο μπαμπας τους το φιατ ή το κορσα και οποιον παρει ο χαρος οι βρωμες με ενα κινητο στο χερι
χαλάρωσε τύπε, το τερμάτισες

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846

γιατί παπάκια συνήθως έχουν κάτι κάγκουρες 16-20, όλο μαγκιά και τουκώλουπερηφάνια

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
όταν το άλλο έχει καύλα από τα 12 να ανέβει μηχανή και να πουλήσει μαγκιά, κάπου στα 16 και μετά όλο και κάπως την "τσιμπάει" και αρχίζει τις μαλακίες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom