Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.440
- Πόντοι
- 1.446
Θα του γινει η σουφρα σαν βολαν αυτοκινητου;απο πανος ο ερωτιαρης θα γινει πανος ο ξεκωλιαρης τυπε
Θα του γινει η σουφρα σαν βολαν αυτοκινητου;απο πανος ο ερωτιαρης θα γινει πανος ο ξεκωλιαρης τυπε
Λες και ακούνε τι γίνεται και προσπαθούν να γίνουν ακόμη χειρότεροι.Τι στο διάλο ρε φίλε το εγκλημα γίνεται όλο και πιο σιχαμένο,ολο και πιο απανθρωπο
Σιγα μη κατσει μεσα 5-6 χρονια,..Αλλο ενα τελειωμένο ρεμάλι που θα το βάλουμε φυλακη, θα το ταΐζουμε για 5-6 χρονια και μετα θα το αφήσουμε να κυκλοφορήσει και παλι ελεύθερο αναμεσα μας, ενω κανονικα θα επρεπε μετα το περας της δικης και εντός μισαωρου να του φυτέψουν μια σφαιρα στον πισω μερος του κεφαλιού... Και εννοείτε οτι την σφαίρα θα την πλήρωνε ο ιδιος.
οντως θα πρεπει να ηταν λιγο χαζουλα για να συνομιλει με εναν που εχει τετοιο νικ και μαλιστα να πιστεψει οτι εχει και παιδι κιολας..Και η 18χρονη σανό θα είχε στο κεφάλι. Αφού μιλούσε στο messenger δεν είδε από το προφίλ τι φάτσα είχε και ότι δεν είχε παιδί;
Πηγή: «Πάνος ο ερωτιάρης» δήλωνε στο Facebook ο βιαστής - Πως παγίδευσε την 18χρονη στη Νέα Φιλαδέλφεια
Η συνήθης ποινή (χωρίς κανένα ελαφρυντικό), είναι τα 12 - 14 χρόνια. Αν καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών, θα πρέπει να εκτίσει τα 3/5 της ποινής, δλδ περίπου 7,5 χρόνια. Αν όμως κάνει και μεροκάματα μέσα στη φυλακή, σε 4,5 χρόνια περίπου θα είναι έξω.Σιγα μη κατσει μεσα 5-6 χρονια,..
Μακαρι αλλα στο μπουρδελο που ζουμε...συντομα θα κυκλοφορει αναμεσα μας..
Ναι..και αν συνυπολογισεις οτι τα κελια ειναι τιγκαρισμενα,Η συνήθης ποινή (χωρίς κανένα ελαφρυντικό), είναι τα 12 - 14 χρόνια. Αν καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών, θα πρέπει να εκτίσει τα 3/5 της ποινής, δλδ περίπου 7,5 χρόνια. Αν όμως κάνει και μεροκάματα μέσα στη φυλακή, σε 4,5 χρόνια περίπου θα είναι έξω.
Καλά σε τέτοιους αλήτες αξίζουν τα χειρότεραΗ συνήθης ποινή (χωρίς κανένα ελαφρυντικό), είναι τα 12 - 14 χρόνια. Αν καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών, θα πρέπει να εκτίσει τα 3/5 της ποινής, δλδ περίπου 7,5 χρόνια. Αν όμως κάνει και μεροκάματα μέσα στη φυλακή, σε 4,5 χρόνια περίπου θα είναι έξω.
Ούτως ή άλλως, όσοι είναι υπόδικοι ή καταδικασθέντες για σεξουαλικής φύσεως αδικήματα, εκτίουν την ποινή τους μόνο στο Κατάστημα Κράτησης Τριπόλεως, οπότε δεν τίθεται θέμα υπερπληθυσμού της εν λόγω φυλακής , καθόσον "φιλοξενεί" μόνο τέτοια αδικήματα...Ναι..και αν συνυπολογισεις οτι τα κελια ειναι τιγκαρισμενα,
ολα αυτα πανε περιπατο..
δυστυχώςΗ συνήθης ποινή (χωρίς κανένα ελαφρυντικό), είναι τα 12 - 14 χρόνια. Αν καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών, θα πρέπει να εκτίσει τα 3/5 της ποινής, δλδ περίπου 7,5 χρόνια. Αν όμως κάνει και μεροκάματα μέσα στη φυλακή, σε 4,5 χρόνια περίπου θα είναι έξω.
Κατι διαβαζα σημερα για τους Πυρηνες της Φωτιας οτι 2 ατομα ειχαν φαει 70 χρονια,η ποινη συγχωνευτηκε στα 20 κια αποφυλακιστηκαν στα 8,τελειως τρυπιο το δικαστικο συστημα της ΕλλαδαςΗ συνήθης ποινή (χωρίς κανένα ελαφρυντικό), είναι τα 12 - 14 χρόνια. Αν καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών, θα πρέπει να εκτίσει τα 3/5 της ποινής, δλδ περίπου 7,5 χρόνια. Αν όμως κάνει και μεροκάματα μέσα στη φυλακή, σε 4,5 χρόνια περίπου θα είναι έξω.
Βασικά πρέπει να της μιλούσε από άλλο προφίλ ψεύτικο που έδειχνε ότι είχε παιδί αγκαλιά.οντως θα πρεπει να ηταν λιγο χαζουλα για να συνομιλει με εναν που εχει τετοιο νικ και μαλιστα να πιστεψει οτι εχει και παιδι κιολας..
Το δικαστικό σύστημα εφαρμόζει απλώς τους νόμους. Ο δικαστής, ασχέτως του τι θέλει πραγματικά να κάνει, είναι υποχρεωμένος να εφαρμόσει τον νόμο. Πίστεψέ με, ευτυχώς που έχει αυτή την υποχρέωση, γιατί αλλιώς ο Θεός να σε φυλάξει από την αμάθεια/ημιμάθεια, ασχετοσύνη, αυθαιρεσία και εκδικητικότητα των περισσοτέρων Ελλήνων δικαστών. Δεν έχω κρύψει ποτέ πως δεν τους έχω σε καμία υπόληψη. Όσους ξέρασε, ως άχρηστους η δικηγορία, έγιναν δικαστές και εισαγγελείς.Κατι διαβαζα σημερα για τους Πυρηνες της Φωτιας οτι 2 ατομα ειχαν φαει 70 χρονια,η ποινη συγχωνευτηκε στα 20 κια αποφυλακιστηκαν στα 8,τελειως τρυπιο το δικαστικο συστημα της Ελλαδας
Όταν μπεις μέσα, θα εκτιμήσεις και τα παραθυράκια και τον δικηγόρο που τα ξέρει...Της πουτανας γινεται...δεκαδες παραθυρακια..
Ο καθε πικραμενος κανει αβερτα αιτησεις αποφυλακισεως με φαιδρες αιτιολογησεις
τυπου το παιδι μου ειναι αρρωστο,η γυναικα μου θελει σεξ κλπ..
Ε,καποια θα γινει αποδεκτη..
Εχεις και τον ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟ να απαγγελει τους νομους,λες και εφαρμοζονται..
Κρυβε λογια...Όταν μπεις μέσα, θα εκτιμήσεις και τα παραθυράκια και τον δικηγόρο που τα ξέρει...
Καλα ναι το εχω ακουσει απο πολλους οτι ειναι για τον πουτσο οι δικαστικοι,πολλοι καθυστερουν και τις δικες κιολας μιλαμε για τεραστιο μπαχαλοΤο δικαστικό σύστημα εφαρμόζει απλώς τους νόμους. Ο δικαστής, ασχέτως του τι θέλει πραγματικά να κάνει, είναι υποχρεωμένος να εφαρμόσει τον νόμο. Πίστεψέ με, ευτυχώς που έχει αυτή την υποχρέωση, γιατί αλλιώς ο Θεός να σε φυλάξει από την αμάθεια/ημιμάθεια, ασχετοσύνη, αυθαιρεσία και εκδικητικότητα των περισσοτέρων Ελλήνων δικαστών. Δεν έχω κρύψει ποτέ πως δεν τους έχω σε καμία υπόληψη. Όσους ξέρασε, ως άχρηστους η δικηγορία, έγιναν δικαστές και εισαγγελείς.
Τυπε, γιατί να κάνουν δική?Αλλο ενα τελειωμένο ρεμάλι που θα το βάλουμε φυλακη, θα το ταΐζουμε για 5-6 χρονια και μετα θα το αφήσουμε να κυκλοφορήσει και παλι ελεύθερο αναμεσα μας, ενω κανονικα θα επρεπε μετα το περας της δικης και εντός μισαωρου να του φυτέψουν μια σφαιρα στον πισω μερος του κεφαλιού... Και εννοείτε οτι την σφαίρα θα την πλήρωνε ο ιδιος.