Νέα

Έγκλημα στα Γρεβενά: Ο 59χρονος βίασε τη μητέρα του πριν τη σκοτώσει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.880
Πόντοι
9.297
αυτος δηλαδη να μην ειχε μια κακή μέρα στην δουλειά ?
Σιγά μην είχε δουλειά το ναυάγιο...ακόμα και το να έχεις δικό σου μαντρί,δικά σου χωράφια απαιτεί κάθε ικμάδα σωματικής και ψυχικής δύναμης ώστε δεν έχεις χρόνο και ενέργεια για ανωμαλίες .

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Σιγά μην είχε δουλειά το ναυάγιο...ακόμα και το να έχεις δικό σου μαντρί,δικά σου χωράφια απαιτεί κάθε ικμάδα σωματικής και ψυχικής δύναμης ώστε δεν έχεις χρόνο και ενέργεια για ανωμαλίες .
Εγώ ρε φίλε απορώ πως αυτός ο άνθρωπος ήταν καθηγητής σε σχολείο και ειχε κάνει και άλλο ένα εγκλήμα ήταν ένας άνθρωπος με ψυχιατρικά προβλήματα οκ και εγώ έχω ψυχολογικά και ψυχιατρικά προβλήματα αλλά ζω ήσυχα και δεν ενωχλο τον κόσμο γύρω μου αν εγώ δεν τά πάω καλά με τον εαυτό μου και της άποψης μου απλά ζω μόνος μου

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
14
Like
2.603
Πόντοι
1.196
Αυτός ο άνθρωπος είχε σφάξει τη γιαγιά του πριν 20 χρόνια. Όχι μόνο τον βγάλανε από το τρελάδικο αλλά τον διορισανε και καθηγητή γυμναστικής σε σχολείο!! Γιατί τίποτα δεν είναι πιο λογικό σε αυτή τη χώρα από το να βάλεις έναν σαλταρισμενο δολοφόνο να κάνει μάθημα σε παιδάκια. Τον φόρτωσαν και στη μάνα του ανήμπορη γυναίκα 80+ αντε να κάνει καλά τον τρελό. Την έδερνε και κυκλοφορούσε στο χωριό με τσεκούρι..
Κι αυτόν τον άνθρωπο κάποιος διέταξε να τον βγάλουν από το τρελάδικο.. Και κάποιος τον διόρισε.. Και κάποιος '' παρακολουθουσε'' την πορεία του και έκρινε ότι είναι ψυχικά υγιής. Και ούτε μύτη δεν θα ανοίξει, ούτε θα αναζητήσει κάποιος ευθύνες σε αυτούς. Κι ο μουρλός θα βγει σε 10 χρόνια. Ελπίζω να του δώσουν σύνταξη τουλάχιστον και να μην τον διορίσουν τίποτα νηπιαγωγο πχ.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Αυτός ο άνθρωπος είχε σφάξει τη γιαγιά του πριν 20 χρόνια. Όχι μόνο τον βγάλανε από το τρελάδικο αλλά τον διορισανε και καθηγητή γυμναστικής σε σχολείο!! Γιατί τίποτα δεν είναι πιο λογικό σε αυτή τη χώρα από το να βάλεις έναν σαλταρισμενο δολοφόνο να κάνει μάθημα σε παιδάκια. Τον φόρτωσαν και στη μάνα του ανήμπορη γυναίκα 80+ αντε να κάνει καλά τον τρελό. Την έδερνε και κυκλοφορούσε στο χωριό με τσεκούρι..
Κι αυτόν τον άνθρωπο κάποιος διέταξε να τον βγάλουν από το τρελάδικο.. Και κάποιος τον διόρισε.. Και κάποιος '' παρακολουθουσε'' την πορεία του και έκρινε ότι είναι ψυχικά υγιής. Και ούτε μύτη δεν θα ανοίξει, ούτε θα αναζητήσει κάποιος ευθύνες σε αυτούς. Κι ο μουρλός θα βγει σε 10 χρόνια. Ελπίζω να του δώσουν σύνταξη τουλάχιστον και να μην τον διορίσουν τίποτα νηπιαγωγο πχ.
Kαφενειο η ελλας...:confused:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Αυτος που αποφάσισε οτι αυτος ο άνθρωπος θα πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερος πρέπει να απολυθεί σήμερα!
να τον βαλουν στο ιδιο κελι με τον τρελο πρεπει τυπε, να του κανει το σουφριδι τουνελ πριν τον τεμαχισει. :confused: :confused: :confused:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
τυποι φταινε και οι γονεις. ξερω κοπελα τρελη που κυκλοφορει ελευθερη , ξυπολυτη με τις πιτζαμες στο δρομο , χτυπαει πορτες απο πολυκατοικιες , την ειχανε βαλει μεσα και πηγε η μανα της και την πηρε σπιτι γιατι λεει οτι θα την κανει καλα και η κορη της δεν εχει τιποτα. Θα την βρουμε τη μανα της τεμαχισμενη καμια μερα και μετα ολοι θα λενε που ειναι το κρατος και αλλες πιπες. :confused: :confused: :confused:

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Ο Μπαμπάς σάς αυτός χρειάζεται γιατί έχει ξεφύγει τελείως το έργο

Συνημμένα

• FB_IMG_1620937748020.jpg
    FB_IMG_1620937748020.jpg
    80,6 KB · Εμφανίσεις: 38

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.606
Πόντοι
1.056
Το αγορι κωλοτρυπιδας,αν φερθηκε ετσι στην μανα του φαντασου τι μπορει να κανει στο δικο σου το παιδι...

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Οι δημοκρατίες τέτοιους εκτρέφουν και ακόμα χειρότερους, αξίζει να προσέξουμε ότι είχε σκοτώσει και την γιαγιά του παλιότερα και ήταν ελεύθερος σαν να μη συμβαίνει τίποτα, να συνεχίσει το έργο του. Σε μερικά χρόνια από τώρα πάλι ελεύθερος θα είναι να σκοτώσει και κανέναν ακόμα.
Το γεγονός αυτό σίγουρα είναι δυσάρεστο, από την άλλη αποδεικνύει ότι έχω επιλέξει τον σωστό δρόμο, στον εθνικό σοσιαλισμό τέτοιου είδους σκουπίδια δεν έχουν θέση, όχι στη φυλακή, δεν έχουν λόγο ύπαρξης, χώρια που το εθνικό σοσιαλιστικό κράτος δεν γεννά τέτοιου είδους διαστροφές, αυτά υπάρχουν, εκτρέφονται και θεριεύονται στις δημοκρατίες.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Οι δημοκρατίες τέτοιους εκτρέφουν και ακόμα χειρότερους, αξίζει να προσέξουμε ότι είχε σκοτώσει και την γιαγιά του παλιότερα και ήταν ελεύθερος σαν να μη συμβαίνει τίποτα, να συνεχίσει το έργο του. Σε μερικά χρόνια από τώρα πάλι ελεύθερος θα είναι να σκοτώσει και κανέναν ακόμα.
Το γεγονός αυτό σίγουρα είναι δυσάρεστο, από την άλλη αποδεικνύει ότι έχω επιλέξει τον σωστό δρόμο, στον εθνικό σοσιαλισμό τέτοιου είδους σκουπίδια δεν έχουν θέση, όχι στη φυλακή, δεν έχουν λόγο ύπαρξης, χώρια που το εθνικό σοσιαλιστικό κράτος δεν γεννά τέτοιου είδους διαστροφές, αυτά υπάρχουν, εκτρέφονται και θεριεύονται στις δημοκρατίες.
Έτσι είναι φίλε μου δημοκρατία θέλατε κάποτε ψωμί παιδεία Ελευθερία λέγεται αυτό έχετε σήμερα

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Ξαδελφος του Λάκη του Σεχιδη πρέπει ναναι αυτος.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.338
Πόντοι
2.356
Η Δημοκρατία είναι, δυστυχώς που το λέω, ένα πολύ κακό πολίτευμα. Δεν μας αξίζει. Από κάθε άποψη. Ούτε τα ανθρώπινα δικαιώματα ούτε τίποτα από αυτά. Αυτός διαβάζω παραπάνω από μέλη εδώ πως είχε τρελό ιστορικό... Έπρεπε να παρθούν άλλα μέτρα για τέτοια άτομα.

• Like
Αντιδράσεις: 968
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665