Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Γκιμπλι όπως λέμε Γκίμλι (από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών) ?τι ειναι το γκιμπλι?
Γκιμπλι όπως λέμε Γκίμλι (από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών) ?τι ειναι το γκιμπλι?
τυπε εσενα δεν σε ενδιαφερει το ενδεικτικο μου στην παρουσα φαση αλλα το κωλοβυθομετρο που εχει μπει στον πατο σουΈλα πες την αλήθεια τωρα
Το γκουγκλάρισες αυτό πριν το γράψεις. Με τρισύλλαβες λέξεις δεν το έχεις…
τυπε φαινεσαι σκληρος καργιολης θα θελα να σε γνωρισω τι λεςΤο ενδεικτικό σου δεν με ενδιαφέρει, γιατί δεν πήρες ποτε.
Δεν μας είπες όμως, αρσενική πουτανα. Έμαθες τελικά ποιος είναι ο πατέρας σου ή σε παραμυθιάζουν τόσα χρόνια;
στο δια ταυτα λοιπονΔεν λέω ποτέ όχι σε προκλησεις
οι ερωτησεις και ο χρονος σου τελειωσαν ωρα και τοποςΕίμαι αδύναμος ρε τύπε, τι να κάνουμε…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δλδ;οιν ε
η μονη βαρκα που βλεπω να κουνιεται εδω μαντεψε ποια ειναιΆντε ρε καραγκιοζη στο λιμάνι να δεις αν κουνιούνται οι βάρκες…
στο σαλαμπαση?Δεν ξέρω τι λέτε τύποι αλλά μια φορά που μου χάλασε το ρολεξ μου το βράδυ έκανα ακύρωση πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια.
Όχι τύπε στον Μπουγά είμαι σκληροπυρηνικόςστο σαλαμπαση?
τυπαρα ανναπουρνα ανεβασε φωτο με το ντεητ τζαστ να ψαρωσουν οι ψωμολυσσες εδω στο σαη. οπως αυτη που ειχες ανεβασει με σαντρουλαΔυστυχώς τα Rolex έχουν καταντήσει από ένα ωραίο ρολόι και μια καλή επένδυση σε μαγνήτη για επίδοξους κλέφτες οργανωμένου εγκλήματος.
Τα περιστατικά είναι αμέτρητα.
Ο σαλαμπασης είναι για αγαπουληδεςΌχι τύπε στον Μπουγά είμαι σκληροπυρηνικός
αμα θες να μαθεις ποιος ειναι ο πατερας μου μπορεις να δεις εμενα του μοιαζω θες?Νταξ ρε τύπε, είπαμε ότι δεν ξέρεις ποιος είναι ο πατέρας σου, αλλά όχι να τον λες και κουνιστό.
Λίγη ντροπή πια…
ειμαι κουνιστος ευκολο γλεντι ωρα και τοπος να με γλεντησεις σημερα ακουωΕίσαι κ εσυ κουνιστός;
Ατιμουτσικο , και δεν σου φαινόταν…
Άντε καλά η ώρα αφού είναι είκοσι τέσσερεις αλλά κ τους μήνες να μη μετραν που είναι εκεί 13τυπε μηπως δεν ξεραν να μετρανε και σου πουλουσαν φουμαρα για 24ωρα και ωρες γκρινουιτς????