Επισκέπτης
ναι ? ποιου μελους ???????Ωρες-ώρες το ''αγγλικό'' χιούμορ συγκεκριμένου μέλους μου προκαλεί ανατριχίλα κ παράλληλα αναγούλα...καιροοοοοό τώρα
Να άλλαζε τουλάχιστον ύφος. :-
ναι ? ποιου μελους ???????Ωρες-ώρες το ''αγγλικό'' χιούμορ συγκεκριμένου μέλους μου προκαλεί ανατριχίλα κ παράλληλα αναγούλα...καιροοοοοό τώρα
Να άλλαζε τουλάχιστον ύφος. :-
Αλλά εγώ είμαι σκληρός σαν γρανίτης. Σαν τα κτήρια που έφτιαχνε ο Στάλιν ένα πράγμα (συνειρμός αιτιολογημένος. Θυμήθηκα την Τβερσκάγια ούλιτσα που περπατούσα προχθές το βράδυ τώρα και συγκινήθηκα). Αααααχχχχχ!!!!
Ώστε δεν είναι αστείο!! Το ελπίζω γιατί είμαι σε αμφίθυμη διάθεση απόψε! Μήπως θα αποχωρήσεις με ένα τεράστιο ταρατατζουμ κι από το σάιτ;
Ώστε δεν είναι αστείο!! Το ελπίζω γιατί είμαι σε αμφίθυμη διάθεση απόψε! Μήπως θα αποχωρήσεις με ένα τεράστιο ταρατατζουμ κι από το σάιτ;
ναι, αλλα με την τακτικη που ακολουθεις θα διωξεις καθε θηλυκο ον που κυκλοφορει στην παρουσα ιστοσελιδα! Ειπαμε καρδιοκατακτητης μεγας, αλλα...
το ταρατατζουμ και το τριαλιλαλο το αφηνω σε σενα
Νάτο!!! Στο είπα ρε stunt με δουλεύει, δεν θα φύγει!!! Πλάκα κάνει!!
stud δεν ειναι εποχη για ηρωισμους...που ξερεις, μπορει να αποσυρθει απο mod για να γινει admin...πρεπει να εισαι ετοιμος για ολα και να το δεχτεις σαν αντρας!!!
αυτο το "ΣΑΝ" επρεπε να γραφτει τουλαχιστον με κεφαλαια
stud δεν ειναι εποχη για ηρωισμους...που ξερεις, μπορει να αποσυρθει απο mod για να γινει admin...πρεπει να εισαι ετοιμος για ολα και να το δεχτεις σαν αντρας!!!
αυτο το "ΣΑΝ" επρεπε να γραφτει τουλαχιστον με κεφαλαια
Έγινε κάποια προσπάθεια να προσβληθεί ο ανδρισμός μου;
Nothing lowers the level of conversation more than raising the voice.
-- Stanley Horowitz
Κρίμα!!! Όντως!! Δεν θα την κάνεις να μας αφήσεις ήσυχους!!! Πρέπει να υφιστάμεθα και στο μέλλον τις δύο ημιτελείς σου προτάσεις ανά ποστ, Κρίμα!!!!
studian άστο ρε άνθρωπε...
αφού βλέπεις οτι όσο πάει εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα...
και διαβάζουν πολλά μάτια το forum... ;)
αφηνω χωρο για κατι μεγαλοεπιστημονες σαν του λογου σου, να διατυπωνουν ολη τους τη σοφια και γνωση
Δεν κατάλαβα που έγκειται η έκθεση μου; Μήπως θα μπορούσες να με διαφωτίσεις; Υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον τρόπο που εκφράζομαι; Αν ναι σε παρακαλώ να με διαφωτίσεις επίσης επ' αυτού!
Και το σχόλιο σου είναι ως μοντ ή ως απλό μέλος;
Αμ δεν αφήνεις χώρο αφού συνεχίζεις κι είσαι εδώ!!
Δεν κατάλαβα που έγκειται η έκθεση μου; Μήπως θα μπορούσες να με διαφωτίσεις; Υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον τρόπο που εκφράζομαι; Αν ναι σε παρακαλώ να με διαφωτίσεις επίσης επ' αυτού!
Και το σχόλιο σου είναι ως μοντ ή ως απλό μέλος;