You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Δεν κατάλαβα που έγκειται η έκθεση μου; Μήπως θα μπορούσες να με διαφωτίσεις; Υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον τρόπο που εκφράζομαι; Αν ναι σε παρακαλώ να με διαφωτίσεις επίσης επ' αυτού!
Και το σχόλιο σου είναι ως μοντ ή ως απλό μέλος;
Ο studian εκφράζει την άποψή του, με την οποία διαφωνώ γιατί οι γυναίκες όταν δεν είναι φορτικές χρωματίζουν το site, αλλά δε νομίζω ότι βγαίνει τόσο εκτός ορίων
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.087
- Πόντοι
- 42.697
Tipe με πρόλαβες...
ξεκινάνε και τα ban-ια λόγω καλοκαιρίου....
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.087
- Πόντοι
- 42.697
Ο studian εκφράζει την άποψή του, με την οποία διαφωνώ γιατί οι γυναίκες όταν δεν είναι φορτικές χρωματίζουν το site, αλλά δε νομίζω ότι βγαίνει τόσο εκτός ορίων
άποψη σου, επέτρεψε μου να έχω και εγω την δική μου...
Επισκέπτης
Για το αλλο θεμα θα μας πεις ???? (το κυριο...αυτο για το οποιο ξεκινησε το θρεντ ο ΝΙΟ) Η θα κανεις κανενα warn ή κατι ευκολοτερο,δλδ να σιωπησεις...οπως κ οι αλλοι που ξυπνησαν τωρα για το ρουλι που λεει κ ο αλλος....?????Λοιπόν και μιλώντας σαν mod για να μην υπάρχει παρεξήγηση, το θέμα τελειώνει εδώ. Όποιος το συνεχίσει θα αποκλειστεί. Κρίμα να χαθούν τόσα αστεράκια ε?
You have been warned.
αυτο ειναι το προβλημα, ειλικρινα....
το οτι δεν καταλαβαινεις πού εγκειται η εκθεση σου.. ;) ;)
Ένας!
ξερεις.. αν θεωρεις πως στριμωχνεσαι.. υπαρχει και η αλλη επιλογη: αυτη του να φυγεις εσυ
Δύο!!
δεν λέω τίποτα παραπάνω , οτι κατάλαβες κατάλαβες (που κατάλαβες), όπως 'εχουμε καταλάβαμε και όλοι...
Τρεις!!!
Ο σκληρός πυρήνας βγαίνει σιγά-σιγά!!! Για να πει τι; Μην ενοχλείτε τις γυναίκες του σάιτ!!! Δεν είναι σωστό!!
Πιθανόν να μην είναι! Αλλά χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια από σπασμένες λέξεις από κοινότοπες διατυπώσεις για να με πείσετε.
Προσπαθείστε λίγο ακόμα ή ......
τωρα κυανερυθρα παιδια το χαλασατε! κριμα!
η μεταβαση: μπλε-κοκκινο-μπλε προκαλεσε ιλιγγους....
αφου λοιπον εμφανιζεστε για να στειλετε για μπανια το λαο,
τουλαχιστον πειτε μας αν ισχυει αυτο που λεγεται για σας
απο μελος σε μελος...τι λετε;
η μεταβαση: μπλε-κοκκινο-μπλε προκαλεσε ιλιγγους....
αφου λοιπον εμφανιζεστε για να στειλετε για μπανια το λαο,
τουλαχιστον πειτε μας αν ισχυει αυτο που λεγεται για σας
απο μελος σε μελος...τι λετε;
Επισκέπτης
Tipe με πρόλαβες...
Τι γινεται παιδια....επεσε παντοφλα απ'τον αρχοντα του site κ θυμηθηκαμε το ρολου του μοντ ?????άποψη σου, επέτρεψε μου να έχω και εγω την δική μου...
Υ/Γ---? Φαινεται ο studian να κυνηγαει αστερια ???? (επειδη αναφερθηκε πριν)!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
''κι εκει που καθοταν αμεριμνος, τι περναει απ το μυαλο του ????? ενα βλημα ΝΑ !!!!''
με το συμπαθειο.. ;)
με το συμπαθειο.. ;)
Tipe με πρόλαβες...
Αυτό να το εκλάβω ως απειλή; Μπορώ να μάθω ποιό κανόνα του φόρουμ παραβίασα;
Λοιπόν και μιλώντας σαν mod για να μην υπάρχει παρεξήγηση, το θέμα τελειώνει εδώ. Όποιος το συνεχίσει θα αποκλειστεί. Κρίμα να χαθούν τόσα αστεράκια ε?
You have been warned.
Η ίδια ερώτηση ισχύει και για σένα!
Επισκέπτης
οκ...αμα βρεις την ακρη περιμενω να μας ενημερωσεις...γιατι κ εμεις (3-4 ατομα)...ακομα υποθετουμε οτι ειναι σωστο να μας ενημερωσει καποιος....Δεν υπάρχουν και πολλά να πω mclein. Έλειπα 4 μέρες και προσπαθώ από το απόγευμα να καταλάβω τί έγινε. Μπλε έφυγα και μπλε ξαναγύρισα...
Βγάλε άκρη...
Μόλις υπάρχει κάτι υποθέτω θα ανακοινωθεί.
Εξαιρεισαι λοιπον της επιθεσης....γραψε ακυρον...
''κι εκει που καθοταν αμεριμνος, τι περναει απ το μυαλο του ????? ενα βλημα ΝΑ !!!!''
με το συμπαθειο.. ;)
Κι άφησε μια τρύπα ναααα!! Με το συμπάθειο!!
Ένας!
Δύο!!
Τρεις!!!
Ο σκληρός πυρήνας βγαίνει σιγά-σιγά!!! Για να πει τι; Μην ενοχλείτε τις γυναίκες του σάιτ!!! Δεν είναι σωστό!!
Πιθανόν να μην είναι! Αλλά χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια από σπασμένες λέξεις από κοινότοπες διατυπώσεις για να με πείσετε.
Προσπαθείστε λίγο ακόμα ή ......
άποψη σου, επέτρεψε μου να έχω και εγω την δική μου...
Σαφώς και πιστεύω ότι αυτό και μόνον αυτό εκφράζεις. Δεν γίνεται κυνήγι μαγισών
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
για οσους δεν καταλαβαν, εκτος αν δεν καταλαβα εγω, το θρεντ λεει ''red mods'' και βλεπουμε ειρωνιες και μαλακιουλες απο μελη προς μελη..
αν ψαχνουμε αιμα να κανουμε αλλο θρεντ.. αλλα προφανως σ αυτο στο σαιτ ψαχνουμε σπερμα..
αν ψαχνουμε αιμα να κανουμε αλλο θρεντ.. αλλα προφανως σ αυτο στο σαιτ ψαχνουμε σπερμα..
για οσους δεν καταλαβαν, εκτος αν δεν καταλαβα εγω, το θρεντ λεει ''red mods'' και βλεπουμε ειρωνιες και μαλακιουλες απο μελη προς μελη..
Παπαγιωργη και απο τετοιο εχει η υποθεση!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Κι άφησε μια τρύπα ναααα!! Με το συμπάθειο!!
να μην πω και πού την αφησε.. εκτιθεσαι και μονος, δεν με χρειαζασαι..
Δεν χρειάζεται να έχουμε "παραβεί" συγκεκριμένο κανόνα, στη περίπτωσή μας κρίνω ότι περάσαμε τα όρια. Από την άλλη ο καθένας κρίνεται και θα αναλάβω την ευθύνη ενός (ή και περισσότερων αν χρειαστεί) "άδικων" ban.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Παπαγιωργη και απο τετοιο εχει η υποθεση!
βρε παληκαρι, δεν το βλεπω το σπερμα στο θρεντ.. μονο αναδειξη συμπλεγματων βλεπω απο κατι δάγκες..
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις
- 3K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο