Νέα

Red Mods...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
κανε με ban ρε tipos...αν ειναι να παω απο αδελφικο χερι! ειμαι ετοιμος!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δεν χρειάζεται να έχουμε "παραβεί" συγκεκριμένο κανόνα, στη περίπτωσή μας κρίνω ότι περάσαμε τα όρια. Από την άλλη ο καθένας κρίνεται και θα αναλάβω την ευθύνη ενός (ή και περισσότερων αν χρειαστεί) "άδικων" ban.

Συγγνώμη που γίνομαι φορτικός, αλλά που υπερέβην (όσον με αφορά) τα όρια. Και ποιός θέτει αυτά τα όρια πέραν των κανόνων του φόρουμ. Αλλιώς που είναι γραμμένο ότι τα όρια είναι στην κρίση του μοντ. είναι δηλαδή συνεχώς μετακινούμενα.

Θα εκτιμούσα μια σαφή απάντηση με quotes από τους κανόνες του φόρουμ.

Επισκέπτης
Μην γίνει κανένα λάθος και κλειθωθεί το thread όμως ... ;)

οχι οτι συμφωνώ με τα μπάνια του λαού .

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
βρε παληκαρι, δεν το βλεπω το σπερμα στο θρεντ.. μονο αναδειξη συμπλεγματων βλεπω απο κατι δάγκες..

Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις. Δεν έχουμε ανταλλάξει ποτέ κουβέντες σε αυτό το φόρουμ. Από ότι θυμάμαι ούτε στο ίδιο θρεντ δεν έχουμε συμμετάσχει εκτός από αυτό εδώ. Θα σου πω μόνο ότι είσαι βαθειά νυχτωμένος. Κάνεις αβασάνιστα τελείως αβάσιμες υποθέσεις.

Είναι δικαίωμα σου να συνεχίσεις.

Φιλικά!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Συγγνώμη που γίνομαι φορτικός, αλλά που υπερέβην (όσον με αφορά) τα όρια. Και ποιός θέτει αυτά τα όρια πέραν των κανόνων του φόρουμ. Αλλιώς που είναι γραμμένο ότι τα όρια είναι στην κρίση του μοντ. είναι δηλαδή συνεχώς μετακινούμενα.

Θα εκτιμούσα μια σαφή απάντηση με quotes από τους κανόνες του φόρουμ.

να κρυφτουμε δηλαδη ολοι πισω απο 5 κανονισμους και να ειρωνευομαστε ο ενας τον αλλον και να βγαζουμε συγκεκαλυμενα συμπλεγματα βασιζομενοι σε προσωπικες εμπαθειες και αορατες ζηλειες..

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
studian: Δεν γίνεται αυτό που ζητάς. Σε μερικές περιπτώσεις πρέπει να κινείσαι και έξω από τους αυστηρούς κανόνες, παραμένοντας όμως στο πνεύμα τους. Αλλιώς θα έπρεπε να γράψουμε τόμους από κανόνες και ως γνωστό είμαι και τελείως ενάντια σε οποιασδήποτε μορφής κανόνες, πάντα πίστευα σε αυτό που λέμε "κοινή λογική" ή "common sense", ειλικρινά τη πιστεύω πολύ περισσότερο από 5-10 γραπτούς κανόνες.

Η κοινή μου λογική λοιπόν με οδήγησε στο "warning". Fair enough?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις. Δεν έχουμε ανταλλάξει ποτέ κουβέντες σε αυτό το φόρουμ. Από ότι θυμάμαι ούτε στο ίδιο θρεντ δεν έχουμε συμμετάσχει εκτός από αυτό εδώ. Θα σου πω μόνο ότι είσαι βαθειά νυχτωμένος. Κάνεις αβασάνιστα τελείως αβάσιμες υποθέσεις.

Είναι δικαίωμα σου να συνεχίσεις.

Φιλικά!

φιλικα παντα, να σου πω, πως το ευκολοτερο ολων ειναι να γραφουμε ευκολα για καποιον πως ειναι βαθια νυχτωμενος, και πως η παρτη μας ξερει περισοτερα, αν οχι ολα, κλπ κλπ κλπ μπλα μπλα κτλ..

ομως, το θρεντ λεει 'red mods'' και εγω στις προηγουμενες σελιδες διαβαζα ειρωνιες και μαλακιουλες απο μελη προς μελη.
τι λες γι αυτο ????

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
να κρυφτουμε δηλαδη ολοι πισω απο 5 κανονισμους και να ειρωνευομαστε ο ενας τον αλλον και να βγαζουμε συγκεκαλυμενα συμπλεγματα βασιζομενοι σε προσωπικες εμπαθειες και αορατες ζηλειες..

Σε μια ανοιχτή, δημοκρατική κοινωνία το παιχνίδι παίζεται με κανόνες! Υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές προτάσεις φυσικά. Για την ιστορία, ονομάζονται αυταρχικές μέθοδοι επιβολής της θέλησης των ολίγων!!!

Ο καθένας βέβαια μπορεί να πρεσβεύει ότι θέλει.

Όσον αφορά στα συμπλέγματα, στο είπα και πριν. Αβασάνιστα κάνεις αβάσιμες υποθέσεις!!

Επισκέπτης
TIPOS

Ασε καλυτερα την υπερασπιση της MISS (και εγω το εχω κανει στο παρελθον και θα το ξανακανω ) και ενημερωσε τον λαο για το θεμα που μας καιει . Ενημερωσου . Εχει βαρυτητα η αποψη σου .

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Κοίταξε να δεις φίλε, δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά εδώ δεν μιλάς με κάτι παιδάκια που μπαίνουν από cafe και χασκογελάνε. Αν και έχω διαφορετική άποψη, ο studian και εγώ κι άλλοι  είμαστε κάποιας ηλικίας άνθρωποι, με επαγγέλματα που απαιτούν τουλάχιστον αυξημένη λογική κριτική ικανότητα. Ούτε έβρισε, ούτε έθιξε, ούτε επιτέθηκε προσβλητικά. Εγώ περισσότερο γέλασα και από των δύο τα λεγόμενα. Το ο καθένας κρίνεται, αλλά επειδή είμαι mod μπανάρω κάποιον που κανένα δικαίωμα δεν έχει δώσει, επειδή πρακτικά δεν μου αρέσει η αποψή του, νομίζω ότι είναι η λιγότερο σοβαρή ενασχόληση ενός mod. Στο φινάλε πολλοί βγήκαν και εκφράσαν τη δυσαρέσκειά τους για τα λεγόμενα του studian.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
studian: Δεν γίνεται αυτό που ζητάς. Σε μερικές περιπτώσεις πρέπει να κινείσαι και έξω από τους αυστηρούς κανόνες, παραμένοντας όμως στο πνεύμα τους. Αλλιώς θα έπρεπε να γράψουμε τόμους από κανόνες και ως γνωστό είμαι και τελείως ενάντια σε οποιασδήποτε μορφής κανόνες, πάντα πίστευα σε αυτό που λέμε "κοινή λογική" ή "common sense", ειλικρινά τη πιστεύω πολύ περισσότερο από 5-10 γραπτούς κανόνες.

μπορω να σου κανω μια ταπεινη ερωτηση αδελφε; το ιδιο ατομο που απειλεις με ban ειχε χοντρη κοντρα -δικαιως η αδικως δεν το εξεταζω- με αλλες κυριες οπου ανταλλαχτηκαν υβρεις απειρου καλλους και τοτε δεν ανοιξε μυτη! τι στο διαολο κανονες επιτελους επικρατουν σε αυτο το μπουρδελοφορουμ; μα για κρετινους μας περασατε κυριοι; και λιγη ντροπη πλεον δεν βλαπτει!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Κοίταξε να δεις φίλε, δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά εδώ δεν μιλάς με κάτι παιδάκια που μπαίνουν από cafe και χασκογελάνε. Αν και έχω διαφορετική άποψη, ο studian και εγώ κι άλλοι  είμαστε κάποιας ηλικίας άνθρωποι, με επαγγέλματα που απαιτούν τουλάχιστον αυξημένη λογική κριτική ικανότητα. Ούτε έβρισε, ούτε έθιξε, ούτε επιτέθηκε προσβλητικά. Εγώ περισσότερο γέλασα και από των δύο τα λεγόμενα. Το ο καθένας κρίνεται, αλλά επειδή είμαι mod μπανάρω κάποιον που κανένα δικαίωμα δεν έχει δώσει, επειδή πρακτικά δεν μου αρέσει η αποψή του,νομίζω ότι είναι η λιγότερο σοβαρή ενασχόληση ενός mod

αυτα και αυτα οδηγησαν δυο αξιολογοτατα παλια μελη σημερα σε αυτοδιαγραφη...

Επισκέπτης
ZeroTolerance δν μας απαντησες για το θεμα το θρεντ....

Ηρθες....μας ειπες/ενημερωσες οτι ξεκινησαν τα ban-ia (χωρις να ξερεις μαλλον οτι ο καιρος ξαναχαλασε)....την ψιλο-ειπες στον studian αρχικα...και τωρα ξανα-εξαφανιστηκες οπως ολες τις μερες που ψαχνουμε οι μ@λ@κες τι εχει συμβει στο σαιτ...κ μια πεφτει...κ μια ανεβαινει..μια με μοντς...μια χωρις...μια με κοκκινους...μια με μπλε....

Μπας κ τελικα καταλαβαμε εμεις περισσοτερα απ'οσα καταλαβες εσυ με το 1ο κ 2ο σου ποστ εδω ?????

Περιμενω εν'αγωνιως την ενημερωση σου περι του θεματος RED_MODS...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

Λείπει και ο στρέιτ να τα εξηγήσει καλύτερα. Οι κανόνες θέτουν το πλαίσιο λειτουργίας μιας κοινότητας (αυτής του φόρουμ στην περίπτωση μας). Αυτό το πλαίσιο λειτουργίας που τίθεται από τους προσυμφωνημένους κανόνες αποτελεί ένα συμβολικό επίπεδο αναφοράς για όλα τα μέλη του φόρουμ. Σηματοδοτεί αυτό που ονομάζεις κοινή λογική. αλλά επ' ουδενί δεν είναι αυθαίρετο. Έχει δηλαδή ένα περιθώριο ελαστικότητας. Θα συμφωνήσω δε μαζί σου ότι όσο περισσότεροι κανόνες (και άρα επιβολή τους) τόσο το καλύτερο.

αλλά, κυρίως όταν καλείσαι ως μοντ να κρίνεις αν κάποιος έχει ξεφύγει από αυτό το επίπεδο αναφοράς. Τότε, σε κάθε ευνομούμενο σύστημα, πρέπει ο έχων την εξουσία να επιβάλει ποινή να μπορεί να δικαιολογεί την ποινή βασιζόμενος σε ένα δομημένο πλαίσιο αναφοράς και όχι στην προσωπική του αντίληψη περί δικαίου.

είμαι σαφής;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μπορω να σου κανω μια ταπεινη ερωτηση αδελφε; το ιδιο ατομο που απειλεις με ban ειχε χοντρη κοντρα -δικαιως η αδικως δεν το εξεταζω- με αλλες κυριες οπου ανταλλαχτηκαν υβρεις απειρου καλλους και τοτε δεν ανοιξε μυτη! τι στο διαολο κανονες επιτελους επικρατουν σε αυτο το μπουρδελοφορουμ; μα για κρετινους μας περασατε κυριοι; και λιγη ντροπη πλεον δεν βλαπτει!

ρε παληκαρι σε λιγο θα δουμε να γραφεται οτι κανονιζουμε παρτουζες με τις κυριες και κανουν και τοοοοοσο καλες πιπες που τις προστατευουμε κιολας..

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
ρε παληκαρι σε λιγο θα δουμε να γραφεται οτι κανονιζουμε παρτουζες με τις κυριες και κανουν και τοοοοοσο καλες πιπες που τις προστατευουμε κιολας..

μακαρι να ηταν τοσο απλο το θεμα παπαγιωργη...θα το ειχαν ευχαριστηθει κι ολα...

Επισκέπτης
Ας δουμε λοιπον καποιους κανονες του site που τοσος λογος γινεται γι αυτους.

5. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Την προσωπικότη τα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-ʼλλους χρήστες του site.
15. Λόγω αντιπαραθέσεων μεταξύ μελών που δημιουργήθηκαν στο παλιό forum, θα παρακαλέσουμε να τηρείτε επίπεδο στις συζητήσεις του forum. Μέλη που τείνουν να προκαλούν και να έχουν μη-κόσμια συμπεριφορά, θα προειδοποιούνται και εντέλει θα διαγράφονται από το site.

Τωρα αν εκφρασεις του στυλ ''To rouli'' δεν πιστευεις οτι ειναι προσβλητικες, πολυ ευχαριστως απο δω και περα να σου απευθηνομασατε σαν  '' H Studian''.

Το ''nickname'' rouli σου φτανει για απαντηση ????

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom