kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Παπαγιωργη και απο τετοιο εχει η υποθεση!
Ξέρεις κάτι και το κρύβεις
Παπαγιωργη και απο τετοιο εχει η υποθεση!
Δεν χρειάζεται να έχουμε "παραβεί" συγκεκριμένο κανόνα, στη περίπτωσή μας κρίνω ότι περάσαμε τα όρια. Από την άλλη ο καθένας κρίνεται και θα αναλάβω την ευθύνη ενός (ή και περισσότερων αν χρειαστεί) "άδικων" ban.
βρε παληκαρι, δεν το βλεπω το σπερμα στο θρεντ.. μονο αναδειξη συμπλεγματων βλεπω απο κατι δάγκες..
βρε παληκαρι, δεν το βλεπω το σπερμα στο θρεντ.. μονο αναδειξη συμπλεγματων βλεπω απο κατι δάγκες..
Συγγνώμη που γίνομαι φορτικός, αλλά που υπερέβην (όσον με αφορά) τα όρια. Και ποιός θέτει αυτά τα όρια πέραν των κανόνων του φόρουμ. Αλλιώς που είναι γραμμένο ότι τα όρια είναι στην κρίση του μοντ. είναι δηλαδή συνεχώς μετακινούμενα.
Θα εκτιμούσα μια σαφή απάντηση με quotes από τους κανόνες του φόρουμ.
αμα κλειδωθει...θα το ανοιξουμε παλι κ με ψηφοφορια....ως Mods-->Red Or Blue,that's the question...Μην γίνει κανένα λάθος και κλειθωθεί το thread όμως ... ;)
οχι οτι συμφωνώ με τα μπάνια του λαού .
Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις. Δεν έχουμε ανταλλάξει ποτέ κουβέντες σε αυτό το φόρουμ. Από ότι θυμάμαι ούτε στο ίδιο θρεντ δεν έχουμε συμμετάσχει εκτός από αυτό εδώ. Θα σου πω μόνο ότι είσαι βαθειά νυχτωμένος. Κάνεις αβασάνιστα τελείως αβάσιμες υποθέσεις.
Είναι δικαίωμα σου να συνεχίσεις.
Φιλικά!
να κρυφτουμε δηλαδη ολοι πισω απο 5 κανονισμους και να ειρωνευομαστε ο ενας τον αλλον και να βγαζουμε συγκεκαλυμενα συμπλεγματα βασιζομενοι σε προσωπικες εμπαθειες και αορατες ζηλειες..
studian: Δεν γίνεται αυτό που ζητάς. Σε μερικές περιπτώσεις πρέπει να κινείσαι και έξω από τους αυστηρούς κανόνες, παραμένοντας όμως στο πνεύμα τους. Αλλιώς θα έπρεπε να γράψουμε τόμους από κανόνες και ως γνωστό είμαι και τελείως ενάντια σε οποιασδήποτε μορφής κανόνες, πάντα πίστευα σε αυτό που λέμε "κοινή λογική" ή "common sense", ειλικρινά τη πιστεύω πολύ περισσότερο από 5-10 γραπτούς κανόνες.
Η κοινή μου λογική λοιπόν με οδήγησε στο "warning". Fair enough?
Κοίταξε να δεις φίλε, δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά εδώ δεν μιλάς με κάτι παιδάκια που μπαίνουν από cafe και χασκογελάνε. Αν και έχω διαφορετική άποψη, ο studian και εγώ κι άλλοι είμαστε κάποιας ηλικίας άνθρωποι, με επαγγέλματα που απαιτούν τουλάχιστον αυξημένη λογική κριτική ικανότητα. Ούτε έβρισε, ούτε έθιξε, ούτε επιτέθηκε προσβλητικά. Εγώ περισσότερο γέλασα και από των δύο τα λεγόμενα. Το ο καθένας κρίνεται, αλλά επειδή είμαι mod μπανάρω κάποιον που κανένα δικαίωμα δεν έχει δώσει, επειδή πρακτικά δεν μου αρέσει η αποψή του,νομίζω ότι είναι η λιγότερο σοβαρή ενασχόληση ενός mod
studian: Δεν γίνεται αυτό που ζητάς. Σε μερικές περιπτώσεις πρέπει να κινείσαι και έξω από τους αυστηρούς κανόνες, παραμένοντας όμως στο πνεύμα τους. Αλλιώς θα έπρεπε να γράψουμε τόμους από κανόνες και ως γνωστό είμαι και τελείως ενάντια σε οποιασδήποτε μορφής κανόνες, πάντα πίστευα σε αυτό που λέμε "κοινή λογική" ή "common sense", ειλικρινά τη πιστεύω πολύ περισσότερο από 5-10 γραπτούς κανόνες.
Η κοινή μου λογική λοιπόν με οδήγησε στο "warning". Fair enough?
μπορω να σου κανω μια ταπεινη ερωτηση αδελφε; το ιδιο ατομο που απειλεις με ban ειχε χοντρη κοντρα -δικαιως η αδικως δεν το εξεταζω- με αλλες κυριες οπου ανταλλαχτηκαν υβρεις απειρου καλλους και τοτε δεν ανοιξε μυτη! τι στο διαολο κανονες επιτελους επικρατουν σε αυτο το μπουρδελοφορουμ; μα για κρετινους μας περασατε κυριοι; και λιγη ντροπη πλεον δεν βλαπτει!
ρε παληκαρι σε λιγο θα δουμε να γραφεται οτι κανονιζουμε παρτουζες με τις κυριες και κανουν και τοοοοοσο καλες πιπες που τις προστατευουμε κιολας..
Ας δουμε λοιπον καποιους κανονες του site που τοσος λογος γινεται γι αυτους.
5. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Την προσωπικότη τα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-ʼλλους χρήστες του site.
15. Λόγω αντιπαραθέσεων μεταξύ μελών που δημιουργήθηκαν στο παλιό forum, θα παρακαλέσουμε να τηρείτε επίπεδο στις συζητήσεις του forum. Μέλη που τείνουν να προκαλούν και να έχουν μη-κόσμια συμπεριφορά, θα προειδοποιούνται και εντέλει θα διαγράφονται από το site.
Τωρα αν εκφρασεις του στυλ ''To rouli'' δεν πιστευεις οτι ειναι προσβλητικες, πολυ ευχαριστως απο δω και περα να σου απευθηνομασατε σαν '' H Studian''.