Νέα

Red Mods...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
ωπ, ωπ! μην αναβεις φωτιες!!!
αναμμενες ειναι κ σιγοκαινε....''αναβεις φωτιες κ ολα τα καις'' που λεει κ το ασμα...
μιλαμε για τρελες καταστασεις....η παραλιακη εχει παρει φωτια απο gang bang που λεγαμε κ σ'αλλο θρεντ...

Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.....:):):):):):):):):):):):):):)

katsaridas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Νομιζω οτι εχουμε ξεφυγει απο το αρχικο νοημα του θρεντ...Το θρεντ δημιουργηθηκε για να μας εξηγησει καποιος γιατι οι Μοντ εγιναν κοκκινοι ξαγνικα και οχι για το ποιος θα τους αντικαταστησει

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Νομιζω οτι εχουμε ξεφυγει απο το αρχικο νοημα του θρεντ...Το θρεντ δημιουργηθηκε για να μας εξηγησει καποιος γιατι οι Μοντ εγιναν κοκκινοι ξαγνικα και οχι για το ποιος θα τους αντικαταστησει

το site τελει υπο καταληψη! υπερ-καθηκοντα αντμιν και μοντ ανελαβε πλεον ο πιτσιλιστης και η μουνιτσα!

katsaridas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε ας μιλησε καποιος...Μην κανετε τις παπιες...

Συνημμένα

• duck-breeds0001_2.JPG
    duck-breeds0001_2.JPG
    54,5 KB · Εμφανίσεις: 29

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σιγά ρε παιδιά μην τα βγάλουν όλα φόρα παρτίδα.....αν μας που κάτι θα είναι αυτό που θέλουν να βγεί προς τα έξω..την πλήρη αλήθεια αμφιβάλλω αν θα την μάθουμε εκτός και έχουμε κανένα μοντ κολλητό και μας την πεί......αντιλαβού? πάντως μια εξήγηση καλό θα ήταν να γίνονταν....εν αναμονή λοιπόν του φιλτάτου alexxx....

katsaridas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Stunt,
ας μην τα παραλέμε περί θέσης και αδικίας. Πρώτα-πρώτα ουδείς με απομάκρυνε, κάθε άλλο θα έλεγα. Η απόφαση μου να γίνω από...μπλε, κόκκινος ήταν απολύτως προσωπική και, ειλικρινά, δεν ετέθη κανένα θέμα διαφωνίας με τους υπολοίπους mods και τον Alexxx. Μάλιστα δεν θα αναφερόμουν καν στο γεγονός αν ο Nio, σε αυτό το topic, δεν άνοιγε τη συζήτηση.
Πράγματι, εκτός από τον προσωπικό φόρτο εργασίας που μου προέκυψε εσχάτως, έλαβε χώρα ένα περιστατικό για το οποίο, όμως δεν μπορώ να τεκμηριώσω πως ευθύνεται κάποιος από το site-κάθε άλλο, κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για μία τεράστια παρεξήγηση που ουδεμία σχέση έχει με τους ιδιοκτήτες και τους διαχειριστές του site.
Μου έδωσε, όμως, την ευκαιρία, την αφορμή που έψαχνα αν θέλεις, για να γίνω απλό μέλος προκειμένου να μη φέρω βαρέως την πλημελή άσκηση των καθηκόντων του mod και, φυσικά, για να μπορώ να γράφω και πάλι στο φόρουμ, να ψιλοπλακώνομαι, τα γνωστά δηλαδή :-)

Φιλε φλυ αφου ολα οκ...τοτε ο Y****S που χαθηκε???

katsaridas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Νιο τελικα να μην εγινε τιποτα και να ειχαμε προβλημα στα ματια μας???

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.cinephilia.gr/hollyw/x-files1.jpg[/img[/URL]]

η αλήθεια βρίσκεται κάπου εκει έξω... :rolleyes:

Επισκέπτης
που τιν θιμιθικες ρε θιριο αυτιν τιν τενιαρα????
εχο δει σχεδον ολα τα επισοδια!!!απαικτο ετσι????
δεν πεζετε ι σειρα...τορα πος και τιν εχουν αποσιρι απο τιν τιλεορασι ομος??

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
δυνατή ταινία, κι αυτή η χαζοβιόλα...μου βγαζε κάτι πρόστυχο!!!
πιο πολύ γι αυτό έβλεπα τη σειρα  :grin:

Ωραιος ο stunt  ;)

katsaridas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παλι ξεφυγαμε ομως απο το θεμα καποιος δεν θα μας πει τι γινεται???

katsaridas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο προσπαθω stunt αλλα δεν βλεπω τιποτα....καποιοι κανουν τις παπιες...και αλλοι τρεχουν σαν τα ποντικια...

Επισκέπτης
που να ξερο εγο τι εγινε!!!μπουαχχαχχαχαχααχαχ!!!!!

Επισκέπτης
Φιλε katsaridas,παρακολουθω το site παρα πολυ καιρο.
Με αναγκαζεις να κανω το πρωτο μου ποστ.
Κοιταξα απο περιεργεια τα 22 σου ποστ κ με εκπληξη ειδα πως ειναι ολα για τους RED MODS,για τη χανουμα κ για την εκθεση αυτοκινητου.
Στο θεμα μας,ποιο ειναι το προβλημα σου με τους μοντς ? Ενταξει ο Νιο κ ο Stunt κ ολα τα παλαια μελη να ασχολουνται,αλλα εσυ το υπ'αριθμον 25996 μελος να ερχεσαι κ να κοπτεσαι περι των μοντς κ του αλεξ,δν το καταλαβαινω.
Αν θες μου το εξηγεις με πμ,ευχαριστω!!!

gamikoulas30

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
στο εξηγησα και πριν εαν θες καταλαβε το

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom