Νέα

Red Mods...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Μέτοχοι? υπεραξίες? φούσκες? swaps?  :rolleyes:

μην αρχίζετε τέτοια κουβέντα...γιατί αν το μυριστεί ο μεγάλος θα σκάσει μύτη.  :cheesy:

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Μέτοχοι? υπεραξίες? φούσκες? swaps?  :rolleyes:

μην αρχίζετε τέτοια κουβέντα...γιατί αν το μυριστεί ο μεγάλος θα σκάσει μύτη.  :cheesy:

επικειται επιθετικη εξαγορα;;; εμεις οι μετοχοι καλουμαστε να ενημερωθουμε!!!!

Επισκέπτης
Αφήνω λίγο τα πνεύματα να καταλαγιάσουν , να κάνω και καμιά δουλειά και εύχομαι όταν επιστρέψω να έχει λήξει το θέμα . Ειλικρινά το εύχομαι .

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
επικειται επιθετικη εξαγορα;;; εμεις οι μετοχοι καλουμαστε να ενημερωθουμε!!!!

Νομίζω ότι το poutana.com έχει κάνει κίνηση  ;)

Πάντως πέραν της πλάκας ο Νιο16 έχει ένα δίκιο, βλέποντας το από την δική του πλευρά.
Εγώ δεν νιώθω μέτοχος, για χαβαλέ πιο πολύ μπαινω, και για να δω τι γίνεται στα strip που όταν ήμουν πιο νέος είχα κάνει τις επενδύσεις μου....
Αν και υπαρχουν πραγματα στο σαιτ που ενοχλούν το ποιοί θα ναι μοντς δε μ' απασχολει.

...όπως λεν και στο χωριο μου, από πίτα που δεν τρώς...τι σε μέλλει κι αν καεί...

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
τελικα εμαθα τι συμβαινει!

ο πιτσιλιστης δημιουργησε το pitsilistis.gr υποκλεπτοντας τεχνογνωσια και μεγαλοστελεχη απο το bourdela.com!!!

Σκανδαλο μεγατονων!!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
1) αν ο σεκιουριτάς εκβίαζε πελάτες π.χ λέμε , εμένα προσωπικά θα με ενδιέφερε .

2) τεχνικό πρόβλημα είναι απάντηση μόνο για παιδάκια δημοτικού , εννοώντας οτι κάποιος έπρεπε να βγεί και να πεί
αν συμβαίνει κάτι τέτοιο και οχι να σιωπούν όλοι οι υπεύθυνοι . Δεν τίθεται τέτοιο θέμα και το ξέρεις .

3)δεν με ενδιαφέρει κανένας συγκεκριμένος ΜΟΝΤ παρά μόνο η αλήθεια ...

Φίλε Νίο,
Είναι τελικά θέμα οπτικής γωνίας...
Προσωπικά ουδόλως με ενδιαφέρει ποιος είναι μοντ και ποιος όχι διότι δεν καθορίζουν οι μοντ το περιεχόμενο του σάιτ...
Την αλήθεια ίσως κάποτε τη μάθουμε, ίσως και όχι αν και πολιτική μου είναι να μην ασχολούμαι με τις εσωτερικές υποθέσεις άλλων αν αυτές δεν έχουν επίπτωση σε εμένα..

Πχ στην προηγούμενη εκκαθάριση μοντ δεν έμαθα τί έγινε αλλά δεν είδα και να χειροτερεύει η ποιότητα του σάιτ επειδή έφυγαν κάποιοι και ήρθαν κάποιοι άλλοι...
Διότι το σάιτ είναι οι χρήστες (και οι μοντ όταν γράφουν ως χρήστες) και όχι αυτός που έχει ένα ¨κουμπάκι" να κόψει ένα ποστ που θέτει σε κίνδυνο το σάιτ...

ʼσε που μερικοί από τους Μοντς που κόπηκαν τότε, λίγο αργότερα αποκαταστάθηκαν..

Ας μην είμαστε τόσο βιαστικοί στα συμπερασματά μας...Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι "ουδείς αναντικατάστατος", ακόμη και αν είναι μοντ στο bourdela.com...

οτι αν σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα που θα κρινω εγω δεν γινει καποια ΣΩΣΤΗ ενημερωση θα αρχίσει ΜΕΓΑΛΟ παρατραγουδο χωρις επιστροφη .

Λίγο απειλητικό αυτό, δε βρίσκεις;

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Ναι. θυμάμαι και εγώ την προηγούμενη φάση

Και τότε δόθηκαν εξηγήσεις ρε παιδια

Και τώρα είμαι σίγουρος ότι κάτι τέτοιο θα γίνει

Επισκέπτης
1)ποιός σε διαβεβαίωσε οτι εσυ δεν θα έχεις επίπτωση ???

2)ναι απειλιτικό είναι .

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
1)ποιός σε διαβεβαίωσε οτι εσυ δεν θα έχεις επίπτωση ???

2)ναι απειλιτικό είναι .

Κουβέντα κάνουμε, απόψεις εκφέρουμε...
Δεν μπορώ να αντιληφθώ τι επίπτωση θα έχει στον απλό χρήστη η αλλαγή μοντ...
Ίσως ξέρεις κάτι που δεν ξέρω...

Επισκέπτης
τίποτα προσωπικό μαζί σου.

η αλλάγη μοντ δεν θα επιρεασει .

η συμπεριφορα μερικων ομως εχει επιρεασει πολυ .

Επισκέπτης
Xαλαρωστε....κ απολαυστε το....υπαρχει μια ηρεμια νεκροταφειου στο site....

Nομιζω οτι ολα κυλουν αρκετα καλα....

Δν μ'ενοχλει...αν οι 5 μοντ γιναν 10...κ αν οι 10 ξαναγινουν 5....ουτε κ ποιοι ειναι...(τυχαια τα νουμερα)....

Εχει πλακα το site....εχει βρει την πορεια του....

Να ψαχνουμε θεματα περι μοντ....γκοντ...κλπ....το βλεπω ανωφελο...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
βασικα η αλλαγη σε μοντς, κατα τη γνωμη μου, δεν εχει να κανει με τα μελη καθολου...
ειναι θεμα της διαχειρισης
κ προσωπικα ποσως μ ενδιαφερει κιολα
αλλα απ τη στιγμη που εστω κ ενας διερωταται για το τι συμβαινει θα πρεπε να υπαρξει μια καποια εξηγηση.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
την bite για μοντ εδω και τωρα!!!!

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Οσον αφορά τον εαυτό μου θα ήθελα να σας πω, με τον τρόπο που κάποιος ενημερώνει την παρέα του, ότι χθες δήλωσα στον Alexxx πως δεν επιθυμώ πλέον να είμαι moderator του site. Υποθέτω πως απουσιάζει, γι' αυτό και δεν ενεργοποιήθηκε η απομάκρυνσή μου από την ομάδα των moderators. Επίσης τα δικαιώματα moderators αφαιρέθηκαν από ορισμένους άλλους. Δεν γνωρίζω το κριτήριο, δεν γνωρίζω αν κάποιοι το ζήτησαν, έχω γνώση περί της αιτίας, αλλά φρονώ πως ο καταλληλότερος να σας ενημερώσει, αν το επιθυμεί, είναι ο Alexxx και κανένας άλλος. Το site είναι δικό του, είναι ιδιωτική πρωτοβουλία και ο ίδιος είναι ο μοναδικός αρμόδιος να ενημερώνει τους χρήστες όταν και αν το κρίνει απαραίτητο.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
εχεις γνωση περι της αιτιας, αλλα η αιτια αυτη σε αναγκασε -εμμεσως και αδικως- να απομακρυνθεις απο μια θεση στην οποια επι μηνες ησουν ο καλυτερος μακραν. Λοιπον; θα μοιραστεις τον λογο με αυτους που σε τιμησαν τοσον καιρο με την εμπιστοσυνη τους;

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Stunt,
ας μην τα παραλέμε περί θέσης και αδικίας. Πρώτα-πρώτα ουδείς με απομάκρυνε, κάθε άλλο θα έλεγα. Η απόφαση μου να γίνω από...μπλε, κόκκινος ήταν απολύτως προσωπική και, ειλικρινά, δεν ετέθη κανένα θέμα διαφωνίας με τους υπολοίπους mods και τον Alexxx. Μάλιστα δεν θα αναφερόμουν καν στο γεγονός αν ο Nio, σε αυτό το topic, δεν άνοιγε τη συζήτηση.
Πράγματι, εκτός από τον προσωπικό φόρτο εργασίας που μου προέκυψε εσχάτως, έλαβε χώρα ένα περιστατικό για το οποίο, όμως δεν μπορώ να τεκμηριώσω πως ευθύνεται κάποιος από το site-κάθε άλλο, κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για μία τεράστια παρεξήγηση που ουδεμία σχέση έχει με τους ιδιοκτήτες και τους διαχειριστές του site.
Μου έδωσε, όμως, την ευκαιρία, την αφορμή που έψαχνα αν θέλεις, για να γίνω απλό μέλος προκειμένου να μη φέρω βαρέως την πλημελή άσκηση των καθηκόντων του mod και, φυσικά, για να μπορώ να γράφω και πάλι στο φόρουμ, να ψιλοπλακώνομαι, τα γνωστά δηλαδή :-)

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Βασικά πιο πολύ θα έπρεπε να μας προβληματίζει το γιατί το σαιτ "πέφτει" συνέχεια παρά αυτή η ιστορία με τους mods, άλλωστε εάν δεν μπορούμε να μπούμε στο φόρουμ κ οι mods αχρείαστοι είναι... 

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom