Νέα

Red Mods...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Οι mods έχουν καταργηθεί, προς το παρόν υποθέτω, για λόγους που αρμόδιος να σας ενημερώσει είναι ο Alexxx.
Από την άλλη, νομίζω πως είναι μάλλον άνανδρο να επιτίθεστε στο φόρουμ γνωρίζοντας πως είναι χωρίς επιτήρηση.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Οι mods έχουν καταργηθεί, προς το παρόν υποθέτω, για λόγους που αρμόδιος να σας ενημερώσει είναι ο Alexxx.
Από την άλλη, νομίζω πως είναι μάλλον άνανδρο να επιτίθεστε στο φόρουμ γνωρίζοντας πως είναι χωρίς επιτήρηση.

δεν ειναι και τοσοι πολλοι που επιτιθενται εδω που τα λεμε...

Επισκέπτης
Τέρμα η αναμονή , ευτυχώς μπήκε ο ΑLEXXX.

Επισκέπτης
Ο πρώτος μπλέ είναι πραγματικότητα . Αρχίζει η κάθαρση .

Επισκέπτης
Πέρασαν πολλές ώρες και δεν πήραμε καμμία απάντηση .H απόλυτη σιωπή επιβεβαιώνει τις φήμες ...

Κάποιοι ξανάγιναν Μπλέ , κάποιοι παραμένουν Κόκκινοι και κάποιοι άλλοι δεν υπάρχουν πιά .

Κανένας σας δεν έχει το ΣΘΕΝΟΣ να ενημερώσει τον ΛΑΟ του site ???

Δεν δικαιούμαστε να ξέρουμε ???

ΚΡΙΜΑ ...

Επισκέπτης
Πέρασαν πολλές ώρες και δεν πήραμε καμμία απάντηση .H απόλυτη σιωπή επιβεβαιώνει τις φήμες ...

Κάποιοι ξανάγιναν Μπλέ , κάποιοι παραμένουν Κόκκινοι και κάποιοι άλλοι δεν υπάρχουν πιά .

Κανένας σας δεν έχει το ΣΘΕΝΟΣ να ενημερώσει τον ΛΑΟ του site ???

Δεν δικαιούμαστε να ξέρουμε ???

ΚΡΙΜΑ ...
Δεν έχω καταλάβει Nio τι εννοείς . Αν μπορείς ενημέρωσε γιατί δεν είμαστε και όλοι παλαιά μέλη .

Επισκέπτης
Συνάδερφε εγώ δεν δικαιούμαι να ενημερώσω . Εγώ είμαι ενα απλό μέλος . Δεν χρειάζεται να είσαι παλιό μέλος για να διαπιστώσεις οτι κάποιοι ΜΟD δεν είναι πιά MOD.Απλά δες το προφίλ τους ...

Επισκέπτης
Συνάδερφε εγώ δεν δικαιούμαι να ενημερώσω . Εγώ είμαι ενα απλό μέλος . Δεν χρειάζεται να είσαι παλιό μέλος για να διαπιστώσεις οτι κάποιοι ΜΟD δεν είναι πιά MOD.Απλά δες το προφίλ τους ...
Εντάξει δεν αντιλέγω απλώς αυτό τι σημαίνει . Έγινε πιστεύεις κάποιου είδους "εταιρικής αναδιάρθρωσης" , πέσιμο απο μπάτσους , θα βγούν νέοι mods ;

Επισκέπτης
οτι και αν εγινε δεν νομιζεις οτι πρεπει να το ξερουμε ?

Επισκέπτης
Κοίτα φίλε μου λέω και παραπάνω οτι είναι μια παλιά πληγή που δεν πρέπει να ξαναξύσουμε . Εξάλλου έχουμε με την καινούργια να ασχοληθούμε . Όσοι δεν συμμετείχαν τότε δεν χρειάζεται να ξέρουν γιατί απλά δεν έχουν λόγο . Τώρα όσοι είναι περίεργοι και έχουν υπομονή μπορούν να ψάξουν το παλιό φόρουμ .

Επισκέπτης
σκοπός μου δεν ήταν να τους κουράσω αλλά να μην τους βάλω στην διαδικασία να ψάξουν ...

Επισκέπτης
Καλά , όπως νοιώθεις αλλά ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τι θες να πεις εδώ είναι ένα απλό forum δεν είναι και κανένας φοβερός θεσμός ή αξίωμα ώστε σκεφτόμαστε όλοι με μακιαβελικούς όρους περί των προνομίων ή μη  μιας "αυλής" εκλεκτών .
Πάντως απο χθές δεν βλέπω κάποια αντίδραση ή απάντηση άρα κάποιον κάλο έχεις πατήσει . Είμαι περίεργος για την συνέχεια . 

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
σκοπός μου δεν ήταν να τους κουράσω αλλά να μην τους βάλω στην διαδικασία να ψάξουν ...

ελα ρε Nio...το πολυ πολυ mods 3 - The new generation! και η ζωη στνεχιζεται (ελπιζω οχι εις βαρος μας)

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Νιε, προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι αξιζει τον κοπο να δωσουμε λιγο χρονο...

ενδεχομενως υπαρχουν και ιστοριες που δεν επαναλαμβανονται

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Νιε, προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι αξιζει τον κοπο να δωσουμε λιγο χρονο...

ενδεχομενως υπαρχουν και ιστοριες που δεν επαναλαμβανονται

μακαρι, αλλα πλεον εχουν δει τοσα πολλα τα ματια μας που...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom