Είσαι σαφέστατος...
Ουσιαστικά αναδιατυπώνεις τον κανόνα "καμια ποινή χωρίς νόμο" ...
Και θέτεις και ζητήματα ερμηνείας ενός συστήματος κανόνων δικαίου, ιεράρχησης αυτών κτλ
Όπως όμως φαίνεται να ξέρεις καλύτερα από εμένα, η ερμηνεία οποιουδήποτε κανονισμού υπόκειται σε πολλές παραμέτρους (από σκοπιμότητας ως συγκυριακές) και γι' αυτό δεν υπάρχει ποτέ μόνο μια σωστή ερμηνεία αλλά αυτή κρίνεται από τις συνθήκες..
Δεν θα μπω στην ουσία της διαφωνίας σου με τον Τύπο ούτε θα ασχοληθώ να το να αποκαλείς τη Ρούλι ως το ρούλι παραβιάζει κάποιον κανόνα του σάιτ...
Αναρωτιέμαι όμως το εξής:
Μήπως παίρνουμε υπερβολικά στα σοβαρά την ιστοσελίδα;
Μήπως χάνουμε την ουσία της που είναι ο χαβαλές με επίκεντρο τον αγοραίο έρωτα;
Μήπως ταυτίζουμε τη διαδικτυακή περσόνα μας με τον πραγματικό μας εαυτό;
Μήπως είμαστε πολλοί εύθικτοι;
Διότι ο ένας ζητά να βγει ο Αλεξ να βγάλει διάγγελμα λες και η χώρα πάει σε πόλεμο, ο άλλος προσπαθεί να κάνει λογικοσυστηματική ερμηνεία υπό τελολογικό πρίσμα του άρθρου 69 του Συντάγματος του bourdela.com, ο παράλλος ασκεί χρέη σερίφη και λίγο ή πολύ λέει το "you have the right to remain silent" και ένας μονίμως παραπονιέται ότι κάποιος τον απείλησε και δεν έχει απελαθεί ακόμη από τη χώρα...
Καταλαβαίνω ότι η ιστοσελίδα είναι σημαντική για πολύ κόσμο- και για εμένα, δεν το παίζω υπεράνω- αλλά δεν παύει να είναι μια απλή ιστοσελίδα και μείς τίποτα περισσότερο από ένα νικ και μια ΙΡ...
Ας το θυμόμαστε αυτό όταν καυγαδίζουμε για οποιοδήποτε ζήτημα, πολύ περισσότερο για το πώς θα λειτουργεί και από ποιους θα διευθύνεται μια ιστοσελίδα, την ευθύνη και τους κινδύνους από τη λειτουργία της φέρουν άλλοι...
Φίλε στρέιτ νομική επιχειρηματολογία ήταν η οποία θα μπορούσε να τύχει αντίκρουσης. (στην οποία βέβαια υπήρχε άλλη αντίκρουση από την μεριά μου έτοιμη). Αφού δεν υπήρξε σοβαρή αντίκρουση δεν συνέχισα θεωρώντας ότι η υπόθεση έκλεισε. Αφού συνεχίζει, όποιος συνεχίζει, συνεχίζω κι εγώ.
Από τα παραπάνω νομίζω ότι αντιλαμβάνεσαι το πόσο σοβαρά παίρνω την αντιπαράθεση. Παιχνίδια του μυαλού είναι για να ξεσκουριάζει κάποια βράδια που δεν έχουμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε.