Συναγωνιστές καλημέρα.
Μόλις μπήκα, και διάβασα τα παραπάνω γραφόμενα στο θρέντ....
Ομολογώ πως κάποια πράγματα που αντίκρυσα,μου έκαναν μεγάλη εντύπωση.
Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους φίλους πως μιλάω καλοπροέραιτα, και με γνώμονα των γραφομένων μου ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
Σε συνδυασμό με κάποια γεγονότα που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, θα ήθελα να παρατηρήσω τα εξής:
Ξέρετε πως πάντα προσπαθώ να είμαι ευπρεπής στις συζητήσεις μου, και είμαι ο πρώτος που βάζω χέρι σε όποιον παρεκτρέπεται, γιατί ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΑΙΤ.
Παραπάνω, είδα ότι ο φίλος studian ανάφέρθηκε με ελαφρώς ειρωνικό ύφος εναντίον της φίλης rouli. Είναι κάτι που το κάνει μήνες τώρα. Ίσως και να διαφωνώ με τη στάση του.
Προσωπικά δεν με ενοχλεί η ύπαρξη γυναίκας mod. Ίσα - ίσα, θα συμφωνήσω με όσους είπαν πως οι γυναίκες γενικά χρωματίζουν όμορφα το φόρουμ....
Πιστεύω όμως πως είναι δικάιωμα του studian να εκφράζει την αντίθεση του, ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΟΣΜΙΑ.
Ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω την ξαφνική ευθιξία τόσων μελών καθώς και Mods, γύρω από το θέμα.
Ιδίως όταν σε άλλα θρεντ, κάποιοι υβρίζουν και απειλούν ανοιχτά άλλα μέλη, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ.
Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα χρηστών, αλλά όλοι ξέρετε για ποιούς μιλάω....
Αντιθέτως, στην συγκεκριμένη περίπτωση, και χωρίς ουσιαστική αιτία, είδα ακόμη και Mods που συνήθως διακρίνονται για την μετριοπάθεια τους,και που ήταν πάντα προσήνεις και ανεκτικοί σε πολύ χειρότερες εκφράσεις άλλων, να απειλούν με ....μπανάκι ένα παλιό μέλος, χωρίς ( κατά τη γνώμη μου πάντα ) το μέλος αυτό κάπου να υπερβεί τα εσκαμμένα.
Το αντίθετο μάλλον θα έλεγα.
Ρωτάω λοιπόν το εξής :
Υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά ;
Το τι αντιβαίνει και το τι όχι τους κανόνες του φόρουμ είναι " παραμετροποιήσημο" σύμφωνα με το τι μας βολέυει ή το πώς αισθανόμαστε εκέινη τη στιγμή ;
Καταλαβαίνω πως και οι Mods άνθρωποι είναι, και έχουν "στιγμές", αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε σε ποιόν απευθυνόμαστε κάθε φορά, ιδίως όταν αυτός είναι ΕΥΠΡΕΠΗΣ. Αν έχει ξεφύγει και βρίζει, τότε αλλάζει.
Και τότε καλά κάνει και αλλάζει και το ύφος των Mods.
Τα ερωτήματα αυτά για μένα είναι κρίσιμα.
Πολλά μέλη και μάλιστα από τα πιο παλιά και συμπαθή, σιγά - σιγά ΑΥΤΟΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ, βλέποντας να δημιουργείται ένα παράξενο κλίμα μέσα στο σάιτ....
Οι Μοds φαίνεται να νοιάζονται περισσότερο για τον αν κάποιος αποκάλεσε κάποιον με "η" ή "το" μπροστά από το νικ του, και είναι άφαντοι όταν εκτοξεύονται ανοιχτά ύβρεις και απειλές....
Αυτά τα περιστατικά που δεν θέλω να πώ ότι έγιναν επίτηδες, δημιουργούν κακή εντύπωση, και ερωτηματικά.
Συν ότι στα παραπάνω προστίθεται και ένα αίσθημα ανασφάλειας, από τα πιο πάνω γραφόμενα, με υπόνοιες για τη δράση κάποιου Μοd....το οποίο επηρεάζει όλους τους χρήστες.
Και εκεί δεν έχει δοθεί απάντηση ακόμη.
Θέλω να πιστεύω πως θα δοθεί, έστω και καθυστερημένα.
Αλλοιώς υπάρχει πρόβλημα.
Θέλω να τονίσω πως μιλάω γιατί αισθάνομαι πως κάτι ΑΔΙΚΟ συμβαίνει, και επειδή στεναχωριέμαι να βλέπω αποδεδειγμένα ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΜΕΛΗ, να αποχωρούν ενοχλημένοι απο το κακό κλίμα.
Και ίσως επειδή νοιώθουν απροστάτευτοι απέναντι σε κάποιους αήθεις, ενώ κάποιοι άλλοι ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ μόνιμα προστατευμένοι....
Πρέπει να μπούν κάποια πράγματα σε σωστή βάση, για να συνεχίσει το σάιτ να είναι η μεγάλη παρέα που ξέρουμε, γιατί ΕΤΣΙ ΕΦΤΑΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ.
Αλλοιώς θα χάσει τον χαρακτήρα του , και είτε θα πέσει στα μάτια των χρηστών του, είτε θα γίνει πεδίο καθημερινών αντιπαραθέσεων...
Θα εκτιμήσω μια ειλικρινή απάντηση από όποιον αισθάνεται υπεύθυνος να την δώσει.
Ελπίζω να μην αμφιβάλλει κανείς για το κάλο των προθέσεων μου, μιλάω μόνο και μονο γιατί λυπάμαι να βλέπω το σάιτ που με φιλοξένησε τόσο καιρό, και που ειλικρινά χάρηκα να συζητώ με φίλους με επίπεδο, να μεταβάλλεται προς το χειρότερο.
Θέλω επίσης να τονίσω πως ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΓΑΖΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΙΚΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΤΟΜΑ.
Ειλικρινά φιλικά,
πρός όλα τα παιδιά.