Νέα

Red Mods...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Πάντως είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται ένα δημόσιο internetικό forum ως επιχείρηση.
Ειλικρινά, νομίζω οτί το όλο θέμα δεν χρήζει αντιπαραθέσεως.
studian δε ανοίγεις κανένα thread Από τη Ρωσσία με Αγάπη;

Οσονούπω Λεό, οσονούπω!!! (Μήπως το Λεό είναι προσβλητικό;)

Επισκέπτης
Ως εργοδοτης πολλών οικογενειών σου ορκιζομαι φιλε μου οτι οι ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
φτιαχνουν την επιχειρηση .

Επισκέπτης
θελει και ερωτημα ?????? και βεβαια ΔΙΑΦΩΝΩ !!!!!

δηλαδη οι πελατες μου προτιμουν την επιχειρηση μου για τους υπαλληλους μου ??????  :idiot: :idiot:
αν ειναι ετσι να την κανω εγω με ελαφρα και να τους τη γραψω και στο ονομα τους.. :P :P
τα εννοεις αυτα που λες, ή σε βολευουν στο εν λογω θρεντ ?????

ΚΑΙ για τους υπαλληλους σου προτιμουν την επιχειρηση σου....

Π.χ...Ανοιξε μαγαζι...βαλε τρισαθλιους...αγενεις...κλπ υπαλληλους/πωλητες/οπως θες πες τους....την επομενη εκλεισες....
Καταλαβες κ διαφωνεις ακομα ?

Επισκέπτης
Ως εργοδοτης πολλών οικογενειών σου ορκιζομαι φιλε μου οτι οι ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
φτιαχνουν την επιχειρηση .

++++++++++++
το ειπες αψογα.....δν εχω φτασει σε τοσο υψηλο επιπεδο...(ειμαι στη φαση που κυνηγαω κ τον ισκιο μου...)....αλλα για να το λενε 2....μαλλον ισχυει...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Π.χ...Ανοιξε μαγαζι...βαλε τρισαθλιους...αγενεις...κλπ υπαλληλους/πωλητες....την επομενη εκλεισες....

οοοοοοχι, τωρα συμφωνω....!!!!
για πες μου κι αλλα, μου αρεσει να μαθαινω..
βλεπω οτι εισαι και χρονια στο κουρμπετι και μιλας και εκ πειρας..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Οσονούπω Λεό, οσονούπω!!! (Μήπως το Λεό είναι προσβλητικό;)
Προσβλητικό είναι κοτζαμάν Μάλαμα, αλλά άντε (αλλά μη βάλεις "το" γιατί θα γίνει της κακομοίρας, απευθείας από έμενα)

Επισκέπτης
οοοοοοχι, τωρα συμφωνω....!!!!
για πες μου κι αλλα, μου αρεσει να μαθαινω..
βλεπω οτι εισαι και χρονια στο κουρμπετι και μιλας και εκ πειρας..
αφου συμφωνησες τελος...φτασαμε στο επιθυμητο σταδιο...
Καλο σου βραδυ. (ασε το που ειμαι χρονια κλπ...κ οταν δν σ'αρεσει η ειρωνεια προς τους δικους σου....μην την χαριζεις απλοχερα στο συνομιλητη σου,ο οποιος θαρρω σε σεβαστηκε αρκετα...)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

Π.χ...Ανοιξε μαγαζι...βαλε τρισαθλιους...αγενεις...κλπ υπαλληλους/πωλητες/οπως θες πες τους....την επομενη εκλεισες....

Αυτο ειναι αλλωστε και το "what's all about" του side. (Υποτιθεται, διοτι ο Νιο μας εχει βαλει σε σκεψεις)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Προσβλητικό είναι κοτζαμάν Μάλαμα, αλλά άντε (αλλά μη βάλεις "το" γιατί θα γίνει της κακομοίρας, απευθείας από έμενα)

άνοιξα και το θρεντ που ζήτησες. Τι άλλο να κάνω Λεό για σένα;;;

Το μάλαμα όντως είναι κάπως!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αφου συμφωνησες τελος...φτασαμε στο επιθυμητο σταδιο...
Καλο σου βραδυ. (ασε το που ειμαι χρονια κλπ...κ οταν δν σ'αρεσει η ειρωνεια προς τους δικους σου....μην την χαριζεις απλοχερα στο συνομιλητη σου,ο οποιος θαρρω σε σεβαστηκε αρκετα...)

ο σεβασμος πρεπει να ειναι σεβασμος, οχι δηθεν, με στυλ καθηγητού και ατακες του στυλ ''Καταλαβες κ διαφωνεις ακομα ?'' και ''αφου συμφωνησες τελος...φτα σαμε στο επιθυμητο σταδιο...''
χαλαρωνε, ποιος περνιεσαι ?

και οταν ''θαρρεις'' πως σεβεσαι το συνομιλητη σου, αλλα δεν εισαι σιγουρος, τοτε ξερεις πως δεν τον εχεις σεβαστει απολυτα..

υ.γ. αντε, καλο βραδυ και σε σενα..

Επισκέπτης
ο σεβασμος πρεπει να ειναι σεβασμος, οχι δηθεν, με στυλ καθηγητού και ατακες του στυλ ''Καταλαβες κ διαφωνεις ακομα ?'' και ''αφου συμφωνησες τελος...φτα σαμε στο επιθυμητο σταδιο...''
χαλαρωνε, ποιος περνιεσαι ?

και οταν ''θαρρεις'' πως σεβεσαι το συνομιλητη σου, αλλα δεν εισαι σιγουρος, τοτε ξερεις πως δεν τον εχεις σεβαστει απολυτα..

υ.γ. αντε, καλο βραδυ και σε σενα..
Τυπικο σεβασμο μπορει να λαβει ο καθενας απο εμενα τουλαχιστον εδω μεσα....δν σε προσβαλλω..απαιτω να μη με προσβαλλεις ή εστω να προσπαθεις...παντα κραταω πισινη κ θαρρω...οταν συνομιλω με καποιον αγνωστο....μετα επι της γνωριμιας αλλαζουν τα δεδομενα κ μαζι ο σεβασμος...εκει μπορει να γινει απολυτος...

Χαλαρος ειμαι...παντα χαλαρος...(το εχω ξαναδηλωσει αυτο...)....δν χρειαζεται να περναω για καποιον τον εαυτο μου...ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ....οσο παραξενο κ αν σου ακουγεται...εστω κ αν δεν σου αρεσει...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ρε παλικαρια αν εχει κανεις την καλοσυνη μπορει σε δυο σειρες να μου εξηγησει ποιο ειναι το προβλημα ΑΚΡΙΒΩΣ?Σε 2-3 σειρες οχι παραπανω...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....δν χρειαζεται να περναω για καποιον τον εαυτο μου...ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ....οσο παραξενο κ αν σου ακουγεται...εστω κ αν δεν σου αρεσει...

εδω παληκαρι μου φτανει το σημειο που αρχισεις να μιλας μονος σου, γιατι οσο χαμηλα και να κοιταξω δεν σε βλεπω πουθενα..

εγω ειμαι σεμνος και ταπεινος.. δεν ξερεις εσυ απο τετοια, αλλα λεμε τωρα..

Επισκέπτης
εδω παληκαρι μου φτανει το σημειο που αρχισεις να μιλας μονος σου, γιατι οσο χαμηλα και να κοιταξω δεν σε βλεπω πουθενα..

εγω ειμαι σεμνος και ταπεινος.. δεν ξερεις εσυ απο τετοια, αλλα λεμε τωρα..
μαλλον ειμαι ψηλοτερα....οποτε φυσικο να μη με βλεπεις...προσεχε μη σε πατησει κανεις σαν κ εμενα μονο...

εσυ δλδ δν εισαι καποιος ? μπορει να μαι αλλαζωνας...αλλα εκει που πρεπει κ αναγκαζομαι σκυβω το κεφαλι,απλα προσπαθω να μη μου γινεται συνηθεια....

το τι ξερω...κ το τι δν ξερω....ειναι θεμα μου....κοιταξε τι ξερεις εσυ...κ τι μπορεις να μαθεις...ολα τ'αλλα ειναι περιττα...

καλο βραδυ κ καλη συνεχεια στη ζωη σου...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μαλλον ειμαι ψηλοτερα....οποτε φυσικο να μη με βλεπεις...προσεχε μη σε πατησει κανεις σαν κ εμενα μονο...

εσυ δλδ δν εισαι καποιος ? μπορει να μαι αλλαζωνας...αλλα εκει που πρεπει κ αναγκαζομαι σκυβω το κεφαλι,απλα προσπαθω να μη μου γινεται συνηθεια....

το τι ξερω...κ το τι δν ξερω....ειναι θεμα μου....κοιταξε τι ξερεις εσυ...κ τι μπορεις να μαθεις...ολα τ'αλλα ειναι περιττα...

καλο βραδυ κ καλη συνεχεια στη ζωη σου...

χιχιχιχιχιχιχιχιχι.....!!!!!!!!!!!!

yes master..

bebetino

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Nio εισαι σωστοτατος!!!Σου σηκωνω το καπελο

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Συναγωνιστές καλημέρα.

Μόλις μπήκα, και διάβασα τα παραπάνω γραφόμενα στο θρέντ....
Ομολογώ πως κάποια πράγματα που αντίκρυσα,μου έκαναν μεγάλη εντύπωση.
Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους φίλους πως μιλάω καλοπροέραιτα, και με γνώμονα των γραφομένων μου ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
Σε συνδυασμό με κάποια γεγονότα που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, θα ήθελα να παρατηρήσω τα εξής:

Ξέρετε πως πάντα προσπαθώ να είμαι ευπρεπής στις συζητήσεις μου, και είμαι ο πρώτος που βάζω χέρι σε όποιον παρεκτρέπεται, γιατί ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΑΙΤ.

Παραπάνω, είδα ότι ο φίλος studian ανάφέρθηκε με ελαφρώς ειρωνικό ύφος εναντίον της φίλης rouli. Είναι κάτι που το κάνει μήνες τώρα. Ίσως και να διαφωνώ με τη στάση του.
Προσωπικά δεν με ενοχλεί η ύπαρξη γυναίκας mod. Ίσα - ίσα, θα συμφωνήσω με όσους είπαν πως οι γυναίκες γενικά χρωματίζουν όμορφα το φόρουμ....
Πιστεύω όμως  πως είναι δικάιωμα του studian να εκφράζει την αντίθεση του, ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΟΣΜΙΑ.
Ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω την ξαφνική ευθιξία τόσων μελών καθώς και Mods, γύρω από το θέμα.
Ιδίως όταν σε άλλα θρεντ, κάποιοι υβρίζουν και απειλούν ανοιχτά άλλα μέλη, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ.
Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα χρηστών, αλλά όλοι ξέρετε για ποιούς μιλάω....

Αντιθέτως, στην συγκεκριμένη περίπτωση, και χωρίς ουσιαστική αιτία, είδα ακόμη και Mods που συνήθως διακρίνονται για την μετριοπάθεια τους,και που ήταν πάντα προσήνεις και ανεκτικοί σε πολύ χειρότερες εκφράσεις άλλων, να απειλούν με ....μπανάκι ένα παλιό μέλος, χωρίς ( κατά τη γνώμη μου πάντα ) το μέλος αυτό κάπου να υπερβεί τα εσκαμμένα.
Το αντίθετο μάλλον θα έλεγα.

Ρωτάω λοιπόν το εξής :
Υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά ;
Το τι αντιβαίνει και το τι όχι τους κανόνες του φόρουμ είναι " παραμετροποιήσημο" σύμφωνα με το τι μας βολέυει  ή το πώς αισθανόμαστε εκέινη τη στιγμή ;
Καταλαβαίνω πως και οι Mods άνθρωποι είναι, και έχουν "στιγμές", αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε σε ποιόν απευθυνόμαστε κάθε φορά, ιδίως όταν αυτός είναι ΕΥΠΡΕΠΗΣ. Αν έχει ξεφύγει και βρίζει, τότε αλλάζει.
Και τότε καλά κάνει και αλλάζει και το ύφος των Mods.

Τα ερωτήματα αυτά για μένα είναι κρίσιμα.
Πολλά μέλη και μάλιστα από τα πιο παλιά και συμπαθή, σιγά - σιγά ΑΥΤΟΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ, βλέποντας να δημιουργείται ένα παράξενο κλίμα μέσα στο σάιτ....
Οι Μοds φαίνεται να νοιάζονται περισσότερο για τον αν κάποιος αποκάλεσε κάποιον με  "η" ή "το" μπροστά από το νικ του, και είναι άφαντοι όταν εκτοξεύονται ανοιχτά ύβρεις και απειλές....

Αυτά τα περιστατικά που δεν θέλω να πώ ότι έγιναν επίτηδες, δημιουργούν κακή εντύπωση, και ερωτηματικά.

Συν ότι στα παραπάνω προστίθεται και ένα αίσθημα ανασφάλειας, από τα πιο πάνω γραφόμενα, με υπόνοιες για τη δράση κάποιου Μοd....το οποίο επηρεάζει όλους τους χρήστες.
Και εκεί δεν έχει δοθεί απάντηση ακόμη.
Θέλω να πιστεύω πως θα δοθεί, έστω και καθυστερημένα.

Αλλοιώς υπάρχει πρόβλημα.

Θέλω να τονίσω πως μιλάω γιατί αισθάνομαι πως κάτι ΑΔΙΚΟ συμβαίνει, και επειδή στεναχωριέμαι να βλέπω αποδεδειγμένα ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΜΕΛΗ, να αποχωρούν ενοχλημένοι απο το κακό κλίμα.
Και ίσως επειδή νοιώθουν απροστάτευτοι απέναντι σε κάποιους αήθεις, ενώ κάποιοι άλλοι ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ μόνιμα προστατευμένοι....
Πρέπει να μπούν κάποια πράγματα σε σωστή βάση, για να συνεχίσει το σάιτ να είναι η μεγάλη παρέα που ξέρουμε, γιατί ΕΤΣΙ ΕΦΤΑΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ  ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ.
Αλλοιώς θα χάσει τον χαρακτήρα του , και είτε θα πέσει στα μάτια των χρηστών του, είτε θα γίνει πεδίο καθημερινών αντιπαραθέσεων...

Θα εκτιμήσω μια ειλικρινή απάντηση από όποιον αισθάνεται υπεύθυνος να την δώσει.

Ελπίζω να μην αμφιβάλλει κανείς για το κάλο των προθέσεων μου, μιλάω μόνο και μονο γιατί λυπάμαι να βλέπω το σάιτ που με φιλοξένησε τόσο καιρό, και που ειλικρινά χάρηκα να συζητώ με φίλους με επίπεδο, να μεταβάλλεται προς το χειρότερο.

Θέλω επίσης να τονίσω πως ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΓΑΖΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΙΚΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΤΟΜΑ.

Ειλικρινά φιλικά,
πρός όλα τα παιδιά.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Όπως έγραψα και πιο πάνω, θα εκτιμούσα κάποια ειλικρινή απάντηση.
Μου κάνει εντύπωση γιατί κανείς δεν απαντάει τόση ώρα.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom